✔️ Information granskad och uppdaterad i februari 2024 av Pedro Martínez González

Axedo kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren Axedo (även kallad axedo.co), är en Forex- och CFD-mäklare. Rekommenderas Axedo verkligen för en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi granskar Axedo. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Det är värt att nämna att Axedos webbplats inte har en spansk version, men på grund av meddelanden från spansktalande kunder har vi också beslutat att granska Axedo.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: Norms Group LTD.

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Saint Vincent och Grenadinerna. 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Axedo, vi märkte att de erbjuder 3 olika typer av konton / planer: Fruktjuicekontot, Tequila-kontot och Whiskykontot. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Fruktjuicekonto- Minsta initiala insättning på $ 250.

Tequila-konto- Minsta initiala insättning på $ 1.000.

Whiskykonto- Minsta initiala insättning på $ 10.000.

V-kontotyper
Axedo-kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som Axedo erbjuder är: MT4-plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Axedo tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att de resurser och hjälp som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en fördel för mäklaren.

Axedos webbplats
Axedos webbplats

Axedo tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: några live-diagram, information om grundläggande koncept om investeringsvärlden, information om de produkter som Axedo erbjuder, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Axedo |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: axedo.co

Telefonnummer: 1-888-709-7646, 1-646-885-6594 y 1-646-885-6486

E-post: omnämnt

>>> Bedömning på Axedo <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att Axedo-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi rekommenderar att vara försiktig, för: det är en oreglerad mäklare, den är baserad i osäkra länder när man letar efter recensioner om Axedo vi hittade verkligen inga andra recensioner, vilket får oss att tro att det är en mäklare utan meriter. Vi föreslår att du är försiktig. 

⛔ Uppmärksamhet ⛔: i augusti 2020 tillkom CNMV Axedo till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd.VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till CNMV-varningen för augusti 2020 ⚠️

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i januari 2021 tillade CONSOB Axedo till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till CONSOBs varning från januari 2021 ⚠️

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i april 2021 tillade BAFIN Axedo till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till BAFINs varning från april 2021 ⚠️

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Axedo? Vad har varit din erfarenhet?

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

51 kommentarer om «Axedo: Betyg och kommentarer»

 1. Lopez svar

  I princip litade jag inte på min återkrav men jag kunde få tillbaka mina pengar från axedo-bluffen. De borde försöka det.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Lopez, bra !!!, tack så mycket för varningen, vi är mycket glada att du har uppnått det, var nu försiktig om du investerar igen, kolla mäklarna innan du litar på en, här har vi nästan alla.

   För andra som vill få tillbaka pengarna bör de försöka prata med vår chatt eller klicka på den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vår ranking av rekommenderade mäklare 2021 klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

 2. Jose Antonio svar

  BEDRÄGARE, DU INBJUDAR INTE NÅGOT €, DE HAR STOLAT 14000 1 €, JAG HAR VÄNTAT I EN MÅNAD ATT INSAMLAS, DU BETALAR INTE DE SKATTER SOM DE SÄGER ATT BETALA,

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jose, tack för att du delar din erfarenhet med Axedo. Denna mäklare är en riktig SCAM, betal inte dem någonting, inte ett öre, du kommer att sluta förlora ALLA, det är allt en lögn, de lurar sina kunder, om du skickar dessa 1.600 € förlorar du dem också, försök att återställa det från vår chatt.
   Om du vill läsa recensionen och fler kommentarer, se denna länk: https://brokersrecomendados.com/axedo-comentarios/
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Många kunder har tyckte att det var till stor hjälp!

   hälsningar

 3. dan svar

  Nu visar det sig att jag har mer än 7000 euro i åtanke, problemet är nu att ta ut medel som ber mig komma in i kommissionen. Cirka € 1600 så att de kan få mig att byta valuta men jag litar inte på dem. Jag ville veta om detta är lagligt om det är tillförlitligt, snälla hjälp

  Jag är väldigt nervös och vill ha mina pengar tack

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Dan, tack för att du delar din erfarenhet med Axedo. Denna mäklare är en riktig SCAM, betal inte dem någonting, inte ett öre, du kommer att sluta förlora ALLA, det är allt en lögn, de lurar sina kunder, om du skickar dessa 1.600 € förlorar du dem också, försök att återställa det från vår chatt.
   Om du vill läsa recensionen och fler kommentarer, se denna länk: https://brokersrecomendados.com/axedo-comentarios/
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Många kunder har tyckte att det var till stor hjälp!

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *