Bux mäklare

axioriska kommentarer

Analys på Axiory

➡️ I det här avsnittet kommer vi att analysera Axiory (kallas även med namnet: axiory.com), A Forex- och CFD-mäklare. Rekommenderas verkligen Axiory att göra en investering? Är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att avgöra det.

sedan hittar du följande: åsikter om Axiory ✅, påståenden, klagomål, erfarenheter, analys av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och viktigast av allt: Är Axiory en säker webbplats? ⛔ Kan vi lita på det här företaget? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

 • ❌ Axiory nämner att vara en del av Axiory Global Ltd och Tradit Limited.
 • ❌ När det gäller sin placering har företaget kontor i Belize och Mauritius.
 • ❌ Om vi ​​analyserar dess säkerhet, observerar vi det Axiory regleras av IFSC (Belize) och FSC (Mauricio).

UPPMÄRKSAMHET: Axiory är en mäklare INTE REGLERAD.

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfylla mycket stränga krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera kontotyper som Axiory erbjuder, i det här fallet observerar vi att det erbjuder 5 olika typer av konton:

 • Nano-konto: minsta initiala insättning på $10, spridning EUR/USD 0.2, hävstång upp till 1:400, provisioner $6/lot, kontovalutaalternativ EUR/USD, negativt saldoskydd.
 • Standardkonto: minsta initiala insättning på $10, genomsnittlig spread EUR/USD 1.2, hävstång upp till 1:400, inga provisioner, EUR/USD-kontovalutaalternativ, skydd mot negativt saldo.
 • Max konto: minsta initiala insättning på $10, genomsnittlig spread EUR/USD 1.8, hävstång upp till 1:777, inga provisioner, EUR/USD-kontovalutaalternativ, skydd mot negativt saldo.
 • Tera-konto: minsta initiala insättning på $10, genomsnittlig spread EUR/USD 1.8, hävstång upp till 1:400, inga provisioner, EUR/USD-kontovalutaalternativ, skydd mot negativt saldo.
 • Alfakonto: minsta initiala insättning på $10, genomsnittlig spread EUR/USD 1.8, hävstång upp till 1:1, inga provisioner, EUR/USD-kontovalutaalternativ, skydd mot negativt saldo.

La plattform att fungera som Axiory erbjuder är: Meta 4 y cTrader.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som Axiory tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som ges på hemsidan kan vara en stor fördel för mäklaren.

Axiory hemsida
Axiorys webbplats

Axiory tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: en kort förklaring om tjänsterna den erbjuder, marknadsnyheter och analyser, utbildningssektion, FAQ-sektion, inte mycket annat.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information Axiory

 

🔻 Vi kommer att lämna lite mer information om du vill kontakta företaget, eller se dess hemsida själv. 🔻

 • 🌏 Webbplats: axiory.com
 • 📞 Telefonnummer: + 501 224-4632
 • 📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi recenserar Axiory. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Värdering på Axiory

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: Tror vi att Axiory-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys av 2022 ⭐

Efter att du har undersökt det rekommenderar vi var försiktig, eftersom det är ett tydligt etablerat företag att ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är väldigt lite transparent, dess huvudkontor ligger i erkända skatteparadis, därför är dess reglering praktiskt taget noll. ❌


Kort sagt: Det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Axiory? Vad har varit din erfarenhet?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.