Axiory-kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren Axiory (även kallad axiory.com), är en Forex- och CFD-mäklare. Rekommenderas Axiory verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension av Axiory. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, med viktig information om företaget, vi avslöjar information som alla investerare bör veta innan de lutar eller inte, för Invest ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: Grupo Axiory (PT International Ltd och Axiory Global Ltd är en del av det).

 

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att han är baserad i: England och Belize.

 

Om vi ​​analyserar mäklarreglering nämner de att de regleras av IFSC (Belize).


Kom ihåg att det bästa alternativet (och det säkraste) är att göra en säker investering reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Istället när du arbetar med en oreglerad mäklare, finns det en mycket större risk att förlora det investerade kapitalet, i händelse av att företaget går i konkurs eller motstår för att returnera pengarna som det vanligtvis händer.

För att lära dig mer om regler, inbjuder vi dig att komma åt nästa länk.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Axiory, vi noterar att det erbjuder 3 olika typer av konton / planer: Nano-kontot, standardkontot och maxkontot. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Nano-konto: minsta initiala insättning på $ 100 tillEUR / USD verage spread 0.2, hävstång upp till 1: 400, provisioner $ 6 / lot, EUR / USD-konto valutalternativ, negativt saldoskydd, säkring tillåten, minsta valutahandelsvolym (partier) 0.01, lotrestriktion av FX per biljett 1.000 , lotstorlek på FX 100.000 XNUMX, maximala öppna / väntande beställningar per klient (obegränsat), islamiskt konto.

Standardkonto: lägsta initiala insättning på $ 100, genomsnittlig spread EUR / USD 1.2, hävstång upp till 1: 400, inga provisioner, kontovalutor EUR / USD, negativt balansskydd, säkring tillåten, minsta valutahandel (mycket) 0.01, FX-lot begränsning per biljett 1.000, FX-lotstorlek 100.000 XNUMX, maximala öppna / väntande beställningar per klient (obegränsat), islamiskt konto.

Max konto: lägsta initiala insättning på $ 50, genomsnittlig spread EUR / USD 1.8, hävstång upp till 1: 777, inga provisioner, kontovalutor EUR / USD, negativt balansskydd, säkring tillåten, minsta valutahandel (mycket) 0.01, FX-lot begränsning per biljett 1.000, FX-lotstorlek 100.000 XNUMX, maximala öppna / väntande beställningar per klient (obegränsat), islamiskt konto.

 

Axiory-kontotyper
Axiory-kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som Axiory erbjuder är: MT4-plattformen och cTrader.

Vi analyserar nu de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Axiory tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att de resurser och hjälp som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en fördel för mäklaren.

Axiorys webbplats
Axiorys webbplats

Axiory tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: ekonomisk kalender, miniräknare, autokartist, verkligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

| Annan information om Axiory |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: axiory.com

Telefonnummer: (Chile) +60392121904606 | (Cypern) +35799396798 | (Singapore) +6531388941606 | (Förenade Arabemiraten) +97145896250 | (Storbritannien) +442031502506 | (Belize) +5012244632

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning på Axiory <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att Axiory-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Med tanke på allt detta rekommenderar vi att du är försiktig, för: det är en mäklare som regleras av en organisation som kan vara farlig för investeraren, dess huvudkontor ligger i ett mycket osäkert land att investera (Belize). Vi föreslår att du är försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Axiory? Vad har varit din erfarenhet?

 

Annonsera med oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *