Bux mäklare

Kommentarer till Back Capital

I denna avdelning vi kommer att analysera Back Capital (backcapital.org), är ett företag vars funktion i teorin är att hjälpa dem som påverkas av mäklare med dålig praxis att få tillbaka sina pengar.

Det bör noteras att vi vanligtvis gör recensioner om mäklare, men på grund av olika e-postmeddelanden och kommentarer från berörda parter och mäklarkunder som begär information om företaget Back Capital har vi beslutat att göra en granskning om företaget.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Företaget, som vi nämnde tidigare, kontaktar vanligtvis personer som har tappat stora summor pengar med mäklare (vare sig det är en valutamäklare, en binär optionsmäklare eller någon annan investering) och erbjuder att återvinna investeringen eller en del av den..

BackCapitals webbplats
BackCapitals webbplats

Företaget nämner att ha en plats på Avenida Diagonal, 211, Barcelona, ​​Spanien.

Nu har vi inte riktigt mycket erfarenhet av att analysera någon annan typ av företag som inte är en mäklare, men här visar vi dig något väldigt nyfiken som vi märkte om Back Capital.

Om vi ​​ser avsnittet ”Om oss” (https://www.backcapital.org/nosotros/) på Back Capital-webbplatsen ser vi att de presenterar sitt team av proffs.

Vi, Back Capital
Vi, Back Capital

Nu, se hur nyfiken, om vi går till webbplatsen för ett advokatbyrå som är baserat i olika städer i Spanien, som heter Roca Junyent http://www.rocajunyent.com/abogados_barcelona/ och vi ser deras team av advokater, märker vi att en En stor del av Back Capital-teamet av proffs visas också i Roca Junyents studie, men med ett annat namn, konstigt, eller hur?

Är det riktigt eller är det en annan strandbar?
Är Back Capital verkligt?

 

Du kan se bilden i full storlek klicka här.

Vi märkte att de flesta medlemmarna i Back Capital dyker upp, men med ett annat namn, och när vi letar efter namnen märker vi att det riktiga namnet är det som visas på webbplatsen för nämnda advokatbyrå. Här är några exempel på LinkedIn-profilerna för "Back Capital-medlemmarna".

Den så kallade "Arturo Graciani Giralt" från Back Capital, med ett annat namn.

Back Capital Partners
Back Capital Partners

Den så kallade "Carlos Serrano" från Back Capital, med ett annat namn också.

Back Capital Partners
Back Capital Partners

Här vissa Alonso García Borrás, i Back Capital, märker vi att de helt enkelt har tagit en bild från en bank med bilder (webbplatser som säljer bilder).

Är Back Capital verkligt?
Är Back Capital verkligt?

Sanningen är att en tjänst som använder en uppfinningsrik "utrustning" inte genererar mycket förtroende för oss, även om det bör noteras att vi ännu inte har hört något vittnesmål från människor som har arbetat med Back Capital, så vi kan inte garantera 100 % att deras tjänster De är inte riktiga, men naturligtvis rekommenderar vi dem inte.

Påstådda Back Capital-partners
Påstådda Back Capital-partners: de utser finansiella tillsynsmyndigheter såsom FCA (brittiskt tillsynsorgan), CySEC (Cyperns tillsynsorgan) och CNMV (spanskt tillsynsorgan), bland andra.

 

Annan information om Back Capital

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: www.backcapital.org

Telefonnummer: + 34 911 87 66 29

E-post: [e-postskyddad]

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsiktVi tror att företaget Back Capital är pålitligt? Vi är inte säkra. Vi föreslår försiktighet. Varför? Eftersom hans förmodade team av proffs inte finns litar han inte på oss.

 

Uppdatera november 2017: Vi har fått ett e-postmeddelande från FCA (den finansiella tillsynsmyndigheten i Storbritannien och påstådd partner till Back Capital) som nämner det DE ÄR INTE PARTNARE I BACK-CAPITAL, OCH ATT DET ÄR MÖJLIGT EN LUR.

 

UPPMÄRKSAMHET MED DE PÅGÅENDE KAPITAL ÅTERVINNINGSFÖRETAGEN, FRÅN REKOMMENDERADE MÄLKARE, REKOMMENDERAR VI ATT KONTAKTA LÖGARE SOM KAN SE PERSON, FRÅN MÅNGA GÅNGAR DE PÅGÅENDA PENGARINVÄNDNINGSFÖRETAGEN FÖR DEN SOM MÄRKARE. VI FÖRESLÅR INTE ATT SKICKA PENGAR I FÖREGÅNG.

 

Vad är din åsikt? Har du arbetat med det här företaget? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos företaget.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av företaget kan rösta.

 

Vad tycker du om Back Capital? Vad har varit din erfarenhet?

 

 

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

78 kommentarer om «Back Capital: Värdering och kommentarer»

 1. Juan Alberto svar

  DET ÄR EN BEDRÄGNING FALL INTE FÖR DENNA LÖGEN, om du verkligen vill få tillbaka pengarna med mychargeback, verkar det vara en lögn men jag försökte de mychargeback-tjänster som föreslås här och det gick bra. Processen kan ta lång tid men om du agerar snabbt är det bättre. Jag blev lurad av 11.000 XNUMX euro och kunde återhämta nästan alla. Det är min rekommendation.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Juan, bra !!!, tack så mycket för varningen, vi är mycket glada att du har uppnått det, var nu försiktig om du investerar igen, kolla mäklarna innan du litar på en, här har vi nästan alla.

   För andra som vill få tillbaka pengarna bör de försöka prata med vår chatt eller klicka på den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vår ranking av rekommenderade mäklare 2021 klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

 2. Andrea Steel svar

  Jag lurades av en Black Core-brocker, en rådgivare vid namn Roberto Dávila 442080028711 [e-postskyddad]
  Han fick mig att investera i en metall och faktum är att den positionen kollapsade och sa till mig att jag borde investera att de lånade mig för att återhämta mig och jag accepterade men när dagarna gick var jag övertygad om att de var bedragare, efter två veckor min man , Jag letade på Internet efter ett sätt att få tillbaka pengarna och en advokat kontaktade mig Fabián Ross Brito [e-postskyddad] +44 208 089 8502 och han berättade för mig att pengarna kunde återvinnas, sätt in 3000 USD för att starta fordran och i februari 2020 sa han till mig att jag hade vunnit och att mina pengar skulle överföras till mitt konto i Colombia men jag var tvungen att betala 18% av avgifterna, jag deponerade dem i EUROBANK BULGARIA AD till Paysera Lt och hittills har jag inte fått mina pengar, förmodligen på grund av pandemin, det skulle ta lite längre tid än väntat och då sa han till mig att mellanhänder bank RBC CAPITAL MARKETS tar ut en skatt på 10,5% av kapitalet för att överföra så att pengarna äntligen når mitt konto. Jag har fortfarande kontakt med advokaten men jag vet ärligt talat inte vad jag ska göra eftersom jag har tusen problem för alla de pengar jag har förlorat och jag vill återkräva dem men jag kan inte hitta en väg ut, jag tackar de människor som kan hjälp mig.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Andrea, ingenting av det de har sagt är inte sant, ledsen för att säga det, men alla dessa bedragare gör är att försöka få så mycket pengar som möjligt, i nästa kommer de att säga att du måste betala något annat och så tills du blir trött eller sluta tro på dem.

   På deras hemsida använder de bilder / foton av riktiga advokater från andra företag och byter namn.

   Jag rekommenderar att du rapporterar de företag där du skickade pengarna, jag menar att du skriver till bankerna där du skickade pengarna och säger till dem att dessa företag lurar människor.

   Hälsningar.

  • Alberto svar

   Vän, jag är i samma medborgarskap, jag har redan betalat den förmodade skatten på 10.5%, det är samma advokat Fabián Ross Brito, efter att han fick mig att betala 10888 euro avgifter, och sedan fick han mig att betala skatten och bad sedan om en annan fin betalning för 1000 euro och han svarar inte längre på mina e-postmeddelanden, berätta vad det var, satte de in dig?

   • Rekommenderade mäklare svar

    Hej Alberto, tack för att du delar din erfarenhet med Online Lawyers Back Capital. Denna förmodade advokatbyrå är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, de är länkade till mäklaren som tidigare BEKLÄDER dig, de kommer inte att hjälpa dig, de får bara se ut att samla in pengar och i slutändan ta ALT igen.
    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

    hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.