Kommentarer till Back Capital

I denna avdelning vi kommer att analysera Back Capital (backcapital.org), Àr ett företag vars funktion i teorin Àr att hjÀlpa dem som pÄverkas av mÀklare med dÄlig praxis att fÄ tillbaka sina pengar.

Det bör noteras att vi vanligtvis gör recensioner om mÀklare, men pÄ grund av olika e-postmeddelanden och kommentarer frÄn berörda parter och mÀklarkunder som begÀr information om företaget Back Capital har vi beslutat att göra en granskning om företaget.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Företaget, som vi nÀmnde tidigare, kontaktar vanligtvis personer som har tappat stora summor pengar med mÀklare (vare sig det Àr en valutamÀklare, en binÀr optionsmÀklare eller nÄgon annan investering) och erbjuder att Ätervinna investeringen eller en del av den..

BackCapitals webbplats
BackCapitals webbplats

Företaget nĂ€mner att ha en plats pĂ„ Avenida Diagonal, 211, Barcelona, ​​Spanien.

Nu har vi inte riktigt mycket erfarenhet av att analysera nÄgon annan typ av företag som inte Àr en mÀklare, men hÀr visar vi dig nÄgot vÀldigt nyfiken som vi mÀrkte om Back Capital.

Om vi ​​ser avsnittet ”Om oss” (https://www.backcapital.org/nosotros/) pĂ„ Back Capital-webbplatsen ser vi att de presenterar sitt team av proffs.

Vi, Back Capital
Vi, Back Capital

Nu, se hur nyfiken, om vi gÄr till webbplatsen för ett advokatbyrÄ som Àr baserat i olika stÀder i Spanien, som heter Roca Junyent http://www.rocajunyent.com/abogados_barcelona/ och vi ser deras team av advokater, mÀrker vi att en En stor del av Back Capital-teamet av proffs visas ocksÄ i Roca Junyents studie, men med ett annat namn, konstigt, eller hur?

Är det riktigt eller Ă€r det en annan strandbar?
Är Back Capital verkligt?

 

Du kan se bilden i full storlek klicka hÀr.

Vi mÀrkte att de flesta medlemmarna i Back Capital dyker upp, men med ett annat namn, och nÀr vi letar efter namnen mÀrker vi att det riktiga namnet Àr det som visas pÄ webbplatsen för nÀmnda advokatbyrÄ. HÀr Àr nÄgra exempel pÄ LinkedIn-profilerna för "Back Capital-medlemmarna".

Den sÄ kallade "Arturo Graciani Giralt" frÄn Back Capital, med ett annat namn.

Back Capital Partners
Back Capital Partners

Den sÄ kallade "Carlos Serrano" frÄn Back Capital, med ett annat namn ocksÄ.

Back Capital Partners
Back Capital Partners

HÀr vissa Alonso García Borrås, i Back Capital, mÀrker vi att de helt enkelt har tagit en bild frÄn en bank med bilder (webbplatser som sÀljer bilder).

Är Back Capital verkligt?
Är Back Capital verkligt?

Sanningen Àr att en tjÀnst som anvÀnder en uppfinningsrik "utrustning" inte genererar mycket förtroende för oss, Àven om det bör noteras att vi Ànnu inte har hört nÄgot vittnesmÄl frÄn mÀnniskor som har arbetat med Back Capital, sÄ vi kan inte garantera 100 % att deras tjÀnster De Àr inte riktiga, men naturligtvis rekommenderar vi dem inte.

PÄstÄdda Back Capital-partners
PÄstÄdda Back Capital-partners: de utser finansiella tillsynsmyndigheter sÄsom FCA (brittiskt tillsynsorgan), CySEC (Cyperns tillsynsorgan) och CNMV (spanskt tillsynsorgan), bland andra.

 

Annan information om Back Capital

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: www.backcapital.org

Telefonnummer: + 34 911 87 66 29

E-post: [e-postskyddad]

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr ÄsiktVi tror att företaget Back Capital Àr pÄlitligt? Vi Àr inte sÀkra. Vi föreslÄr försiktighet. Varför? Eftersom hans förmodade team av proffs inte finns litar han inte pÄ oss.

 

Uppdatera november 2017: Vi har fĂ„tt ett e-postmeddelande frĂ„n FCA (den finansiella tillsynsmyndigheten i Storbritannien och pĂ„stĂ„dd partner till Back Capital) som nĂ€mner det DE ÄR INTE PARTNARE I BACK-CAPITAL, OCH ATT DET ÄR MÖJLIGT EN LUR.

 

UPPMÄRKSAMHET MED DE PÅGÅENDE KAPITAL ÅTERVINNINGSFÖRETAGEN, FRÅN REKOMMENDERADE MÄLKARE, REKOMMENDERAR VI ATT KONTAKTA LÖGARE SOM KAN SE PERSON, FRÅN MÅNGA GÅNGAR DE PÅGÅENDA PENGARINVÄNDNINGSFÖRETAGEN FÖR DEN SOM MÄRKARE. VI FÖRESLÅR INTE ATT SKICKA PENGAR I FÖREGÅNG.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du arbetat med det hĂ€r företaget? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos företaget.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av företaget kan rösta.

 

Vad tycker du om Back Capital? Vad har varit din erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

78 kommentarer om «Back Capital: VÀrdering och kommentarer»

 1. Juan Alberto svar

  DET ÄR EN BEDRÄGNING FALL INTE FÖR DENNA LÖGEN, om du verkligen vill fĂ„ tillbaka pengarna med mychargeback, verkar det vara en lögn men jag försökte de mychargeback-tjĂ€nster som föreslĂ„s hĂ€r och det gick bra. Processen kan ta lĂ„ng tid men om du agerar snabbt Ă€r det bĂ€ttre. Jag blev lurad av 11.000 XNUMX euro och kunde Ă„terhĂ€mta nĂ€stan alla. Det Ă€r min rekommendation.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Juan, bra !!!, tack sÄ mycket för varningen, vi Àr mycket glada att du har uppnÄtt det, var nu försiktig om du investerar igen, kolla mÀklarna innan du litar pÄ en, hÀr har vi nÀstan alla.

   För andra som vill fÄ tillbaka pengarna bör de försöka prata med vÄr chatt eller klicka pÄ den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vĂ„r ranking av rekommenderade mĂ€klare 2021 klicka HÄR

   HĂ€lsningar och lycka till.

 2. Andrea Acero svar

  Jag lurades av en Black Core-brocker, en rÄdgivare vid namn Roberto Dåvila 442080028711 [e-postskyddad]
  Han fick mig att investera i en metall och faktum Àr att den positionen gick under och sa till mig att jag borde investera att de lÄnade mig att ÄterhÀmta mig och jag accepterade men nÀr dagarna gick övertygade jag mig sjÀlv om att de var bedragare, efter 2 veckor min make, jag letade pÄ Internet efter ett sÀtt att fÄ tillbaka pengarna och en advokat kontaktade mig Fabiån Ross Brito [e-postskyddad] +44 208 089 8502 och han berÀttade för mig att pengarna kan Ätervinnas, sÀtt in 3000 USD för att starta fordran och i februari 2020 meddelade han mig att jag hade vunnit och att mina pengar skulle överföras till mitt konto i Colombia men jag var tvungen att betala 18% av avgifterna, jag satte in dem i EUROBANK BULGARIA AD till Paysera Lt och hittills har jag inte fÄtt mina pengar, förmodligen pÄ grund av pandemin skulle det ta lite lÀngre tid Àn vÀntat och sedan berÀttade han för mig att mellanhanden bank RBC CAPITAL MARKETS tar ut 10,5% skatt av kapitalet för att överföra sÄ att pengarna Àntligen nÄr mitt konto. Jag har fortfarande kontakt med advokaten men jag vet Àrligt talat inte vad jag ska göra eftersom jag har tusen problem för alla pengar jag har förlorat och jag vill ÄterstÀlla det men jag kan inte hitta nÄgon vÀg ut, jag tackar de mÀnniskor som kan hjÀlp mig.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Andrea, ingenting av det de har sagt Àr inte sant, ledsen för att sÀga det, men alla dessa bedragare gör Àr att försöka fÄ sÄ mycket pengar som möjligt, i nÀsta kommer de att sÀga att du mÄste betala nÄgot annat och sÄ tills du blir trött eller sluta tro pÄ dem.

   PÄ deras hemsida anvÀnder de bilder / foton av riktiga advokater frÄn andra företag och byter namn.

   Jag rekommenderar att du rapporterar de företag dÀr du skickade pengarna, jag menar att du skriver till bankerna dÀr du skickade pengarna och sÀger till dem att dessa företag lurar mÀnniskor.

   HĂ€lsningar.

  • Alberto svar

   VÀn, jag Àr i samma medborgarskap, jag har redan betalat den förmodade skatten pÄ 10.5%, det Àr samma advokat Fabiån Ross Brito, efter att han fick mig att betala 10888 euro avgifter, och sedan fick han mig att betala skatten och bad sedan om en annan fin betalning för 1000 euro och han svarar inte lÀngre pÄ mina e-postmeddelanden, berÀtta vad det var, satte de in dig?

   • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

    Hej Alberto, tack för att du delar din erfarenhet med Online Lawyers Back Capital. Denna förmodade advokatbyrĂ„ Ă€r en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fĂ„ sĂ„ mycket pengar som möjligt med lögner, de Ă€r lĂ€nkade till mĂ€klaren som tidigare BEKLÄDER dig, de kommer inte att hjĂ€lpa dig, de fĂ„r bara se ut att samla in pengar och i slutĂ€ndan ta ALT igen.
    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

    Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

    För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
    https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

    hÀlsningar

 3. X svar

  Hej vÀnner och Àrliga mÀnniskor, ni mÄste stoppa det hÀr gÀnget av sanna, frihetsmordare och leta nÄgon annanstans, för mig personligen Àr företaget FIRST FINANCIAL BANC mina bödelar, efter en vecka kallar en annan idiot och dÄligt född mig att gÄ in i Ett nytt projekt , han har ingen jÀvla uppfattning om mina investeringar, eftersom de inte Àr registrerade, sÀger jag till honom att jag vill investera i Ibex 35-aktiemarknaden och hans svar Jag ringer dig om 10 minuter och dÀr har han pratat.
  Jag stÄr inför mitt telefonnummer 669770911. Ring mig sÄ ska jag försöka hjÀlpa dig, hÀlsningar.
  nuvarande
..

 4. ricardo47 svar

  HallÄ
  Jag hÀlsar alla, för tyvÀrr tror jag att jag ocksÄ föll för denna bluff, jag har lÀst var och en av kommentarerna hÀr, och de sammanfaller alla pÄ samma sÀtt, samma metod, samma personer, samma nummer, samma e-postadresser , finns det EuropenBank-banken, och om den Àr baserad pÄ Cypern, men de imiterar och imiterar dem, kontaktade jag mÀnniskor frÄn banken och de sa till mig att de inte hanterar den typen av Àrenden, att de inte ens Àr en detaljhandel bank, dÀr De hanterar bara mycket stora investerare, Ä andra sidan kontaktade jag ocksÄ domstolen dÀr domen förmodligen avkunnades och de sa faktiskt att dessa dokument Àr falska, Dr Brenda Marjorie Hale, om hon var president för Supreme Domstolen, men all den informationen Àr efterliknande, meningsformatet Àr vÀldigt annorlunda Àn originalet, ocksÄ fick jag höra direkt frÄn Londondomstolen att termen "administrativ tvistdomstol" inte finns i det brittiska rÀttssystemet.
  Å andra sidan Ă€r de överföringsorder som dessa mĂ€nniskor tillhandahĂ„ller i namnet pĂ„ Paysera LT, vilket förmodligen Ă€r företagets företagsnamn, men jag har gjort en del undersökningar och Paysera Ă€r ett betalnings- och penningöverföringssystem, som Paypal, eller Neteller, sĂ„ det Ă€r definitivt ett nytt rĂ„n, en punkt till sĂ€ger de att de Ă€r baserade i London och de informerade mig om att de inte ens agerar dĂ€rifrĂ„n, de gör det hĂ€r, frĂ„n Latinamerika, jag vĂ„gar sĂ€ga att genom deras sĂ€te Ă€r de mexikanska, den pĂ„stĂ„dda William Laporte om ekonomiska rĂ€ttigheter.
  Han gjorde en ny skiva pÄ samma sida och en annan förmodad advokat ringde mig, en viss Victor Graham, med samma överenskommelse som den andra, de sa till honom att de hade rÄnat mig, och han svarade att om han inte trodde att han skulle söka rÄd personligen, han Han sa till mig vart de befann sig för att gÄ personligen och han svarade mig aldrig mer. Jag vÄgar sÀga att samma mÀnniskor gör allt detta, domÀnerna i e-postmeddelandena frÄn vilka den pÄstÄdda banken skickar information motsvarar inte originalen.
  Jag tror att dessa sidor fungerar pÄ samma sÀtt
  ekonomisk rÀttvisa .com /
  ekonomiska rÀttigheter .com /
  finansiell lag .com /
  Jag vÄgar sÀga att de Àr samma bedragare, en annan sÄdan advokat Emma Garza frÄn ekonomisk rÀttvisa kontaktade mig, och det Àr samma format, samma metod.
  SnÀlla, om nÄgon serverar dig denna information, fall inte för detta.
  Jag hoppas att vi kan göra nĂ„got Ă„t ​​detta om nĂ„gon vill veta lite mer, det hĂ€r Ă€r min e -post [e-postskyddad] .com

 5. efrain rivera svar

  HÄLSNINGAR
  FRIENDS
  JAG BLEV AV BROKER "FINANCIKA.COM"
  Försök att ÄterstÀlla mina pengar genom webben
  Jag kontaktar
  MED HUVUDKONTOR OCH TELEFONER I LONDON
  "FINANSIELLA RÄTTIGHETER"
  +44 20 3393 4852
  Abg. William Laporte.
  [e-postskyddad]
  Courthouse, 4 Camden Avenue, Hayes, Storbritannien, UB4 0PN
  https://derechosfinancieros.com/#
  JAG SÀnde mig med logotyper och underskrift av domstolen för Förenade kungarikets kontrakt, fullmakt att representera mig, för en pengarkrav
  Jag uppnÄdde föreningen
  FRÅGA AVGIFTERNA MED 18%
  DANNA SKATT PÅ EUROPEISKA BANKEN
  JEG FRYST
  DÄR PUR POST
  ATT DATUM SVAR DE INTE FÖR ATT ÅTERVÄNDAS
  Jag ber dig att gÄ med i oss för att Ätervinna pengarna
  MIN E-POST..
  [e-postskyddad]
  JAG SKA TACKA FOLKET SOM KAN HJÄLPA OSS ..

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Efrain, tack för att du delar din erfarenhet med Back Capital. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   hÀlsningar

 6. efrain rivera svar

  Jag Àr peruansk, jag lurades av en CHYPRE-mÀklare
  söka internationell rÄdgivning
  Jag kontaktar
  FINANSIELLA RÄTTIGHETER
  [e-postskyddad]
  William Laporte ‱ [e-postskyddad]
  +44 20 3393 4852
  Jag anger tidigare avgifter pÄ 18% av kapitalet förutom det Ätervunna kapitalet och nÄgot mer för skador.
  Efter mÄnader berÀttade han för mig att han försonade sig med bluffmÀklaren
  Vid leverans efter undertecknande av representationsavtalet och sÀndning av avgifterna
  att senare begÀra pengar för skatter frÄn EUROPEISKA BANKEN
  vad gjorde jag
  Efter att ha insisterat av citerade e-postmeddelanden min retur
  förutom kontor stÀngda pÄ grund av pandemin
  Jag visste inte mer om dem
  TILL DATUMEN
  lÄna mig pengar
  Jag pantsatte mitt hus för att fÄ tillbaka allt ...
  Tack för ditt stöd för informationen
  och vilka ÄtgÀrder som kan vidtas mot dessa maffior
  min mobiltelefon

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Efrain, tyvĂ€rr Ă€r denna typ av kapitalĂ„tervinningsföretag, som resulterar i ytterligare en bluff, mycket frekventa. För att fĂ„ tillbaka dina pengar, prova vĂ„r chatt eller denna lĂ€nk:  GÖRA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG.

   hÀlsningar

 7. PEPITO GIL svar

  PÅSTÅENDE LOVYER STEVE COLLEMAN AV PÅSTÅTT FÖRETAG "FINANSIELLA RÄTTIGHETER" SAMMA MODUS OPERANDI ATT MÅNGA HAR RÄKT. LADDNING AV 5% ATT GÖRA RÄTTSLIG BEHANDLING OCH DÄR 18% AV DET PÅSTÅENDE DOMEN.
  ALLT ÄR EN BLUFF! JAG VAR OM ATT BETALA 18% TILL ETT KONTO I BULGARIEN OCH FÅR BELYSNING FÖR ATT INTE GÖRA DET. RÄDDA MIG!
  LEKTIONEN FÖR MIG ÄR ATT VI FÖR ILLUSIVA OCH GREDIGA MÄNNISKAR, SINVERSERNA AV DENNA FAKTA LAGSTIFTER kommer att fortsĂ€tta att existera

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Pepito, tack för att du delar din erfarenhet med ekonomiska rÀttigheter. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-postmeddelanden som du har kontaktats frÄn?

   hÀlsningar

 8. CAROLINE svar

  God eftermiddag, jag kontaktar detta företag MMD CONSULTANCY LTD, FINANSIELLA RÄTTIGHETER, VIS PERSON ELLER ADVISATOR ÄR: Abg. Nestor Colleman, och det Ă€r samma modalitet som jag har lĂ€st om dig, att de tar ut 18% av sina avgifter och en del av det mĂ„ste du betala 5% av förfarandena, TRO VÄNLIGT INTE ALLT ÄR LURLIGT !! De Ă€r mĂ€nniskor som egentligen bara vill rĂ„na oss ,,,
  De skickar dig ocksÄ ett kontrakt ... sanningen att jag först ville google var redan lurad av CAPITAL 88 och jag vill inte bli lurad av andra skurkar,

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Caroline, tyvÀrr Àr det mycket vanligt att Àven samma mÀklare som har lurat dig senare lÄtsas vara ett kapitalÄtervinningsföretag. Var vÀldigt försiktig eftersom mÄnga Àr dubbla lurade.

 9. Harry svar

  TyvÀrr, som vi sÀger i Colombia, nÀr de fallna faller. Jag blev lurad av POLOINVEST -mÀklaren och kontaktade en advokat vid namn Emma Martins frÄn Financialmmd som lovade mig att fallet var vinnbart. Bifoga en stor mÀngd dokumentation och inspelningar. Förhören var var 8: e dag och att domaren redan skulle bestÀmma till min fördel att jag stÀllde in 18% av 30.000 XNUMX dollar för att skicka och mot leverans gav de mig mina pengar tillbaka. Men jag sa till doktorn att hon skulle skicka mig numret pÄ processen sÄ att jag kunde gÄ till den brittiska ambassaden i Bogota och fÄ reda pÄ fallet och hittills har lÀkaren inte kontaktat mig igen. De Àr bedragare. Gud vÀlsigne dig.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Enrique, tack för att du delar din erfarenhet med Back Capital. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post? I de flesta fall Àr dessa pÄstÄdda kapitalÄtervinningsföretag som kontaktar dig med magi falska, mÄnga gÄnger Àr de till och med en del av samma mÀklare som du hade problem med.

   hÀlsningar

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Dessutom Àr det till och med möjligt att han Àr en del av PoloINvest, om han visste om vad som hÀnde dig med mÀklaren utan att du kommenterade honom ... TyvÀrr Àr det vanligt i vissa mÀklare av denna typ.

     hÀlsningar

 10. Silvia svar

  HallÄ
  Jag lurades av en mÀklare och strid mot ekonomiska rÀttigheter eller ekonomiska rÀttigheter, men de Àr ocksÄ bedragare. Advokaten som kontaktade mig heter William Laporte. TyvÀrr betalade jag avgifterna och det Àr redan en mÄnad och jag har fortfarande inte det Ätervunna kapitalet och han svarar inte heller pÄ mejlen.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Silvia, hur har du stött pÄ dem för ekonomiska rÀttigheter? Vi rekommenderar att du arbetar med advokater som du ser ansikte mot ansikte.

  • Jorge Humberto Leon Valenzuela svar

   Hej Silvia, precis som du blev jag lurad och fick kontakt med ekonomiska rÀttigheter
   (Dr. Ina Sutter). Han gav mig tid och jag har lÀst hela kassan och exakt samma sak hÀnder mig, sÄ jag föreslÄr att vi skickar varandra kontakten # sÄ att vi kan kontakta en lokal advokat.

   • Maria Lourdes svar

    Jag lurades ocksÄ för ekonomiska rÀttigheter av Dr William LaPorte Hera, min rÄdgivare deponerade betalningen av avgifter och betalade sedan en skatt till Europea Bank. Jag lÀmnar min e-post till dig [e-postskyddad] Jag Àr mexikansk, vi mÄste gÄ med, hÀlsningar

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Hej Maria, har du webbplatserna?

     • Maria

      Hans webbplats för ekonomiska rÀttigheter Àr [e-postskyddad] och det Àr samma Financial raigh och dr. William step LaPorte och Inna Sutter Àr de som han hade kontakt med och numret han ringde, 00442033934852 Àr frÄn London och en annan Àr 004420339348, dessa nummer ringer men svarar inte.

  • Lourdes svar

   Jorge och Silvia bedragits ocksÄ av ekonomiska rÀttigheter, jag betalade avgifter och andra betalningar, jag skickar dem min e-post för att fÄ kommunikation [e-postskyddad]

 11. jj svar

  En del lurade har kunnat göra nÄgot lagligt dessa mÀklare eller dessa bedrÀgliga advokater och om de kunde göra det?

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej JJ, tack för att du delar din erfarenhet, men Back Capital-webbplatsen fungerar inte, pratar du om Back Capital eller en annan webbplats?

   HĂ€lsningar.

   • Jj svar

    Jag lurades av den svarta kĂ€rnmĂ€klaren och försökte fĂ„ tillbaka de pengar jag anlĂ€nde, finansiella rĂ€ttigheter, Mmd-konsult, jag uppskattar att veta om nĂ„gon har gjort nĂ„got Ă„t ​​dem lagligt, eftersom de fĂ„r dig att underteckna flera dokument.
    Eller de Àr bara bedragare och tricksters som mÀklaren.

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Hej Jj, har du webbsidorna till dessa förmodade Ă„terstĂ€llningsföretag? Var mycket försiktig om de kontaktade dig, i sĂ„ fall Ă€r de vanligtvis samma mĂ€klare som vill ta mer pengar. FÖRSIKTIG.

    • se svar

     hej jag ser att det har gÄtt nÄgra mÄnader, fick du tillbaka dina pengar ???
     Jag pratar bara med dem nu

  • Jorge Humberto Leon Valenzuela svar

   Hej JJ, som du, blev jag lurad och kontaktade ekonomiska rÀttigheter
   (Dr. Ina Sutter). Han gav mig tid och jag har lÀst hela kassan och exakt samma sak hÀnder mig, sÄ jag föreslÄr att vi skickar varandra kontakten # sÄ att vi kan kontakta en lokal advokat.

   • Lourdes svar

    Humberto Jag kontaktade ekonomiska rÀttigheter. Com och betalade avgifter sedan 11 september 1919, min advokat heter William LaPorte. Jag hoppas att vi kan gÄ ihop för att kontakta nÄgon för att pröva vÄra Àrenden

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Skicka dem inte pengar under nÄgra omstÀndigheter.

    • Orlando Poblete svar

     Hej Lourdes Jag hoppas att vi kan göra nÄgot mot den hÀr bedragaren W. Laporte pÄ samma sÀtt som jag föll för denna bedrÀgeri nÀr jag försökte fÄ tillbaka mina pengar frÄn PoloInvest en annan stor bedragare.
     Om du har tillgÄng till en brittisk ambassad som identifierad skulle det vara bra att rapportera denna stora idiot och advokatbyrÄn han representerar.
     Jag Àr frÄn Peru.

 12. jair villamarin svar

  Hej godmorgon, jag Àr colombiansk och jag blev lurad 8000 euro av en mÀklare som heter MMT Investing Group och sedan letade jag efter hur jag skulle fÄ tillbaka mina pengar jag kontaktade ett företag som heter Financial Rights och en pÄstÄdd advokat Ina Sutter ringde mig. Han har berÀttat för mig att mitt fall har en möjlig lösning och att pengarna kan Ätervinnas. Att de tar ut 18% av det som Ätervinns och att, nÀr jag nÄr en överenskommelse med motparten, de Ätervunna pengarna kommer att frysas in pÄ ett bankkonto som förmodligen anges av en domare och att jag mÄste betala 18% sÄ att det hÀr kontot Àr fryst och kan fÄ mina pengar tillbaka. Jag har lÀst de tidigare kommentarerna och det Àr uppenbarligen en annan bluff. Jag hade en illusion av att fÄ tillbaka mina pengar men sanningen Àr att jag inte vet hur jag ska göra det varje gÄng jag Àr övertygad om att det inte finns nÄgot sÀtt att fÄ tillbaka dem.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Jair, det lÄter tyvÀrr som en bluff, tro inte pÄ dessa advokater som kontaktar dig frÄn ingenstans för att fÄ tillbaka dina pengar, de Àr vanligtvis frÄn samma mÀklare som lurade dig tidigare. Vi rekommenderar ocksÄ att du lÀmnar din erfarenhet i avsnittet om MMT Investing Group.

   HĂ€lsningar.

  • jj svar

   jair god morgon Jag Ă€r ocksĂ„ colombiansk och jag lurades med den svarta kĂ€rnmĂ€klaren och jag Ă€r med den hĂ€r fasta MMD FINACYAL RÄTTIGHETER Jag har redan skrivit pĂ„ kontraktet och de sĂ€ger samma sak som du, nu om jag Ă€r mer orolig för en annan bluff kan det inte vara.

   • Trader svar

    Hej, jag Àr i samma fall, men redan i en avancerad fas, med det undertecknade avtalet och med domen i enlighet med det Ätervunna kapitalet. Nu Àr huvudstaden blockerad i en mellanliggande bank pÄ Cypern fram till betalning av skatt. Jag har vÀntat i flera mÄnader pÄ att avblockera kapitalet för att skicka medlen till mitt land, och jag kan inte kontakta min advokat. Jag fÄr bara svar via e-post.

 13. Lurad svar

  Ja, webbplatsen Àr en.mmdfinancial .com /, men nÀr jag började arbeta med dem var webbplatsen pÄ spanska och telefonnumret till telefonnumret var frÄn Storbritannien, de berÀttade för mig att detta var telefonnumret pÄ spanska och att telefon UppmÀrksamheten pÄ engelska var frÄn Schweiz, eftersom de hade en annan advokatbyrÄ dÀr. Den spanska webbplatsen Àr inte lÀngre tillgÀnglig, Àven om jag misstÀnker att de ekonomiska rÀttigheterna .com / webbplatsen tillhör samma personer, Àven om jag inte kan vara sÀker

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Scammed, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med MMD Financial ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Har du namn pÄ rÄdgivare, e-postmeddelanden? Enligt vÄr mening lÄter det hela vÀldigt konstigt, vi skulle inte lita pÄ dem. Varför inte en advokat du kan gÄ till personligen? Var försiktig.

   HĂ€lsningar.

 14. Lurad svar

  Slutligen skickade advokaten frÄn MMD Financial (Financial Rights) mig den förmodade ursprungliga meningen pÄ engelska, tills han bara hade skickat den till mig pÄ spanska. Förmodligen har jag pengarna Ätervunna frÄn domen i en tysk bank, men jag har frÄgat bekanta och de har försÀkrat mig om att den banken inte finns att den hÀr webbplatsen har skapats nyligen, dessutom Àr webbplatsens domÀn inte .de, frÄn Tyskland, som det Àr för en tysk bank. Dessutom har jag ocksÄ konsulterat en vÀlkÀnd advokat och han har ocksÄ berÀttat för mig att denna mening Àr falsk, att denna förmodade dom inte har utfÀrdats av de brittiska domstolarna. Det Àr dÀrför jag tror att jag kan försÀkra dig om att det Àr en annan bluff. Nu sÀger han till mig att jag kommer att fÄ problem för att överge processen nu, för jag har sagt till honom att om han mÄste krÀva nÄgot av mig för att göra det genom domstolarna, men jag inte kommer att betala nÄgot, jag vill inte bli lurad igen

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Scammed, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med MMD Financial ... har du webbplatsen?

   HĂ€lsningar.

 15. Lurad svar

  God eftermiddag
  Jag blev nÀstan lurad igen av en annan webbplats av denna typ.
  Jag kom i kontakt med en webbplats som heter mmdfinancial, den Àr fortfarande aktiv, men bara pÄ engelska innan den ocksÄ var pÄ spanska. Han hade tappat mycket pengar med en oreglerad mÀklare. Jag skickade ett meddelande till dem pÄ deras hemsida, och nÄgra dagar senare kontaktade de mig per telefon och efter att ha berÀttat vad som hade hÀnt bad de mig att skicka dem den dokumentation jag hade, vilket Àr mycket.
  De skickade mig ett förmodat avtal och en förmodad fullmakt för att kunna ta upp det Àrende som jag var tvungen att underteckna och vidarebefordra det till dem.
  Efter en lÄng tid att förbereda Àrendet, skriva ett pÄstÄdt skriftligt uttalande och ytterligare en dag med ett pÄstÄdt muntligt uttalande, berÀttade den pÄstÄdda advokaten att han hade utfrÄgningar med domaren och mÀklarens advokat, praktiskt taget varje vecka, tills de Àntligen kom överens och de skickade ett straffavtal, i vilket de inte bara skulle ge tillbaka de pengar jag förlorat, utan de skulle ocksÄ identifiera mig. Jag lurade och tÀnkte att allt var över. Problemet började nÀr det gÀllde att fÄ betalt. Jag förstod hela tiden att han skulle betala sina avgifter för de Ätervunna pengarna (18% av det Ätervunna beloppet), men han sa nej, att han var tvungen att betala det i förskott. SÄ jag frÄgade bekanta och slÀktingar och de hjÀlpte mig och tittade pÄ dokumentationen som de hade skickat till mig. De insÄg och fick mig att se att allt var falskt, att de ville lura mig igen. Jag har skickat e-postmeddelanden till honom och ber om mer dokumentation och jag har inte hört frÄn honom igen.
  Lyckligtvis frÄgade jag och informerade mig sjÀlv, för om jag inte hade bluffats för andra gÄngen, och jag har nog med att ha blivit lurad en gÄng.
  Var mycket försiktig med dessa typer av företag. Nu har de skapat en annan webbplats som heter Financial Rights, som förmodligen Àr desamma, eftersom det Àr en nyligen skapad webbplats och i den spanska versionen av mmdfinancial sa de att de hette Financial Rights. SÄ om du har utsatts för en bedrÀglig mÀklare, kontakta inte detta företag.
  Om nÄgon har lyckats fÄ tillbaka pengar frÄn en bedrÀglig mÀklare, vÀnligen meddela dem sÄ att resten av oss ocksÄ kan göra det eller Ätminstone prova det.
  Tack sÄ mycket.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej bluff, tack för informationen, har du webbsidorna för de företag du nÀmner?

   HĂ€lsningar.

  • Trader svar

   Hej, jag Àr i samma fall. Enligt domarna har jag kapitalet pÄ ett konto pÄ Cypern Blockerat av EUROPEISKA BANKEN tills jag betalar skatt. Dubbeltaxering. Jag har inte kunnat kontakta min advokat pÄ flera mÄnader, bara via e-post. Jag vill kontakta dig personligen. HÀlsningar

 16. MARIA svar

  God eftermiddag
  För nÄgra dagar sedan kontaktade jag ett företag som lovade att fÄ tillbaka de pengar jag tappade med en mÀklare. Jag pratade med dem och de sa ja, de trodde att det fanns ett fall. Jag har undersökt lite och det verkar som om det Àr samma med ett annat namn, beroende pÄ var det Àr baserat. Jag har hittat dem med en kod som alla nÀt hade i det nedre vÀnstra hörnet: PSRN 1131690081522.
  Webbarna heter:

  mmdfinancial .com /
  ekonomiska rÀttigheter .com /
  back-capital .com
  chargebacker .ru / sv /
  refundcash .ru / sv / services / index.html
  ameroption .com / sv / index.html

  Jag vet inte vad jag ska tÀnka om det hÀr, men det verkar inte sÀrskilt sÀkert ... Jag kan inte hitta Äsikter om dem, det verkar vÀldigt konstigt för mig ... PÄ varje webbplats har de förmodade arbetarna ocksÄ olika namn

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Maria, det Àr nÄgot mycket normalt att efter att ha haft problem med en mÀklare kontaktas du av ett förmodat kapitalÄtervinningsföretag och du slutar förlora pengar tvÄ gÄnger ... Det bÀsta om du försöker arbeta med en dessa företag, Àr att det Àr ett lokalt företag dÀr du bor, och att du fysiskt ser de mÀnniskor som kommer att arbeta, Àr ett av fÄ sÀtt att se till att det inte Àr en bluff ...

  • Caesar svar

   Hej Maria och resten. Jag har kontakt via ett företag som heter finansiella rÀttigheter och webbplatsen Àr mmdfinancial.com med advokat Emma Martins. Vet nÄgon om detta motsvarar en bluff?

   • Pringao svar

    Hej Cesar: Jag Àr i slutskedet med denna Emma frÄn Financial Rights, eller Financial Rights, pÄ spanska, efter en blixtsnabb process, dÀr de bad mig om mÄnga dokument och till och med en fullmakt för rÀttegÄngar och i i slutet skickade de mig en pÄstÄdd dom frÄn Högsta domstolen i London, undertecknad av justitieminister G. COX och Lady Hale, i vilken de nÄdde en överenskommelse med den andra parten om att ÄterlÀmna kapitalet som de hade bedrÀgt mig. För detta skulle domaren utse en mellanliggande bankenhet, i mitt namn, dÀr medlen skulle deponeras, som skulle frysas tills jag deponerade 18% av den totala Ätervunna pÄ ett konto, Àven tydligen mellanhand, i advokatens namn , som, nÀr deras avgifter har mottagits, skulle informera domaren, sÄ att de skulle frigöra mina pengar och de skulle krediteras mitt konto i Spanien.
    Logiskt sett har allt lÄtit som en annan bluff, för jag har frÄgat om den utsedda banken i Nicosia (Cypern) och jag tror inte ens att den existerar, den har tagit samma logotyp för Europeiska banken, men i rött och kontot dÀr det Àr tÀnkt att det finns medel, har det alla tecken pÄ att det ocksÄ Àr falskt ...

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     VARA UPP MÖJLIG BEDRÄGERI.

    • lurad svar

     Samma sak har hÀnt mig, jag Àr vÀldigt arg att jag slösat bort sÄ mycket tid med detta och att de inte slutar bry mig, men jag ska inte betala nÄgonting i en annan bluff. Jag tror inte att nÄgon har lyckats samla in nÄgot med det hÀr företaget

    • Trader svar

     Hej, jag Àr i samma fall. Enligt domarna har jag kapitalet pÄ ett konto pÄ Cypern Blockerat av EUROPEISKA BANKEN tills jag betalar skatt. Dubbeltaxering. Jag har inte kunnat kontakta min advokat pÄ flera mÄnader, bara via e-post. Jag vill kontakta dig personligen. HÀlsningar

    • se svar

     Hej, jag ser kommentarerna och jag Ă€r i samma fall, men det hĂ€r svaret Ă€r frĂ„n maj, jag skulle vilja veta om nu nĂ€r vi Ă€r i november, Ă€r du fortfarande densamma? och det har verkligen varit en bluff. Jag sĂ„g tidigare positiva kommentarer frĂ„n det hĂ€r företaget, och nu ser jag bara negativa. VET VÄNLIGEN NÅGON ATT FÖRETAGET ÄR VERKLIGT OCH KAN HJÄLPA OSS I DETTA FALL? SKRIV mig till min e -post, jag skulle vilja veta om nĂ„gon vet vilket företag som ger resultat tack.

  • Trader svar

   Hej, jag Àr i samma fall. Enligt domarna har jag kapitalet pÄ ett konto pÄ Cypern Blockerat av EUROPEISKA BANKEN tills jag betalar skatt. Dubbeltaxering. Jag har inte kunnat kontakta min advokat pÄ flera mÄnader, bara via e-post. Jag vill kontakta dig personligen. HÀlsningar

 17. KLIPPA svar

  Min erfarenhet av tillbaka Capital var dĂ„lig Jag blev trött pĂ„ att vĂ€nta förmodligen vad som Ă„terhĂ€mtades men jag fick aldrig vĂ€nta 2 mĂ„nader frĂ„n slutet av december till februari och de satte inte in nĂ„got och jag begĂ€rde mitt ansprĂ„k pĂ„ PayPal och de returnerade mina pengar men det Ă€r fantastiskt hur denna studie av advokater skickade mig all dokumentation signerad och förseglad av domare och notarier i Spanien. Jag har alla dokument och förlikning som förmodligen kom med representanten för företaget pĂ„ 1000 extra men jag kontaktade advokaten och han berĂ€ttade för mig att han inte var en representant Han vet inte ens om det företaget, det var dĂ€r jag insĂ„g att det hela var lögn. Advokaten heter Isidoro Orea Bonilla. och dokumentet hade undertecknats av advokaten vid Spaniens domstolar, kallad FERNANDO ANAYA GARCÍA och certifierad av JOSÉ ALBERTO MARÍN VICEDECAN i NOTARIAL COLLEGE OF CATALUÑA. Detta Ă€rende vĂ€cktes i ADMINISTRATIVE ADMINISTRATIVE COURT 1 INSTANCE 9 ° BARCELONA. Advokaten Isidoro berĂ€ttade för mig att allt detta skulle informera myndigheterna i det landet, jag hoppas att detta kan hjĂ€lpa dem eftersom det finns företag som vill dra nytta av mĂ€nniskors förtvivlan men jag tyckte att deras sĂ€tt att arbeta var vĂ€ldigt konstigt eftersom jag De sa att pengarna gĂ„r först till ett försĂ€kringsbolag och dĂ€rifrĂ„n gĂ„r de till kunden och jag sa till dem att hĂ„lla 18% av avgiften frĂ„n det som Ă„tervunnits men de sa till mig att de inte fungerar pĂ„ det sĂ€ttet. Vad ska man sĂ€tta in dem och sedan sĂ€tter de in oss pĂ„ vĂ„rt konto. nu finns sidan inte lĂ€ngre jag har försökt hitta den om den lyckades.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej "CLIFF", exakt, Back Capital-webbplatsen Àr inte tillgÀnglig lÀngre, tro det eller inte, dessa mÀnniskor som förmodligen kommer att fÄ tillbaka dina pengar och sedan försöka bluffa Àr du vanligt i mÀklarnas vÀrld, mÄnga gÄnger Àr de samma företag som lurade dig och sedan erbjuder dig dessa "lösningar" ...

   En hÀlsning.

  • Jorge svar

   För att detta ska vara giltigt skulle de skicka ett dokument till dig med ett dokument av sek.

 18. juan touma svar

  Jag lurades av CFD-aktier och jag kontaktade tillbaka huvudstÀder, de berÀttade för mig att de nÄdde ett första avtal med dem och de skulle returnera 51000 för att jag var tvungen att betala dem 18% av de Ätervunna sÄ att de kan skicka pengarna till mig och nÄ en avtal med De sa att först skulle jag betala dem 9% för att skicka mig halva pengarna och det var för mer Àn en mÄnad sedan och de har fortfarande inte skickat mig nÄgonting och de svarar inte. Har du nÄgon information till vem jag kan gÄ för att hjÀlpa mig att ÄterhÀmta nÄgot tack.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Juan, det Àr synd detta, vi har redan fÄtt andra kommentarer frÄn lurade av mÀklare som senare lurades av detta förmodade företag som Ätervinner kapitalet, vi kÀnner inte till nÄgon procedur för att ÄterkrÀva ditt kapital, vi Àr ledsna. Om du Àr intresserad kan du kommentera din erfarenhet av CFD-aktier hÀr, för att förhindra fler mÀnniskor

 19. KLIPPA svar

  Jag betalade ocksÄ 79 euro i början av mitt fall, de sa till mig att det fanns tvÄ alternativ, en var genom försÀkring att jag var tvungen att betala 2% av beloppet för att fÄ tillbaka det som gick förlorat, men eftersom jag inte hade det, denna 30 extra plattform lÀmnade mig i banken Broken hade inte rÄd med försÀkringen.
  Det andra alternativet var med en rÀttegÄng som var vad jag accepterade efter en mÄnad ringde de mig och berÀttade att de hade kontaktat advokaten för 1000extra att jag för nÀrvarande inte kan ge hans namn och de har nÄtt ett avtal utanför domstol som de De returnerade 78% av mitt kapital, de skickade till mig alla dokument som undertecknats och förseglats av domare och notarier i Spanien och jag vÀntar pÄ att de ska skicka pengarna till mig eftersom jag inte har pengar att betala deras avgifter, jag har bad dem vara i tvÄ delar, jag vÀntar pÄ 50% av det som har Äterfunnits. Men de tar för lÄng tid och en mÄnad har gÄtt och tills nu skickar de inte nÄgot till mig, enligt min advokat att de pÄ grund av Ärsskiftet har försenats lite men vi Àr redan den 22 januari. Han ringde mig förra veckan nÀr han reste till England för att följa upp och ge honom en snabb lösning.
  Tja, jag vÀntar om inte, jag ger dig mer information.

  HĂ€lsningar.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Cliff, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Back Capital med oss, vi önskar lycka till, men enligt vÄr Äsikt rekommenderar vi inte att du arbetar med Back Capital, vi tycker inte att de Àr tillförlitliga.

   En hÀlsning.

  • se svar

   hej, fick du pengarna? ett Är har gÄtt, och frÄn vad jag lÀste nÀr du skrev detta var du i vÀntan ... Jag skulle vilja veta ett svar, tack

 20. oscar svar

  Det Àr ett bedrÀgeri
  Jag betalade början pÄ 79 euro med PayPal omedelbart de kontaktade mig, de verkar ganska lagliga de ger dig tvÄ alternativ nÀr rÀttegÄngen mot bluffföretaget har startat i mitt fall 1000 extra, de ger dig möjlighet att ÄterkrÀva det totala kapitalet med en försÀkring att förmodligen alla konton de har, de Àr 30% av de förlorade för försÀkringsbetalningen dÀr de garanterar att om tvÄ veckor fÄr du den totala bedragningen, men det verkade vÀldigt misstÀnksamt eftersom jag inte sÄg denna försÀkring nÄgonstans, det andra alternativet Àr för att fortsÀtta med processen med efterfrÄgan dÀr du kan Ätervinna kapitalet mellan 50 och 80% Jag vÀntade pÄ svar i mer Àn tvÄ veckor och de gav inte det till mig dÄ jag inledde en tvist med PayPal och de tror att de svarade att de Àr lagliga, men Payapal gick med pÄ mig och jag ÄterhÀmtade 79 euro. Det Àr en bluff, lita inte pÄ den hÀr sidan

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Oscar, tack sÄ mycket för att du delade din erfarenhet med oss, hÀlsningar.

 21. Juli rodriguez svar

  bluff bluff bluff !!! var mycket försiktig, de kommer inte frÄn Spanien eller frÄn unionen.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej juli, tack sÄ mycket för att du delade din erfarenhet, var du i kontakt med Back Capital? Varför nÀmner du att de Àr bluff?

   hÀlsningar

 22. Eugenio Ramos Alvis svar

  Hej.
  Jag blev lurad av Stoxmarket -mÀklaren av totalt 4690 USD. Dessa personer frÄn Back Capital kontaktade mig och lovade att ÄterstÀlla kapitalet pÄ 30 arbetsdagar genom att sÀtta in 79 euro och nÀr kapitalet redan fanns pÄ mitt konto skulle jag sÀtta in 18% av det. Kan jag lita pÄ detta löfte?

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Eugenio, för just idag hade vi planerat att uppdatera granskningen, FCA (brittiskt tillsynsorgan och förmodad partner till Back Capital) har svarat att de inte har nÄgot samband med dem och att det förmodligen Àr en bluff, utöver antagningsföretaget arbetare Àr falska. Har du ens lÀst recensionen?

   Vi skulle inte lita pÄ dem för mycket, men kanske vill du försöka, det skulle vi inte göra.

   hÀlsningar

   • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

    Hej Eugenio, faktiskt mÀrkte vi att vi redan hade uppdaterat avsnittet, snÀlla titta.

    En hÀlsning.

   • Orlando Poblete svar

    hej.
    Jag Àr frÄn Peru, först blev jag lurad av PoloInvest och för att Ätervinna detta kapital pÄ 30000 XNUMX dollar kontaktade jag advokatbyrÄn för finansiella rÀttigheter representerad av bedragare som heter w. Laporte som hittills vÀntar pÄ mig och hÀvdar att mitt konto Àr fryst i EuropeanBank representerat av en viss Charles Dawson som kontaktade mig för att betala skatten.
    Jag kommer att uppskatta att hjÀlpa oss och berÀtta att vi mÄste göra allt detta tar bort trovÀrdighet för att arbeta pÄ nÀtet eller tro pÄ företag via Internet.

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Hej Orlando, tack för att du delar din erfarenhet med Back Capital. Det Àr ett lur att fÄ mer pengar frÄn dig, de har bilder av advokater som tagits frÄn andra webbplatser av riktiga advokater för att visa att de kommer att ÄterhÀmta sig vad du förlorade, men det Àr inte sant, det Àr allt en fars. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

     Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

     hÀlsningar

  • Carlos Alberto Ramirez svar

   Tack för att du delade upplevelsen.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *