I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i Baum Arche. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Baum Arche och berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsbaum-arche.org
???? företaget*Träd Ark
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-mail address[e-postskyddad]
📈 Plattformegen plattform
📌 AdressBarckhausstrasse 1 – D-60325 Frankfurt am Main

⚠️ Baum Arche ägs av företaget Tree Ark ligger i Tyskland, potentiellt farligt för sina kunder på grund av dess brist på reglering och brist på allvar. Klienter är oskyddade. Företaget är beläget på en mycket opålitlig plats, var försiktig. ⚠️

Kontotyper

Nu övergår vi till att analysera kontotyperna som erbjuds av Baum Arche, i det här fallet noterar vi att det inte erbjuder kontotyper.

Information på webben

BAUM ARCHEs hemsida

Baum Arche ger en grundläggande förklaring av de finansiella produkter den erbjuder, marknadsnyheter och analyser, informativa videor, vanliga frågor, egentligen inte mycket mer än så.

Lista över telefonnummer

0800 / 4242 123 – 380

???? Slutlig utvärdering av Baum Arche ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED Baum Arche.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om Baum Arche:

datumUppdatering – nyheter
September 2022Klagomål mot Baum Arche av BAFIN.

Användarrecensioner

Vad tycker du om Baum Arche? Vad har du varit med om?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med Baum Arche.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av Baum Arche

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar Baum Arche

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera Baum Arche?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Baum Arche en bluff – är det bluff?

Ja, vi tror att Baum Arche är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är Baum Arche pålitlig?

Nej. Baum Arche är inte pålitlig, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från Baum Arche?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till Baum Arche?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Är Baum Arche en bluff? 2023 recensioner»

 1. José svar

  De är bedragare, alla tjänster de erbjuder är lögner,

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej José, tack för din kommentar om BAUM ARCHE. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller i FORM av denna länk: FRÅGA DINA PENGAR
   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.