Kommentarer till BFM
I denna avdelning vi analyserar mäklaren BFM (även kallat finbinance.com), är en Forex-, Cryptocurrency- och CFD-mäklare. Rekommenderas BFM verkligen att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om BFM ✅, påståenden, klagomål 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är det bfm ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: BestProducts Ltd.

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Bulgarien.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare eller dess reglering. ⛔ BFM är en oreglerad mäklare. ⛔

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av BFM, vi noterar att det erbjuder 6 olika typer av konton / planer: Baskonto, Bronskonto, Silverkonto, Guldkonto, Platinakonto och Svartkonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Grundläggande konto: minsta initiala insättning på $250, 24/6 support, 0.1 minsta partistorlek, utbildningscenter, daglig marknadsöversyn, finansiell kalender, prisvarningar, tillgång till större tillgångar.

Bronskonto: minsta initiala insättning på $1.000, 24/6 support, minsta partistorlek 0.2, utbildningscenter, daglig marknadsöversyn, finansiell kalender, prisvarningar, tillgång till större tillgångar, kontoansvarig.

Silverkonto: minsta initiala insättning på $5.000, 24/6 support, minsta partistorlek 0.5, utbildningscenter, daglig marknadsöversyn, finansiell kalender, prisvarningar, tillgång till större tillgångar, kontoansvarig.

Guldkonto: minsta initiala insättning på $10.000, 24/6 support, 1.0 minsta partistorlek, utbildningscenter, daglig marknadsöversyn, finansiell kalender, prisvarningar, tillgång till topptillgångar, kontoansvarig, anpassad strategi, VIP-signaler.

Platinakonto: minsta initiala insättning på $50.000, 24/6 support, 1.5 minsta partistorlek, utbildningscenter, daglig marknadsöversyn, finansiell kalender, prisvarningar, tillgång till topptillgångar, kontoansvarig, anpassad strategi, VIP-signaler.

Svart konto: endast för exklusiva kunder.

BFM-kontotyper
BFM-kontotyper (1)
BFM-kontotyper
BFM-kontotyper (2)

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bild 1 i full storlek y klicka här för att se bild 2 i full storlek

Las plattformar att fungera som BFM erbjuder är: Finbinance-plattform y MT4.

Vi analyserar nu de olika resurser och hjälpmedel för handlare som BFM tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en stor sak för mäklaren.

BFM-webbplats
BFM-webbplats

BFM ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: information om de tjänster du erbjuder, förklaring av några viktiga begrepp, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

🟢 Annan information om BFM 🟢

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: finbinance.com

📞 Telefonnummer: +44 203 966 0600 | +43 720 883

📧 E-post: [e-postskyddad] | [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskar BFM. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på BFM <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget BFM är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2022

❌ Efter att ha analyserat det, rekommenderar vi att du är försiktig, eftersom det är en mäklare som inte är reglerad och ligger i ett mycket osäkert land för denna typ av åtgärder, och när vi letar efter recensioner om BFM hittar vi många som är negativa och varna för den här mäklaren. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i maj 2021 tillkom CNMV Bfn till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CNMV maj 2021 varning

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om BFN? Vad har varit din erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «BFM: Betyg och kommentarer»

 1. Esteban svar

  Denna mäklare lurade mig, jag hoppas att det finns chanser att få tillbaka pengarna

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Esteban, tack för att du kommenterade BFM. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.