Kommentarer till BitcoinTradeLine

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren BitcoinTradeLine (även kallad bitcointradeline.com), är en Forex-, Cryptocurrency- och CFD-mäklare. Rekommenderas verkligen BitcoinTradeLine för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på BitcoinTradeLine. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: Plus One Ltd och EverStride OU.

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Saint Vincent och Grenadinerna och Estland.

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av BitcoinTradeLine, vi noterar att det erbjuder 6 olika typer av konton / planer: Green Account, Silver Account, Gold Account, Platinum Account, VIP Account och Black Account. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Grönt konto- Minsta initiala insättning på 100 USD, support 24/6, utbildningscenter, demo-konto, daglig marknadsöversyn, pro-webbseminarier, prisvarning, uppdateringar om större marknadsevenemang. 30% välkomstbonus.

Silverkonto- Minsta 1.000 24 $ insättning, 6/10 support, utbildningscenter, demo-konto, daglig marknadsöversyn, pro-webbseminarier, prisvarning, uppdateringar av större marknadsevenemang, upp till 1 handelssignaler, 1 till 10 expertmöten 40 (XNUMX). XNUMX% välkomstbonus.

Guldkonto- Minsta 2.500 24 $ insättning, 6/15 support, utbildningscenter, demo-konto, daglig marknadsöversyn, pro-webbseminarier, prisvarning, uppdateringar av större marknadsevenemang, upp till 1 handelssignaler, 1 till 20 expertmöten 60 (XNUMX). XNUMX% välkomstbonus.

Platinakonto- Minsta 5.000 24 $ första insättning, support 6/20, utbildningscenter, demo-konto, daglig marknadsöversyn, pro-webbseminarier, prisvarning, uppdateringar om större marknadsevenemang, upp till 1 handelssignaler, 1 till 80 expertsessioner XNUMX obegränsad. XNUMX% välkomstbonus.

VIP-konto: Minsta 10.000 24 $ insättning, 6/30 support, utbildningscenter, demo-konto, daglig marknadsöversyn, pro-webbseminarier, prisvarning, uppdateringar av större marknadsevenemang, upp till 1 handelssignaler, 1 till 100 expertsessioner obegränsad. XNUMX% välkomstbonus.

Svart konto: Minsta 100.000 24 $ första insättning, 6/1 support, utbildningscenter, demo-konto, daglig marknadsöversikt, pro-webbseminarier, prisvarning, uppdateringar av större marknadsevenemang, obegränsad handel signaler, obegränsad 1-till-XNUMX expert sessioner. Rådgör med kontoansvarig om exklusiva bonusvillkor.

BitcoinTradeLine kontotyper
BitcoinTradeLine kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som BitcoinTradeLine erbjuder är: BitcoinTradeLines egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som BitcoinTradeLine tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en fördel för mäklaren.

BitcoinTradeLines webbplats
BitcoinTradeLines webbplats

BitcoinTradeLine tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: bara några diagram, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om BitcoinTradeLine |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: bitcointradeline.com

Telefonnummer: har inte.

E-post: kontakta direkt från webbplatsen.

>>> Bedömning på BitcoinTradeLine <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att BitcoinTradeLine-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi rekommenderar att vara försiktiga, för: det är en oreglerad mäklare, den är baserad i osäkra länder (Saint Vincent och Grenadinerna och Estland), och när vi letar efter recensioner på BitcoinTradeLine hittade vi bara negativa recensioner. Vi föreslår att du är försiktig. 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om BitcoinTradeLine? Vad har varit din erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

En kommentar till «BitcoinTradeLine: Betyg och kommentarer»

  1. Rekommenderade mäklare svar

    Hej Jessica, din information och dekalogen om mäklarnas vanligaste fällor och taktik att SCAM är mycket intressant, det bör läras av varje investerare och bli en STANDARD, det är därför vi är övertygade om att ditt bidrag när det delas med Alla våra läsare kommer att hjälpa till att undvika många bedrägerier, bedrägerier och bedrägerier från mäklare.
    Av denna anledning tycker vi att det är av yttersta vikt att alla som berörs av dessa mäklare rapporterar det via vår portal och avslöjar de mäklare som har lurat dem genom att skriva sina erfarenheter, vare sig de är bra eller dåliga och att det på så sätt kan avslöjas från var bedrägerierna begås, vem som är inblandad och att alla vet om det.
    Som ni väl vet erbjuder vi på vår hemsida möjligheten att kunna ÅTERHÄLLA HELA ELLER DELAR AV PENGARNA med ett företag som är specialiserat på det och som har visat sig vara mycket effektivt, de som påverkas kan tala i CHAT som vi har på webben eller genom att läsa denna länk: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG.

    Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.