Bux mäklare

Bitmax Crypto-kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Bitmax Krypto (även kallad bitmaxcrypto.com), är en Cryptocurrency-mäklare. Rekommenderas verkligen Bitmax Crypto för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om Bitmax Crypto ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är Bitmax Crypto ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Bitmax Crypto Limited. (obefintlig)

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren Det nämns att det är baserat i Storbritannien, men det finns inga bekräftande registreringsdata, denna information är falsk.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Bitmax Crypto, vi noterar att det erbjuder 4 olika typer av konton / planer:

planen 1: minsta initiala insättning på $15, returnera 15% efter 24 timmar, remissprovision på 5%, inklusive ränta, omedelbar betalning.

planen 2: minsta initiala insättning på $250, returnera 30% efter 24 timmar, remissprovision på 5%, inklusive ränta, omedelbar betalning.

planen 3: minsta initiala insättning på $2.500, returnera 50% efter 12 timmar, remissprovision på 5%, inklusive ränta, omedelbar betalning.

planen 4: minsta initiala insättning på $5.000, returnera 70% efter 12 timmar, remissprovision på 5%, inklusive ränta, omedelbar betalning.

La plattform att fungera som Bitmax Crypto erbjuder är: egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som Bitmax Crypto tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en stor sak för mäklaren.

Bitmax Crypto-webbplats
Bitmax Crypto-webbplats

Bitmax Crypto tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: några live-diagram, information om de tjänster den erbjuder, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🟢 Annan information om Bitmax Krypto 🟢

 

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: bitmaxcrypto.net

📞 Telefonnummer: har inte.

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskade Bitmax Crypto. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på Bitmax Krypto <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Bitmax Krypto är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2022

 

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi försiktighet, eftersom det är en helt olaglig mäklare som inte är registrerad eller reglerad av någon myndighet. Dessutom erbjuder den så höga avkastningsgrader att de verkligen är omöjliga att uppnå. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Bitmax Crypto? Vad har du upplevt?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Bitmax Crypto: Betyg och kommentarer»

 1. Andrea svar

  Jag letar efter ett sätt att få tillbaka pengarna. Be om din hjälp

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Andrea, tack för att du kommenterade Bitmax Crypto. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.