blackcore recensioner

Analys av Black Core

➡️ I det här avsnittet kommer vi att analysera Black Core (kallas även med namnet: blackcorerb.com), A CFD-mäklare. Rekommenderas Black Core verkligen för investeringar? Är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att avgöra det.

sedan hittar du följande: åsikter om Black Core ✅, påståenden, klagomål, erfarenheter, analys av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och viktigast av allt: Är Black Core en säker sida? ⛔ Kan vi lita på det här företaget? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

 • ❌ Black Core nämner att vara en del av Blackcore Ltd.
 • ❌ När det gäller sin placering är företaget baserat i Mauritius.
 • ❌ Om vi ​​analyserar dess säkerhet, observerar vi det Black Core har ingen typ av reglering. Uppdaterad: Vi har fått meddelanden från kunder som försäkrar att företaget som de ringer och verkar från är uppringt KERUM (vars ledare skulle vara Víctor Hugo Avendano) och dess plats är Av Chapultepec 431, Juárez, Cuauhtémoc, 06600 Col Juárez, CDMX, Mexiko.

UPPMÄRKSAMHET: Black Core är en mäklare INTE REGLERAD.

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfylla mycket stränga krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera kontotyper som Black Core erbjuder, i det här fallet hittade vi ingen information som tyder på att de finns.

La plattform att fungera som Black Core erbjuder är: Meta 4.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för handlaren som Black Core tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som ges på hemsidan kan vara en stor fördel för mäklaren.

Black Core hemsida
Black Core-webbplats

Black Core tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: några live-diagram, nyheter om ekonomiska händelser av intresse, egentligen inte mycket mer än detta, de nämner andra verktyg men vi kunde inte komma åt dem, så vi gjorde inte vi tog i åtanke.

Varning mot Black Core

Varning mot Black Core
Varning mot Black Core

Som vi förklarade i recensionen, ska Black Core ha en mauritisk licens (vilket inte heller är något som garanterar säkerheten), men vi har märkt att den mauritiska FSC har utfärdat en varning mot Black Core som säger att denna licens är falsk. Vi rekommenderar att vara extremt försiktig med Black Core.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information Black Core

 

🔻 Vi kommer att lämna lite mer information om du vill kontakta företaget, eller se dess hemsida själv. 🔻

 • 🌏 Webbplats: blackcorerb.com
 • 📞 Telefonnummer: 442080028711 | +50760504959

Information om Kerum

 • Kontakt betyder: 55 5478 8076 | +52 56 3069 0935 | [e-postskyddad]
 • Hemsida: kerum.mx

Du kan hitta deras jobberbjudanden på Indeed, Linkedin, Computrabajo och liknande sajter, letar efter telefonchefer, rådgivare, försäljning.

Du kanske undrar varför vi recenserar svart kärna. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Värdering på Black Core

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: Tror vi att Black Core-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys av 2022 ⭐

❌ Efter att ha granskat företaget rekommenderar vi försiktighet. Det är ett olagligt företag, det vill säga att det inte har de nödvändiga behörigheterna för att verka som ett företag. Vi misstänker att det kan vara ett företag som du kommer få problem med att kunna ta ut dina pengar, de verkar vara opålitliga.

Utöver detta är det ett mycket otransparent företag, eftersom det inte erbjuder juridisk information, det inte visar data om dess registrering och det saknar även reglering (oreglerat företag).

Alla dessa egenskaper får oss att tro att de är ett väldigt oseriöst och farligt företag att skicka pengar. ❌


Kort sagt: Det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

UPPMÄRKSAMHET!: i juli 2019 Mauritius FSC lagt till Black Core till din lista bedrägliga finansiella företag, för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till warning️ FSC juli 2019 -varningen

UPPMÄRKSAMHET!: mäklaren Black Core är kopplad till 1000extra, Alpha Assets Group, Handtag-GP, Aurora först, Bitcoin Bank, Krypton mäklare, Emporio Trading, EurobondPlus, hispamarkets, LivingTradeFX, Maximus handel, M Mäklare, MMT Investing Group, MyTradeMM, OneXGlobal, poloinvest, QSmart Limited, SmartEnevita, Sammanfattning, Urustrade, Apollo Management y Vanki Trading, mäklare med ett fruktansvärt rykte och klagomål från reglerande enheter. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Black Core? Vad har varit din erfarenhet?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

227 kommentarer om «Black Core: Betyg och kommentarer»

 1. Ariadna svar

  Black core är ett bedrägeri, företaget anlitar telefonkonsulter för callcenter genom ett företag som heter KERUM, så leta upp det på internet och du kommer att upptäcka att det är en förmodad finansiell institution, den nuvarande adressen till dessa bedragare är 431 Chapultepec Avenue, mycket nära tunnelbanan Sevilla i Mexico City. Den ansvarige heter Víctor Avendaño och på Facebook hittar de honom som VicPanda Ar, han är ansvarig men bakom honom finns ägarna som är en väldigt stor maffia, jag slutade jobba där för några månader sedan och de likviderade mig inte, innan jag hade bett om löneförhöjning för det och de förnekade det är vi redan många som har gjort klagomål, förhoppningsvis kommer de snart att monteras ner och teatern de har satt upp för att råna folk kommer att falla

  Jag lämnar några bilder på managern victor avendaño

  Victor Avendano

  Victor Avendano

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Ariadna, Tack så mycket för att du uppger adressen till dessa bedragare, nu kommer alla som drabbats av denna falska mäklare att kunna göra anspråk på sina pengar på företaget KERUMs kontor (callcenter) på Avenida Chapultepec 431, Juárez, Colonia Juárez, CDMX, Mexiko mycket nära Sevillas tunnelbana i Mexico City (se byggnadsbild), du måste gå till kontoren för att kräva alla pengar stulna med lögner och manipulationer. Tack för att du skrev om Black Core. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER. Han är en del av en organiserad kriminell organisation som använder olika mäklare för att lura alla sina kunder: Alfa Assets Group, Apollo Management ( invest-apollo .co ), Asa-GP, Aurora First, Black core, Btoken Bank, Crypton Broker, Emporio Trading , Eurobond Plus, Hispamarkets, LivingTradeFX, Maximus Trade, M Broker, Mira Capital Markets, MMT Investing Group, MyTradeMM, One X Global (one-xglobal.uk), Poloinvest, QSmart Limited, SmartEnevita, Summapips, Urustrade och Vanki Trading.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. Viktig information svar

  Hej vänner, jag jobbade för flera av dessa företag, jag kan berätta att de är en väldigt stor grupp, och att de byter mäklare då de har problem med lagen eller har för många klagomål, gruppen inkluderar åtminstone alla dessa mäklare: 1000extra, Alfa Assets Group, Apollo Management ( invest-apollo .co ), Asa-GP, Aurora First, Black core, Btoken Bank, Crypton Broker, Emporio Trading, Eurobond Plus, Hispamarkets, LivingTradeFX, Maximus Trade, M Broker, Mira Capital Markets, MMT Investing Group, MyTradeMM, One X Global ( one-xglobal.uk ), Poloinvest, QSmart Limited, SmartEnevita, Summapips, Urustrade och Vanki Trading

  Som du kan se är de alla mäklare med samma egenskaper: ingen reglering, många klagomål om bedrägeri. Jag hoppas att snart återkomma med mer information från ägarna, för nu kan jag säga till er att hålla er långt borta från alla dessa företag, eftersom jag sa att jag jobbade för den här gruppen av bedragare och de är de värsta, de tänker bara på gör att kunden sätter in så mycket som möjligt och stjäl allt. Du kommer aldrig att vinna något. Pengarna är inte ens investerade det är en helt riggad investeringsplattform. Jag arbetade med dem men jag ångrar det mycket, jag gjorde det för i mitt land finns det få jobb och jag behövde pengar för att försörja min familj. Men efter att ha arbetat med den här gruppen tjuvmaskar insåg jag att jag inte kunde fortsätta att vara involverad i den typen av människor. Jag hoppas att mitt meddelande hjälper dig.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Information, tack för att du skriver om Black Core. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER. Han är en del av en organiserad kriminell organisation som använder olika mäklare för att lura alla sina kunder: Alfa Assets Group, Apollo Management ( invest-apollo .co ), Asa-GP, Aurora First, Black core, Btoken Bank, Crypton Broker, Emporio Trading , Eurobond Plus, Hispamarkets, LivingTradeFX, Maximus Trade, M Broker, Mira Capital Markets, MMT Investing Group, MyTradeMM, One X Global ( one-xglobal.uk ), Poloinvest, QSmart Limited, SmartEnevita, Summapips, Urustrade och Vanki Trading.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 3. samuel acu svar

  God kväll, jag har redan undersökt företaget och adressen till Guadianafloden om det var korrekt men de ändrades för ungefär ett år sedan. Nu finns de på AVENIDA CHAPULTEPEC nummer 431 Colonia Juárez, de lurade mig med mycket pengar men ARIADNA, en före detta arbetare därifrån, kontaktade mig för att ge mig mer information om dessa tjuvar eftersom hon inte längre jobbar i det där råttboet, behåll tänk på en upplysning: de svarar i företaget KERUMs namn, så leta upp det på internet så ser du att allt stämmer, de är tänkta telefonrådgivare och det är ett callcenter som de fuskar genom, enl. vad den här tjejen sa till mig, chefen som flyttar allt på den platsen heter Victor Hugo Avendano
  Investera aldrig, du kommer att förlora dina pengar

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej MAGGY, vi kommer att värdera din information och uppdatera vid behov, tack så mycket för att du delar med dig av din erfarenhet med Black Core, nu Vi vet att det kommersiella teamet för denna mäklare som är en SCAM utför sitt arbete med STEALING INVESTORS med sitt band av Commercial Scammers från Calle Rio Guadiana 23 (Río Guadiana 23 Col. Renacimiento, Cuauhtémoc, 06500 Ciudad de México, CDMX, Mexiko ).

   Se Black Address Broker Real Address HÄR

   För alla investerare som berörs av SCAMS i denna mäklare, Vi rekommenderar att du lämnar in ett klagomål till polisen och att de går för att arrestera dem på detta kontor medan de bedrar människor.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand? Vet du namnet på företagets chef, namnet på företaget?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. MAGGY svar

  GARANTERAT BLUFF! INVESTERA INTE. DE ÄR EN GRUPP DRÖNARE BAKOM EN TELEFON SOM ANVÄNDER TRASSIFICERING NÄR DE KÄNNER sig INTIMIDERADE. DU BEHÖVER INTE GÖRA NÅGOT UTAN HÅLL dig FRÅN DETTA.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej MAGGY, tack så mycket för att du delar med dig av din erfarenhet med Black Core nu Vi vet att det kommersiella teamet för denna mäklare som är en SCAM utför sitt arbete med STEALING INVESTORS med sitt band av Commercial Scammers från Calle Rio Guadiana 23 (Río Guadiana 23 Col. Renacimiento, Cuauhtémoc, 06500 Ciudad de México, CDMX, Mexiko ).

   Se Black Address Broker Real Address HÄR

   För alla investerare som berörs av SCAMS i denna mäklare, Vi rekommenderar att du lämnar in ett klagomål till polisen och att de går för att arrestera dem på detta kontor medan de bedrar människor.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand? Vet du namnet på företagets chef, namnet på företaget?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.