BluFX kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mäklaren BluFX (även kallad blufx.co), är en Forex-mäklare. Rekommenderas BluFX verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på BluFX. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: BluFX Ltd.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i Storbritannien, men det regleras inte där, det kan vara falskt.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av BluFX, vi märkte att det erbjuder 2 olika typer av konton / planer: Plan Lite och Plan Pro. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Lite plan: Kostnad $25.000, ingen förlustansvar, $ 625 per betalning, ingen kontotillväxt, endast intradag, 28 valutapar och guld.

Pro-plan: costo $ 50.000, Inget förlustansvar, 1.250 28 USD per betalning, kontotillväxt, natt tillåten, XNUMX valutapar och guld.

 

BluFX-kontotyper
BluFX-kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som BluFX erbjuder är: sin egen plattform (BluFX).

Vi analyserar nu de olika resurser och hjälpmedel för handlare som BluFX tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en utmärkt punkt för mäklaren.

BluFX-webbplats
BluFX-webbplats

BluFX tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: bara lite information om företaget och en FAQ-sektion, verkligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

| Annan information om BluFX |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: blufx.co.uk

Telefonnummer: har inte

E-post: [e-postskyddad] (Det är också möjligt att bli kontaktad från en livechatt på webbplatsen).

 

>>> Bedömning på BluFX <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget BluFX är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

När vi ser allt detta rekommenderar vi försiktighet, för: Det är en mäklare som inte är reglerad och inte klargör vad dess handelsmetoder är, eftersom den erbjuder väldigt lite information. På deras hemsida försäkrar de att en reglering inte är nödvändig i deras fall, eftersom de fungerar på ett annat sätt än den konventionella, men vi vill klargöra att alla finansiella företag kräver tillsyn av en myndighet för näringsidkarens säkerhet. Vi föreslår att du är försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om BluFX? Vad har varit din erfarenhet?

 

Annonsera med oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *