Bux mäklare

Kommentarer till Bprimes

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren Bprimes, är en Forex-, CFD- och kryptovalutamäklare. Rekommenderas verkligen Bprimes för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi gör en granskning av Bprimes ... Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare att tillhandahålla viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare borde veta innan de beslutar eller inte, att investera med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: Fina Holding LIMITED

 

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att han är baserad på: Marshallöarna. 

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: det nämns att regleras av IFSC, men vi kunde inte hitta den förmodade regleringen, allt tyder på att det är en oreglerad mäklare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Bprimes, vi noterar att de erbjuder fyra olika typer av konton: Micro-kontot, Standardkontot, VIP-kontot och Premium-kontot. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Micro-konto- Minsta initiala insättning på 250 dollar, upp till 1: 400 hävstångseffekt, telefonhandel.

Standardkonto- Minsta initiala insättning på $ 500, upp till 1: 400 hävstångseffekt, telefonhandel, möjlig bonus.

VIP-konto- Minsta initiala insättning på 20.000 dollar, upp till 1: 300 hävstångseffekt, telefonhandel.

Premiumkonto: upp till 1: 400 hävstång, telefonhandel, möjlig bonus.

Bprimes kontotyper
Bprimes kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som Bprimes erbjuder är: MT4.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Bprimes tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

Bprimes webbplats
Bprimes webbplats

 

Bprimes ger följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring om de produkter som Bprimes erbjuder, förklaring av några inledande begrepp inom handeln, några live-diagram, verkligen inte mycket mer än detta ...

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om Bprimes

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: www.bprimes.com/es-ES

Telefonnummer: +44 36 856 310 och +44 888-756 34

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Värdering på Bprimes <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att Bprimes -företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: den är baserad i osäkra länder (Marshallöarna), det är en oreglerad mäklare, när vi letar efter andra recensioner eller utvärderingar om Bprimes, vi hittade väldigt få (och mycket nyligen), vad som får oss att tro att det är ett ”nytt” företag och mestadels negativa värderingar, har CNMV (spanska tillsynsmyndigheten) utfärdat en varning mot Bprimes.

 

Av dessa skäl anser vi att Bprimes inte är en rekommenderad mäklare. Med andra ord rekommenderar vi alltid att du bara arbetar med vederbörligen reglerade företag. Är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt att ta risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera i?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Bprimes? Vad har du haft för erfarenhet?

 

 

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

11 kommentarer om «Bprimes: Betyg och kommentarer»

 1. meritxell svar

  De verkade för mig från zurchbanc ... fru aines boyd och oscar lester. Telefonnumret är detsamma som de andra kommentarerna. Jag har varit kvar med mycket pengar. Både investeringen och de förmodade intäkterna. Och nu vet jag inte vad jag ska göra. Pk investerade alla mina besparingar och min mammas. Om någon vet hur man går vidare?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Meritxell, tack för att du delar din erfarenhet med Bprimes, men vi har inte förstått det, så har du problem med Bprimes eller med ZurichBanc? Här är en avsnitt om ZurichBanc.

   hälsningar

 2. Pac svar

  Var mycket försiktig, de är bedragare, låt alla veta, lägg inte in pengar. SCAMMERS. SCAMMERS. BEDRÄGARE. Bedragare
  SCAMMERS. Bedragare
  SCAMMERS. Bedragare

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Pac, tack för att du delar din erfarenhet med Bprimes. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från?

   hälsningar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Francisco, i ditt fall, vilken erfarenhet har du haft av Bprimes?

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från?

   hälsningar

 3. Tere svar

  Jag rekommenderar det inte alls, de har stulit en betydande summa pengar från mig, de sa till mig att de skulle lägga mina pengar plus intäkterna på mitt konto, men innan jag var tvungen att betala skatt, vilket jag gör, jag kunde se vinsten genom datorn, efter 10 dagar där jag i teorin var tvungen att ha pengarna på 15 minuter de gjorde allt i förluster och slutligen har de behållit allt. De är SCAMMERS!. UTMÄRKT VÅRD! Damen som enligt henne var min kontoansvarige var Aines Boyd och hennes telefonnummer var +442080891245. Övriga nummer +442031503689; +442037690594. Omöjligt att kontakta dem.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Tere, tack för att du delar din erfarenhet med Bprimes. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du mejl som du har kontaktats från?

   hälsningar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Bryan, tack för att du delar din erfarenhet med Bprimes, kommer du ihåg hur du först hittade dem? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.