Annonsera med oss

Kommentarer till Bprimes

I denna avdelning vi kommer att analysera mĂ€klaren Bprimes, Ă€r en Forex-, CFD- och kryptovalutamĂ€klare. Rekommenderas verkligen Bprimes för att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det.

Du kanske undrar varför vi gör en granskning av Bprimes ... Det beror pÄ att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr översiktssida hjÀlper investerare att tillhandahÄlla viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare borde veta innan de beslutar eller inte, att investera med ett investeringsbolag.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

MÀklaren nÀmner att vara en del av: Fina Holding LIMITED

 

NĂ€r det gĂ€ller hans lĂ€ge, mĂ€klaren nĂ€mner att han Ă€r baserad pĂ„: Marshallöarna. 

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: det nĂ€mns att regleras av IFSC, men vi kunde inte hitta den förmodade regleringen, allt tyder pĂ„ att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Bprimes, vi noterar att de erbjuder fyra olika typer av konton: Micro-kontot, Standardkontot, VIP-kontot och Premium-kontot. Vi lĂ€mnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Micro-konto- Minsta initiala insÀttning pÄ 250 dollar, upp till 1: 400 hÀvstÄngseffekt, telefonhandel.

Standardkonto- Minsta initiala insÀttning pÄ $ 500, upp till 1: 400 hÀvstÄngseffekt, telefonhandel, möjlig bonus.

VIP-konto- Minsta initiala insÀttning pÄ 20.000 dollar, upp till 1: 300 hÀvstÄngseffekt, telefonhandel.

Premiumkonto: upp till 1: 400 hÀvstÄng, telefonhandel, möjlig bonus.

Bprimes kontotyper
Bprimes kontotyper

I följande bild kan du fÄ mer information om kontotyperna. Klicka hÀr för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som Bprimes erbjuder Àr: MT4.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som Bprimes tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen pÄ webbplatsen kan vara en poÀng till förmÄn för mÀklaren.

Bprimes webbplats
Bprimes webbplats

 

Bprimes ger följande hjÀlp eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring om de produkter som Bprimes erbjuder, förklaring av nÄgra inledande begrepp inom handeln, nÄgra live-diagram, verkligen inte mycket mer Àn detta ...

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Annan information om Bprimes

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: www.bprimes.com/es-ES

Telefonnummer: +44 36 856 310 och +44 888-756 34

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> VÀrdering pÄ Bprimes <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att Bprimes -företaget Àr pÄlitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen Ă€r att vi tror att det Ă€r bĂ€ttre att vara försiktig eftersom: den Ă€r baserad i osĂ€kra lĂ€nder (Marshallöarna), det Ă€r en oreglerad mĂ€klare, nĂ€r vi letar efter andra recensioner eller utvĂ€rderingar om Bprimes, vi hittade vĂ€ldigt fĂ„ (och mycket nyligen), vad som fĂ„r oss att tro att det Ă€r ett ”nytt” företag och mestadels negativa vĂ€rderingar, har CNMV (spanska tillsynsmyndigheten) utfĂ€rdat en varning mot Bprimes.

 

Av dessa skĂ€l anser vi att Bprimes inte Ă€r en rekommenderad mĂ€klare. Med andra ord rekommenderar vi alltid att du bara arbetar med vederbörligen reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt att ta risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera i?

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Bprimes? Vad har du haft för erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

11 kommentarer om «Bprimes: Betyg och kommentarer»

 1. meritxell svar

  De verkade för mig frÄn zurchbanc ... fru aines boyd och oscar lester. Telefonnumret Àr detsamma som de andra kommentarerna. Jag har varit kvar med mycket pengar. BÄde investeringen och de förmodade intÀkterna. Och nu vet jag inte vad jag ska göra. Pk investerade alla mina besparingar och min mammas. Om nÄgon vet hur man gÄr vidare?

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Meritxell, tack för att du delar din erfarenhet med Bprimes, men vi har inte förstÄtt det, sÄ har du problem med Bprimes eller med ZurichBanc? HÀr Àr en avsnitt om ZurichBanc.

   hÀlsningar

 2. Pac svar

  Var mycket försiktig, de Àr bedragare, lÄt alla veta, lÀgg inte in pengar. SCAMMERS. SCAMMERS. SCAMMERS. Bedragare
  SCAMMERS. Bedragare
  SCAMMERS. Bedragare

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Pac, tack för att du delar din erfarenhet med Bprimes. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn?

   hÀlsningar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Francisco, i ditt fall, vilken erfarenhet har du haft av Bprimes?

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn?

   hÀlsningar

 3. Tere svar

  Jag rekommenderar det inte alls, de har stulit en betydande summa pengar frĂ„n mig, de sa till mig att de skulle lĂ€gga mina pengar plus intĂ€kterna pĂ„ mitt konto, men innan jag var tvungen att betala skatt, vilket jag gör, jag kunde se vinsten genom datorn, efter 10 dagar dĂ€r jag i teorin var tvungen att ha pengarna pĂ„ 15 minuter de gjorde allt i förluster och slutligen har de behĂ„llit allt. De Ă€r SCAMMERS!. UTMÄRKT VÅRD! Damen som enligt henne var min kontoansvarige var Aines Boyd och hennes telefonnummer var +442080891245. Övriga nummer +442031503689; +442037690594. Omöjligt att kontakta dem.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Tere, tack för att du delar din erfarenhet med Bprimes. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du mejl som du har kontaktats frÄn?

   hÀlsningar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Bryan, tack för att du delar din erfarenhet med Bprimes, kommer du ihÄg hur du först hittade dem? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hÀlsningar

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *