BrokerStars kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren BrokerStars, är en Forex-, CFD- och Cryptocurrency-mäklare. Rekommenderas verkligen BrokerStars för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi gör en recension på BrokerStars ... Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, med viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte, att investera med ett investeringsföretag. Det bör noteras att BrokerStars webbplats är på engelska.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi gör den här granskningen och bedömningen, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: nämner inte det

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att den bygger på: London, även om det är sant bör det regleras av FCA (UK regulator), vilket inte är fallet, så vi tvivlar på om det verkligen är baserat i London. Uppdatera november 2019: mäklaren nämner att ha en plats i Saint Vincent och Grenadinerna.

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: eftersom BrokerStars nämner en brittisk och australisk reglering, men vi kunde inte hitta någon, tror vi att den nämner falska regler. Om inte, uppmanar vi en BrokerStars-representant att ge oss rätt regleringsnummer. Uppdatera november 2019: mäklaren nämner att reglering av Saint Vincent och Grenadinerna.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av BrokerStars, vi noterar att de inte riktigt ger information om att äga olika kontotyper.

Las plattformar att fungera som BrokerStars erbjuder är: vi tror att (eftersom det inte specificerar) BrokerStars egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som BrokerStars tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en fördel för mäklaren.

BrokerStars webbplats
BrokerStars webbplats

BrokerStars tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intressenter: grundläggande förklaring av vissa begrepp i handeln, förklaring av de olika produkterna som BrokerStars erbjuder sina kunder, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om BrokerStars

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: brokerstars.net

Telefonnummer: + 442038077194

E-post: [e-postskyddad]

>>> Betyg på BrokerStars <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att BrokerStars-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: den är förment baserad i London men vi kunde inte hitta förordningen om att den faktiskt borde vara baserad i England, den är en oreglerad mäklare (vi kunde inte verifiera någon av de regler som den nämner på deras hemsida), när vi letade efter andra recensioner om BrokerStars, hittade vi ingenting, vilket får oss att tro att det är ett ”nytt” företag. En annan negativ egenskap hos BrokerStars är att den är baserad i osäkra länder som Saint Vincent och Grenadinerna.

Av dessa skäl tror vi att BrokerStars inte är en rekommenderad mäklare. Med andra ord rekommenderar vi alltid att du bara arbetar med vederbörligen reglerade företag. Är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.
försiktighet möjlig mäklare bluff

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om BrokerStars? Vad har du upplevt?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

75 kommentarer om «BrokerStars: Betyg och kommentarer»

 1. Esteban svar

  Tack för att du hjälpte mig att få tillbaka pengarna. Mychargeback har varit till stor hjälp, idag känner jag mig bättre och lättare. OM DE INTE HAR FUNGAT ATT ÅTERVINNA PENGARNA, VÄNLIGEN PRÖV MYCHARGEBACK, VAR DET ANVÄNDA FÖR MIG.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Esteban, bra !!!, tack så mycket för varningen, vi är väldigt glada att du har uppnått det, var nu försiktig om du investerar igen, kolla mäklarna innan du litar på en, här har vi nästan alla.

   För andra som vill få tillbaka pengarna bör de försöka prata med vår chatt eller klicka på den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vår ranking av rekommenderade mäklare 2021 klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

 2. Rekommenderade mäklare svar

  Hej Jessica, din information och dekalogen om mäklarnas vanligaste fällor och taktik att SCAM är mycket intressant, det bör läras av varje investerare och bli en STANDARD, det är därför vi är övertygade om att ditt bidrag när det delas med Alla våra läsare kommer att hjälpa till att undvika många bedrägerier, bedrägerier och bedrägerier från mäklare.
  Av denna anledning tycker vi att det är av yttersta vikt att alla som berörs av dessa mäklare rapporterar det via vår portal och avslöjar de mäklare som har lurat dem genom att skriva sina erfarenheter, vare sig de är bra eller dåliga och att det på så sätt kan avslöjas från var bedrägerierna begås, vem som är inblandad och att alla vet om det.
  Som ni väl vet erbjuder vi på vår hemsida möjligheten att kunna ÅTERHÄLLA HELA ELLER DELAR AV PENGARNA med ett företag som är specialiserat på det och som har visat sig vara mycket effektivt, de som påverkas kan tala i CHAT som vi har på webben eller genom att läsa denna länk: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG.

  Hälsningar.

 3. jm svar

  Hej, denna mäklare (mäklare stjärnor. Net) är en bluff, jag skulle vilja kunna kontakta någon som drabbats i Spanien, jag är från Elche (Alicante) och kunna gå samman så att vi kan hitta dem och sluta lura mer människor och för att naturligtvis försöka få tillbaka alla pengar som har stulits från mig. Tack och jag hoppas att du kan hjälpa mig. Med vänliga hälsningar. JM

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej JM, tack för att du delar din erfarenhet med BrokerStars. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   hälsningar

 4. JORDANIEN svar

  Hej, jag är Jordan-handlare, jag ville avslöja falskheten hos denna mäklare, jag har arbetat med dem i ett år eller så, jag letade efter en mäklare med hög hävstång och det var pålitligt, jag öppnade ett konto hos mäklare eftersom det hade hävstångseffekt 1 till 1 och det reglerades av fca, i teorin ...
  Mäklaren fungerade bra och till och med kom att rekommendera det utan att få någon fördel i gengäld.
  Med tiden ändrade mäklaren sin reglering flera gånger och sa att det var ESMA-begränsningarna som tvingade dem att ändra, jag fortsatte att lita på dem trots att jag tvivlade, det är mitt misstag.
  De erbjöd mig insisterande sin 100% bonus, jag tog bonusen och tog till och med ut efter att ha gjort volymen de efterfrågade, strax efter att de erbjöd mig VIP-kontot plus 100% bonus verkade de mycket bra villkor så jag satte in de 10.000 45 euro som jag De frågade, sedan dess kunde jag inte ta ut, de sa till mig att jag inte har slutfört bonusen, jag började fungera utan att stanna tills jag gjorde volymen, de kunde inte längre säga att jag inte hade gjort volymen, jag opererade mycket, mina pengar var möjliga att kunna ta ut dem och de skickade till och med ett mejl, ja, jag har väntat på mitt uttag i XNUMX dagar och mitt tålamod är uttömt, jag ser att de inte kommer att betala mig och de har ingen avsikt att göra det, de svarar inte heller på e-postmeddelandena, INSÄTTA INTE I DENNA MÄLKARE!

  • FRANCISCO svar

   Problemet är att du som chef för en aktiemarknads- och investeringsskola har rekommenderat en mäklare utan att vara säker på att det du rekommenderar är pålitligt. I mitt fall har jag tappat mycket pengar som ingen kommer att ge tillbaka till mig.

   • Jordanien

    Hej Francisco. säga att jag är ledsen för din förlust, jag hade inga problem med mäklaren förrän nyligen, det verkade pålitligt, på grund av dina problem med dem och tack vare dina undersökningar kunde jag inse vad som hände, jag vet att min ursäkter inte De kommer att returnera pengarna och inte heller jag, säger att du kan kontakta mig när du vill och vi kan se vad som kan göras, mina advokater studerar ärendet, du har min e-post för eventuella frågor eller du kan ringa skoltelefonen.

   • FRANCISCO

    Jag kan inte se skoltelefonen någonstans, och mobilnumret som du gav mig finns inte längre.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jordanien, tack för informationen. På samma sätt förstår vi inte hur du kunde lita på dem utan att kontrollera FCA-förordningen som de förmodligen hade, som du med en enkel verifiering skulle ha märkt att det inte fanns. Det är något som alla med viss investeringskunskap känner till.

   hälsningar

   • Jordanien

    Jag tittade och om de dykt upp i fca vad de tydligen inte var enligt den information som jag hade senare framstod de som reglerade företag. Även om jag kan säga att iq-alternativet lurade mig och de var i cysec, lurade ic-marknaderna mig och de är i asic, i slutändan är förordningen värdelös om de vill irritera dig, att göra en rättegång är dyrare än de pengar jag investerat och är svårt bevisa det, med det menar jag inte att reglering inte är viktig.

   • Rekommenderade mäklare

    Nåväl, enligt vår åsikt är CySEC och ASIC inte bra regler, det är Englands FCA. Vi förstår inte lika hur inte vid den tidpunkt du kontrollerade att nämnda reglering är verklig, det är något grundläggande.

    hälsningar

  • jose manuel svar

   Francisco har rätt, det är omöjligt att Jordan Trader, med de videor han har på YouTube, enligt allt han vet om bedrägerier, och enligt honom, som var i domstol med hela denna fråga, visste inte om denna OMÖJLIG bluff (när de gör dig till en bluff faller du in i den igen?, se deras YouTube-videor). Matematiskt och logiskt är det omöjligt. JORDAN TRADER ser mig som eländig och rekryterar människor som inte vet mycket om handel för att behålla sina pengar. Och dessutom har han nerven att fortsätta ringa folk som ber om ursäkt för något som han vet från början inte är lagligt på något sätt. Jag säger mer, en person ringer till mig i flera dagar och stör mig på min telefon och säger att han är advokat. Jag vet inte var jag ska veta mer om detta ämne, det verkar äckligt att det under århundradet vi befinner oss i är sådana olyckliga människor, istället för att använda sin kunskap för att berika sig själva, använder de den för att bluffa nybörjare med all sin dåliga tro. Jag förbannar dig av hela min själ tills du lämnar denna värld!

   • hjälper jag dig

    Jose fördömer honom, han förtjänar det, och advokaterna som ringer till dig låter som om de är från mäklaren som vill bluffa dig igen, hur vet de magiskt om din situation? ge mig deras hemsida och jag kan försäkra er att de är falska

    var försiktig jose

  • JOSE MANUEL svar

   Francisco har rätt, det är omöjligt att Jordan Trader, med de videor han har på YouTube, enligt allt han vet om bedrägerier, och enligt honom, som var i domstol med hela denna fråga, visste inte om denna OMÖJLIG bluff (när de gör dig en bluff faller du in i den igen?, se deras YouTube-videor). Matematiskt och logiskt är det omöjligt. JORDAN TRADER verkar eländigt för mig och rekryterar människor som inte vet mycket om handel för att behålla sina pengar. Och dessutom har han nerven att fortsätta att ringa folk som ber om ursäkt för något som han vet från början inte är lagligt på något sätt. Jag säger mer, en person ringer till mig i flera dagar och stör mig på min telefon och säger att han är advokat. Jag vet inte var jag ska veta mer om detta ämne, det verkar äckligt att det under århundradet vi befinner oss i är sådana olyckliga människor, istället för att använda sin kunskap för att berika sig, använder de den för att bluffa nybörjare med all sin dåliga tro. Jag förbannar dig av hela min själ tills du lämnar denna värld!

 5. ramar svar

  De är bedragare som recensionen säger innan de sa att de var i England men nu har de ändrat det för att undvika juridiska problem med FCA i England. Låt det vara tydligt, en mäklare kan inte FEL sätta reglering eller plats i ett land där den inte har det, detta görs för att lura människor, att ljuga om dess reglering eller plats, och bara detta faktum borde vara tillräckligt för att inte investera med Dessa BrokerStars lögnare klargör utöver detta nu att de är baserade i ett skatteparadis som heter Saint Vincent och Grenadinerna.

  Investera inte med dessa typer av företag, det är som att kasta pengar, det är mer, det är, men det är som att ge pengar till en bedragare, vilket är värre än att kasta bort pengar.

  • FRANCISCO svar

   Den andra veckan i januari ska jag besöka några vänner i London och jag kommer att besöka adressen de har på webbplatsen. De arbetar på mitt konto för att förlora alla mina pengar. MED BONUSEN Färdig, begärde jag ett tillbakadragande och de svarade inte. TÄNKA ATT DE GÖR DET NÄR DE VÄTSKA MITT KONTO OCH DE SÄGER MIG ATT DE INTE KAN FUNGERA PÅ MITT KONTO ...

   Om adressen de har på deras hemsida visar sig vara falsk, som allt de har att säga och göra, kommer jag att publicera den och skicka foton till posten.

   Jag monterar också en video på YouTube med foton, inspelningar etc. ... för att ta bort den här mäklarens lögn.

   • Rekommenderade mäklare

    Hej Francisco, vi tror att du inte behöver gå, du kan kontakta FCA of England och som vi förstår kan de verifiera din adress. Vi berättar för dig att eftersom det är mycket vanligt för dem att placera falska platser, skulle det inte vara konstigt att deras läge i London är falskt.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Marquitos, tack för att du delar den här informationen om BrokerStars. Allt du nämner verkar vara korrekt för oss, de kan inte ha varit "förvirrade" om reglering eller placering och detta talar mycket dåligt om BrokerStars, som nu nämner att de är baserade i Saint Vincent och Grenadinerna, lagt till alla negativa meddelanden och kommentarer från kunder som vi har fått om dem.

   hälsningar

 6. emilio svar

  Hej, jag är Emilio, igår registrerade jag mig på en av dessa sidor idag, 9 december klockan 10, jag får ett samtal från Barcelona, ​​samtalet avbröts, det hördes med störningar och ungefär två timmar senare ringde de mig ett nytt samtal, som härifrån i Colombia. Förklarar allt om ett ekonomiskt projekt, en rådgivare berättade för mig att ett internetkafé kommer, öppna vår plattform, hon frågade mig ID-numret och hon förklarade intäkterna att jag bara kunde ta ut till 100 dollar i månaden och att de röda pilarna går ner, de gröna höjer vinsten. enligt banken förmodligen att sända i Bancolombia eller kontanter eller super postanvisning och en annan bank som jag inte kommer ihåg gav mig 3 timmar för insättningen Jag sa till honom att väldigt lite då gav de mig ytterligare 6 timmar och idag ringde de mig kl 5 för att ta reda på hur jag gick med det tack vare ditt vittnesbörd insåg jag att bedrägeriet jag väntar nu kl 5 som de gick med på att ringa mig till se om jag redan har skickat honom till kontot

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Emilio, tack för att du delar din erfarenhet med BrokerStars. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hälsningar

 7. John svar

  Hej, en pojke som heter Alberto och har en skola som heter tradingunited erbjuder mig att arbeta med den här mäklaren, jag sätter in 1000 euro utan bonus och jag tjänar just nu, rekommenderar du mig att lämna mäklaren? Tack.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Juan, tack för att du delar din erfarenhet med BrokerStars. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post? Har du en webbplats för denna TradingUnited?

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.