Annonsera med oss

BrokerStars kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera mĂ€klaren BrokerStars, Ă€r en Forex-, CFD- och Cryptocurrency-mĂ€klare. Rekommenderas verkligen BrokerStars för att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det.

Du kanske undrar varför vi gör en recension pÄ BrokerStars ... Det beror pÄ att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr översiktssida hjÀlper investerare, med viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte, att investera med ett investeringsföretag. Det bör noteras att BrokerStars webbplats Àr pÄ engelska.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi gör den hÀr granskningen och bedömningen, eftersom vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

MÀklaren nÀmner att vara en del av: nÀmner inte det

 

NÀr det gÀller hans lÀge, mÀklaren nÀmner att den bygger pÄ: London, Àven om det Àr sant bör det regleras av FCA (UK regulator), vilket inte Àr fallet, sÄ vi tvivlar pÄ om det verkligen Àr baserat i London. Uppdatera november 2019: mÀklaren nÀmner att ha en plats i Saint Vincent och Grenadinerna.

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: eftersom BrokerStars nĂ€mner en brittisk och australisk reglering, men vi kunde inte hitta nĂ„gon, tror vi att den nĂ€mner falska regler. Om inte, uppmanar vi en BrokerStars-representant att ge oss rĂ€tt regleringsnummer. Uppdatera november 2019: mĂ€klaren nĂ€mner att reglering av Saint Vincent och Grenadinerna.

 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av BrokerStars, vi noterar att de inte riktigt ger information om att Ă€ga olika kontotyper.

Las plattformar att fungera som BrokerStars erbjuder Àr: vi tror att (eftersom det inte specificerar) BrokerStars egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som BrokerStars tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen pÄ webbplatsen kan vara en fördel för mÀklaren.

BrokerStars webbplats
BrokerStars webbplats

 

BrokerStars tillhandahÄller följande hjÀlp eller resurser till handlare eller intressenter: grundlÀggande förklaring av vissa begrepp i handeln, förklaring av de olika produkterna som BrokerStars erbjuder sina kunder, egentligen inte mycket mer Àn detta.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Annan information om BrokerStars

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: brokerstars.net

Telefonnummer: + 442038077194

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Betyg pÄ BrokerStars <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att BrokerStars-företaget Àr pÄlitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen Ă€r att vi tror att det Ă€r bĂ€ttre att vara försiktig eftersom: den Ă€r förment baserad i London men vi kunde inte hitta förordningen om att den faktiskt borde vara baserad i England, den Ă€r en oreglerad mĂ€klare (vi kunde inte verifiera nĂ„gon av de regler som den nĂ€mner pĂ„ deras hemsida), nĂ€r vi letade efter andra recensioner om BrokerStars, hittade vi ingenting, vilket fĂ„r oss att tro att det Ă€r ett ”nytt” företag. En annan negativ egenskap hos BrokerStars Ă€r att den Ă€r baserad i osĂ€kra lĂ€nder som Saint Vincent och Grenadinerna.

 

Av dessa skĂ€l tror vi att BrokerStars inte Ă€r en rekommenderad mĂ€klare. Med andra ord rekommenderar vi alltid att du bara arbetar med vederbörligen reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.
försiktighet möjlig mÀklare bluff

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om BrokerStars? Vad har du upplevt?

 

 

 

Annonsera med oss

75 kommentarer om «BrokerStars: Betyg och kommentarer»

 1. Esteban svar

  Tack för att du hjĂ€lpte mig att fĂ„ tillbaka pengarna. Mychargeback har varit till stor hjĂ€lp, idag kĂ€nner jag mig bĂ€ttre och lĂ€ttare. OM DE INTE HAR FUNGAT ATT ÅTERVINNA PENGARNA, VÄNLIGEN PRÖV MYCHARGEBACK, VAR DET ANVÄNDA FÖR MIG.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Esteban, bra !!!, tack sÄ mycket för varningen, vi Àr vÀldigt glada att du har uppnÄtt det, var nu försiktig om du investerar igen, kolla mÀklarna innan du litar pÄ en, hÀr har vi nÀstan alla.

   För andra som vill fÄ tillbaka pengarna bör de försöka prata med vÄr chatt eller klicka pÄ den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vĂ„r ranking av rekommenderade mĂ€klare 2021 klicka HÄR

   HĂ€lsningar och lycka till.

 2. jm svar

  Hej, denna mÀklare (mÀklare stjÀrnor. Net) Àr en bluff, jag skulle vilja kunna kontakta nÄgon som drabbats i Spanien, jag Àr frÄn Elche (Alicante) och kunna gÄ samman sÄ att vi kan hitta dem och sluta lura mer mÀnniskor och för att naturligtvis försöka fÄ tillbaka alla pengar som har stulits frÄn mig. Tack och jag hoppas att du kan hjÀlpa mig. Med vÀnliga hÀlsningar. JM

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej JM, tack för att du delar din erfarenhet med BrokerStars. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   hÀlsningar

 3. JORDANIEN svar

  Hej, jag Àr Jordan-handlare, jag ville avslöja falskheten hos denna mÀklare, jag har arbetat med dem i ett Är eller sÄ, jag letade efter en mÀklare med hög hÀvstÄng och det var pÄlitligt, jag öppnade ett konto hos mÀklare eftersom det hade hÀvstÄngseffekt 1 till 1 och det reglerades av fca, i teorin ...
  MÀklaren fungerade bra och till och med kom att rekommendera det utan att fÄ nÄgon fördel i gengÀld.
  Med tiden Àndrade mÀklaren sin reglering flera gÄnger och sa att det var ESMA-begrÀnsningarna som tvingade dem att Àndra, jag fortsatte att lita pÄ dem trots att jag tvivlade, det Àr mitt misstag.
  De erbjöd mig envisa sin 100% bonus, jag tog bonusen och till och med drog mig tillbaka efter att ha gjort volymen de bad om, strax efter att de erbjöd mig VIP -kontot plus 100% bonus, de verkade mycket bra villkor sĂ„ jag satte in de 10.000 45 euro som jag De frĂ„gade, sedan kunde jag inte dra mig tillbaka, de sa till mig att jag inte har slutfört bonusen, jag började arbeta utan att stanna tills jag gjorde volymen, de kunde inte lĂ€ngre sĂ€ga att jag inte hade gjort volymen, jag opererade mycket, mina pengar var aktiverade för att kunna ta ut dem och de skickade mig till och med ett mejl, ja, jag har vĂ€ntat pĂ„ mitt uttag i XNUMX dagar och mitt tĂ„lamod Ă€r slut, jag ser att de inte kommer att betala mig och de har inte för avsikt att göra det, och de svarar inte heller pĂ„ mejlen, SÄTT INTE PÅ DENNA MÄKLARE!

  • FRANCISCO svar

   Problemet Àr att du som chef för en aktiemarknads- och investeringsskola har rekommenderat en mÀklare utan att vara sÀker pÄ att det du rekommenderar Àr pÄlitligt. I mitt fall har jag tappat mycket pengar som ingen kommer att ge tillbaka till mig.

   • Jordanien svar

    Hej Francisco. berÀtta för dig att jag Àr ledsen för din förlust, jag hade inga problem med mÀklaren förrÀn nyligen, det sÄg pÄlitligt ut, pÄ grund av dina problem med dem och tack vare dina undersökningar kunde jag inse vad som hÀnde, jag vet att min ursÀkter ger dig inte De kommer att returnera pengarna och inte heller jag, berÀtta att du kan kontakta mig nÀr du vill och vi kan se vad som kan göras, mina advokater studerar Àrendet, du har min e -post för eventuella frÄgor eller du kan ringa skolans telefon.

    • FRANCISCO svar

     Jag kan inte se skoltelefonen nÄgonstans, och mobilnumret som du gav mig finns inte lÀngre.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Jordanien, tack för informationen. PÄ samma sÀtt förstÄr vi inte hur du kunde lita pÄ dem utan att kontrollera FCA-förordningen som de förmodligen hade, som du med en enkel verifiering skulle ha mÀrkt att det inte fanns. Det Àr nÄgot som alla med viss investeringskunskap kÀnner till.

   hÀlsningar

   • Jordanien svar

    Jag tittade och om de dykt upp i fca vad de tydligen inte var enligt den information som jag hade senare framstod de som reglerade företag. Även om jag kan sĂ€ga att iq-alternativet lurade mig och de var i cysec, lurade ic-marknaderna mig och de Ă€r i asic, i slutĂ€ndan Ă€r förordningen vĂ€rdelös om de vill irritera dig, att göra en rĂ€ttegĂ„ng Ă€r dyrare Ă€n de pengar jag investerat och Ă€r svĂ„rt bevisa det, med det menar jag inte att reglering inte Ă€r viktig.

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     NÄvÀl, enligt vÄr Äsikt Àr CySEC och ASIC inte bra regler, det Àr Englands FCA. Vi förstÄr inte lika hur inte vid den tidpunkt du kontrollerade att nÀmnda reglering Àr verklig, det Àr nÄgot grundlÀggande.

     hÀlsningar

  • jose manuel svar

   Francisco har rĂ€tt, det Ă€r omöjligt att Jordan Trader, med de videor han har pĂ„ YouTube, enligt allt han vet om bedrĂ€gerier, och enligt honom, som var i domstol med hela denna frĂ„ga, visste inte om denna OMÖJLIG bluff (nĂ€r de gör dig en bluff faller du in i den igen?, se deras YouTube-videor). Matematiskt och logiskt Ă€r det omöjligt. JORDAN TRADER verkar elĂ€ndigt för mig och rekryterar mĂ€nniskor som inte vet mycket om handel för att behĂ„lla sina pengar. Och dessutom har han nerven att fortsĂ€tta att ringa folk som ber om ursĂ€kt för nĂ„got som han vet frĂ„n början inte Ă€r lagligt pĂ„ nĂ„got sĂ€tt. Jag sĂ€ger mer, en person ringer till mig i flera dagar och stör mig pĂ„ min telefon och sĂ€ger att han Ă€r advokat. Jag vet inte var jag ska veta mer om detta Ă€mne, det verkar Ă€ckligt att det under Ă„rhundradet vi befinner oss i Ă€r sĂ„dana olyckliga mĂ€nniskor, istĂ€llet för att anvĂ€nda sin kunskap för att berika sig, anvĂ€nder de den för att bluffa nybörjare med all sin dĂ„liga tro. Jag förbannar dig av hela min sjĂ€l tills du lĂ€mnar denna vĂ€rld!

   • hjĂ€lper jag dig svar

    Jose fördömer honom, han förtjÀnar det, och advokaterna som ringer till dig lÄter som om de Àr frÄn mÀklaren som vill bluffa dig igen, hur vet de magiskt om din situation? ge mig deras hemsida och jag kan försÀkra er att de Àr falska

    var försiktig jose

  • JOSE MANUEL svar

   Francisco har rĂ€tt, det Ă€r omöjligt att Jordan Trader, med de videor han har pĂ„ YouTube, enligt allt han vet om bedrĂ€gerier, och enligt honom, som var i domstol med hela denna frĂ„ga, visste inte om denna OMÖJLIG bluff (nĂ€r de gör dig en bluff faller du in i den igen?, se deras YouTube-videor). Matematiskt och logiskt Ă€r det omöjligt. JORDAN TRADER verkar elĂ€ndigt för mig och rekryterar mĂ€nniskor som inte vet mycket om handel för att behĂ„lla sina pengar. Och dessutom har han nerven att fortsĂ€tta att ringa folk som ber om ursĂ€kt för nĂ„got som han vet frĂ„n början inte Ă€r lagligt pĂ„ nĂ„got sĂ€tt. Jag sĂ€ger mer, en person ringer till mig i flera dagar och stör mig pĂ„ min telefon och sĂ€ger att han Ă€r advokat. Jag vet inte var jag ska veta mer om detta Ă€mne, det verkar Ă€ckligt att det under Ă„rhundradet vi befinner oss i Ă€r sĂ„dana olyckliga mĂ€nniskor, istĂ€llet för att anvĂ€nda sin kunskap för att berika sig, anvĂ€nder de den för att bluffa nybörjare med all sin dĂ„liga tro. Jag förbannar dig av hela min sjĂ€l tills du lĂ€mnar denna vĂ€rld!

 4. marquitos svar

  De Àr bedragare som recensionen sÀger innan de sa att de var i England men nu har de Àndrat det för att undvika juridiska problem med FCA i England. LÄt det vara tydligt, en mÀklare kan inte FEL sÀtta reglering eller plats i ett land dÀr den inte har det, detta görs för att lura mÀnniskor, att ljuga om dess reglering eller plats, och bara detta faktum borde vara tillrÀckligt för att inte investera med Dessa BrokerStars lögnare klargör utöver detta nu att de Àr baserade i ett skatteparadis som heter Saint Vincent och Grenadinerna.

  Investera inte med dessa typer av företag, det Àr som att kasta pengar, det Àr mer, det Àr, men det Àr som att ge pengar till en bedragare, vilket Àr vÀrre Àn att kasta bort pengar.

  • FRANCISCO svar

   Den andra veckan i januari ska jag besöka nĂ„gra vĂ€nner i London och jag kommer att besöka adressen de har pĂ„ webbplatsen. De arbetar pĂ„ mitt konto för att förlora alla mina pengar. MED BONUSEN FĂ€rdig, begĂ€rde jag ett tillbakadragande och de svarade inte. TÄNKA ATT DE GÖR DET NÄR DE VÄTSKA MITT KONTO OCH DE SÄGER MIG ATT DE INTE KAN FUNGERA PÅ MITT KONTO ...

   Om adressen de har pÄ deras hemsida visar sig vara falsk, som allt de har att sÀga och göra, kommer jag att publicera den och skicka foton till posten.

   Jag monterar ocksÄ en video pÄ YouTube med foton, inspelningar etc. ... för att ta bort den hÀr mÀklarens lögn.

   • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

    Hej Francisco, vi tror att du inte behöver gÄ, du kan kontakta FCA of England och som vi förstÄr kan de verifiera din adress. Vi berÀttar för dig att eftersom det Àr mycket vanligt för dem att placera falska platser, skulle det inte vara konstigt att deras lÀge i London Àr falskt.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Marquitos, tack för att du delar den hÀr informationen om BrokerStars. Allt du nÀmner verkar vara korrekt för oss, de kan inte ha varit "förvirrade" om reglering eller placering och detta talar mycket dÄligt om BrokerStars, som nu nÀmner att de Àr baserade i Saint Vincent och Grenadinerna, lagt till alla negativa meddelanden och kommentarer frÄn kunder som vi har fÄtt om dem.

   hÀlsningar

 5. emilio svar

  Hej, jag Ă€r Emilio, igĂ„r registrerade jag mig pĂ„ en av dessa sidor idag, 9 december klockan 10, jag fĂ„r ett samtal frĂ„n Barcelona, ​​samtalet avbröts, det hördes med störningar och ungefĂ€r tvĂ„ timmar senare ringde de mig ett nytt samtal, som hĂ€rifrĂ„n i Colombia. Förklarar allt om ett ekonomiskt projekt, en rĂ„dgivare berĂ€ttade för mig att ett internetkafĂ© kommer, öppna vĂ„r plattform, hon frĂ„gade mig ID-numret och hon förklarade intĂ€kterna att jag bara kunde ta ut till 100 dollar i mĂ„naden och att de röda pilarna gĂ„r ner, de gröna höjer vinsten. enligt banken förmodligen att sĂ€nda i Bancolombia eller kontanter eller super postanvisning och en annan bank som jag inte kommer ihĂ„g gav mig 3 timmar för insĂ€ttningen Jag sa till honom att vĂ€ldigt lite dĂ„ gav de mig ytterligare 6 timmar och idag ringde de mig kl 5 för att ta reda pĂ„ hur jag gick med det tack vare ditt vittnesbörd insĂ„g jag att bedrĂ€geriet jag vĂ€ntar nu kl 5 som de gick med pĂ„ att ringa mig till se om jag redan har skickat honom till kontot

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Emilio, tack för att du delar din erfarenhet med BrokerStars. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hÀlsningar

 6. John svar

  Hej, en pojke som heter Alberto och har en skola som heter tradingunited erbjuder mig att arbeta med den hÀr mÀklaren, jag sÀtter in 1000 euro utan bonus och jag tjÀnar just nu, rekommenderar du mig att lÀmna mÀklaren? Tack.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Juan, tack för att du delar din erfarenhet med BrokerStars. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post? Har du en webbplats för denna TradingUnited?

   hÀlsningar

 7. FRANCISCO svar

  Hej till [e-postskyddad],

  Jag heter Francisco och den frÀmsta anledningen till detta meddelande Àr att avslöja mÀklaren BROKERSTARS FARC och LIGEN eftersom jag redan Àr trött pÄ sÄ mÄnga lögner och att vÀnta pÄ svar som aldrig kommer fram.

  Det första jag vill klargöra Ă€r att jag inte har nĂ„got att göra med andra mĂ€klare, skolor eller företag som Ă€r dedikerade till att handla eller diskreditera företag för att göra egen vinst. Anledningen som fick mig att skriva den hĂ€r texten Ă€r kĂ€nslan av att bli BEDRÄCKAD av denna mĂ€klare, att ha tappat pengar som med mycket anstrĂ€ngning och arbete har kostat mig att fĂ„. 

  Först: Jag kom till den hĂ€r mĂ€klaren genom EDUCABOLSA-skolan, och nĂ€rmare bestĂ€mt dess Ă€gare JORDAN TRADER (han har handledningsvideor pĂ„ YouTube som rekommenderar nybörjare Ă€ven att rapportera bluffmĂ€klare). Denna person pĂ„ uppdrag av sin skola rekommenderade mig starkt att investera i den hĂ€r mĂ€klaren, som var en pĂ„litlig mĂ€klare med mycket lĂ„ga spreadar och en mycket enkel plattform. Först blev jag lite chockad, för kommentarerna om den hĂ€r mĂ€klaren som jag hade sett pĂ„ webbplatser som brokersrecomendados.com och nĂ„gra andra var inte bra alls (MĂ€klare utan reglering, kontaktnummer dĂ€r ingen ALDRIG svarade, etc etc ... ), men Ă€ndĂ„ sĂ„ litade jag pĂ„ honom. Han insisterade hela tiden pĂ„ att jag investerade mer Ă€n jag hade trott och argumenterade för att jag med hjĂ€lp av hans rĂ„d och hans telegramsignaler i skolan skulle tjĂ€na mellan 20 och 30% lönsamhet varje mĂ„nad, och Ă€ven om jag tog x5 volymbonus som mĂ€klare erbjöd mig, skulle jag ha mer kapital och jag skulle multiplicera min inkomst pĂ„ kort / medellĂ„ng sikt. I början gick allt bra tills jag frĂ„n en dag till nĂ€sta plötsligt Ă€ndrade dem, de sa till mig att om jag ville behĂ„lla dem mĂ„ste jag ha ett VIP-konto och för det mĂ„ste jag göra en insĂ€ttning pĂ„ mer Ă€n 2.000 € (plus x5-bonusen förstĂ„s). Jag fick den inkomsten och hĂ€rifrĂ„n började prövningen.

  Spridningarna som de lovade mig kom ALDRIG, jag skrev e-postmeddelanden dÀr jag bad om förklaringar och de svarade inte pÄ mig, en mÄnad gick, en annan och ingenting. HÀr började jag redan misstÀnka, för de lÀt mig inte dra tillbaka, inte heller besvarade de mejlsamtal etc ...

  Lögnens fett kommer nu:

  De pĂ„ deras webbplats hĂ€vdade att de var reglerade av FCA (Financial Conduct Authority) finansiella myndighetsorgan i Storbritannien och gav till och med ett registreringsnummer för att fĂ„ allt att verka mer verkligt. Som det visar sig var det en LIG, jag eskalerade e-postmeddelanden med FCA och bad om riktigheten hos Brokerstars och min förvĂ„ning kom nĂ€r de sa till mig att de inte har nĂ„got att göra med detta företag, att jag rapporterade det till det behöriga organet eftersom vad de angav pĂ„ sin webbplats var falskt. (Jag har e-postmeddelanden som verifierar det) 

  TvĂ„ veckor efter detta hĂ€nde (hela tiden skickade jag dem e-postmeddelanden och begĂ€rde svar pĂ„ e-postmeddelandet [e-postskyddad] och ingenting, inget svar) Jag ser att de har Ă€ndrat sin lagstiftning pĂ„ din webbplats, nu regleras de inte lĂ€ngre av FCA utan nu regleras av FSA, Seychellernas tillsynsorgan, och de sĂ€tter ocksĂ„, drivna av: Marketfinancials Limited. SĂ„ snart jag ser denna förĂ€ndring skriver jag till bĂ„de FSA och Marketfinancials Limited och begĂ€r information om mĂ€klare och deras förhĂ„llande till detta företag. Och som förvĂ€ntat svarar de mig via e-post, bĂ„de en FSA-agent och frĂ„n Marketfinancials, och de tvĂ„ som rĂ„kar sĂ€ga till mig samma sak, att de inte har nĂ„got att göra med Brokerstars, att det varken regleras av FSA eller gör de har nĂ„got att göra med det. Se med Marketfinancials, att snĂ€lla rapportera detta företag eftersom det har alla öronmĂ€rken att vara en falsk. 

  Allt detta nÀmner jag för Jordan Trader, och han sÀger att han inte vet nÄgot om detta, att han trodde att BROKERSTARS var en reglerad och laglig mÀklare. Han ger mig ett telefonnummer till mÀklarens rÄdgivare i Spanien som heter Javier Solé (Francisco Javier Solé för att vara mer exakt) och ber mig att kontakta honom, om han svarar pÄ e-postmeddelandena. Under hela denna tidsperiod pÄ Brokerstars webbplats hade de redan för tredje gÄngen Àndrat deras reglering. Vilken tillfÀllighet att de efter att ha informerat mig om allt detta och gjort dem uppmÀrksamma Àndrar sina uppgifter pÄ webben, de regleras inte lÀngre av FSA eller har nÄgot att göra med marknadsfinansiering, nu visas en adress i Hong Kong och de regleras inte av nÄgot behörigt organ (ja nu, förmodligen pÄ Grenadineöarna). Allt luktade riktigt illa.

  En annan stor överraskning som jag fick var att se pÄ din webbplats, dÀr din kontakt visar att din adress inte existerar, ocksÄ tack vare det faktum att jag av en slump i livet har en bekant som bor nÄgra km frÄn den adressen och jag frÄgade honom att behaga att komma över för att kontrollera den adressen och om nÄgon dÀr kÀnde företaget Brokerstars. Och som du kan gissa visste ingen nÄgot om det företaget.

  I hans kontakt visas ett telefonnummer frÄn Storbritannien (som de redan har tagit bort), alltid, och jag upprepar alltid en telefonsvarare, ingen svarar.

  För att avsluta pjĂ€sen nĂ€r de Ă€ntligen och efter att ha behövt handla 157 partier för att ta ut pengar och ha uppnĂ„tt det, gĂ„r de och stĂ€nger mitt konto. Jag hade mer Ă€n 11.000 ​​8.000 euro och anledningen till stĂ€ngningen, enligt dem, att jag förtalar och förtalar dem och orsakar dem förluster pĂ„ grund av stĂ€ngning av andra kunders konton ... Fantastiskt, de Ă€r skyldiga mig mer Ă€n XNUMX XNUMX euro (med bonusen redan avslutad och subtraherad) och de vill inte ge mig tillbaka nĂ„got ... 

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Francisco, tack för att du delar din erfarenhet med BrokerStars. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post? Vad du nÀmner om denna Jordan Trader, det lÄter som om han arbetar för BrokerStars, eftersom ingen med nÄgon kunskap kan förvÀxla en reglerad mÀklare med en som inte Àr reglerad, det verkar som att han har blatat ljög för dig. Har du ocksÄ information om honom eller om Educabolsa? Vi Àr mycket ledsna för din situation.

   FrÄn vilket land skriver du till oss?

   hÀlsningar

   • FRANCISCO svar

    Jag skriver frĂ„n Spanien, e-postmeddelanden, telefoner osv ... Jag har skickat dem till dig med privat post, om det behövs kommer jag att offentliggöra dem hĂ€r. Även skĂ€rmdumpar av e-postmeddelanden frĂ„n Marketfinancials Limited, FCA, etc. Jag kan skicka dem till dig via e-post.

    Utöver allt detta flyttar jag informationen för att kunna rapportera dem, jag har kontaktat ett advokatfirma som Àr specialiserat i denna frÄga som redan har direktkontakt med CNMV.

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Hej Francisco, det Àr en bra idé att kontakta CNMV om du Àr frÄn Spanien. NÀr det gÀller informationen, ju mer du kan skicka oss hit offentligt, desto bÀttre för kunder som planerar att investera i BrokerStars. Vi tackar dig för all information du har gett om denna mÀklare. Vi förblir uppmÀrksamma pÄ dina meddelanden.

     hÀlsningar

    • jose manuel svar

     Hola Francisco,
     Jag mÄste kontakta dig sÄ snart som möjligt, jag lÀmnar min e-postadress och mitt mobilnummer (jag kommer frÄn Spanien) för att se vad jag mÄste göra för att fÄ tillbaka pengarna. De har tagit alla mina pengar. 637861448 - [e-postskyddad]

     Jag hoppas kunna kontakta nÄgon som kan ge mig rÄd !! Tack

   • Jordanien svar

    Hej, jag Àr Jordanien, jag Àr ledsen att ha rekommenderat den hÀr mÀklaren, nÀr jag började hade jag en CFA eller Ätminstone det som sattes pÄ deras hemsida, jag kollade inte det eftersom det betalade och fungerade bra, med tiden mÀklare visade sig vara en bluff.

  • Tomas ferdinand svar

   Hej Francisco, ditt konto Àr Äteraktiverat för att kunna fungera, du har 18 partier att ta ut, du mÄste förstÄ att scalping och crossover-operationer inte rÀknas.

   • FRANCISCO svar

    Tomas Ferdinand, för tvĂ„ mĂ„nader sedan sa du till mig att jag har 50 partier kvar att ta ut (jag har ocksĂ„ e-postmeddelanden som bevisar det) Jag gör dem (UTAN SKALPNING ELLER PÅGÅNGSSIDA ÄN FÖR MER ÄN 50 FUNKTIONER HAR VARITT 30 MINUTER ELLER MER OCH UTFÄRD och nu sĂ€ger du till mig att jag fortfarande har 18 partier kvar efter att ha skrivit emot dig. Det Ă€r jĂ€tteroligt.

    Tomas Ferdinand, du har blockerat mitt konto den 22 november. Och frĂ„n vad jag har sett idag har du TRADAT MED MITT KONTO MED EN VOLYM AV 3 LOTTER I USDMXN den 03 december med en förlust pĂ„ 19,93 € som jag naturligtvis inte har gjort.

    Jag skriver hÀr, för enligt vad jag ser Àr det mediet dÀr du svarar

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Det Àr synd allt du nÀmner om BrokerStars Francisco, det Àr av skÀl som detta att vi rekommenderar att du inte arbetar med företag utan reglering som BrokerStars, eller ja, i det hÀr fallet har det en reglering av Saint Vincent och Grenadinerna men enligt vÄr mening Àr det Àr inte en förordning pÄlitlig, i sjÀlva verket tycker vi att den Àr mycket dÄlig reglering.

     • FRANCISCO

      Jag kommer att driva de 18 partierna och hÀr kommer det att spelas in om det Àr sant eller inte att de följer vad de sÀger.

    • FRANCISCO svar

     Jag hallucinerar !!! De arbetar med mitt konto och överst sĂ€tter de 9 partier med förluster pĂ„ 3.000 euro. ÄR FANTASTISK
. Ni har sjĂ€lv sett i forumet att de berĂ€ttade för mig att genom att driva 18 partier kunde jag ta ut, men de sjĂ€lva arbetar med mitt konto sĂ„ att jag tappar allt kapital. Det Ă€r hĂ€pnadsvĂ€ckande. Om jag nu kan sĂ€ga högt att du Ă€r bedragare !!! ÄR FANTASTISK!!!
..

     FANTASTISK!!!! Jag saknade 9 partier och du laddar mitt konto !!! Fantastisk


     • FRANCISCO

      Jag VET INTE DE SOM SKRIVER POSITIVA KOMMENTARER OM DU ÄR SAMMA PERSONEN SOM BROKERSTARS MEDARBETARE ELLER VAD, MEN DETTA ÄR INTE OTROLIGT ATT EN BROKER kan göra detta. JAG ÄR MYCKET BARNAD MED DETTA FÖRETAG. OCH NU HAR TOMER AV BROKERSTARS NUG NÄS FÖR ATT JUSTIFIERA DETTA FÖR MIG .... 3 GÅNGAR DU HANDLADE MED MITT KONTO MED TAPP AV RUNDT 3.000 €

     • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattare

      Vi har nyligen fÄtt ett stort antal meddelanden frÄn kunder med dÄliga erfarenheter av BrokerStars, vi rekommenderar försiktighet.

     • FRANCISCO

      Och de fortsĂ€tter att fungera med mitt konto, de kommer att lĂ€mna det till 0 nĂ€r som helst. Jag hade mer Ă€n 10.600 7.600 euro och frĂ„n igĂ„r till idag Ă€r jag redan pĂ„ 3.000 XNUMX euro. XNUMX € pĂ„ mindre Ă€n en dag. De kommer att debitera det pĂ„ tvĂ„ dagar sĂ„ att du inte kan göra ansprĂ„k pĂ„ nĂ„gonting. FANTASTISK. Detta har aldrig hĂ€nt mig. IMPRESENTABLES

     • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattare

      Hej Francisco, frÄn vilket land skriver du till oss?

     • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattare

      Hej Francisco, tack för att du delar din erfarenhet med BrokerStars. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

      Har du nummer, kontaktnamn, e-post? Vi Àr mycket ledsna för din situation, det talar mycket dÄligt om BrokerStars, Àven om det du sÀger oss inte överraskar oss eftersom det Àr en vanlig praxis i oreglerade mÀklare, av denna anledning rekommenderar vi aldrig oreglerade företag som BrokerStars.

      hÀlsningar

     • JOSE MANUEL

      Samma sak hÀnde mig med mitt kapital (10.000 XNUMX euro) och nÀsta dag slog jag mitt konto nÀr de stÀngde verksamheten med priser som uppfanns av dem, jag har skÀrmdumpar. De arbetar ocksÄ med mitt konto för att avkapitalisera det och de tror att jag inte inser det! Hur förklarar du att ditt konto manipuleras? Jag vill bara fÄ tillbaka pengarna. Jag hoppas att vi frÄn Spanien kan kommunicera och fÄ tillbaka pengarna. Jag vet inte vart jag mÄste gÄ ... ..

  • jose manuel svar

   Hej Francisco, snĂ€lla jag vill gĂ€rna prata med dig (mobil, e -post, whatssap
.), Min historia med Brokerstars Ă€r att inte sova, vad som hĂ€nder med mig 

 att de stĂ€nger verksamheten de öppnar mig med andra priser, för att nĂ€mna nĂ„gra av de saker som jag har lidit 

 Jag skulle gĂ€rna vilja gĂ„ ihop med nĂ„gon för att bygga styrka. Och fĂ„ tillbaka alla mina pengar! HĂ€lsningar

   • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

    Hej Jose, tack för att du delar din erfarenhet med BrokerStars. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra att investera i det hÀr företaget.

    Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

    hÀlsningar

 8. John svar

  Hej, jag började arbeta med dem genom att sluta. Jag började ta ut pengar utan problem och nu slÄr de mig för att ta ut, de sÀger till mig att jag Àr fast i en obligation, nÄgon vet nÄgot, jag Àr orolig.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Juan, tack för att du delar din erfarenhet med BrokerStars. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post? Conslutw? Vad Àr det hÀr, har du webbplatsen eller mer information? Det lÄter vÀldigt dÄligt vad du nÀmner.

   hÀlsningar

 9. Miriam svar

  Jag registrerade mig med dem som rekommenderades av Educabolsa, i augusti 2019 tjĂ€nade jag 200 € för att börja arbeta. Jag tog inte kupongen. FrĂ„n och med idag har kontot cirka 4200 100 euro. Men jag kan inte ta ut dem eftersom de anklagar mig för att ha delat mitt konto (uppenbarligen kan du bara arbeta frĂ„n Wi-Fi eller internet hemma och bara med en dator, om det kommer dig att arbeta med en dator och sedan med en bĂ€rbar dator, och jobba frĂ„n ett annat stĂ€lle Ă€n inte ditt hem, du delar redan kontot), de anklagar mig ocksĂ„ för att ha anvĂ€nt en robot (genom att skalpa genom att umgĂ„s framför datorn och göra snabba Ă„tgĂ€rder manuellt), de har ocksĂ„ anklagat mig för att arbeta med misstĂ€nkta volymer (med vad Det maximala som deras plattform lĂ€mnade mig Ă€r mina pengar och jag riskerar det som jag verkligen vill, att de sĂ€tter ett tak om de inte vill att det ska hĂ€nda). SĂ„ ur min synvinkel Ă€r det en LUR som en tallkopp. De svarar inte pĂ„ e-post, faktiskt just nu Ă€r mitt konto till och med blockerat. Men NOLL anmĂ€lan, NOLL kommunikation. Att de har hĂ„llit mina pengar XNUMX%.
  JAG REKOMMENDERAR DET INTE FÖR NÅGOT, FLYGA FRÅN DEM SOM PESTEN.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Miriam, tack för att du delar din erfarenhet med BrokerStars. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post? Vad Àr educabolsa? Kontodelningen Àr den mest löjliga sak vi nÄgonsin har hört. I din plats skulle vi kontakta den finansiella tillsynsmyndigheten i ditt land, allt lÄter vÀldigt dÄligt, och de svarar inte Ànnu vÀrre. Har du försökt att kontakta dem frÄn ett annat nummer eller e-postmeddelande?

   hÀlsningar

   • FRANCISCO svar

    Hej till [e-postskyddad],

    Jag heter Francisco och den frÀmsta anledningen till detta meddelande Àr att avslöja mÀklaren BROKERSTARS FARC och LIGEN eftersom jag redan Àr trött pÄ sÄ mÄnga lögner och att vÀnta pÄ svar som aldrig kommer fram.

    Det första jag vill klargöra Ă€r att jag inte har nĂ„got att göra med andra mĂ€klare, skolor eller företag som Ă€r dedikerade till att handla eller diskreditera företag för att göra egen vinst. Anledningen som fick mig att skriva den hĂ€r texten Ă€r kĂ€nslan av att bli BEDRÄCKAD av denna mĂ€klare, att ha tappat pengar som med mycket anstrĂ€ngning och arbete har kostat mig att fĂ„. 

    Först: Jag kom till den hĂ€r mĂ€klaren genom EDUCABOLSA-skolan, och nĂ€rmare bestĂ€mt dess Ă€gare JORDAN TRADER (han har handledningsvideor pĂ„ YouTube som rekommenderar nybörjare Ă€ven att rapportera bluffmĂ€klare). Denna person pĂ„ uppdrag av sin skola rekommenderade mig starkt att investera i den hĂ€r mĂ€klaren, som var en pĂ„litlig mĂ€klare med mycket lĂ„ga spreadar och en mycket enkel plattform. Först blev jag lite chockad, för kommentarerna om den hĂ€r mĂ€klaren som jag hade sett pĂ„ webbplatser som brokersrecomendados.com och nĂ„gra andra var inte bra alls (MĂ€klare utan reglering, kontaktnummer dĂ€r ingen ALDRIG svarade, etc etc ... ), men Ă€ndĂ„ sĂ„ litade jag pĂ„ honom. Han insisterade hela tiden pĂ„ att jag investerade mer Ă€n jag hade trott och argumenterade för att jag med hjĂ€lp av hans rĂ„d och hans telegramsignaler i skolan skulle tjĂ€na mellan 20 och 30% lönsamhet varje mĂ„nad, och Ă€ven om jag tog x5 volymbonus som mĂ€klare erbjöd mig, skulle jag ha mer kapital och jag skulle multiplicera min inkomst pĂ„ kort / medellĂ„ng sikt. I början gick allt bra tills jag frĂ„n en dag till nĂ€sta plötsligt Ă€ndrade dem, de sa till mig att om jag ville behĂ„lla dem mĂ„ste jag ha ett VIP-konto och för det mĂ„ste jag göra en insĂ€ttning pĂ„ mer Ă€n 2.000 € (plus x5-bonusen förstĂ„s). Jag fick den inkomsten och hĂ€rifrĂ„n började prövningen.

    Spridningarna som de lovade mig kom ALDRIG, jag skrev e-postmeddelanden dÀr jag bad om förklaringar och de svarade inte pÄ mig, en mÄnad gick, en annan och ingenting. HÀr började jag redan misstÀnka, för de lÀt mig inte dra tillbaka, inte heller besvarade de mejlsamtal etc ...

    Lögnens fett kommer nu:

    De pĂ„ deras webbplats hĂ€vdade att de var reglerade av FCA (Financial Conduct Authority) finansiella myndighetsorgan i Storbritannien och gav till och med ett registreringsnummer för att fĂ„ allt att verka mer verkligt. Som det visar sig var det en LIG, jag eskalerade e-postmeddelanden med FCA och bad om riktigheten hos Brokerstars och min förvĂ„ning kom nĂ€r de sa till mig att de inte har nĂ„got att göra med detta företag, att jag rapporterade det till det behöriga organet eftersom vad de angav pĂ„ sin webbplats var falskt. (Jag har e-postmeddelanden som verifierar det) 

    TvĂ„ veckor efter detta hĂ€nde (hela tiden skickade jag dem e-postmeddelanden och begĂ€rde svar pĂ„ e-postmeddelandet [e-postskyddad] och ingenting, inget svar) Jag ser att de har Ă€ndrat sin lagstiftning pĂ„ din webbplats, nu regleras de inte lĂ€ngre av FCA utan nu regleras av FSA, Seychellernas tillsynsorgan, och de sĂ€tter ocksĂ„, drivna av: Marketfinancials Limited. SĂ„ snart jag ser denna förĂ€ndring skriver jag till bĂ„de FSA och Marketfinancials Limited och begĂ€r information om mĂ€klare och deras förhĂ„llande till detta företag. Och som förvĂ€ntat svarar de mig via e-post, bĂ„de en FSA-agent och frĂ„n Marketfinancials, och de tvĂ„ som rĂ„kar sĂ€ga till mig samma sak, att de inte har nĂ„got att göra med Brokerstars, att det varken regleras av FSA eller gör de har nĂ„got att göra med det. Se med Marketfinancials, att snĂ€lla rapportera detta företag eftersom det har alla öronmĂ€rken att vara en falsk. 

    Allt detta nÀmner jag för Jordan Trader, och han sÀger att han inte vet nÄgot om detta, att han trodde att BROKERSTARS var en reglerad och laglig mÀklare. Han ger mig ett telefonnummer till mÀklarens rÄdgivare i Spanien som heter Javier Solé (Francisco Javier Solé för att vara mer exakt) och ber mig att kontakta honom, om han svarar pÄ e-postmeddelandena. Under hela denna tidsperiod pÄ Brokerstars webbplats hade de redan för tredje gÄngen Àndrat deras reglering. Vilken tillfÀllighet att de efter att ha informerat mig om allt detta och gjort dem uppmÀrksamma Àndrar sina uppgifter pÄ webben, de regleras inte lÀngre av FSA eller har nÄgot att göra med marknadsfinansiering, nu visas en adress i Hong Kong och de regleras inte av nÄgot behörigt organ (ja nu, förmodligen pÄ Grenadineöarna). Allt luktade riktigt illa.

    En annan stor överraskning som jag fick var att se pÄ din webbplats, dÀr din kontakt visar att din adress inte existerar, ocksÄ tack vare det faktum att jag av en slump i livet har en bekant som bor nÄgra km frÄn den adressen och jag frÄgade honom att behaga att komma över för att kontrollera den adressen och om nÄgon dÀr kÀnde företaget Brokerstars. Och som du kan gissa visste ingen nÄgot om det företaget.

    I hans kontakt visas ett telefonnummer frÄn Storbritannien (som de redan har tagit bort), alltid, och jag upprepar alltid en telefonsvarare, ingen svarar.

    För att avsluta pjĂ€sen nĂ€r de Ă€ntligen och efter att ha behövt handla 157 partier för att ta ut pengar och ha uppnĂ„tt det, gĂ„r de och stĂ€nger mitt konto. Jag hade mer Ă€n 11.000 ​​8.000 euro och anledningen till stĂ€ngningen, enligt dem, att jag förtalar och förtalar dem och orsakar dem förluster pĂ„ grund av stĂ€ngning av andra kunders konton ... Fantastiskt, de Ă€r skyldiga mig mer Ă€n XNUMX XNUMX euro (med bonusen redan avslutad och subtraherad) och de vill inte ge mig tillbaka nĂ„got ... 

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Hej Francisco, vi har svarat pÄ din andra kommentar.

 10. Tomas representant för mÀklare svar

  Jag skulle uppskatta om du skulle uppdatera din recension, eftersom vi arbetar under Grenadian Islands jurisdiktion och vi har huvudkontor och kontor i Spanien och England.
  Förbuden mot hÀvstÄng tvingar oss att sluta arbeta med cysec asic eller FCA.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej, vi har uppdaterat BrokerStars recension.

  • FRANCISCO CHAPELA svar

   Men vilka lögnare du Ă€r, du har aldrig reglerats av nĂ„gon enhet och det kommer du aldrig att bli. SÅ DU SPELAR MED PENGARNA AV HÄRADE MĂ€nniskor SÅ MYCKET KOSTNADER ATT VINNA. Om du Ă€r sĂ„ sĂ€ker pĂ„ att reglerna som du pĂ„stĂ„r dig ha Ă€r verkliga, bevisa det pĂ„ nĂ„got sĂ€tt. BĂ„de FSA, FCA -bestĂ€mmelserna ... I sĂ„ fall kommer jag att be om ursĂ€kt och svĂ€lja mina ord, men jag tror att det inte kommer att vara sĂ„. Jag kĂ€nner mig lurad av dig, du Ă€r skyldig mig mer Ă€n 8.000 11.000 euro, med ett konto pĂ„ 160 XNUMX euro och med en bonus som slutfördes med XNUMX handlade lotter.

   GE MIG PENGAR TILLBAKA !!!!!!!

   • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

    Hej Francisco, om det Àr vÀldigt lite allvarligt att nÀmna att de Àr i Storbritannien och sedan Àndra det, det Àr mycket misstÀnksamt och inte allvarligt, det talar mycket dÄligt om BrokerStars. För att inte tala om att ljuga om dess reglering.

 11. Alberto svar

  Jag har jobbat med dem lÀnge och de betalade alltid mina uttag, jag gjorde en insÀttning och de övertygade mig om att ta bonusen och sedan dess kunde jag inte lÀngre ta ut efter cirka 3 mÄnader, bonusen ber dig att göra volym av x5, om du inte planerar att driva lÄngsiktigt, bÀttre att inte ta en bonus, alla mÀklare Àr lite pirater oavsett vilken reglering de har, jag rekommenderar att byta mÀklare var 6: e mÄnad.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Alberto, tack för att du delar din erfarenhet med BrokerStars, kommer du ihÄg hur du först hittade dem? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post? NÀr det gÀller piratmÀklare, om de har god reglering, kan de inte erbjuda bonusar eller ha krÀnkande villkor.

   hÀlsningar

 12. Fernan svar

  Bedragare! De lÀgger in det du fördubblats med bonusen. Kontakta inte dessa personer, de slutar svara sÄ snart du nÀmner nÄgot om att ta ut pengar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Fernan, tack för att du delar din erfarenhet med BrokerStars, kommer du ihÄg hur du först hittade dem? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Om uttag, berÀtta för dem att du inte vill investera dina pengar, att du vill ta ut dem. Har du nummer, kontaktnamn, e-post? Vad sÀger du om kupongen, kan du förklara det?

   hÀlsningar

 13. Miguel Velasco. svar

  Hej, jag har kunnat ta ut utan problem vid flera tillfÀllen, men aldrig begÀra bonusar, lÀs de finstilta vÀl.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Miguel, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med BrokerStars ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Har du namn pÄ rÄdgivare, e-post?

   HĂ€lsningar.

 14. Gabriel svar

  HallÄ!! Det har gÄtt mars sedan jag arbetade med denna mÀklare pÄ rekommendation av en person som arbetade pÄ Finmark FX och han bytte till den hÀr operatören.
  Jag tror att jag har blivit lurad och tagit mina pengar. Jag var för naiv för att lita pĂ„ den hĂ€r personen, en viss Nestor, som övertygade mig om BrokerStars ”allvar”.
  Först fick jag rekommendationer och svar frÄn dessa operatörer tills jag började begÀra svar och förklaringar om vad de hade gjort med mina pengar. De svarade mig aldrig förrÀn jag hörde frÄn dem. Ingen svarar pÄ mina samtal eller meddelanden lÀngre. Support-e-posten svarar inte heller, mitt konto har lÀmnats till noll. Jag förlorade allt!!!!! Jag vet inte vem jag ska vÀnda mig till eftersom jag bor i Argentina och förmodligen Àr denna mÀklare i London. Synd!! En bedragare!!!! Akta dig för dem !!! Det finns inget som skyddar oss frÄn dessa typer av operatörer. Samma som Finmark FX ... de försvann !!!

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Gabriel, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med BrokerStars ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Har du namn pÄ rÄdgivare, e-post? Menar du att din rÄdgivare fick dig att gÄ Finmark FX till BrokerStars?

   Du bör kontakta den argentinska tillsynsmyndigheten för att se om de kan ge dig nÄgon annan rekommendation, CNV.

   HĂ€lsningar.

  • Tomas - BrokerStars Representative svar

   Hej Nestor, vi ger inte rÄd och vi svarar pÄ e-postmeddelandena, det Àr inte möjligt att inget av det du sÀger hÀnde.

   • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

    Hej Tomås, först och frÀmst bör du identifiera dig som BrokerStars-representant, vi har redan gjort det Ät dig. För det andra har vi fÄtt dussintals meddelanden frÄn kunder som inte kan nÄ dig, sÄ det som Nestor nÀmner Àr mycket möjligt.

    HĂ€lsningar.

  • Tomas - BrokerStars Support svar

   Hej Gabriel.

   Vi ger inte rÄd och om vi svarar pÄ e-postmeddelandena kan du kontakta oss och förklara vad som hÀnde eftersom vi inte har bevis pÄ vad det förklarar.

 15. Nydia gabriela svar

  Hej: Jag kom med dem genom en rekommendation frÄn en person som undervisar online -kurser, jag har inte namn frÄn bara e -postmeddelandet [e-postskyddad], dÀr jag har kommunicerat.
  Jag har begÀrt min insÀttning sedan den 10 april 2019, de har inte slutat svara pÄ mina e-postmeddelanden, men jag fÄr alltid samma svar ...
 .. "Ditt Àrende har redan skickats till ekonomiomrÄdet, vi uppskattar ditt tÄlamod"

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Nydia, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med BrokerStars ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Har du namn pÄ rÄdgivare, e-postmeddelanden? Hur lÀnge har du vÀntat pÄ uttaget? Det lÄter vÀldigt oseriöst med dem vad du nÀmner.

   HĂ€lsningar.

  • Francisco svar

   Hej Nydia! Jag investerade 550 € och nu har jag ett positivt saldo pĂ„ 5.100 XNUMX €, jag vill göra ett uttag och just nu vet jag ingenting om dem, kan du hĂ„lla mig informerad om de tillĂ„ter dig att göra uttaget ??? Min email Ă€r [e-postskyddad]

   • Tomas - BrokerStars Support svar

    Hej Francisco.
    Vi har redan talat flera gÄnger och jag gav honom all information han mÄste göra en viss volym innan han kan dra ut eftersom han fick en bonus.

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Var försiktig med att ta emot bonusar, dÄ kan du inte ta ut pÄ grund av klausulerna, lÀs först villkoren. Speciellt nÀr du accepterar en kredit eller kupong.

 16. Nydia sanchez svar

  Hej: Jag investerade 694 euro i denna mÀklare i januari 2019 med en vÀlkomstbonus pÄ 750 euro.
  Senare gjorde jag ytterligare en investering pÄ 480 euro, frÄn och med idag har jag 3,434 euro.

  I mer Àn en mÄnad har jag begÀrt ett uttag pÄ 500 euro, men de svarar bara pÄ mig via e-post och sÀger att de validerar det med finansomrÄdet, var tÄlmodig.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Nydia, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med BrokerStars ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Har du namn pÄ rÄdgivare, e-post? Hur lÀnge har du vÀntat pÄ uttag? Det Àr verkligen vÀldigt lite allvarligt att de fÄr dig att vÀnta sÄ lÀnge ...

   HĂ€lsningar.

  • Tomas - BrokerStars Representative svar

   Hej Nydia, ditt första uttag avvisades eftersom det var föremÄl för en bonus som vi förklarade för dig, sÄ snart ditt andra uttag redan har skickats, en hÀlsning

   • Nydia svar

    Hej Tomas!

    Genom posten har jag inte fÄtt nÄgot svar pÄ mitt andra uttag, och pÄ mitt konto har de inte gjort nÄgon insÀttning, bristen pÄ uppmÀrksamhet och sena svar ger inte företaget allvar.
    Den 17/07/2019 skickade jag ett nytt e-postmeddelande med begÀran om uppdatering av mitt Àrende.

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Tack för informationen Nydia.

    • Tomas - BrokerStars Support svar

     Hej Nydia, vi har inte fÄtt det hÀr e-postmeddelandet, vi skickade ett e-postmeddelande dÀr vi kommenterade att din bank, frÄn Colombia, studsar uttaget, berÀtta för oss en annan uttagsmetod om du har en nÀtförsÀljare som Àr automatisk.

     • Nydia gabriela

      Hej Tomas: E -postmeddelandet med mina bankuppgifter, liksom nÀtverkskontot skickade dem frÄn den 18 juli och sÄ lÄngt berÀttar du att du inte har fÄtt nÄgot? Jag har skickat e -postmeddelandet pÄ samma tidigare mejl, sÄ jag tror inte det, de har inte fÄtt det, men ÀndÄ 

. Idag skickar jag dig data igen.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *