Kommentarer till BROOKS INVEST LTD

I denna avdelning vi analyserar mäklaren BROOKS INVEST LTD (även kallad brooksinvest.ltd), är en Forex- och Cryptocurrency-mäklare. Rekommenderas verkligen BROOKS INVEST LTD för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om BROOKS INVEST LTD ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är BROOKS INVEST LTD ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Brooks Investment LTD.

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att den bygger på: Vanuatu.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av BROOKS INVEST LTD, vi noterar att det erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Plan A, Plan B, Plan C och Plan D. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Planera A: minsta initiala insättning på $50, avkastning 8% efter 24 timmar.

Plan B: minsta initiala insättning på $1.000, avkastning 16% efter 48 timmar.

Plan C: minsta initiala insättning på $5.000, avkastning 30% efter 72 timmar.

Plan D: minsta initiala insättning på $10.000, avkastning 50% efter 120 timmar.

BROOKS INVEST LTD kontotyper
BROOKS INVEST LTD kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som BROOKS INVEST LTD erbjuder är: egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som BROOKS INVEST LTD tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en stor sak för mäklaren.

BROOKS INVEST LTD webbplats
BROOKS INVEST LTD webbplats

BROOKS INVEST LTD tillhandahåller efter hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: några live-diagram, nyheter, FAQ-avsnitt, verkligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

🟢 Annan information om BROOKS INVEST LTD 🟢

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: brooksinvest.ltd

📞 Telefonnummer: +48699518939

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskade BROOKS INVEST LTD. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, med viktig information om företaget, vi avslöjar information som alla investerare bör veta innan de lutar eller inte, för att investera ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på BROOKS INVEST LTD <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget BROOKS INVEST LTD är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2022

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att man är försiktig, eftersom det är en helt olaglig mäklare som inte är registrerad eller reglerad av någon myndighet, ett riktigt skalföretag. Dessutom, när vi letar efter recensioner om BROOKS INVEST LTD hittar vi bara recensioner som är negativa och varna för denna mäklare; Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i juli 2021 tillkom CNMV BROOKS INVESTERAR till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till warning️ varningen CNMV från juli 2021

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i augusti 2022 har BCSC lagt till BROOKS INVESTERAR till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till BCSC August 2022 Warning ⚠️

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om BROOKS INVEST LTD? Vad har varit din erfarenhet?
 • Lägg till ditt svar


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

6 kommentarer om «BROOKS INVEST LTD: Betyg och kommentarer»

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej ANONYM, tack för att du skriver om BROOKS INVEST LTD. Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. BSCS (British Columbia Financial Regulator) har lagt ett meddelande på dem, för bristande reglering och vilseledande av deras kunder (Se länk ).

   Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att stjäla från dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och till slut markerar de dig och säger att du har förlorat allt och de behåller det som sätt.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa de som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnen på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka de har kontaktat dig, etc.

   För att få tillbaka dina pengar, prata med vår chatt eller klicka på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 1. mary svar

  Det är ett bedrägligt företag som redan har avslöjats av CNMV, var mycket försiktig

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Mary, tack för att du kommenterade BROOKS INVEST LTD. Denna mäklare är en SCAM. CNMV (Financial Regulator of Spain) har redan varnat för dem för bedrägeri och inte regleras (se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. adriana svar

  Hjälp mig att göra anspråk på mina pengar, de har fuskat mig mycket orättvist

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Adriana, tack för att du kommenterade BROOKS INVEST LTD. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.