Kommentarer till Btcswing

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Btcswing (även kallad btcswing.com), är en Forex-, Cryptocurrency- och CFD-mäklare. Rekommenderas Btcswing verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi granskar Btcswing. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Nästan identisk SRO (även om detta har visat sig vara falskt).

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Tjeckien (denna information är också falsk).

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Btcswing, vi märkte att det erbjuder 6 olika typer av konton / planer: Micro-konto, Mini-konto, Silver-konto, Guld-konto, Diamond-konto och VIP-konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Micro-konto: minsta initiala insättning upp till 0.5 BTC, utnyttja upp till 1:20, månatliga marknadsöversikter, upp till 10% lånemarginal.

Minikonto: minsta initiala insättning upp till 2 BTC, upp till 1:25 hävstång, månatliga marknadsöversikter, upp till 25% lånemarginal, veckoseminarium för livehandel.

Silverkonto: minsta initiala insättning upp till 10 BTC, Hävstång upp till 1:30, Månadsvis marknadsöversikt, Upp till 35% lånemarginal, Webbseminarium för Live-handel varje vecka, Personlig kontorådgivare.

Guldkonto: minsta initiala insättning upp till 20 BTC, Hävstång upp till 1:35, Månatliga marknadsöversikter, Upp till 50% lånemarginal, Webbseminarium för Live-handel varje vecka, Personlig kontorådgivare, Personalmäklare, 1-till-1-sessioner varje vecka.

Diamantkonto: minsta initiala insättning upp till 45 BTC, Utnyttja upp till 1:40, Månatliga marknadsöversikter, Upp till 75% lånemarginal, Webbseminarium för Live-handel varje vecka, Personlig kontorådgivare, Personlig agent, Dagliga 1-till-1-handelssessioner, VIP-evenemangsinbjudningar.

VIP-konto: minsta initiala insättning mer än 45 BTC, Hävstång upp till 1:50, Månatliga marknadsrecensioner, Upp till 100% lånemarginal, Webbseminarium för livehandel, Personlig kontorådgivare, Personlig agent, 1-till-1 dagliga handelssessioner, VIP-evenemangsinbjudningar, Seniorutbetalningar, snävare spreadar.

Btcswing-kontotyper
Btcswing-kontotyper (1)
Btcswing-kontotyper
Btcswing-kontotyper (2)

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bild 1 i full storlek y Klicka här för att se bild 2 i full storlek

La plattform att fungera som Btcswing erbjuder är: a egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som Btcswing tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en stor sak för mäklaren.

Btcswing webbplats
Btcswing webbplats

Btcswing tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: några live-diagram, förklaringar av grundläggande begrepp, information om företaget, verkligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

| Annan information om Btcswing |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: btcswing.com

Telefonnummer: har inte.

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning på Btcswing <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Btcswing är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i mars 2021 tillkom CNMV Btcswing till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till M️ CNMV-varningen för mars 2021

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i maj 2021 AMF (Frankrike) tillagd Btcswing till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till AMF maj 2021 Varning ⚠️

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i augusti 2021 tillkom FMA Btcswing till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till FMA -varningen augusti 2021 ⚠️

 

⛔ Uppdatering från november 2020 ⛔: enligt kommentarer och e-postmeddelanden från klienter noterar vi att Btcswing är kopplad till en grupp mäklare, med ett mycket dåligt rykte, ett stort antal klagomål och många klagomål i olika europeiska tillsynsmyndigheter. I gruppen ingår mäklare som: Btcbrokerz, Bitcoinie, Brittiskt pris, Btcswing, Capital 245, CapitalPro Investeringar, CarterFS, CiscotradesExecutiveprofx, EverestBTC, Fly Financial Group, Jbcapitals, Lockwood Investments, Merkell Group, MMFINANCIALEXPERTS, Redfordfx, RichmondFG, Stanfordfinansgrupp, Stanleyscapital, T Digitalmynt, Tradeprofitweb, Toppmarknad, Wellington Investments, WTCInversion y Xcoinbroker. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET ⛔
 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Btcswing? Vad har du upplevt?

 

Annonsera med oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *