I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i Bulls&Bears Trades. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Bulls&Bears Trades och vi kommer att berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatsbullsbearstrades.com | bullsbearstrades.pro
???? företaget*Bulls&Bears handlar LIMITED
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-mail address[e-postskyddad]
📈 PlattformMetaTrader 4 och Status Trader
📌 AdressFörenade kungariket

⚠️ Bulls&Bears Trades ägs av företaget Bulls&Bears trades LIMITED ligger i Storbritannien, ett potentiellt farligt skatteparadis för sina kunder på grund av dess brist på reglering och brist på allvar. Klienter är oskyddade. Företaget ligger på en mycket osäker plats, var försiktig. ⚠️

Kontotyper

Nu kommer vi att analysera de typer av konton som erbjuds av Bulls&Bears Trades, i det här fallet observerar vi att det erbjuder 4 olika typer av konton:

KontotypMinsta initiala insättning
Standard€ 2.500
Gold€ 5.000
Premium€ 10.000
Platina€ 10.000

Information på webben

Bull&Bears Trades webbplats

Bulls&Bears Trades ger en kort förklaring om tjänsterna den erbjuder, analys och handelsstrategier, FAQ-sektionen, inte mycket mer.

Lista över telefonnummer

+442080970444

???? Slutlig värdering av Bulls&Bears Trades ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED Bulls&Bears Trades.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om Bulls&Bears Trades:

datumUppdatering – nyheter
November 2021Klagomål mot Bulls&Bears Trades of finansiell tillsynsmyndighet CNMV.
November 2021Klagomål mot Bulls&Bears Trades of finanstillsynsmyndigheten FCA.
Enero 2023Enligt kundmeddelanden är den kopplad till mäklaren Obestiskt y Trade.com mäklare med dåligt rykte. VI FÖRESLÅR FÖRSIKTIGHET.

Användarrecensioner

Vad tycker du om Bulls & Bears Trades? Vad har du varit med om?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din erfarenhet av Bulls&Bears Trades.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som lurats av Bulls&Bears Trades

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar Bulls&Bears-affärer

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera Bulls&Bears-affärer?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Bulls&Bears Trades en bluff – är det en bluff?

Ja. Vi tror att Bulls&Bears Trades är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är Bulls&Bears Trades pålitliga?

Nej. Bulls&Bears Trades är inte tillförlitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från Bulls&Bears Trades?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till Bulls&Bears Trades?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

26 kommentarer om «Är Bulls&Bears Trades en bluff? Åsikter från 2023»

 1. lurad svar

  De kallar sig Juan Martin Montes, Deiby Souza Rodríguez dokumentnummer 7636119421 från den portugisiska republiken, Mia och Samantha, de får dig att investera flera gånger; De har ett väldigt bra parlament och de kan lätt övertyga dig, de överför kontot till obligationer, de gör att du öppnar verksamheten och sedan får de dig att tro att du förlorat alla dina pengar eller så tillåter de dig helt enkelt inte att ta ut och de svarar aldrig eller ge dig ett svar igen, de kan ringa dig på olika nummer, vissa är +44 7311 551218, +44 7418 375256, +44 7833 848457. Först gick jag in på plattformen på http ://bullsbearstrades .pro/es, sedan sa de till mig att jag skulle gå till ett nytt projekt som heter https ://www. inbestial.com/home

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej bedragare, tack för att du kommenterar Bulls&Bears Trades (nu kallar de sig Icontrade och Inbestial, men de är samma på samma plats). NU VET ALLA BERÖRADE VAR REKLAME SOM HAR BEDRAGAT DEM HAR RINGT DEM FRÅN OCH DE KAN NU GÅ FÖR ATT GÖRA SINA PENGAR HÄR!: Travessera de Gracia 73, 2:a våningen. CP 08006, Barcelona, ​​utan handtag), (se kontor).

   Den här mäklaren är en BLUFFÄR. CNMV (Financial Regulator of Spain) har redan varnat för dem, för bedrägeri och att de inte är reglerade (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. henriquez svar

  Dessa bedragare, gillar, föra konton för de oförsiktiga, göra vissa operationer, behålla lösenordet för människorna och sedan inte ringa dem längre för att hålla sina konton och göra sina egna operationer för att ta ut vinsten. Jag lämnar namnet på den som gjorde det till mig. Megan

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Henriquez, tack för din kommentar om Bulls&Bears Trades. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. CNMV (Financial Regulator of Spain) har redan varnat för dem, på grund av bedrägeri och inte är reglerade (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. Patxo Bollar svar

  Hej alla,
  Såvitt jag förstår har företaget B&B Trades en förmånstagare, vilket betyder att
  pengarna har en destination, de går till ett autogirokonto, från vilket land det än är.
  Hur man vet vem mottagaren är...följ pengarna.
  Bankerna, varifrån pengarna kommer, har bevis på destinationskontot och
  på ett sätt är de så ansvariga för hur de behandlar dina pengar, det borde hjälpa dig
  för att rädda den, annars byter vi bank. CNMV ger bara sin åsikt
  moja, fördömer inte dessa bedrägliga enheter ... skyddar dem. Det är meningslöst att rapportera
  upp till Interpol, det gör egentligen ingenting mot alla dessa cyberbrottslingar
  finansiell. han skrattar åt alla, de stoppar inte någon bedräglig enhet.
  Min rekommendation är att om du vill göra aktie- och finansiella investeringar, gör det
  med din pålitliga bank, vilket ger dig en hävstång på 1:30, Halleluja!!!.
  Handla inte med något internetföretag, varken Plus500m eller Investing, inte BñockChain,
  etc. etc etc.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Patxo, tack för din kommentar om Bulls&Bears Trades. Den här mäklaren är en SCAM. CNMV (Financial Regulator of Spain) har redan varnat för dem, på grund av bedrägeri och inte är reglerade (Se CNMV-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.