Annonsera med oss

Kommentarer till Capital of Focus

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Fokushuvudstad (även kallad capitaloffocus.com), är en Forex- och CFD-mäklare. Rekommenderas verkligen Capital of Focus för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om Capital of Focus ✅, hävdar 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är det huvudstadens fokus? ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Great Dane Ltd.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad på: Marshallöarna.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Capital of Focus, märkte vi att det erbjuder 5 olika typer av konton / planer: Bronskonto, Silverkonto, Guldkonto, Platinakonto och Diamond-konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Bronskonto: minsta initiala insättning på € 250, verktyg för riskhantering, kontoansvarig, 1: 200 hävstång, upp till 25% marginallån.

Silverkonto: minsta initiala insättning på € 5.000, verktyg för riskhantering, personlig kontoansvarig, 1: 200 hävstång, marginallån på upp till 30%, månatlig verksamhet med mäklaren, portföljkonstruktion.

Guldkonto: minsta initiala insättning på € 25.000, riskhanteringsverktyg, personlig kontoansvarig, 1: 300 hävstång, marginallån på upp till 50%, månatlig verksamhet med mäklaren, portföljkonstruktion, omedelbara uttag, investeringsskyddsfonder.

Platinakonto: minsta initiala insättning på € 100.000, verktyg för riskhantering, personlig kontoansvarig, 1: 300 hävstång, marginallån på upp till 75%, månatlig verksamhet med mäklaren, portföljbyggande, omedelbara uttag, investeringsskyddsfonder, inbjudningar till VIP-evenemang, fullt hanterat konto

Diamantkonto: minsta initiala insättning på € 500.000, riskhanteringsverktyg, personlig kontoansvarig, 1: 400 hävstång, upp till 100% marginallån, månatlig mäklarverksamhet, portföljbyggande, omedelbara uttag, investerings hedgefonder, VIP-evenemangsinbjudningar, fullt hanterat konto, obegränsad tillgång till mäklaren, högre ersättning.

Kontotyper av Focus Capital
Kontotyper av Focus Capital

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Capital of Focus erbjuder är: egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Capital of Focus tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en utmärkt punkt för mäklaren.

Capital of Focus webbplats
Capital of Focus webbplats

Capital of Focus tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: information om de tjänster det erbjuder, förklaring av några viktiga begrepp, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

🟢 Annan information om Fokushuvudstad 🟢

 

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: capitaloffocus.com | capitalinfocus.com

📞 Telefonnummer: + 420234717525

📧 E-post: [e-postskyddad] 

Du kanske undrar varför vi granskade Capital of Focus. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

 

>>> Bedömning på Fokushuvudstad <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Fokushuvudstad är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2021

 

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att man är försiktig, eftersom det är en mäklare som inte är reglerad och ligger i ett mycket osäkert land för denna typ av åtgärder (Marshallöarna). Dessutom, när vi letar efter recensioner om Capital of Focus hittar vi många att de är negativa och varnar för denna mäklare. Vi föreslår att du är försiktig. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i augusti 2021 tillkom Finansinspektionen (Sverige) Fokushuvudstad till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till Finansinspektionens varning i augusti 2021 ⚠️

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Capital of Focus? Vad har varit din erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Fokushuvudstad: Betyg och kommentarer»

 1. Elizabeth svar

  Fakers, jag har blivit galen på grund av ett nervöst sammanbrott som jag fick när jag pratade med dem, de har gjort mig väldigt illa, jag har inte slutat gråta, finns det något sätt att få tillbaka pengarna? ?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Elizabeth, tack för att du delar din erfarenhet med Capital Of Focus. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken den initiala eller vad du skickar senare kommer du inte att se den längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *