✔️ Information granskad och uppdaterad i februari 2024 av Pedro Martínez González

Kommentarer till Capital Pilots

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren Capital Pilots (även kallad capitalpilots.com och Capital Pilots), är en Cryptocurrency- och CFD-mäklare. Rekommenderas verkligen Capital Pilots att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi granskade Capital Pilots. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare bör veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: MTC Group Ltd.

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att han är baserad på: Marshallöarna. 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara ett reglerat företag, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Capital Pilots, märkte vi att de erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Standardkontot, Silverkontot, Guldkontot och Platinakontot. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Standardkonto- Minsta 1.000 24 $ insättning, portföljförvaltning, dedikerad senioroperatör, 24-timmars kundsupport, XNUMX-timmars uttag.

Silverkonto- Minsta initial insättning på $ 5.000, portföljförvaltning, dedikerad senior operatör, 24 -timmars kundsupport, 24 -timmars uttag, ekonomisk plan.

Guldkonto- Minsta initial insättning på $ 25.000, portföljförvaltning, dedikerad senior operatör, 24 -timmars kundsupport, 12 -timmars uttag, ekonomisk plan.

Platinakonto- Minsta 100.000 24 $ första insättning, portföljförvaltning, XNUMX-timmars kundsupport, omedelbar uttag, finansiell plan, långsiktiga investeringar.

Capital Pilots kontotyper
Capital Pilots kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som Capital Pilots erbjuder är: MT4-plattformen.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlare som Capital Pilots tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att de resurser och hjälp som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en fördel för mäklaren.

Capital Pilots webbplats
Capital Pilots webbplats

Capital Pilots ger följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring av några grundläggande begrepp i handeln, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Kapitalpiloter |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: capitalpilots.com

Telefonnummer: omnämnt

E-post: omnämnt

>>> Bedömning på Kapitalpiloter <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att Capital Pilots-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, den är baserad i osäkra länder (Marshallöarna), när vi letar efter andra recensioner om Capital Pilots hittar vi mest negativa recensioner. Vi föreslår att du är försiktig.

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Uppdatering från januari 2020: Den franska tillsynsmyndigheten, AMF, har svartlistat kapitalpiloter.

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Capital Pilots? Vad har varit din erfarenhet?
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

En kommentar till «Capital Pilots: Betyg och kommentarer»

  1. Rekommenderade mäklare svar

    Hej Jessica, din information och dekalogen om mäklarnas vanligaste fällor och taktik att SCAM är mycket intressant, det bör läras av varje investerare och bli en STANDARD, det är därför vi är övertygade om att ditt bidrag när det delas med Alla våra läsare kommer att hjälpa till att undvika många bedrägerier, bedrägerier och bedrägerier från mäklare.
    Av denna anledning tycker vi att det är av yttersta vikt att alla som berörs av dessa mäklare rapporterar det via vår portal och avslöjar de mäklare som har lurat dem genom att skriva sina erfarenheter, vare sig de är bra eller dåliga och att det på så sätt kan avslöjas från var bedrägerierna begås, vem som är inblandad och att alla vet om det.
    Som ni väl vet erbjuder vi på vår hemsida möjligheten att kunna ÅTERHÄLLA HELA ELLER DELAR AV PENGARNA med ett företag som är specialiserat på det och som har visat sig vara mycket effektivt, de som påverkas kan tala i CHAT som vi har på webben eller genom att läsa denna länk: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG.

    Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *