Bux mäklare

Capital Professionals Reserve Kommentarer

 

➡️ I det här avsnittet vi kommer att analysera Capital Professionals Reserve (kallas även med namnet: cp-r.net), är mäklare av Forex y CFD. Rekommenderas Capital Professionals Reserve verkligen för en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

sedan hittar du följande: åsikter om Capital Professionals Reserve ✅, påståenden, klagomål 😡, erfarenheter 📝, analys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är Capital Professionals Reserve ⚠️ en säker sida? ⛔ Kan vi lita på detta företag? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.


Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 


ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Capital Professionals Reserve nämner att vara en del av: Capital Professionals Reserve.

❌ När det gäller din läge, företaget är baserat i Saint Vincent och Grenaniderna.

❌ Om vi ​​analyserar din säkerhet, noterar vi att Capital Professionals Reserve-webbplatsen endast nämner falska regler, denna mäklare det förekommer inte i någon av registren för de organisationer som den nämner.

UPPMÄRKSAMHET: Capital Professionals Reserve är en mäklare INTE REGLERAD. ⚠

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfyller mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera de typer av konton det erbjuder Capital Professionals Reserve, I detta fall, vi observerar att det erbjuder 6 olika kontotyper:

Självhantera konto: minsta initiala insättning € 250, marknadsöversikt, utnyttja upp till 1: 10.

Silverkonto: minsta initiala insättning € 10.000, marknadsöversikt, hävstång upp till 1:20, ekonomisk planering.

Guldkonto: minsta initiala insättning € 50.000, marknadsöversyn, hävstång upp till 1:40, finansiell planering, handelssignaler.

Platinakonto: minsta initiala insättning € 100.000, marknadsöversyn, hävstång upp till 1:60, finansiell planering, handelssignaler, bonus upp till 60%.

Diamantkonto: minsta initiala insättning € 250.000, marknadsöversyn, hävstång upp till 1:100, finansiell planering, handelssignaler, bonus upp till 80%.

VIP-konto: endast på inbjudan, marknadsöversyn, hävstång upp till 1:150, finansiell planering, handelssignaler, bonus upp till 120%.

La plattform att fungera Vad Capital Professionals Reserve erbjuder är: Capital Professionals Reserve Webbhandlare.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som Capital Professionals Reserve tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara a stor poäng till förmån för mäklaren.

Capital Professionals Reserve webbplats
Capital Professionals Reserve webbplats

Capital Professionals Reserve ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: en kort förklaring om tjänsterna den erbjuder, livediagram, handledningar, FAQ-sektion, inte mycket mer.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information Capital Professionals Reserve

 

🔻 Vi kommer att lämna dig något mer än Information om du vill kontakta företaget eller själv se dess webbplats. 🔻

🌏 Webbplats: cp-r.net

📞 Telefonnummer: har inte

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskade Capital Professionals Reserve. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

 

Värdering på Capital Professionals Reserve

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: Tror vi att företaget Capital Professionals Reserve är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys av 2022 ⭐

Efter att du har undersökt det rekommenderar vi var försiktig, eftersom det är en olagligt företag, klart anges för ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är väldigt lite transparent, väl det erbjuder inte juridisk information, visa inte uppgifter om din registrering plus saknar reglering (oreglerat företag). ❌


📛 Kort sagt: Det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛


UPPMÄRKSAMHET ⛔: i december 2021 BaFin läggs till Capital Professionals Reserve till din lista bedrägliga finansiella företag, för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till BaFins varning för december 2021 ⚠️

UPPMÄRKSAMHET!: i juni 2022 FSMA läggs till Capital Professionals Reserve till din lista bedrägliga finansiella företag, för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till FSMA-varningen ⚠️ juni 2022

Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

 

 

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻 

 

Vad tycker du om Capital Professionals Reserve? Vad har du varit med om?

 


Bux mäklare

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Capital Professionals Reserve: Betyg och kommentarer»

 1. Juni svar

  FSMA has reported them, what should I do to recover my money?

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hola June, gracias por comentar sobre Capital Professionals Reserve . En la actualidad se le considera una ESTAFA. La FSMA (El Regulador Financiero Belga) ha puesto una alerta sobre ellos, por no tener la regulación para realizar su actividad (Se FSMA-länk).

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.