Kommentarer till CAPITAL1TRADE

I denna avdelning vi analyserar mĂ€klaren CAPITAL1TRADE (Ă€ven kallad capital1tradefx.com), Ă€r en Forex-, CFD- och Cryptocurrency-mĂ€klare. Rekommenderas CAPITAL1TRADE verkligen för att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension pÄ CAPITAL1TRADE. Det beror pÄ att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr översiktssida hjÀlper investerare, med viktig information om företaget, vi avslöjar information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Det Àr vÀrt att nÀmna att CAPITAL1TRADE-webbplatsen inte har en spansk version, men pÄ grund av meddelanden frÄn spansktalande kunder har vi ocksÄ beslutat att granska CAPITAL1TRADE.

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

MÀklaren nÀmner att vara en del av: de nÀmner det inte.

 

NĂ€r det gĂ€ller hans lĂ€ge, MĂ€klaren nĂ€mner att de Ă€r baserade i: England, Ă€ven om de inte regleras av tillsynsmyndigheten i det landet (som de borde vara), vilket fĂ„r oss att tro att de inte riktigt Ă€r baserade i England. 

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: de nĂ€mner ingenting om att ha regler, vilket fĂ„r oss att tro att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som CAPITAL1TRADE erbjuder, noterar vi att de inte riktigt ger information om att Ă€ga olika typer av konton eller planer.

Plattformarna att fungera som CAPITAL1TRADE erbjuder Àr: vi tror att CAPITAL1TRADEs egen plattform.

Vi analyserar nu de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som CAPITAL1TRADE tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen pÄ webbplatsen kan vara en fördel för mÀklaren.

CAPITAL1TRADE webbplats
CAPITAL1TRADE webbplats

CAPITAL1TRADE tillhandahÄller följande hjÀlpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: vissa live-diagram, handlarrÀknare, verkligen inte mycket mer Àn detta.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

| Annan information om KAPITAL1HANDEL |

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: capital1tradefx.com

Telefonnummer: + 44 7418 342093

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning pĂ„ KAPITAL1HANDEL <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att företaget CAPITAL1TRADE Àr pÄlitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen Ă€r att vi tror att det Ă€r bĂ€ttre att vara försiktig eftersom: det Ă€r en oreglerad mĂ€klare, det Ă€r inte klart var det Ă€r baserat, nĂ€r man letar efter recensioner om KAPITAL1HANDEL vi kunde inte hitta nĂ„gon, vilket fĂ„r oss att tro att det Ă€r en "ny" mĂ€klare. Vi föreslĂ„r att du Ă€r försiktig.  

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om CAPITAL1TRADE? Vad har varit din erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *