✔️ Information granskad och uppdaterad i februari 2024 av Pedro Martínez González

Kommentarer till CAPITAL1TRADE

I denna avdelning vi analyserar mäklaren CAPITAL1TRADE (även kallad capital1tradefx.com), är en Forex-, CFD- och Cryptocurrency-mäklare. Rekommenderas CAPITAL1TRADE verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på CAPITAL1TRADE. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, med viktig information om företaget, vi avslöjar information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Det är värt att nämna att CAPITAL1TRADE-webbplatsen inte har en spansk version, men på grund av meddelanden från spansktalande kunder har vi också beslutat att granska CAPITAL1TRADE.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: de nämner det inte.

När det gäller hans läge, Mäklaren nämner att de är baserade i: England, även om de inte regleras av tillsynsmyndigheten i det landet (som de borde vara), vilket får oss att tro att de inte riktigt är baserade i England. 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att ha regler, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som CAPITAL1TRADE erbjuder, noterar vi att de inte riktigt ger information om att äga olika typer av konton eller planer.

Plattformarna att fungera som CAPITAL1TRADE erbjuder är: vi tror att CAPITAL1TRADEs egen plattform.

Vi analyserar nu de olika resurser och hjälpmedel för handlare som CAPITAL1TRADE tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en fördel för mäklaren.

CAPITAL1TRADE webbplats
CAPITAL1TRADE webbplats

CAPITAL1TRADE tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: vissa live-diagram, handlarräknare, verkligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om KAPITAL1HANDEL |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: capital1tradefx.com

Telefonnummer: + 44 7418 342093

E-post: [e-postskyddad]

>>> Bedömning på KAPITAL1HANDEL <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget CAPITAL1TRADE är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, det är inte klart var det är baserat, när man letar efter recensioner om KAPITAL1HANDEL vi kunde inte hitta någon, vilket får oss att tro att det är en "ny" mäklare. Vi föreslår att du är försiktig.  

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om CAPITAL1TRADE? Vad har varit din erfarenhet?

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

En kommentar till «KAPITAL1HANDEL: Betyg och kommentarer»

  1. Rekommenderade mäklare svar

    Hej Jessica, din information och dekalogen om mäklarnas vanligaste fällor och taktik att SCAM är mycket intressant, det bör läras av varje investerare och bli en STANDARD, det är därför vi är övertygade om att ditt bidrag när det delas med Alla våra läsare kommer att hjälpa till att undvika många bedrägerier, bedrägerier och bedrägerier från mäklare.
    Av denna anledning tycker vi att det är av yttersta vikt att alla som berörs av dessa mäklare rapporterar det via vår portal och avslöjar de mäklare som har lurat dem genom att skriva sina erfarenheter, vare sig de är bra eller dåliga och att det på så sätt kan avslöjas från var bedrägerierna begås, vem som är inblandad och att alla vet om det.
    Som ni väl vet erbjuder vi på vår hemsida möjligheten att kunna ÅTERHÄLLA HELA ELLER DELAR AV PENGARNA med ett företag som är specialiserat på det och som har visat sig vara mycket effektivt, de som påverkas kan tala i CHAT som vi har på webben eller genom att läsa denna länk: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG.

    Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *