Kommentarer till CCFDbank

I denna avdelning vi analyserar mäklaren CCFDbank, är en CFD-mäklare. Rekommenderas verkligen CCFDbank för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på CCFDbank. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, med viktig information om företaget, vi avslöjar information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: CCFDbank LTD.

 

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Bulgarien. 

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: eftersom CCFDbank inte nämner något om att vara ett reglerat företag tror vi att det är en oreglerad mäklare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av CCFDbank, vi noterar att de erbjuder 3 olika typer av konton: Micro, Silver och Gold. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Micro-konto- Minsta initiala insättning på $ 250, upp till 1: 500 hävstång, ingen provision, telefonhandel.

Silverkonto- Minsta initiala insättning på $ 1.000, upp till 1: 500 hävstång, ingen provision, telefonhandel.

Guldkonto- Minsta initiala insättning på $ 5.000, hävstång upp till 1: 300, ingen provision, telefonhandel, personlig mäklare.

CCFDbank kontotyper
CCFDbank kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som CCFDbank erbjuder är: de nämner det inte, vi tror att CCFDbanks egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som CCFDbank tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en fördel för mäklaren.

CCFDbanks webbplats
CCFDbanks webbplats

 

CCFDbank ger följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: mycket grundläggande förklaring om de tjänster som CCFDbank erbjuder, några live-diagram, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Övrig information om CCFDbank

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: www.ccfdbank.com/?lang=es

Telefonnummer: 0049 (0) 69 661 051

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Värdering på CCFDbank <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att CCFDbank-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, den ger väldigt lite information om de tjänster som företaget erbjuder, den är baserad i osäkra länder, när vi letar efter utvärderingar på CCFDbank vi verkligen hitta mestadels negativa utvärderingar, vilket indikerar att det är ett "nytt" företag. Vi föreslår att du är försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Uppdatering från oktober 2019: CNMV, spansk tillsynsmyndighet, har varnat för CCFDbank

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om CCFDbank? Vad har varit din erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *