CentoGX -kommentarer
I denna avdelning vi kommer att analysera CentoGX (kallas även av namnet: centogx.com), är en mäklare av Forex, Criptomonedas y CFD. Rekommenderas verkligen CentoGX för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om CentoGX ✅, påståenden, klagomål 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är CentoGX ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

❌ CentoGX nämner vara del av: inga uppgifter om detta.

 

❌ När det gäller din läge, nämner mäklaren att den är baserad på Storbritannien, men det finns ingen information som kan bekräfta detta, det är därför vi tror att det är en falska uppgifter.

 

❌ Om vi ​​analyserar din reglering, Nämn inte ingenting om att vara en reglerad mäklare eller dess reglering.

 

UPPMÄRKSAMHET: CentoGX är en mäklare INTE REGLERAD. ⛔

 

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av CentoGX, märkte vi att det erbjuder 5 olika typer av konton: Grundläggande konto, Silverkonto, Guldkonto, Platinakonto y VIP-konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Grundläggande konto: minsta initiala insättning på € 250, enTeknisk support dygnet runt, expertdiagramanalys, tillgång till fem marknader, nolluttagsavgifter, hävstångseffekt upp till 24:7.

Silverkonto: minsta initiala insättning på € 10.000, enPersonlig marknadsanalytiker, personlig introduktionsklass, 24/7 teknisk assistans, 1 månadsuttag till noll kostnad, 30% bonus. utnyttja upp till 1:10.

Guldkonto: minsta initiala insättning på € 50.000, enPersonlig marknadsanalytiker, personlig introduktionsklass, 24/7 teknisk assistans, 1 månadsuttag till noll kostnad, 50% bonus. utnyttja upp till 1:20.

Platinakonto: minsta initiala insättning på € 150.000, enPersonlig marknadsanalytiker, personlig introduktionsklass, 24/7 teknisk assistans, 1 månadsuttag till noll kostnad, 75% bonus. utnyttja upp till 1:50.

VIP-konto: endast på inbjudan, cuenta hanteras av experter, hävstångseffekt upp till 1:25, noll uttagsavgifter, 50% betalningsfri handelsförsäkring, inga utbyten, tillgång till bearbetningsavdelningen via WhatsApp.

CentoGX -kontotyper
CentoGX -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som CentoGX erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som CentoGX tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

CentoGX webbplats
CentoGX webbplats

CentoGX ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: nyheter, informativa texter, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om CentoGX 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: centogx.com

📞 Telefonnummer: +34 930 302 (Spanien) | +792 44 128 433 (Storbritannien) | +4982 1 (Kanada)

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskar CentoGX. Vi utför denna granskning och bedömning på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker om att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar hos ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på CentoGX ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget CentoGX är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2021

 

❌ Efter att ha analyserat detta företag rekommenderar vi att du är försiktig, eftersom det är ett mycket icke-transparent offshore-skalföretag som inte erbjuder juridisk information, inte är registrerat där det nämns (eller är registrerat i en skatteparadis) och också saknar förordning (icke-reglerat företag). ❌

 

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

 

Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet? 

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om CentoGX? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

15 kommentarer om «CentoGX: Betyg och kommentarer»

 1. ALF svar

  gRACIAS A SUS COMENTARIOS Y A PODER ENTRAR EN PAGINAS COMO ESTA HE PODIDO EVITAR SER ESTAFADO. RECOMIENDO QUE ANTES DE INVERTIR INVESTIGAR, LO MISMO HACEN ALGUNOS DE AMAZON. BUENA SUERTE Y SALUDOS

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej ALF, tack för att du skriver, jag hoppas att andra lär sig av dig och granskar väl innan de litar på dessa telefonstalkare.

   Hälsningar.

 2. marcos svar

  God dag. Vi känner till riskerna med handel, men dessa människor är bedragare, jag kunde aldrig få tillbaka mina pengar, alla ursäkter och skatter, det är andra gången som jag hamnar i händerna på denna typ av falsk mäklare, grundpyramid, totalt skräp, jag hoppas på dina framtida investeringar de har för att berätta om våra erfarenheter av sådana råttor, god dag, tack om du kan publicera min recension. ramar

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Marcos, tack för din kommentar om CentoGX. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. Mål svar

  God morgon, en till som inte kan ta ut, jag läste dina kommentarer för några dagar sedan och jag bad om att ta ut mina pengar, tills nu hade jag verkligen inga klagomål, supporten var mycket bra och jag hade till och med vinster

  Men när jag bad om att ta ut mina pengar ändrade de attityd, de respekterade mig, de blir arga om någon vill ta ut, de är skurkstjuvar. Jag har varit inkommunicado i flera dagar och kunde inte dra mig tillbaka. Jag vill rapportera dem.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Goles, tack för din kommentar om CentoGX. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. eva svar

  De stjäl dig skoningslöst, tills du är förstörd, rapportera det, tillsammans kan vi stoppa dessa människor ...

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Eva, tack för din kommentar om CentoGX. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • Mål svar

   Hej Eva, jag har också blivit besviken. Jag är villig att fördöma dem, betala advokater. Jag vill se dem alla bakom galler, det är där de hör hemma. De lever av att lura människor som oss.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Eva, tack för din kommentar om CentoGX. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 5. Omar peralta svar

  De vägrar ge mig pengarna, jag vet inte hur jag ska göra det längre, jag är desperat

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Omar, tack för din kommentar om CentoGX. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

  • ANTONIO svar

   Samma sak hände mig
   Jag hittade det via Facebook under namnet Apex

  • eva svar

   Denuncien , no se lo van a devolver, a mi me an arruinado

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *