CEX.IO kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera CEX.IO (även kallad cex.io), en Cryptocurrency exchange-plattform. Rekommenderas CEX.IO verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det ett säkert utbyte? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi granskar CEX.IO. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är det reglerat?

✅ Plattformen nämner att vara en del av: CEX.IO LTD, CEX.IO Corp och CEX.IO Limited.

✅ När det gäller din läge, CEX.IO nämner att de är baserade i: Storbritannien, USA respektive Gibraltar.

✅ Om vi ​​analyserar CEX.IO-reglering ser vi att den regleras av FSC i Gibraltar.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av CEX.IO ser vi att webbplatsen inte nämner någon information om innehav av olika kontotyper.

La plattform att fungera som CEX.IO erbjuder är: egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som CEX.IO tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en stor sak för utbytet.

CEX.IO webbplats
CEX.IO webbplats

CEX.IO tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: några live-diagram, ekonomisk kalender, senaste nyheter, utbildningsavsnitt och hjälpmedel för oerfarna, men tyvärr finns det bara på spanska.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om CEX.IO |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: cex.io

Telefonnummer: +44 20 3966 1272 | +1 845

E-post[e-postskyddad] | [e-postskyddad] | [e-postskyddad]

>>> Bedömning på CEX.IO <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget CEX.IO är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Efter en analys kan vi säga att vi står inför ett säkert utbyte, som man kan lita på, för: det är vederbörligen reglerat, det här är det första vi tittar på, eftersom det är det viktigaste när det gäller säkerhet. Det är ett av de äldsta och mest populära kryptovalutautbytena, och det har också ett enkelt och lättanvänt gränssnitt. Det har låga och konkurrenskraftiga uppdrag och dess kundservice beskrivs i allmänhet som snabb, komplett och effektiv.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i april 2021 tillkom FSC (Gibraltar) CEX.IO till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till FSC: s 2021️ april XNUMX varning

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med CEX.IO? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är en klient till börsen.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av börsen kan rösta.

Vad tycker du om CEX.IO? Vad har varit din erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

En kommentar till «CEX.IO: Betyg och kommentarer»

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.