Kommentarer till CFD Global

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Global CFD (även kallad cfdglobal.com), är en Forex-, Cryptocurrency- och CFD-mäklare. Rekommenderas CFD Global verkligen att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om CFD Global ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är CFD Global ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Key Way Investments Ltd.

✅ När det gäller din läge, mäklare nämner att de är baserade i: Cypern.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren ser vi att den regleras av CySEC (Cyperns tillsynsorgan).

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av CFD Global, vi noterar att det erbjuder Tre kontotyper: det väsentliga kontot, det ursprungliga kontot och signaturkontot.

Viktigt konto- Minsta initiala insättning på $ 1.000 XNUMX, tillgång till globala tillgångar, daglig analys, tillgång till webbseminarier och forskning.

Det följs av Ursprungligt konto- Minsta initiala insättning på 5.000 XNUMX USD, tillgång till globala tillgångar, daglig analys, tillgång till webbseminarier och utredningar, handelsvarningar och händelseanalys.

Den sista typen av konto är Signaturkonto- Minsta initiala insättning på 25.000 24 USD, tillgång till globala tillgångar, daglig analys, tillgång till webbseminarier och utredningar, handelsvarningar och händelseanalys, support dygnet runt.

Du kan se ännu fler funktioner om kontotyperna för CFD Global-mäklaren i följande bild:

CFD globala kontotyper
CFD globala kontotyper

den plattformar att fungera som CFD Global erbjuder är: MT5.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som CFD Global tillhandahåller på sin webbplats.

CFD: s globala webbplats
CFD: s globala webbplats

CFD Global ger följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring av de olika tillgångarna och instrumenten som kan handlas, ekonomisk kalender, ett avsnitt med marknadsnyheter och ett avsnitt med vanliga frågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

🟢 Annan information om CFD Global 🟢

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: sv.cfdglobal.com

📞 Telefonnummer: +35 780 095 598 (Cypern) | +34 910 607 360 (Spanien) | +52 558 526 6704 (Mexiko) | +51 164 09 472 (Peru) | +44 203 769 2578 | +44 203 769 (Storbritannien)

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en granskning av CFD Global. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare bör veta innan de lutar sig eller inte med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på Global CFD <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Global CFD är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2022

Med tanke på allt detta rekommenderar vi att vi tar försiktighet, för: även om det är en reglerad mäklare, men tyvärr är Cypern en mycket osäker reglering, och som en följd har tusentals människor blivit lurade av mäklare som regleras av detta organ; Det har kontor i länder med ett mycket dåligt rykte (Cypern); När vi letade efter recensioner på CFD Global hittade vi flera negativa recensioner varnade för denna mäklare. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

Uppdatering juni 2018 ⛔ : Trots att vi är en reglerad mäklare har vi fått kommentarer som nämner omöjligheten att ta ut pengar, vi föreslår försiktighet

Uppdatering juni 2019 ⛔ : företaget som äger CFD Global-webbplatsen, Key Way Investments Ltd, arbetar nu också med en ny mäklare CAPEX, här kan du läsa en recension om CAPEX.

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om CFD Global? Vad har varit din erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

124 kommentarer om «Global CFD: Betyg och kommentarer»

 1. armando svar

  Först litade jag inte på min återbetalning för mycket, men jag bestämde mig ändå och försökte berätta om jag kunde få tillbaka mina pengar! Jag är väldigt glad eftersom det var mycket och jag hade redan gett det för förlorat

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Armando, bra !!!, tack så mycket för varningen, vi är mycket glada att du har uppnått det, var nu försiktig om du investerar igen, kolla mäklarna innan du litar på en, här har vi nästan alla.

   För andra som vill få tillbaka pengarna bör de försöka prata med vår chatt eller klicka på den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vår ranking av rekommenderade mäklare 2021 klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

 2. Rekommenderade mäklare svar

  Hej Jessica, din information och dekalogen om mäklarnas vanligaste fällor och taktik att SCAM är mycket intressant, det bör läras av varje investerare och bli en STANDARD, det är därför vi är övertygade om att ditt bidrag när det delas med Alla våra läsare kommer att hjälpa till att undvika många bedrägerier, bedrägerier och bedrägerier från mäklare.
  Av denna anledning tycker vi att det är av yttersta vikt att alla som berörs av dessa mäklare rapporterar det via vår portal och avslöjar de mäklare som har lurat dem genom att skriva sina erfarenheter, vare sig de är bra eller dåliga och att det på så sätt kan avslöjas från var bedrägerierna begås, vem som är inblandad och att alla vet om det.
  Som ni väl vet erbjuder vi på vår hemsida möjligheten att kunna ÅTERHÄLLA HELA ELLER DELAR AV PENGARNA med ett företag som är specialiserat på det och som har visat sig vara mycket effektivt, de som påverkas kan tala i CHAT som vi har på webben eller genom att läsa denna länk: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG.

  Hälsningar.

 3. Lurad av Qsmart svar

  Detta företag, som många, har redan upphört att existera och lämnat många människor utan sitt kapital. De är professionella bedragare och har redan skapat ett nytt företag.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej lurad, tack för att du delar din erfarenhet med CFD Global. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand? Hur är detta för ett nytt företag? Har du webbplatsen för detta nya företag som du nämner?

   hälsningar

 4. luis svar

  Mycket trevligt vid de första samtalen, men när du säger nej av olika skäl blir de outhärdliga. Jag ser tydligt från så mycket negativ kommentar att det är en ekonomisk bluff

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Luis, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med CFD Global ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem? Har du namn på rådgivare, e-postmeddelanden? Hur länge har du väntat på uttag?

   Hälsningar.

  • gameiro svar

   Och jag säger inte ens till dig om du säger till dem att du vill dra ut, de är otroliga, det är som att spela in deras samtal och fördöma dem för jag är säker på att vad de gör är olagligt och därmed pressar människor att investera

 5. C palats svar

  De är verkligen ett företag som verkar vara allvarligt på grund av reglering av Europa, men cysecen tar inte riktigt hand om någonting, det är lätt att sätta in och de pressar dig med insättningsanrop, men uttag är omöjliga. Enligt min erfarenhet är de ett mycket, mycket dåligt företag, jag rekommenderar att du undviker det

  • edymix svar

   Och god vän, du kan inte säga att det är otur, du är så dum att du har investerat med en mäklare som kommer från Cypern, när du kan investera i mäklare var som helst i världen, till och med förmodligen från ditt land, även om jag gör det vet inte var du är från, men du väljer en från en ö (cypern) tusentals kilometer från ditt hem .. Kort sagt, du är typ av dum

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.