Annonsera med oss

Kommentarer till CFXPoint

I denna avdelning vi kommer att analysera CFXPoint-mÀklaren, Àr en forex- och CFD-mÀklare.

MÀklaren nÀmner att vara en del av KLDC Technical Systems LTD .

NÀr det gÀller hans lÀge, mÀklaren nÀmner att han Àr baserad pÄ Marshallöarna.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren verkar vara en OREGULERAD mĂ€klare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av CFXPoint, vi noterar att det erbjuder 3 olika typer (faktiskt 4, men det islamiska kontot tar vi inte hĂ€nsyn till): Silverkontot, guldkontot och platinakontot.

Silverkonto- Minsta initiala insÀttning pÄ $ 1.000, fast eller variabel spread, flexibel hÀvstÄng, gratis VPN, backade marginalsamtal.

Det följs av Guldkonto- Minsta initiala insÀttning pÄ $ 2.500, fast eller variabel spread, hÀvstÄng upp till 1: 400, NPV till lÀgsta kostnad, backade marginalsamtal.

Den sista typen av konto Àr Platinakonto: minsta initiala insÀttning pÄ $ 25.000 XNUMX, fast eller variabel spread, "intressant" hÀvstÄng (???), NPV till lÀgsta kostnad, "attraktiva" spreads (??), kommersiell rabatt pÄ begÀran.

Du kan se Ànnu fler funktioner om CFXPoint-mÀklarkontotyperna i följande bild:

Vissa specifikationer om CFXPoint-kontotyper
Vissa specifikationer om CFXPoint-kontotyper

den plattformar att fungera som CFXPoint erbjuder Àr: MT4 (MetaTrader 4) och Social Tradingr.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som CFXPoint tillhandahÄller sina kunder pÄ sin webbplats.

CFXPoint-webbplats
CFXPoint-webbplats

CFXPoint ger följande hjÀlp eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaringar om de olika instrumenten som kan handlas med CFXPoint, öppettider för de olika instrumenten, nÄgra grundlÀggande förklaringar om vissa kryptovalutor som Bitcoin, förklaringar om olika begrepp, sÄsom analys grundlÀggande , handelssignaler och teknisk analys.

 

CFXPoint och FXC Markets, Àr de samma företag?

Förutom att fÄ e-post frÄn kunder som berÀttade att efter att ha haft en dÄlig upplevelse med FXC Markets (kan du lÀsa hÀr avsnitt med Äsikter om FXC Markets) kontaktades av personer frÄn CFX Point, utan att ha registrerat sig i annonser eller nÄgot, vilket i sig Àr vÀldigt nyfiken, vi mÀrkte följande likheter mellan CFX Point-webbplatsen och FXC Markets-webbplatsen, vilket fÄr oss att tro att det Àr samma företag :

Första likhet, nÀr man kommer in pÄ bÄde FXC Markets webbplats och CFX Point-webbplatsen, dyker ett popup-fönster (Àven kallat popup-fönster) med kryptovalutor (bitcoin, litecoin, dashcoin, etc.) klicka hÀr för att se hela bilden :

Liknande mellan hemsidor
Liknande mellan hemsidor

 

2: a likhet, lÀgg mÀrke till objekten i menyerna och objekten i menyn "Om ...", de Àr desamma, klicka hÀr för att se hela bilden:

Liknande mellan menyalternativen
Liknande mellan menyalternativen

 

En annan likhet, notera i menyerna, objektet "Plattformar" innehÄller samma avsnitt i bÄda fallen, klicka hÀr för att se hela bilden :

 

Liknande mellan avsnittet "Plattformar" i menyn
Liknande mellan avsnittet "Plattformar" i menyn

 

En annan likhet, och enligt vÄr mening den mest otroliga, nÀr det gÀller likheten mellan kontotyperna, observera, till vÀnster, FXC Markets, till höger, kontotyperna för CFX Point. Inte bara Àr informationen densamma, kontotyperna heter desamma och de Àr i samma ordning, mÀrk i bilden, markerade med grönt, att de till och med har samma stavfel dÀr bÄda sÀtter "minimum" istÀllet för " minimum "... klicka hÀr för att se hela bilden :

Liknande mellan kontotyper
Liknande mellan kontotyper

 

Den sista likheten, som vi kan se, Àr menyerna praktiskt taget desamma, men det Àr inte allt, om vi till exempel gÄr till "Markets" -menyn och gÄr till nÄgon av avsnitten, till exempel "Valuta", mÀrker vi att texten Àr praktiskt taget densamma (Äterigen, till vÀnster FXC Markets webbplats och till höger den för CFX Point), klicka hÀr för att se hela bilden :

Liknande mellan avsnitten "Valuta"
Liknande mellan avsnitten "Valuta"

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Annan information om CFXPoint

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: cfxpoint.com/es/

Telefonnummer: 0207 534 0558, +44 20 3332 2938

E-post: [e-postskyddad]

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikttror vi att CFXPoint-företaget Àr pÄlitligt? Vi Àr inte sÀker, men vi föreslÄr försiktighet. Varför? Med enkla ord Àr det inte reglerat och det Àr en ny mÀklare, det finns inte mycket information eller Äsikter om företaget pÄ internet, sÄ det Àr svÄrt att veta om det verkligen rekommenderas eller inte.

 

Uppdatering december 2017: Eftersom vi tror att CFX Point Àr samma företag som FXC Markets (vilket har ett mycket negativt rykte), rekommenderar vi inte mÀklaren.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.
försiktighet möjlig mÀklare bluff

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om CFXPoint? Vad har varit din erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

60 kommentarer om «CFXPoint: Betyg och kommentarer»

 1. Återvunna pengar svar

  Tack vÀnner för informationen, jag ville kommentera att jag Àr mycket glad för att jag Àntligen lyckades fÄ tillbaka pengarna, jag hade förlorat mer Àn 10 tusen dollar. Mychargeback har varit till stor hjÀlp.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej, bra !!!, tack sÄ mycket för varningen, vi Àr vÀldigt glada att du har uppnÄtt det, var nu försiktig om du investerar igen, kolla mÀklarna innan du litar pÄ en, hÀr har vi nÀstan alla.

   För andra som vill fÄ tillbaka pengarna bör de försöka prata med vÄr chatt eller klicka pÄ den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vĂ„r ranking av rekommenderade mĂ€klare 2021 klicka HÄR

   HĂ€lsningar och lycka till.

 2. Sandra Peres svar

  Hej, jag sÄg ett konto och de skriver till mig och sÀger att för att slÀppa mina 1470 dollar mÄste jag först betala 60 dollar för att stÀnga kontot, sÄ jag betalar redan en gÄng och de ger mig inget dÀr jag hÀvdar att pengarna

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Sandra, tack för att du delar din erfarenhet med CFXPoint. Denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, de sÀtter inte pengarna pÄ marknaden, de visar bara det och till slut sÀger de dig att du har förlorat och de behÄller det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

 3. anonym svar

  FX-marknader. pfxbank, cfx point, gm optioner Àr plattformar som tillhör samma Àgare frÄn Israel, de har flera kontor runt om i vÀrlden, dess viktigaste i Albanien, callcentret som arbetar med spansktalande kunder Spanien och Latinamerika ligger pÄ Avenida Independencia Km. 10 1/2, Plaza Atalaya del Mar, Santo Domingo, Dominikanska republiken.
  I det ögonblick de fÄr reda pÄ den hÀr kommentaren kommer de att leta efter ett sÀtt att flytta kontoret, det Àr det enda jag kan berÀtta om en utredning som han lÀmnade in med en privat tjÀnsteman som besökte det landet i Karibien. Precis som du vill jag ocksÄ ha min hÄrda rygg.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Anonym, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med CFXPoint ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Hur kÀnner du till all denna information?

   HĂ€lsningar.

 4. Manuel Ortiz svar

  Pfxbank, fxcmarkets och cfxpoint Àr desamma, jag har redan verifierat det, de har ringt mig flera gÄnger frÄn samma nummer men frÄn "annan sida" var försiktig med en som heter "claudia sena" och en viss Eduardo de Leon

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Manuel, tack sÄ mycket för informationen, det skulle inte vara konstigt, det Àr vanligt att mÄnga av dessa företag öppnar mer Àn en webbsida, bara att det varierar i vissa detaljer ... Arbetade du med nÄgra av de företag?

   HĂ€lsningar.

 5. Laureano ortega svar

  Jag hoppas att min kommentar publiceras, det Àr orÀttvist att det fortfarande finns personer som luras

 6. Laureano ortega svar

  Dessa killar Ă€r desamma som FXC MARKNADER OCH PRIME FX "VÄNLIGEN INTE BLITTA" dessa mĂ€nniskor Ă€r farliga förutom att dessa oreglerade företag Ă€r för penningtvĂ€tt, smutsiga pengar frĂ„n Narco trafikorgeltrafikmĂ€nniskor, det sĂ€kraste Ă€r att de Ă€r inte i Spanien men att de Ă€r i Latinamerika frĂ€mst i Centralamerika i lĂ€nder som El Salvador, Honduras och Nicaragua förutom Dominikanska republiken i Sydamerika Ă€r Colombia, Peru och Chile de arbetar som Call Center Outsourcing pĂ„ den plats dĂ€r de Ă€r ett företag som inte har inkomster, bara utgifter eftersom dess pengar kommer utifrĂ„n nĂ€r de tillhandahĂ„ller tjĂ€nster till tredje part

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Laureano, tack för informationen om CFXPoint, vi Àr mycket ledsna över vad som hÀnder med dig ... Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand? ... BerÀtta mer om din upplevelse tack.
   HĂ€lsningar.

 7. angelik svar

  God eftermiddag, tack sÄ mycket för dina kommentarer, för nÄgra minuter sedan ringde de mig frÄn 34919042351, jag satte nÀstan in 200 dollar som de bad mig att börja med ett silverkonto. Men nu med alla kommentarer som jag har lÀst Àr jag tacksam eftersom jag vet att mÀnniskor Àr bedragare.

  Tack sÄ mycket.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Angelik, tack för dina kommentarer. Vet du hur CFXPoint har ditt nummer? Om du har mer information om företaget, vÀnligen dela det med oss. Vi Àr glada att ha varit till hjÀlp.

   HĂ€lsningar.

 8. mariana svar

  Vi har skapat en WhatsApp-grupp av lurade om du har blivit lurad, kontakta oss via e-post eller wahtshap
  [e-postskyddad]
  0034 693 78 67 13

 9. paulo rodrigu svar

  Hej, de har insisterat pÄ mig i flera mÄnader men tack för dina kommentarer, de kontaktade mig för första gÄngen nÀr jag laddade ner en applikation och registrerade mig med mitt nummer, men nu kommer jag inte ihÄg vad det Àr för det var för flera Är sedan och idag fick jag ytterligare ett samtal.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Paulo, han tackar oss för att ha varit till hjÀlp.

   HĂ€lsningar.

   • Samuel svar

    Hej, dessa jÀvla frÄn cfxpoint de stal mina pengar, vad kan man göra? för de fortsÀtter att fritt stjÀla pengar frÄn anvÀndarna till denna dag !!! Varför tillÄter de det?

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Hej Samuel, vi förstÄr din frustration, det Àr synd att de inte stoppas, men att vara en oreglerad mÀklare Àr det svÄrt att hÄlla reda pÄ dem och veta var de verkligen Àr ... Hur som helst om du tror att de inte var rÀttvist mot dig, bör du kontakta det reglerande organet i ditt land, var kommer du ifrÄn?

     HĂ€lsningar.

 10. Jose svar

  Jag kommer inte ihÄg hur jag föll i den fÀllan men jag mÄste tacka Gud för att ha undvikit att sÀtta in en större summa. Efter att ha deponerat de första 250 euro, som jag nu inte kan ta ut, skulle jag göra en överföring för en större summa, men jag rÀddades nÀr banken dÀr jag skulle göra det har hemvist i Budapest och detta för mig var som en larm. Om de gav mig en bank i London, Madrid, Los Angeles, Berlin, etc. Jag skulle ha gÄtt ner som en idiot för att jag inte undersökte först. Jag har begÀrt en Äterbetalning pÄ 250 euro vid flera tillfÀllen men utan framgÄng. Jag har hotat att rapportera dem och de svarar inte ens mig. Jag ska hantera CNMV men jag tror inte att jag kommer att fÄ nÄgra resultat.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Jose, tack sÄ mycket för att du delade din erfarenhet med CFXPoint med oss, kommer du ihÄg hur du först hittade dem? NÀr det gÀller CNMV har de redan utfÀrdat en varning om dem, CNMV begrÀnsar sig tyvÀrr till att utfÀrda varningar, men det löser inte problemen, Àven om du kanske har tur och de hjÀlper dig.

   En hÀlsning.

 11. cirineo caicedo svar

  Jag ser liknande svar för alla eftersom de inte Àr modigare och de fixar denna bluff som du gör mellan cfxpoint och mÀklarna de kan inte lÀngre sprida mig de har stulit alla pengar som mÀklaren tog upp med lÄn i finansinstitut och banker mÀklaren tar ut och skickar dig till ett smalt maximum och förmodligen skickar han kvitton efter att han redan har tagit ut tillrÀckligt de byter mÀklare sÄ att den andra fortsÀtter att försöka offra fler lÄn och sedan sÀtter de honom till en mÀklarkvinna sÄ att med sin sötma Hon lugnar klienterna för att hon sÀger att hon bara Àr till hjÀlp. Jag har inspelningar av alla dessa mÀklare nÀr de vill, de sÀger ingenting mer om att jag ljuger och jag fÄr dem att lyssna pÄ dem förutom de rester som jag har som indikerar lÀnder dÀr de skickar pengarna, de Àr ett organiserat band som stjÀl och sedan vill de stÄ ut med offren som sÀger att de aldrig har bett mig att investera att det Àr en som har skulden för att investera. Jag tröttnar inte pÄ att berÀtta för dem tjuvar tjuvar som de gillar dem De stjÀl frÄn ödmjuka mÀnniskor för att de vet att de inte kan försvara sig och om du vill veta hur de kontaktade mig kan jag ge dig namn frÄn första gÄngen en kvinna ringde till mig och det var dÀr allt började eftersom de ber dig allt efter de knullar Lita pÄ en om du med dessa svar försvarar du cfxpoint Àr du vÀldigt modig och ber om ursÀkt offentligt och ÄterlÀmnar pengarna till alla dem som lurade ett band av tjuvar en stund jag kommer att skratta Ät dig, tror inte att du Àr sÄ kraftfull

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Cirineo, först vill vi sĂ€ga att du Ă€r förvirrande, vi skapade bara en recension som analyserar företaget CFXPoint, VI ÄR INTE CFXPOINT, med det klart, vad du kommenterar Ă€r verkligen synd ... Tack för att du delar din erfarenhet med CFXPoint med oss.

   • cirineo caicedo svar

    Jag ber om ursĂ€kt för att jag har förvirrat vem jag mĂ„ste förolĂ€mpa, jag vet vad som hĂ€nde med mig för att jag var vĂ€ldigt dĂ„lig dĂ„ det som hĂ€nde med mig just hĂ€nde. Nu berĂ€ttar jag att de har Ă„terstĂ€llt mitt konto och har returnerat 9.000 25.800 euro pĂ„ XNUMX XNUMX Men eftersom de ritades med ett viseringskort och naturligtvis hĂ€vdas det av min bank och jag vet inte hur, men det Ă„terlĂ€mnades till mig medan de finansiella och personliga lĂ„neproblemen inte lyckades fĂ„ tillbaka nĂ„gonting, enligt dem gör de mig berĂ€ttar att de har gĂ„tt vilse i De investeringar jag gör Ă€r mycket skamlösa eftersom det Ă€r de som förmodligen arbetade för att de vet mycket mer Ă€n en. los voy a poner nombres para que de esa manera puedan estar en guardia al comienzo mire una invitaciĂłn a una charla para aprender a trabajar en la bolsa y al inscribirme me pidieron numero telefĂłnico y correo cuando sali de la charla sin aceptar ser miembro porque no me gusto la forma de explicar para mi no se para el resto a los 15 dĂ­as recibi la primera llamada de el numero 911235120 y me dijo llamarse Alexandra Jonson diciĂ©ndome que me e inscrito para hacer inversiones en la bolsa yo no me di cuenta que esta gente han regado o han vendido mi numero y mi correo a esta empresa asta ese momento lo dije que no querĂ­a saber nada de momento ademĂĄs que yo soy ignorante para estos tipos de trabajos pero ella me dijo que no me preocupara que al depositar 200 euros ellos trabajarĂ­an personalmente al 25% de las ganancias a la llamada 6 lo dije que probarĂ­a con la oferta que me hace y claro una ves que me inscribiĂł me dijo que me dejaba en manos de la persona experta porque ella se iba de vacaciones y me presenta a Francisco Escobar este sujeto me dice que el es un experto asesor financiero con mucho conocimiento en el mercado y que el disponĂ­a de productos con una rentabilidad muy alta y un riesgo minimo o inexistente siempre y cuando yo depositara mi confianza en el y me dijo que querĂ­a entrar en mi ordenador para que yo no desconfie y mire las ganancias que generaba acepte el entro en mi ordenador con el programa Any Desk a las tres semanas empeso a hacer prestamos diciĂ©ndome que eso lo pagaba en dos meses y que no me preocupara que el trabaja con mucho mas dinero que el que estaba sacando y claro cuando ya no tenia de donde sacra mas prestamos desde la empresa cfxpoint me dicen que Escobar ya no trabaja mas con mi persona porque ya no es trabajador de la empresa y que me cabian de brĂłker y que no me preocupe que esta persona trabajara mucho mejor que el que estaba de comienzo no querĂ­a y diego escobar se contacta por skype diciĂ©ndome que no les haga caso que el quiere seguir trabajando y luchando para que devuelvan el dinero pero no fue asi despuĂ©s de sacar 4.000 euros en el BBVA el dejo de comunicarse de un momento a otro y mientras eso el otro me llamaba todos los dĂ­as y el dia que lo conteste lo primero que me pidiĂł fue entrar en mi ordenador para ver de que forma me podĂ­a ayudar y cuando entro me dijo que estaba muy mal lo que a echo el otro brĂłker y que el lo solucionaba pero para eso tenia que hacer un prĂ©stamo de 15.000 euros para resolver y le dije que eso no estaba bien que ya tenia bastante con los prestamos echos por el compañero de el y me dijo que es la Ășnica manera de solucionar y entro a sacar un prĂ©stamo en ING DIRECT pero este no contaba que ya estaba inscrito en asnef por la deuda de 4.000 euros que saco el compañero en BBVA y al momento que se dio cuenta me dijo de todo menos bonito se cabreo muy feo diciĂ©ndome que porque no lo e avisado y me dejo diciĂ©ndome que yo perdia la oportunidad de recuperar el dinero y que me arrepentirĂ© por no dejarme llevar por el.

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Hej Cirineo, oroa dig inte, det Àr normalt att du blir arg och vi förstÄr dig, vi önskar dig ocksÄ lycka till. Tack sÄ mycket för att du delar din CFXPoint-upplevelse med oss. Kommer du ihÄg hur du hittade dem i första hand?

     HĂ€lsningar.

 12. Alvaro Ramirez svar

  Jag har försökt ta ut mina pengar i tvÄ mÄnader och de returnerar dem inte till mig, tydligen efter det att investeringen har gjorts Àr det omöjligt att ta ut utan att förlora investeringen, förutom att de sÀger att investeringen Àr liten och dÄ sÀger de dig att med det kan du inte göra mycket, för att du ska kunna investera mer pengar, nÀr de kontaktade mig sa de att jag skulle vara lugn att om jag inte gillade det skulle de ge mig tillbaka det jag hade investerat, och det Àr falskt, de stjÀl pengarna om du vill ta ut. luras inte, investera inte i detta, det Àr en bluff, det Àr ett telefonrÄn.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Alvaro, tack sĂ„ mycket för att du delade din erfarenhet med CFXPoint med oss ​​... Kommer du ihĂ„g hur du hittade det hĂ€r företaget?

   En hÀlsning.

  • Alberto R svar

   Alvaro samma sak hÀnde mig, jag lade det hÀr fallet i rÀtt hÀnder, dessa obevÀpnade mÀn lekte med mig. Du kan lÀmna din e-post till mig sÄ att vi kan kontakta varandra och utbyta information. SÄ vi avslutar detta.

 13. Samuel svar

  Det Àr en bluff, de sÀtter mig med en rÄdgivare som bara fick mig att förlora allt och ÀndÄ ville att jag skulle sÀtta in mer pengar, sanningen Àr nÄgra tuffa ansikten, en korrupt mÀklare och pyramid, de Àr tjuvar, de stal alla mina pengar, var försiktiga mÀnniskor, lÄt inte stjÀla sina pengar Hur mycket det kostar oss att tjÀna Àrligt, de stjÀl dem.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Samuel, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med CFXPoint med oss, som du kommer att se genom att lÀsa resten av kommentarerna, du Àr inte den enda som har problem med den hÀr mÀklaren. Kommer du ihÄg hur du hittade dem?

   En hÀlsning.

 14. Elan Rodriguez svar

  Hur kan jag rapportera den hÀr mobben? De lurade mig för nÄgra mÄnader sedan och jag vill inte att de ska fortsÀtta göra det med andra.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Elan, för att vara en oreglerad mÀklare har du inte ett regleringsorgan som kontrollerar denna mÀklare, men du kan till exempel rapportera det till det finansiella tillsynsorganet i ditt land, om du till exempel Àr frÄn Spanien, skulle det vara med CNMV.

   En hÀlsning.

   • navel svar

    UrsÀkta mig, samma sak hÀnde mig. Jag skulle vilja rapportera dem, hur kan jag göra? Jag bor i Peru.

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Hej Navil, för vi tror att nÀr du bor i Peru bör du kontakta SMV.

     En hÀlsning.

 15. David svar

  Akta dig för dessa bedragare! Idag ringde de till mig och nÀr jag sa till dem att jag inte var intresserad ringde samma pojke mig igen, hotade och förolÀmpade mig och sa att jag var outbildad och en dÄlig jÀvel för att jag inte ville lyssna pÄ hans erbjudande!

  I morgon kommer jag att lÀmna in ett klagomÄl mot detta företag för förtal och för brott mot den nya europeiska dataskyddslagen

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej David, det Àr verkligen synd vad du nÀmnde om CFXPoint ... Kommer du ihÄg hur du först kom över detta investeringsbolag?

   En hÀlsning.

 16. PlatshÄllarbild för Mario G Gonzalez svar

  De kontaktade mig, vilken bra sida herrar, totalt tack ...
  sÄ de fortsÀtter inte lÀngre att bluffa mÀnniskor.

  Jag tyckte att det var nyfiken att de erbjöd mig enligt kampanjen, om jag satte in 200 dollar, med visum eller Mastercard, 200 dollar till och 400 för registrering. och att de lÀt mig ta ut de 200 nÀr jag ville.

  hÀlsningar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Mario, vi Àr glada att ha varit till hjÀlp. Kommer du ihÄg hur de fick din information att kontakta dig?

   En hÀlsning.

 17. mariana svar

  Jag har kontrollerat att CFXPoint och fxc-marknaderna Àr desamma, jag lurades av fxc-marknader och i december ringde de mig frÄn CFXPoint de visste allt som hade hÀnt mig med fxc-marknader och idag ringde de mig frÄn fxc-marknader med samma telefonnummer som CFXPoint som mer bevis för att det Àr samma företag

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Mariana, tack sÄ mycket för att du delar det, Àven om vi redan har fÄtt meddelanden frÄn andra kunder som nÀmner samma sak, att de frÄn en dag till nÀsta ringde dem frÄn CFX Point, och pÄ nÄgot sÀtt visste de att de hade investerat tidigare med FXC Markets, och detta utan att ta hÀnsyn till likheterna mellan webbsidor.

   • mariana svar

    Men det Àr sÄ att CFXPOINT har ringt mig med samma telefonnummer som FXC MARKETS

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Hej Mariana, ja, Ànnu mer bevis, och allt detta utan att ta hÀnsyn till att webbsidorna Àr för lika för att vara en slump.

     En hÀlsning.

 18. Daniel svar

  Akta dig för dessa bedragare, jag har blivit lurad och jag kÀnner till fler mÀnniskor som ocksÄ lurades och den som sÀger att de har Ätervunnit pengarna Àr en lögn och de arbetar sÀkert för företaget.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Daniel, det skulle vara intressant om du kan utöka lite den erfarenhet du hade med den hÀr mÀklaren ... Kommer du ihÄg hur du till exempel hittade dem?

   hÀlsningar

 19. roberto svar

  du kan besöka cfxpoint .net
  De Àr en massa bedragare

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Roberto, tack för att du delar webbplatsen med oss,

   en hÀlsning.

 20. Roberto Carlos svar

  NÄR du trycker pĂ„ namnet pĂ„ Jose Carlos lĂ€nkar det dig till CFXPOINT

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Roberto, ja, det beror pÄ att nÀr du lÀmnade din kommentar, i fÀltet "WEB", lÀmnade du CFX Point-webbsidan,

   en hÀlsning.

 21. cfx bluffpunkt svar

  Jag kontaktades ocksĂ„ efter att ha blivit lurad av FXC Markets, de mĂ„ste vara samma rĂ„ttor, eftersom jag aldrig registrerade mig i nĂ„gon reklam eller nĂ„got ÖGON

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej, ja, vi tror ocksÄ att det Àr samma företag, hÀlsningar.

  • Sherlock svar

   De Àr samma mÀnniskor, jag kÀnner nÄgon som har kunskap om var de verkar ...

   • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

    Hej Sherlock, det skulle vara intressant om du delar den informationen, hÀlsningar.

 22. det Àr sÄ svar

  De Àr bedragare, de lÄter dig inte ta ut pengarna, telefonerna pÄ webben fungerar inte, var försiktig med dessa

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej ”sĂ„ Ă€r det” tack sĂ„ mycket för dina kommentarer om CFXPoint, kommer du ihĂ„g hur du hittade dem?

   En hÀlsning.

 23. desperat svar

  Var vÀldigt försiktig med dem, nÀr de kontaktade mig visste de att jag hade problem med FXC Markets, hur visste du, gissar du? Formen för fÄngst Àr densamma, men snÀllare Àn FXC Markets, jag vet inte varför men det ger mig en kÀnsla av att de Àr samma mÀnniskor. NÀr jag sÀger till dem att de inte Àr reglerade berÀttar de för mig otroliga historier, de sÄg att jag redan Àr svÄr att knÀcka och de lÀmnade mig redan i fred

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej "desperat" Àr en intressant information, eftersom det kan vara att det Àr samma företag, men betyder det att de kontaktade dig utan att du fyller i nÄgon form eller reklam? Med vÀnliga hÀlsningar.

 24. jose carlos svar

  Jag investerade 1500 med bitcoin och hittills var allt utmÀrkt och jag kunde dra ut som de förklarade för mig.
  Först kÀnner jag mig inte sÀker men de Àr vÀldigt snÀlla och förklarade allt för mig.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej José Carlos, tack sÄ mycket för att du delar din Äsikt med oss, vi tvivlar, kommer du ihÄg hur du hittade CFXPoint?

   hÀlsningar

  • navel svar

   Herr jose! Hur kan jag kontakta dem, jag gjorde en insÀttning och hittills har de inte svarat! Tack.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *