Bux mäklare

Kommentarer till CFXPoint

I denna avdelning vi kommer att analysera CFXPoint-mäklaren, är en forex- och CFD-mäklare.

Mäklaren nämner att vara en del av KLDC Technical Systems LTD .

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att han är baserad på Marshallöarna.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren verkar vara en OREGULERAD mäklare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av CFXPoint, vi noterar att det erbjuder 3 olika typer (faktiskt 4, men det islamiska kontot tar vi inte hänsyn till): Silverkontot, guldkontot och platinakontot.

Silverkonto- Minsta initiala insättning på $ 1.000, fast eller variabel spread, flexibel hävstång, gratis VPN, backade marginalsamtal.

Det följs av Guldkonto- Minsta initiala insättning på $ 2.500, fast eller variabel spread, hävstång upp till 1: 400, NPV till lägsta kostnad, backade marginalsamtal.

Den sista typen av konto är Platinakonto: minsta initiala insättning på $ 25.000 XNUMX, fast eller variabel spread, "intressant" hävstång (???), NPV till lägsta kostnad, "attraktiva" spreads (??), kommersiell rabatt på begäran.

Du kan se ännu fler funktioner om CFXPoint-mäklarkontotyperna i följande bild:

Vissa specifikationer om CFXPoint-kontotyper
Vissa specifikationer om CFXPoint-kontotyper

den plattformar att fungera som CFXPoint erbjuder är: MT4 (MetaTrader 4) och Social Tradingr.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som CFXPoint tillhandahåller sina kunder på sin webbplats.

CFXPoint-webbplats
CFXPoint-webbplats

CFXPoint ger följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaringar om de olika instrumenten som kan handlas med CFXPoint, öppettider för de olika instrumenten, några grundläggande förklaringar om vissa kryptovalutor som Bitcoin, förklaringar om olika begrepp, såsom analys grundläggande , handelssignaler och teknisk analys.

 

CFXPoint och FXC Markets, är de samma företag?

Förutom att få e-post från kunder som berättade att efter att ha haft en dålig upplevelse med FXC Markets (kan du läsa här avsnitt med åsikter om FXC Markets) kontaktades av personer från CFX Point, utan att ha registrerat sig i annonser eller något, vilket i sig är väldigt nyfiken, vi märkte följande likheter mellan CFX Point-webbplatsen och FXC Markets-webbplatsen, vilket får oss att tro att det är samma företag :

Första likhet, när man kommer in på både FXC Markets webbplats och CFX Point-webbplatsen, dyker ett popup-fönster (även kallat popup-fönster) med kryptovalutor (bitcoin, litecoin, dashcoin, etc.) klicka här för att se hela bilden :

Liknande mellan hemsidor
Liknande mellan hemsidor

 

2: a likhet, lägg märke till objekten i menyerna och objekten i menyn "Om ...", de är desamma, klicka här för att se hela bilden:

Liknande mellan menyalternativen
Liknande mellan menyalternativen

 

En annan likhet, notera i menyerna, objektet "Plattformar" innehåller samma avsnitt i båda fallen, klicka här för att se hela bilden :

 

Liknande mellan avsnittet "Plattformar" i menyn
Liknande mellan avsnittet "Plattformar" i menyn

 

En annan likhet, och enligt vår mening den mest otroliga, när det gäller likheten mellan kontotyperna, observera, till vänster, FXC Markets, till höger, kontotyperna för CFX Point. Inte bara är informationen densamma, kontotyperna heter desamma och de är i samma ordning, märk i bilden, markerade med grönt, att de till och med har samma stavfel där båda sätter "minimum" istället för " minimum "... klicka här för att se hela bilden :

Liknande mellan kontotyper
Liknande mellan kontotyper

 

Den sista likheten, som vi kan se, är menyerna praktiskt taget desamma, men det är inte allt, om vi till exempel går till "Markets" -menyn och går till någon av avsnitten, till exempel "Valuta", märker vi att texten är praktiskt taget densamma (återigen, till vänster FXC Markets webbplats och till höger den för CFX Point), klicka här för att se hela bilden :

Liknande mellan avsnitten "Valuta"
Liknande mellan avsnitten "Valuta"

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om CFXPoint

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: cfxpoint.com/en/

Telefonnummer: 0207 534 0558, +44 20 3332 2938

E-post: [e-postskyddad]

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikttror vi att CFXPoint-företaget är pålitligt? Vi är inte säker, men vi föreslår försiktighet. Varför? Med enkla ord är det inte reglerat och det är en ny mäklare, det finns inte mycket information eller åsikter om företaget på internet, så det är svårt att veta om det verkligen rekommenderas eller inte.

 

Uppdatering december 2017: Eftersom vi tror att CFX Point är samma företag som FXC Markets (vilket har ett mycket negativt rykte), rekommenderar vi inte mäklaren.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.
försiktighet möjlig mäklare bluff

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om CFXPoint? Vad har varit din erfarenhet?

 

 

 


Bux mäklare

Annonsera med oss

60 kommentarer om «CFXPoint: Betyg och kommentarer»

 1. Återvunna pengar svar

  Tack vänner för informationen, jag ville kommentera att jag är väldigt glad eftersom jag äntligen lyckades få tillbaka pengarna, jag hade tappat mer än 10 tusen dollar. Mychargeback har varit till stor hjälp.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej, bra !!!, tack så mycket för varningen, vi är väldigt glada att du har uppnått det, var nu försiktig om du investerar igen, kolla mäklarna innan du litar på en, här har vi nästan alla.

   För andra som vill få tillbaka pengarna bör de försöka prata med vår chatt eller klicka på den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vår ranking av rekommenderade mäklare 2021 klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

 2. Sandra Perez svar

  Hej, jag såg ett konto och de skriver till mig och säger att för att släppa mina 1470 dollar måste jag först betala 60 dollar för att stänga kontot, så jag betalar redan en gång och de ger mig inget där jag hävdar att pengarna

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Sandra, tack för att du delar din erfarenhet med CFXPoint. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 3. anonym svar

  FX-marknader. pfxbank, cfx point, gm optioner är plattformar som tillhör samma ägare från Israel, de har flera kontor runt om i världen, dess viktigaste i Albanien, callcentret som arbetar med spansktalande kunder Spanien och Latinamerika ligger på Avenida Independencia Km. 10 1/2, Plaza Atalaya del Mar, Santo Domingo, Dominikanska republiken.
  I det ögonblick de får reda på den här kommentaren kommer de att leta efter ett sätt att flytta kontoret, det är det enda jag kan berätta om en utredning som han lämnade in med en privat tjänsteman som besökte det landet i Karibien. Precis som du vill jag också ha min hårda rygg.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Anonym, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med CFXPoint ... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem? Hur känner du till all denna information?

   Hälsningar.

 4. Manuel Ortiz svar

  Pfxbank, fxcmarkets och cfxpoint är desamma, jag har redan verifierat det, de har ringt mig flera gånger från samma nummer men från "annan sida" var försiktig med en som heter "claudia sena" och en viss Eduardo de Leon

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Manuel, tack så mycket för informationen, det skulle inte vara konstigt, det är vanligt att många av dessa företag öppnar mer än en webbsida, bara att det varierar i vissa detaljer ... Arbetade du med några av de företag?

   Hälsningar.

 5. Laureano ortega svar

  Jag hoppas att min kommentar publiceras, det är orättvist att det fortfarande finns personer som luras

 6. Laureano ortega svar

  Dessa killar är desamma som FXC MARKNADER OCH PRIME FX "VÄNLIGEN FÅR INTE LURA" dessa människor är farliga bortsett från det faktum att dessa oreglerade företag är för penningtvätt, Smutsiga pengar från Narco-trafik Organ trafiktrafikfolk, det säkraste är att inte heller i Spanien utan i Latinamerika, främst i Centralamerika i länder som El Salvador, Honduras och Nicaragua, förutom Dominikanska republiken i Sydamerika är Colombia, Peru och Chile, de arbetar som Call Center Outsourcing på den plats där de befinner sig företag som inte har intäkter, bara utgifter eftersom dess pengar kommer utifrån när de tillhandahåller tjänster till tredje part

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Laureano, tack för informationen om CFXPoint, vi är mycket ledsna över vad som händer med dig ... Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand? ... Berätta mer om din upplevelse tack.
   Hälsningar.

 7. angelika svar

  God eftermiddag, tack så mycket för dina kommentarer, för några minuter sedan ringde de mig från 34919042351, jag satte nästan in 200 dollar som de bad mig att börja med ett silverkonto. Men nu med alla kommentarer som jag har läst är jag tacksam för att jag vet att människor är bedragare.

  Tack så mycket.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Angelik, tack för dina kommentarer. Vet du hur CFXPoint har ditt nummer? Om du har mer information om företaget, vänligen dela det med oss. Vi är glada att ha varit till hjälp.

   Hälsningar.

 8. mariana svar

  Vi har skapat en WhatsApp-grupp av lurade om du har blivit lurad, kontakta oss via e-post eller wahtshap
  [e-postskyddad]
  0034 693 78 67 13

 9. paulo rodrigu svar

  Hej, de har insisterat på mig i flera månader men tack för dina kommentarer, de kontaktade mig för första gången när jag laddade ner en applikation och registrerade mig med mitt nummer, men nu kommer jag inte ihåg vad det är för det var för flera år sedan och idag fick jag ytterligare ett samtal.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Paulo, han tackar oss för att ha varit till hjälp.

   Hälsningar.

   • Samuel svar

    Hej, dessa jävla från cfxpoint de stal mina pengar, vad kan man göra? för de fortsätter att fritt stjäla pengar från användarna till denna dag !!! Varför tillåter de det?

    • Rekommenderade mäklare svar

     Hej Samuel, vi förstår din frustration, det är synd att de inte stoppas, men att vara en oreglerad mäklare är det svårt att hålla reda på dem och veta var de verkligen är ... Hur som helst om du tror att de inte var rättvist mot dig, bör du kontakta det reglerande organet i ditt land, var kommer du ifrån?

     Hälsningar.

 10. Jose svar

  Jag kommer inte ihåg hur jag föll i den fällan men jag måste tacka Gud för att ha undvikit att sätta in en större summa. Efter att ha deponerat de första 250 euro, som jag nu inte kan ta ut, skulle jag göra en överföring för en större summa, men jag räddades när banken där jag skulle göra det har hemvist i Budapest och detta för mig var som en larm. Om de gav mig en bank i London, Madrid, Los Angeles, Berlin, etc. Jag skulle ha gått ner som en idiot för att jag inte undersökte först. Jag har begärt en återbetalning på 250 euro vid flera tillfällen men utan framgång. Jag har hotat att rapportera dem och de svarar inte ens mig. Jag ska hantera CNMV men jag tror inte att jag kommer att få några resultat.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jose, tack så mycket för att du delade din erfarenhet med CFXPoint med oss, kommer du ihåg hur du först hittade dem? När det gäller CNMV har de redan utfärdat en varning om dem, CNMV begränsar sig tyvärr till att utfärda varningar, men det löser inte problemen, även om du kanske har tur och de hjälper dig.

   En hälsning.

 11. cirineo caicedo svar

  Jag ser liknande svar för alla eftersom de inte är modigare och de fixar denna bluff som du gör mellan cfxpoint och mäklarna de kan inte längre sprida mig de har stulit alla pengar som mäklaren tog upp med lån i finansinstitut och banker mäklaren tar ut och skickar dig till ett smalt maximum och förmodligen skickar han kvitton efter att han redan har tagit ut tillräckligt de byter mäklare så att den andra fortsätter att försöka offra fler lån och sedan sätter de honom till en mäklarkvinna så att med sin sötma Hon lugnar klienterna för att hon säger att hon bara är till hjälp. Jag har inspelningar av alla dessa mäklare när de vill, de säger ingenting mer om att jag ljuger och jag får dem att lyssna på dem förutom de rester som jag har som indikerar länder där de skickar pengarna, de är ett organiserat band som stjäl och sedan vill de stå ut med offren som säger att de aldrig har bett mig att investera att det är en som har skulden för att investera. Jag tröttnar inte på att berätta för dem tjuvar tjuvar som de gillar dem De stjäl från ödmjuka människor för att de vet att de inte kan försvara sig och om du vill veta hur de kontaktade mig kan jag ge dig namn från första gången en kvinna ringde till mig och det var där allt började eftersom de ber dig allt efter de knullar Lita på en om du med dessa svar försvarar du cfxpoint är du väldigt modig och ber om ursäkt offentligt och återlämnar pengarna till alla dem som lurade ett band av tjuvar en stund jag kommer att skratta åt dig, tror inte att du är så kraftfull

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Cirineo, först vill vi säga att du är förvirrande, vi skapade bara en recension som analyserar företaget CFXPoint, VI ÄR INTE CFXPOINT, med det klart, vad du kommenterar är verkligen synd ... Tack för att du delar din erfarenhet med CFXPoint med oss.

   • cirineo caicedo svar

    Jag ber om ursäkt för att jag har förvirrat vem jag måste förolämpa, jag vet vad som hände med mig för att jag var väldigt dålig då det som hände med mig just hände. Nu berättar jag att de har återställt mitt konto och har returnerat 9.000 25.800 euro på XNUMX XNUMX Men eftersom de ritades med ett viseringskort och naturligtvis hävdas det av min bank och jag vet inte hur, men det återlämnades till mig medan de finansiella och personliga låneproblemen inte lyckades få tillbaka någonting, enligt dem gör de mig berättar att de har gått vilse i De investeringar jag gör är mycket skamlösa eftersom det är de som förmodligen arbetade för att de vet mycket mer än en. los voy a poner nombres para que de esa manera puedan estar en guardia al comienzo mire una invitación a una charla para aprender a trabajar en la bolsa y al inscribirme me pidieron numero telefónico y correo cuando sali de la charla sin aceptar ser miembro porque no me gusto la forma de explicar para mi no se para el resto a los 15 días recibi la primera llamada de el numero 911235120 y me dijo llamarse Alexandra Jonson diciéndome que me e inscrito para hacer inversiones en la bolsa yo no me di cuenta que esta gente han regado o han vendido mi numero y mi correo a esta empresa asta ese momento lo dije que no quería saber nada de momento además que yo soy ignorante para estos tipos de trabajos pero ella me dijo que no me preocupara que al depositar 200 euros ellos trabajarían personalmente al 25% de las ganancias a la llamada 6 lo dije que probaría con la oferta que me hace y claro una ves que me inscribió me dijo que me dejaba en manos de la persona experta porque ella se iba de vacaciones y me presenta a Francisco Escobar este sujeto me dice que el es un experto asesor financiero con mucho conocimiento en el mercado y que el disponía de productos con una rentabilidad muy alta y un riesgo minimo o inexistente siempre y cuando yo depositara mi confianza en el y me dijo que quería entrar en mi ordenador para que yo no desconfie y mire las ganancias que generaba acepte el entro en mi ordenador con el programa Any Desk a las tres semanas empeso a hacer prestamos diciéndome que eso lo pagaba en dos meses y que no me preocupara que el trabaja con mucho mas dinero que el que estaba sacando y claro cuando ya no tenia de donde sacra mas prestamos desde la empresa cfxpoint me dicen que Escobar ya no trabaja mas con mi persona porque ya no es trabajador de la empresa y que me cabian de bróker y que no me preocupe que esta persona trabajara mucho mejor que el que estaba de comienzo no quería y diego escobar se contacta por skype diciéndome que no les haga caso que el quiere seguir trabajando y luchando para que devuelvan el dinero pero no fue asi después de sacar 4.000 euros en el BBVA el dejo de comunicarse de un momento a otro y mientras eso el otro me llamaba todos los días y el dia que lo conteste lo primero que me pidió fue entrar en mi ordenador para ver de que forma me podía ayudar y cuando entro me dijo que estaba muy mal lo que a echo el otro bróker y que el lo solucionaba pero para eso tenia que hacer un préstamo de 15.000 euros para resolver y le dije que eso no estaba bien que ya tenia bastante con los prestamos echos por el compañero de el y me dijo que es la única manera de solucionar y entro a sacar un préstamo en ING DIRECT pero este no contaba que ya estaba inscrito en asnef por la deuda de 4.000 euros que saco el compañero en BBVA y al momento que se dio cuenta me dijo de todo menos bonito se cabreo muy feo diciéndome que porque no lo e avisado y me dejo diciéndome que yo perdia la oportunidad de recuperar el dinero y que me arrepentiré por no dejarme llevar por el.

    • Rekommenderade mäklare svar

     Hej Cirineo, oroa dig inte, det är normalt att du blir arg och vi förstår dig, vi önskar dig också lycka till. Tack så mycket för att du delar din CFXPoint-upplevelse med oss. Kommer du ihåg hur du hittade dem i första hand?

     Hälsningar.

 12. Alvaro Ramirez platshållarbild svar

  Jag har försökt ta ut mina pengar i två månader och de returnerar dem inte till mig, tydligen efter det att investeringen har gjorts är det omöjligt att ta ut utan att förlora investeringen, förutom att de säger att investeringen är liten och då säger de dig att med det kan du inte göra mycket, för att du ska kunna investera mer pengar, när de kontaktade mig sa de att jag skulle vara lugn att om jag inte gillade det skulle de ge mig tillbaka det jag hade investerat, och det är falskt, de stjäl pengarna om du vill ta ut. luras inte, investera inte i detta, det är en bluff, det är ett telefonrån.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Alvaro, tack så mycket för att du delade din erfarenhet med CFXPoint med oss ​​... Kommer du ihåg hur du hittade det här företaget?

   En hälsning.

  • Albert R. svar

   Alvaro samma sak hände mig, jag lade det här fallet i rätt händer, dessa obeväpnade män lekte med mig. Du kan lämna din e-post till mig så att vi kan kontakta varandra och utbyta information. Så vi avslutar detta.

 13. Samuel svar

  Det är en bluff, de sätter mig med en rådgivare som bara fick mig att förlora allt och ändå ville att jag skulle sätta in mer pengar, sanningen är några tuffa ansikten, en korrupt mäklare och pyramid, de är tjuvar, de stal alla mina pengar, var försiktiga människor, låt inte stjäla sina pengar Hur mycket det kostar oss att tjäna ärligt, de stjäl dem.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Samuel, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med CFXPoint med oss, som du kommer att se genom att läsa resten av kommentarerna, du är inte den enda som har problem med den här mäklaren. Kommer du ihåg hur du hittade dem?

   En hälsning.

 14. Elan Rodriguez svar

  Hur kan jag rapportera den här mobben? De lurade mig för några månader sedan och jag vill inte att de ska fortsätta göra det med andra.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Elan, för att vara en oreglerad mäklare har du inte ett regleringsorgan som kontrollerar denna mäklare, men du kan till exempel rapportera det till det finansiella tillsynsorganet i ditt land, om du till exempel är från Spanien, skulle det vara med CNMV.

   En hälsning.

   • navel svar

    Ursäkta mig, samma sak hände mig. Jag skulle vilja rapportera dem, hur kan jag göra? Jag bor i Peru.

    • Rekommenderade mäklare svar

     Hej Navil, för vi tror att när du bor i Peru bör du kontakta SMV.

     En hälsning.

 15. David svar

  Akta dig för dessa bedragare! Idag ringde de till mig och när jag sa till dem att jag inte var intresserad ringde samma pojke mig igen, hotade och förolämpade mig och sa att jag var outbildad och en dålig jävel för att jag inte ville lyssna på hans erbjudande!

  I morgon kommer jag att lämna in ett klagomål mot detta företag för förtal och för brott mot den nya europeiska dataskyddslagen

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej David, det är verkligen synd vad du nämnde om CFXPoint ... Kommer du ihåg hur du först kom över detta investeringsbolag?

   En hälsning.

 16. Platshållarbild för Mario G Gonzalez svar

  De kontaktade mig, vilken bra sida herrar, totalt tack ...
  så de fortsätter inte längre att bluffa människor.

  Jag tyckte att det var nyfiken att de erbjöd mig enligt kampanjen, om jag satte in 200 dollar, med visum eller Mastercard, 200 dollar till och 400 för registrering. och att de lät mig ta ut de 200 när jag ville.

  hälsningar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Mario, vi är glada att ha varit till hjälp. Kommer du ihåg hur de fick din information att kontakta dig?

   En hälsning.

 17. mariana svar

  Jag har kontrollerat att CFXPoint och fxc-marknaderna är desamma, jag lurades av fxc-marknader och i december ringde de mig från CFXPoint de visste allt som hade hänt mig med fxc-marknader och idag ringde de mig från fxc-marknader med samma telefonnummer som CFXPoint som mer bevis för att det är samma företag

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Mariana, tack så mycket för att du delar det, även om vi redan har fått meddelanden från andra kunder som nämner samma sak, att de från en dag till nästa ringde dem från CFX Point, och på något sätt visste de att de hade investerat tidigare med FXC Markets, och detta utan att ta hänsyn till likheterna mellan webbsidor.

   • mariana svar

    Men det är så att CFXPOINT har ringt mig med samma telefonnummer som FXC MARKETS

    • Rekommenderade mäklare svar

     Hej Mariana, ja, ännu mer bevis, och allt detta utan att ta hänsyn till att webbsidorna är för lika för att vara en slump.

     En hälsning.

 18. Daniel svar

  Akta dig för dessa bedragare, jag har blivit lurad och jag känner till fler människor som också lurades och den som säger att de har återvunnit pengarna är en lögn och de arbetar säkert för företaget.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Daniel, det skulle vara intressant om du kan utöka lite den erfarenhet du hade med den här mäklaren ... Kommer du ihåg hur du till exempel hittade dem?

   hälsningar

 19. roberto svar

  du kan besöka cfxpoint .net
  De är en massa bedragare

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Roberto, tack för att du delar webbplatsen med oss,

   en hälsning.

 20. Roberto Carlos svar

  NÄR du trycker på namnet på Jose Carlos länkar det dig till CFXPOINT

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Roberto, ja, det beror på att när du lämnade din kommentar, i fältet "WEB", lämnade du CFX Point-webbsidan,

   en hälsning.

 21. cfx bluffpunkt svar

  Jag kontaktades också efter att ha blivit lurad av FXC Markets, de måste vara samma råttor, eftersom jag aldrig registrerade mig i någon reklam eller något ÖGON

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej, ja, vi tror också att det är samma företag, hälsningar.

  • Sherlock svar

   De är samma människor, jag känner någon som har kunskap om var de verkar ...

   • Rekommenderade mäklare svar

    Hej Sherlock, det skulle vara intressant om du delar den informationen, hälsningar.

 22. det är så svar

  De är bedragare, de låter dig inte ta ut pengarna, telefonerna på webben fungerar inte, var försiktig med dessa

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej ”så är det” tack så mycket för dina kommentarer om CFXPoint, kommer du ihåg hur du hittade dem?

   En hälsning.

 23. desperat svar

  Var väldigt försiktig med dem, när de kontaktade mig visste de att jag hade problem med FXC Markets, hur visste du, gissar du? Formen för fångst är densamma, men snällare än FXC Markets, jag vet inte varför men det ger mig en känsla av att de är samma människor. När jag säger till dem att de inte är reglerade berättar de för mig otroliga historier, de såg att jag redan är svår att knäcka och de lämnade mig redan i fred

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej "desperat" är en intressant information, eftersom det kan vara att det är samma företag, men betyder det att de kontaktade dig utan att du fyller i någon form eller reklam? Med vänliga hälsningar.

 24. jose carlos svar

  Jag investerade 1500 med bitcoin och hittills var allt utmärkt och jag kunde dra ut som de förklarade för mig.
  Först känner jag mig inte säker men de är väldigt snälla och förklarade allt för mig.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej José Carlos, tack så mycket för att du delar din åsikt med oss, vi tvivlar, kommer du ihåg hur du hittade CFXPoint?

   hälsningar

  • navel svar

   Herr jose! Hur kan jag kontakta dem, jag gjorde en insättning och hittills har de inte svarat! Tack.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.