Chary Crypto Assets Recensioner

Analys av Chary Crypto Asset

➡️ I det här avsnittet kommer vi att analysera Charlie Crypto-tillgång (kallas även med namnet: charycryptoassets.com), Det handlar om en Kryptovaluta mäklare. Rekommenderas Chary Crypto Asset verkligen för att göra en investering? Är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att avgöra det.

sedan hittar du följande: åsikter om Chary Crypto Asset ✅, påståenden, klagomål, erfarenheter, analys av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och viktigast av allt: Är Chary Crypto Asset en säker webbplats? ⛔ Kan vi lita på det här företaget? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

 • ❌ Chary Crypto Asset nämner inte namnet på företaget som det tillhör.
 • ❌ Angående dess plats, enligt webbplatsen, är företaget baserat i USA, även om det inte finns någon giltig information som bekräftar detta, anser vi att det är falsk information.
 • ❌ Om vi ​​analyserar dess säkerhet, noterar vi att Chary Crypto Asset inte nämner någon reglering.

UPPMÄRKSAMHET: Chary Crypto Asset är en mäklare INTE REGLERAD.

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfylla mycket stränga krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera kontotyper som erbjuds av Chary Crypto AssetI det här fallet ser vi att det erbjuder två olika typer av konton:

 • Startkonto: minsta initiala insättning $200.
 • Bronskonto: minsta initiala insättning $1000.
 • Silverkonto: minsta initiala insättning $3.000.
 • Premium Silver-konto: minsta initiala insättning $5.000.
 • Guldkonto: minsta initiala insättning $10.000.
 • Premium Gold-konto: minsta initiala insättning $20.000.
 • Platinum Gold-konto: minsta initiala insättning $35.000.
 • Diamantkonto: minsta initiala insättning $50.000.

La plattform att fungera som Chary Crypto Asset använder är: sin egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för handlaren som Chary Crypto Asset tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att de resurser och hjälp som ges på hemsidan kan vara en stor fördel för mäklaren.

Chary Crypto Assets webbplats
Charlie Crypto Asset webbplats

Chary Crypto Asset tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: en förklaring av tjänsterna den erbjuder, marknadsnyheter och analyser, ekonomisk kalkylator, webbseminarier, FAQ-sektion, inte mycket mer.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information Charlie Crypto-tillgång

 

🔻 Vi kommer att lämna lite mer information om du vill kontakta företaget, eller se dess hemsida själv. 🔻

 • 🌏 Webbplats: charycryptoassets.com
 • 📞 Telefonnummer: har inte
 • 📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskar Chary Crypto Asset. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Värdering på Charlie Crypto-tillgång

Avslutar detta avsnitt, enligt vår åsikt: tror vi att Chary Crypto Asset-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys 2022

❌ Efter att ha undersökt det, vi råder dig att vara försiktig, eftersom det är ett illegalt företag, tydligt etablerat för att ta pengar från människor genom knep och fällor. Det är inte särskilt transparent, eftersom det inte erbjuder juridisk information, det visar inte data om dess registrering och det saknar också reglering (oreglerat företag). ❌


Kort sagt: verkar inte vara en bra idé vi föreslår att vara försiktig.

UPPMÄRKSAMHET!: i oktober 2022 BCSC (Columbia) lade till Chary Crypto Asset till din lista bedrägliga finansiella företag, för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till BCSC: s varning från oktober 2022 ⚠️


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Chary Crypto Asset? Vad har du varit med om?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

4 kommentarer om «Chary Crypto Asset: Betyg och recensioner»

 1. sol svar

  På webbplatsen bcsc (columbia regulator) finns en varning om chary-kryptotillgång

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej soL, tack för din kommentar om Chary Crypto Asset. Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att råna dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och i slutändan markerar de dig och säger att du förlorat allt och de behåller det.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer pengar för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa dem som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnet på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka du har blivit kontaktad, etc.

   För att få tillbaka dina pengar, prata med vår CHAT eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. jana gatan svar

  inte leverera en enda dollar som de aldrig kommer att kunna ta ut!!!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Jana Calle, tack för att du skrev om Chary Crypto Asset. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.