Kommentarer till ClassicFx24Trade

I denna avdelning vi analyserar mäklaren ClassicFx24Trade (även kallad classicfx24trade.com), är en Forex-mäklare. Rekommenderas verkligen ClassicFx24Trade för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om ClassicFx24Trade ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är ClassicFx24Trade ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: CLASSICFX-24TRADE (UK) Limited, HF (Europe) Ltd och HF Limited (alla obefintliga).

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att den bygger på: en främling.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren ser vi att han nämner reglerna för CIMA, CySEC och FMA, men med detta försöker de egentligen bara förvirra allmänheten, ClassicFx24Trade regleras inte av någon myndighet.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Nu fortsätter vi med att analysera kontotyper erbjuds av ClassicFx24Trade, i det här fallet hittade vi inte information som indikerar förekomsten av olika kontotyper.

La plattform att fungera som ClassicFx24Trade erbjuder är: egen plattform.

Vi analyserar nu de olika resurser och hjälpmedel för handlare som ClassicFx24Trade tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en utmärkt punkt för mäklaren.

Webbplatsen ClassicFx24Trade
Webbplatsen ClassicFx24Trade

ClassicFx24Trade tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: bara lite information om de tjänster det erbjuder, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

🟢 Annan information om ClassicFx24Trade 🟢

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: classicfx24trade.com

📞 Telefonnummer: +1 (863)-8880-246

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskade ClassicFx24Trade. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, med viktig information om företaget, vi avslöjar information som alla investerare bör veta innan de lutar eller inte, för Invest ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på ClassicFx24Trade <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget ClassicFx24Trade är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2022

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi försiktighet, eftersom det är en helt olaglig mäklare som försöker utge sig av en regulator med hjälp av falska data. Dessutom, när vi letar efter recensioner om ClassicFx24Trade, hittar vi bara recensioner som är negativa och varnar för denna mäklare. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i mars 2021 tillkom CNMV ClassicFx24Trade till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till M️ CNMV-varningen för mars 2021

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om ClassicFx24Trade? Vad har varit din erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «ClassicFx24Trade: Betyg och kommentarer»

 1. Jony svar

  Min erfarenhet har varit väldigt dålig, på grund av konkurs på grund av dem, kan du hjälpa mig?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jony, tack för att du delar din erfarenhet med ClassicFx24Trade. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken den du startade eller vad du skickar senare kommer du inte att se den längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.