Kommentarer till Clearing Falcon

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Rensar falk (även kallat clearingfalcon.com), är en Forex- och CFD-mäklare. Rekommenderas Clearing Falcon verkligen att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi granskade Clearing Falcon. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Clearing Falcon Group Ltd.

✅ När det gäller din läge, mäklare nämner baserat på: nämns inte.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Clearing Falcon, vi hittade ingen information som indikerar att det finns olika kontotyper.

La plattform att fungera som Clearing Falcon erbjuder är: plattform MT5.

Vi kommer nu att analysera olika resurser och hjälpmedel för handlare som Clearing Falcon tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en utmärkt punkt för mäklaren.

Rensa Falcons webbplats
Rensa Falcons webbplats

Clearing Falcon tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: viss information, analys, ekonomisk kalender, verkligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Rensar falk |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: clearingfalcon.com

Telefonnummer: har inte

E-post: [e-postskyddad]

>>> Bedömning på Rensar falk <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Rensar falk är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att man är försiktig, för: det är en olaglig mäklare som varken är registrerad eller reglerad, de avslöjar inte dess plats, inte heller när man letar efter recensioner om Rensar falk Vi hittade för många negativa recensioner som varnade för denna mäklare. Vi föreslår att du är försiktig.

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om att rensa Falcon? Vad har varit din erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Rensa Falcon: Betyg och kommentarer»

 1. Celia svar

  Investera inte här, det är olagligt, jag försöker få tillbaka pengarna eftersom jag insåg att det var en bluff och jag har fortfarande inte uppnått någonting

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Celia, tack för att du delar din erfarenhet med Clearing Falcon. Denna mäklare är en riktig SCAM, många kunder har kommenterat att de inte kan ta ut sitt kapital.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår länk: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.