Bux mäklare

CMS Trader Feedback

I denna avdelning Vi kommer att analysera mäklaren CMS Trader (ägs av Safe Side Trading Limited). Är CMS Trader verkligen pålitlig för en att investera med sina pengar?

CMS Trader är en Forex- och CFD-mäklare baserad och huvudkontor (även kallat huvudkontor) i Singapore, även om det också har kontor i England, Spanien och Australien.

Denna mäklare ”öppnade sina dörrar 2013. Mäklaren finns regleras av VFSC (Vanuatu tillsynsorgan) och av SVGFSA (regulator för Saint Vincent och Grenadinerna).

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nu ska vi analysera olika kontotyper tillhandahålls av mäklaren. I det här fallet hittar vi inte tre olika typer av konton.

Den första typen av konto är MinikontoNågra av funktionerna är: $ 500 minsta initiala insättning, upp till 1: 200 hävstång, omedelbar handelsdisk, daglig signaltjänst, fast spread och 0.10 minsta handelsvolym.

Detta följs av SilverkontoNågra av funktionerna är: minsta initiala insättning på $ 10.000, hävstång på upp till 1: 400, videohandledning, daglig signaltjänst, fast spread och minsta handelsvolym på 0.10.

Den sista typen av konto är GuldkontoNågra av funktionerna är: minsta initiala insättning på $ 50.000, hävstångseffekt på upp till 1: 400, videohandledning, daglig signaltjänst, fast eller variabel spread och minsta handelsvolym på 0.10.

Nedan lämnar vi mer information om kontotyperna om du vill gå mer i detalj:

CMS Trader-kontotyper
Kontotyper som erbjuds av CMS Trader

 

Det bör noteras att de plattformar som erbjuds av mäklaren är, i detta fall Sirix och webtrader, och inte den vanliga MetaTrader 4. Nu, ja, vi kommer att analysera mäklarens webbplats på jakt efter olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren.

CMSTrader webbplats
CMSTrader webbplats

Några av de resurser som mäklaren tillhandahåller är: förklaring av olika handelskoncept, e-bok, videohandledning, seminarier, en blogg (även om det är på engelska), nyheter från finansvärlden, verktyg som en pip-kalkylator, också en ordlista ( även om det finns på engelska), ekonomisk kalender, bland andra resurser. Det bör noteras att mäklaren i denna aspekt är väldigt komplett.

FCA-varning

FCA Varning Mot CMS Trader
FCA Varning Mot CMS Trader

FCA (UK Financial Regulator) har utfärdat en varning mot CMS Trader, du kan läsa den här> https://www.fca.org.uk/news/warnings/cms-trader.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om CMS Trader

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta mäklaren eller se deras webbplats själv.

webbplats: www.cmstrader.com/en/

Telefonnummer: + 44-2038687252, + 61-283173658, + 46-842002857 eller + 34-910479735

E-post: [e-postskyddad]

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt CMS Trader-mäklaren är pålitlig, men du måste ta den med försiktighet, eftersom vi har läst olika kommentarer och åsikter på internet där de nämner att vi hade problem med kapitaluttaget.

 

Uppdatering från oktober 2017: På grund av många kommentarer från CMS Trader-klienter anser vi att CMS Trader inte är pålitlig.

 

Uppdatering från november 2017: Vi har nyligen märkt att FCA (UK regulator) har utfärdat en varning mot CMS Trader.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats.
försiktighet möjlig mäklare bluff

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare och användare kan rösta på mäklaren.

 

Vad tycker du om CMS Trader? Vad har du upplevt?

 

Vi genomför en omröstning om vilken som är den bästa mäklaren - Du kan rösta och se resultaten här


Bux mäklare

Annonsera med oss

51 kommentarer om «CMS Trader: Betyg och kommentarer»

 1. tamara svar

  Hej allihopa, äntligen försökte jag mina återbetalningstjänster för att se om jag kunde få tillbaka pengarna, och lyckligtvis lyckades jag bra. Det visade sig att jag fick tillbaka pengarna. Åtminstone i mitt fall kunde jag. Tack och välsignelser till alla.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Tamara, bra !!!, tack så mycket för varningen, vi är mycket glada att du har uppnått det, var nu försiktig om du investerar igen, kolla mäklarna innan du litar på en, här har vi nästan alla.

   För andra som vill få tillbaka pengarna bör de försöka prata med vår chatt eller klicka på den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vår ranking av rekommenderade mäklare 2021 klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

 2. jose svar

  Jag har bluffats av en man som påstår sig vara en cmstrader-mäklare som heter EDUARDO CARRERAS.
  Jag förlorade 500 € i timmar och att nyheterna som var mycket tydliga även för mig att jag inte har mycket idé om att driva, också att det är en lögn att verksamheten är skyddad om det är mäklaren som driver, det är en fars.
  Vad som är tydligt att här kommer du aldrig att tjäna pengar och om du vinner det, vänta med att sitta för att samla in det

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jose, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med CMS Trader med oss, eftersom du kommer att se att vi betygsatt det negativt, kommer du ihåg hur du hittade dem?

   hälsningar

 3. amy svar

  Jag har försökt prata med min mäklare i många veckor, en viss Sara James, och det finns inget sätt. Jag vill dra tillbaka mina pengar; Jag har bråttom utan jobb just nu och med ett barn och jag behöver pengarna. Kan någon hjälpa mig att få ut det? Tack

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Amy, låt oss se om någon kan svara dig något användbart, vi rekommenderar också att du läser resten av kommentarerna och upplevelserna i samma avsnitt, en hälsning.

 4. Luis Oswaldo Rojas Mora svar

  Hej, jag var hos en annan mäklare och de ringde mig att komma hit men när jag såg så många onda kommentarer tänker jag mycket på att göra det eftersom jag kom ifrån där jag tappade mycket pengar och att fortsätta på samma sätt finns det mycket av tid

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Luis, vi rekommenderar faktiskt inte att investera i CMS Trader. Kan du namnge oss den mäklare du nämner, som du tidigare tappat pengar med?

   En hälsning.

 5. DAVID SANCHEZ svar

  Hej, jag är David Sanchez, mitt namn är samma som CMS-bedragaren, han lurade mig också, jag förlorade hälften av mina besparingar, han sa till och med att jag skulle gå och be om ett lån från banken, mindre dåligt varnade de mig från den CMS-drabbade plattformen annars hade jag tappat allt

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej David, tack så mycket för att du delar din åsikt med oss, hälsningar.

 6. CARINA svar

  Denna mäklare är en total bluff, den här David Sanchez är en riktig bedragare, företaget tillåter det och han vet faktiskt att det måste vara hans jobb, TOTAL SCAM

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Carina, tack så mycket för att du delar din åsikt om mäklaren med oss, kan du utöka lite mer information om din upplevelse med CMS Trader? Med vänliga hälsningar

 7. SERGIO KUBAS svar

  Hej till alla kollegor, kom ihåg att de idag har ringt mig från CMSTRADER, speciellt herr David, han har sagt att jag ska leta efter något annat som en hobby, tack vare de rekommenderade mäklarna för att kunna sätta Sanna kommentarer (jag ha bevis) på mannen som skriver ovan som kallar sig Jorge DE ÄR SJÄLV !!! TITEL: kör en internationell bluff: GLÖM INTE DET och kommunicera på alla nivåer stölden som "CMS TRADER" begår, tack.
  627445566

 8. jorge svar

  Nu behöver du bara ringa brandkåren, nunnorna och prästerna ... om jag köper en kupong och den inte rör mig, kommer jag inte att göra detta ljud, om jag använder mitt konto och tappar allt, då ovanpå att jag inte gör anspråk på mina förlorade pengar.

  Gör som mig, att de fungerar som jag, du kommer att tjäna pengar, du kan när jag tjänar pengar när jag vill och utan problem, men om du gör det och förlorar, gör inte anspråk.

 9. SERGIO KUBAS svar

  OBS! OBS! Till polisen, regeringen, statskassan och Interpol måste du meddela följande: KÖRNING AV EN VÄRLDSBEDRAG.
  Jag har inte bluffats, jag har stulits !!! , JAG HAR BLEKT, 05/06/2017 de stal mitt lösenord och alla pengarna, jag har bevis, jag har ringt i flera månader för att få tillbaka pengarna, i slutändan hade du rätt (REKOMMENDERAD MÄLKARE) GÅ MED MIG OCH Låt oss avslöja detta till alla nivåer. Om du vill gräva in i historien, ring mig på 627445566, PARADISPAPPER? Ingenting jämfört med detta. Mer info ring mig. Jag accepterar en intervju från vilket medium som helst, vare sig det är tidning, tv, nyhetsforskare, mäklartidningar etc. etc. DAVID SÁNCHEZ (partner?) Du har skruvat upp till botten.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Sergio, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med oss, hälsningar.

 10. DAVID svar

  Vi har verifierat eCMS-adresserna och de är bara brevlådor, var försiktig med dem ju längre bort desto bättre

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej David, tack så mycket för att du delar den här informationen med oss, hälsningar.

 11. DIEGO svar

  För alla som påverkas av cmstrader och naturligtvis David Sanchez, kan du kontakta mig via e -post för att gå med i vår plattform mot CMS,[e-postskyddad]

 12. DIEGO svar

  Mycket konstigt de skriver aldrig bra om den här mäklaren eller vad som helst och de skriver bara dåligt, försvarare kommer ut hahaha och David David

 13. CARMEN svar

  God eftermiddag, tyvärr föll jag också med David Sanchez och han fick mig att förlora alla mina besparingar, han bad mig alltid om mer och mer pengar och från en dag till nästa när jag inte hade mer, jag tappade allt

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Carmen, tack så mycket för att du delar din åsikt med oss, om möjligt, kan du utöka den mer detaljerat? Med vänliga hälsningar

 14. CARINA svar

  Det är sant att David Sanchez också var min chef och han fick mig att förlora allt, samma sak hände med min vän som arbetade med dem, de slutade ge pengar för att få klienter, han hade till och med många problem eftersom David Sanchez var gift med systern av det handlar om marknadsföring såväl som medlemsförbund och historien om horn på plattformen betalar vi alla kunder, sanningen är en skandal och synd

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Carina, tack så mycket för dina kommentarer, hälsningar.

 15. CARLOS svar

  Denna mäklare är en bluff, David Sanchez är det värsta av allt, de kommer bara att be om pengar och de kommer inte att kunna ta ut, var mycket försiktiga, de kommer att förlora allt

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Carlos, tack så mycket för din kommentar, hälsningar.

 16. Luisa carvajal svar

  Jag har jobbat med dem i mer än ett år, jag är väldigt nöjd med dem, jag tjänar bra pengar varje månad. Jag tror att David Sanchez är en riktig börsmäklare, som verkligen arbetar för sina kunders intresse, det är därför han gör honom känd och att alla vill arbeta med honom. Han var själv den som skickade ett Mastercard cmstrader förbetalt kort, där jag får mina pengar på några minuter eller timmar. Ärligt talat, jag vet inte vilket nonsens de skriver, jag känner redan David väl och han är en pålitlig person, det är säkert. Det här är min personliga åsikt, cmstrader är en säker och pålitlig mäklare som hjälper sina kunder att tjäna pengar.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Luisa, tack så mycket för att du delar dina kommentarer med oss, hälsningar.

 17. Ruben svar

  Detta som jag har lagt ner har sagt till mig att sätta den som fick mig till CMS-handlare, är upprörd.

 18. Ruben svar

  God morgon, mitt namn är Txema och jag är en ansluten partner till CMS-handlare, jag är också administratör av lotterier och statliga satsningar, en klient har sagt till mig detta och jag vill skriva mina slutsatser till de attacker som gjorts på mäklarföretaget allt är osäkert, förutom att vara en affiliate är jag kund och allt fungerar bra, ingen nekas att ta ut sina pengar, det skulle vara bra! Jag som affiliate den 15: e varje månad avvecklar de provisionerna eftersom de måste beräkna dem och analytikerns åtgärder som tar mitt konto kan inte bli bättre.
  Kanske är det anledningen till så mycket fiendskap, att de fungerar bra, att de utsökt hanterar företaget sedan 2013, jag tycker att resten är onödig.
  hälsningar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Ruben, tack så mycket för att du delar med dig av din erfarenhet med CMS Trader, vänliga hälsningar.

 19. Ruben svar

  Varje affärsbank erbjuder dig sina finansiella produkter inte bara en gång, men är alltid intresserad av att dina pengar placeras i banken, å andra sidan alla, och jag säger allt eftersom jag har varit i flera mäklare säger de varannan var tredje att du fortsätter att sätta Medan de tjänar dig pengar är det en del av dina mål medan du gödar dina kunders vinster.
  Dessa onda kommentarer ger ingen mening, jag är i CMS-handlare och de tjänar mig pengar, när de säger till mig att sätta in mer, säger jag till dem att nu har jag inte en period och de fortsätter att vinna.
  Jag får pengar när jag vill, men hur kan ett företag existera sedan 2013 och inte betala någon ett öre ??? som ??, ja, alla som gör vad de vill, jag är väldigt nöjd med dem.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Ruben, tack så mycket för din åsikt, även om det bör noteras att vi har hittat många kommentarer från kunder som nämner att de inte har kunnat ta ut sina pengar, hälsningar.

 20. JESUS svar

  Efter att ha sett kommentarerna skulle jag bjuda in dig att ta ut ditt kapital och så att du kan se hur de inte är rent vete, adresserna de har på deras hemsida är falska, den i Madrid togs efter att ha kollat ​​den, jag inbjuder dig till kolla hur ett nätverk ser ut. Om du är registrerad i CMS, använd din nyckel och lösenord för att komma åt LVERATE - TRADE12–12TRADE – alla är anslutna, David Sanchez är den värsta trickster, han kommer bara att be dig om pengar och mer pengar , han kommer att skicka varap varje morgon, god morgon partner vi ska tjäna pengar, det finns andra plattformar slösar inte bort din tid och pengar på CMS det finns redan många fall av bluff

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jesus, tack så mycket för att du delade din erfarenhet med oss, vi förstår att du var en CMS Trader-klient, eller hur? Kan du berätta lite mer om din erfarenhet av mäklaren? Med vänliga hälsningar

 21. Alberto svar

  Min erfarenhet av cms-handlare har varit upp till rätt datum ... en vän rekommenderade det till mig och under dessa sex månader måste jag säga att mina pengar har stigit precis som jag lovades.
  Jag föreställer mig att när ett företag har många kunder är det omöjligt att uppnå excellens, mycket mindre på en sådan volatil marknad med så många varianter ... det är också sant att det på internet finns många troll med avsikt att krossa, antingen ut av tristess, eller direkt för att de är kommersiellt intresserade av att göra det.
  En hälsning.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Alberto, tack så mycket för att du delar din åsikt med CMS Trader med oss, hälsningar.

 22. Fernando svar

  God morgon, jag är förvånad över att några kommentarer här utsätts, så att jag inte ens vet om det finns två företag som heter CMS Trader, för det jag befinner mig i händer inget av det som sägs här. Jag var i andra "mäklare" och jag var tvungen att gå med svansen mellan benen, en del för en sak och andra för andra, tills de rådde mig detta företag, de tjänar mig att tjäna pengar som jag aldrig har sett, den tilldelade analytikern och signalerna De är av extraordinär kvalitet, analytiker / kundrelationen måste beaktas eftersom det i andra mäklare är nästan obefintligt, jag har tagit ut pengar utan problem och de har till och med erbjudit mig att arbeta som en officiell affiliate-partner av CMSTRADER och jag räknar med det.

 23. Didach svar

  God eftermiddag, det verkar otroligt för mig, de måste som tillrådligt en plattform eller mäklare som denna där, adresserna är falska, de inte har någon form av reglering, de fuskar människor när de inte längre kan få mer pengar och framför allt detta man för att ha kallat honom på något sätt David Sanchez (om det är hans namn), utan en total bluff ska du åtminstone säga det för att folk kan lita på, jag har varit deras klient och jag har till och med arbetat med dem, de är vita handsk bedragare sätt inte en euro

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej DIDAC, tack så mycket för din kommentar, vi har uppdaterat recensionen på grund av antalet kommentarer med negativa upplevelser och olika e-postmeddelanden från CMS Trader-klienter, hälsningar.

 24. diego svar

  David Sanchez kommer att göra mot dem som alla andra, tappar varje morgon att en sådan partner, är att sälja historien om mentorn, som också är en lögn, han kommer att be om pengar ständigt, subjob är att få pengar från kunder, när saker gå fel försvinna

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Diego, vi är mycket ledsna att läsa om din upplevelse, men vi uppskattar att du delar dina kommentarer med oss, hälsningar.

 25. diego svar

  David Sanchez är varken en mäklare eller en mada men ber honom om en kopia av hans titel, självklart kommer han inte att ge den till dig för att han inte vill visa sitt ansikte, det är en total bluff

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Diego, tack så mycket för att du delar din åsikt med oss, kan du utöka din erfarenhet av CMS Trader lite mer? Med vänliga hälsningar

 26. MILANGA svar

  Allt går bra för dig till det ögonblick du vill ta ut pengarna, det är där du kommer att se problemet, förutom kan du se om du kan bevisa att du med samma lösenord och användare kan komma åt cirka 20 plattformar till som fungerar med sirix

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej "MILONGA", tack så mycket för att du delade din erfarenhet med mäklaren med oss, kommer du ihåg hur du hittade dem? Med vänliga hälsningar

 27. saul svar

  Det är en bluff, var försiktig med dina investeringar, "cheferna" kommer att försöka lämna dig utan ett öre, SCAM

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Saul, tack så mycket för din åsikt om CMS Trader-mäklaren, kan du utöka din upplevelse lite? Med vänliga hälsningar.

 28. Rekommenderade mäklare svar

  Hej Juan Salvador Aznal, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med CMS Trader med oss, hälsningar.

 29. miguel svar

  De har erbjudit mig att arbeta med dem, och efter att ha letat efter information har jag bestämt att jag inte kommer att göra det, från början är de registrerade i Nya Zeeland, jag har ännu inte sett någon kommentar att de har haft problem när de tar ut medel, men jag har sett att det finns en varning från FCA angående att de tillhandahåller tjänster i Storbritannien utan tillstånd och jag har sökt i cnmv och de dyker inte upp någonstans innan jag tror att det finns många mellanhänder som riskerar pengarna det kostar så mycket att vinna i ett tvivelaktigt alternativ.

  gäller

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Miguel, sanningen är att din åsikt verkar ganska korrekt, hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.