Annonsera med oss

CMS Trader Feedback

I denna avdelning Vi kommer att analysera mĂ€klaren CMS Trader (Ă€gs av Safe Side Trading Limited). Är CMS Trader verkligen pĂ„litlig för en att investera med sina pengar?

CMS Trader Àr en Forex- och CFD-mÀklare baserad och huvudkontor (Àven kallat huvudkontor) i Singapore, Àven om det ocksÄ har kontor i England, Spanien och Australien.

Denna mĂ€klare â€Ă¶ppnade sina dörrar 2013. MĂ€klaren finns regleras av VFSC (Vanuatu tillsynsorgan) och av SVGFSA (regulator för Saint Vincent och Grenadinerna).

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Nu ska vi analysera olika kontotyper tillhandahÄlls av mÀklaren. I det hÀr fallet hittar vi inte tre olika typer av konton.

Den första typen av konto Àr MinikontoNÄgra av funktionerna Àr: $ 500 minsta initiala insÀttning, upp till 1: 200 hÀvstÄng, omedelbar handelsdisk, daglig signaltjÀnst, fast spread och 0.10 minsta handelsvolym.

Detta följs av SilverkontoNÄgra av funktionerna Àr: minsta initiala insÀttning pÄ $ 10.000, hÀvstÄng pÄ upp till 1: 400, videohandledning, daglig signaltjÀnst, fast spread och minsta handelsvolym pÄ 0.10.

Den sista typen av konto Àr GuldkontoNÄgra av funktionerna Àr: minsta initiala insÀttning pÄ $ 50.000, hÀvstÄngseffekt pÄ upp till 1: 400, videohandledning, daglig signaltjÀnst, fast eller variabel spread och minsta handelsvolym pÄ 0.10.

Nedan lÀmnar vi mer information om kontotyperna om du vill gÄ mer i detalj:

CMS Trader-kontotyper
Kontotyper som erbjuds av CMS Trader

 

Det bör noteras att de plattformar som erbjuds av mÀklaren Àr, i detta fall Sirix och webtrader, och inte den vanliga MetaTrader 4. Nu, ja, vi kommer att analysera mÀklarens webbplats pÄ jakt efter olika resurser och hjÀlpmedel för nÀringsidkaren.

CMSTrader webbplats
CMSTrader webbplats

NÄgra av de resurser som mÀklaren tillhandahÄller Àr: förklaring av olika handelskoncept, e-bok, videohandledning, seminarier, en blogg (Àven om det Àr pÄ engelska), nyheter frÄn finansvÀrlden, verktyg som en pip-kalkylator, ocksÄ en ordlista ( Àven om det finns pÄ engelska), ekonomisk kalender, bland andra resurser. Det bör noteras att mÀklaren i denna aspekt Àr vÀldigt komplett.

FCA-varning

FCA Varning Mot CMS Trader
FCA Varning Mot CMS Trader

FCA (UK Financial Regulator) har utfÀrdat en varning mot CMS Trader, du kan lÀsa den hÀr> https://www.fca.org.uk/news/warnings/cms-trader.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Annan information om CMS Trader

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta mÀklaren eller se deras webbplats sjÀlv.

webbplats: www.cmstrader.com/es/

Telefonnummer: + 44-2038687252, + 61-283173658, + 46-842002857 eller + 34-910479735

E-post: [e-postskyddad]

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt CMS Trader-mÀklaren Àr pÄlitlig, men du mÄste ta den med försiktighet, eftersom vi har lÀst olika kommentarer och Äsikter pÄ internet dÀr de nÀmner att vi hade problem med kapitaluttaget.

 

Uppdatering frÄn oktober 2017: PÄ grund av mÄnga kommentarer frÄn CMS Trader-klienter anser vi att CMS Trader inte Àr pÄlitlig.

 

Uppdatering frÄn november 2017: Vi har nyligen mÀrkt att FCA (UK regulator) har utfÀrdat en varning mot CMS Trader.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats.
försiktighet möjlig mÀklare bluff

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare och anvÀndare kan rösta pÄ mÀklaren.

 

Vad tycker du om CMS Trader? Vad har du upplevt?

 

Vi genomför en omröstning om vilken som Àr den bÀsta mÀklaren - Du kan rösta och se resultaten hÀr

Annonsera med oss

51 kommentarer om «CMS Trader: Betyg och kommentarer»

 1. tamara svar

  Hej allihopa, Ă€ntligen försökte jag mina Ă„terbetalningstjĂ€nster för att se om jag kunde fĂ„ tillbaka pengarna, och lyckligtvis lyckades jag bra. Det visade sig att jag fick tillbaka pengarna. Åtminstone i mitt fall kunde jag. Tack och vĂ€lsignelser till alla.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Tamara, bra !!!, tack sÄ mycket för varningen, vi Àr mycket glada att du har uppnÄtt det, var nu försiktig om du investerar igen, kolla mÀklarna innan du litar pÄ en, hÀr har vi nÀstan alla.

   För andra som vill fÄ tillbaka pengarna bör de försöka prata med vÄr chatt eller klicka pÄ den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vĂ„r ranking av rekommenderade mĂ€klare 2021 klicka HÄR

   HĂ€lsningar och lycka till.

 2. jose svar

  Jag har bluffats av en man som pÄstÄr sig vara en cmstrader-mÀklare som heter EDUARDO CARRERAS.
  Jag förlorade 500 € i timmar och att nyheterna som var mycket tydliga Ă€ven för mig att jag inte har mycket idĂ© om att driva, ocksĂ„ att det Ă€r en lögn att verksamheten Ă€r skyddad om det Ă€r mĂ€klaren som driver, det Ă€r en fars.
  Vad som Àr tydligt att hÀr kommer du aldrig att tjÀna pengar och om du vinner det, vÀnta med att sitta för att samla in det

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Jose, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med CMS Trader med oss, eftersom du kommer att se att vi betygsatt det negativt, kommer du ihÄg hur du hittade dem?

   hÀlsningar

 3. amy svar

  Jag har försökt prata med min mÀklare i mÄnga veckor, en viss Sara James, och det finns inget sÀtt. Jag vill dra tillbaka mina pengar; Jag har brÄttom utan jobb just nu och med ett barn och jag behöver pengarna. Kan nÄgon hjÀlpa mig att fÄ ut det? Tack

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Amy, lÄt oss se om nÄgon kan svara dig nÄgot anvÀndbart, vi rekommenderar ocksÄ att du lÀser resten av kommentarerna och upplevelserna i samma avsnitt, en hÀlsning.

 4. Luis Oswaldo Rojas Mora svar

  Hej, jag var hos en annan mÀklare och de ringde mig att komma hit men nÀr jag sÄg sÄ mÄnga onda kommentarer tÀnker jag mycket pÄ att göra det eftersom jag kom ifrÄn dÀr jag tappade mycket pengar och att fortsÀtta pÄ samma sÀtt finns det mycket av tid

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Luis, vi rekommenderar faktiskt inte att investera i CMS Trader. Kan du namnge oss den mÀklare du nÀmner, som du tidigare tappat pengar med?

   En hÀlsning.

 5. DAVID SANCHEZ svar

  Hej, jag Àr David Sanchez, mitt namn Àr samma som CMS-bedragaren, han lurade mig ocksÄ, jag förlorade hÀlften av mina besparingar, han sa till och med att jag skulle gÄ och be om ett lÄn frÄn banken, mindre dÄligt varnade de mig frÄn den CMS-drabbade plattformen annars hade jag tappat allt

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej David, tack sÄ mycket för att du delar din Äsikt med oss, hÀlsningar.

 6. CARINA svar

  Denna mÀklare Àr en total bluff, den hÀr David Sanchez Àr en riktig bedragare, företaget tillÄter det och han vet faktiskt att det mÄste vara hans jobb, TOTAL SCAM

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Carina, tack sÄ mycket för att du delar din Äsikt om mÀklaren med oss, kan du utöka lite mer information om din upplevelse med CMS Trader? Med vÀnliga hÀlsningar

 7. SERGIO CUBAS svar

  Hej till alla kollegor, kom ihĂ„g att de idag har ringt mig frĂ„n CMSTRADER, speciellt herr David, han har sagt att jag ska leta efter nĂ„got annat som en hobby, tack vare de rekommenderade mĂ€klarna för att kunna sĂ€tta Sanna kommentarer (jag ha bevis) pĂ„ mannen som skriver ovan som kallar sig Jorge DE ÄR SJÄLV !!! TITEL: kör en internationell bluff: GLÖM INTE DET och kommunicera pĂ„ alla nivĂ„er stölden som "CMS TRADER" begĂ„r, tack.
  627445566

 8. jorge svar

  Nu behöver du bara ringa brandkÄren, nunnorna och prÀsterna ... om jag köper en kupong och den inte rör mig, kommer jag inte att göra detta ljud, om jag anvÀnder mitt konto och tappar allt, dÄ ovanpÄ att jag inte gör ansprÄk pÄ mina förlorade pengar.

  Gör som mig, att de fungerar som jag, du kommer att tjÀna pengar, du kan nÀr jag tjÀnar pengar nÀr jag vill och utan problem, men om du gör det och förlorar, gör inte ansprÄk.

 9. SERGIO CUBAS svar

  OBS! OBS! Till polisen, regeringen, statskassan och Interpol mĂ„ste du meddela följande: KÖRNING AV EN VÄRLDSBEDRAG.
  Jag har inte bluffats, jag har stulits !!! , JAG HAR BLEKT, 05/06/2017 de stal mitt lösenord och alla pengarna, jag har bevis, jag har ringt i flera mĂ„nader för att fĂ„ tillbaka pengarna, i slutĂ€ndan hade du rĂ€tt (REKOMMENDERAD MÄLKARE) GÅ MED MIG OCH LĂ„t oss avslöja detta till alla nivĂ„er. Om du vill grĂ€va in i historien, ring mig pĂ„ 627445566, PARADISPAPPER? Ingenting jĂ€mfört med detta. Mer info ring mig. Jag accepterar en intervju frĂ„n vilket medium som helst, vare sig det Ă€r tidning, tv, nyhetsforskare, mĂ€klartidningar etc. etc. DAVID SÁNCHEZ (partner?) Du har skruvat upp till botten.

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Sergio, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med oss, hÀlsningar.

 10. DAVID svar

  Vi har verifierat eCMS-adresserna och de Àr bara brevlÄdor, var försiktig med dem ju lÀngre bort desto bÀttre

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej David, tack sÄ mycket för att du delar den hÀr informationen med oss, hÀlsningar.

 11. DIEGO svar

  För alla som pÄverkas av cmstrader och naturligtvis David Sanchez, kan du kontakta mig via e -post för att gÄ med i vÄr plattform mot CMS,[e-postskyddad]

 12. DIEGO svar

  Mycket konstigt att de aldrig skriver bra om den hÀr mÀklaren eller vad som helst och de skriver bara dÄligt, försvarare kommer ut hahaha och David David

 13. CARMEN svar

  God eftermiddag, tyvÀrr föll jag ocksÄ med David Sanchez och han fick mig att förlora alla mina besparingar, han bad mig alltid om mer och mer pengar och frÄn en dag till nÀsta nÀr jag inte hade mer, jag tappade allt

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Carmen, tack sÄ mycket för att du delar din Äsikt med oss, om möjligt, kan du utöka den mer detaljerat? Med vÀnliga hÀlsningar

 14. CARINA svar

  Det Àr sant att David Sanchez ocksÄ var min chef och han fick mig att förlora allt, samma sak hÀnde med min vÀn som arbetade med dem, de slutade ge pengar för att fÄ klienter, han hade till och med mÄnga problem eftersom David Sanchez var gift med systern av det handlar om marknadsföring sÄvÀl som medlemsförbund och historien om horn pÄ plattformen betalar vi alla kunder, sanningen Àr en skandal och synd

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Carina, tack sÄ mycket för dina kommentarer, hÀlsningar.

 15. CARLOS svar

  Denna mÀklare Àr en bluff, David Sanchez Àr det vÀrsta av allt, de kommer bara att be om pengar och de kommer inte att kunna ta ut, var mycket försiktiga, de kommer att förlora allt

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Carlos, tack sÄ mycket för din kommentar, hÀlsningar.

 16. Luisa carvajal svar

  Jag har jobbat med dem i mer Ă€n ett Ă„r, jag Ă€r vĂ€ldigt nöjd med dem, jag tjĂ€nar bra pengar varje mĂ„nad. Jag tror att David Sanchez Ă€r en riktig börsmĂ€klare, som verkligen arbetar för sina kunders intresse, det Ă€r dĂ€rför han gör honom kĂ€nd och att alla vill arbeta med honom. Han var sjĂ€lv den som skickade ett Mastercard cmstrader förbetalt kort, dĂ€r jag fĂ„r mina pengar pĂ„ nĂ„gra minuter eller timmar. Ärligt talat, jag vet inte vilket nonsens de skriver, jag kĂ€nner redan David vĂ€l och han Ă€r en pĂ„litlig person, det Ă€r sĂ€kert. Det hĂ€r Ă€r min personliga Ă„sikt, cmstrader Ă€r en sĂ€ker och pĂ„litlig mĂ€klare som hjĂ€lper sina kunder att tjĂ€na pengar.

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Luisa, tack sÄ mycket för att du delar dina kommentarer med oss, hÀlsningar.

 17. Ruben svar

  Detta som jag har lagt ner har sagt till mig att sÀtta den som fick mig till CMS-handlare, Àr upprörd.

 18. Ruben svar

  God morgon, mitt namn Àr Txema och jag Àr en ansluten partner till CMS-handlare, jag Àr ocksÄ administratör av lotterier och statliga satsningar, en klient har sagt till mig detta och jag vill skriva mina slutsatser till de attacker som gjorts pÄ mÀklarföretaget allt Àr osÀkert, förutom att vara en affiliate Àr jag kund och allt fungerar bra, ingen nekas att ta ut sina pengar, det skulle vara bra! Jag som affiliate den 15: e varje mÄnad avvecklar de provisionerna eftersom de mÄste berÀkna dem och analytikerns ÄtgÀrder som tar mitt konto kan inte bli bÀttre.
  Kanske Àr det anledningen till sÄ mycket fiendskap, att de fungerar bra, att de utsökt hanterar företaget sedan 2013, jag tycker att resten Àr onödig.
  hÀlsningar

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Ruben, tack sÄ mycket för att du delar med dig av din erfarenhet med CMS Trader, vÀnliga hÀlsningar.

 19. Ruben svar

  Varje bankerbjudande erbjuder dig sina finansiella produkter inte bara en gÄng, utan Àr alltid intresserad av att fÄ dina pengar placerade i deras bank, Ä andra sidan alla, och jag sÀger allt eftersom jag har varit hos flera mÀklare, de berÀttar för dig var och var tredje du fortsÀtter att sÀtta medan de tjÀnar dig pengar, Àr det en del av dina mÄl medan du fettar dina kunders vinster.
  Dessa onda kommentarer ger ingen mening, jag Àr i CMS-handlare och de tjÀnar mig pengar, nÀr de sÀger till mig att sÀtta in mer, sÀger jag till dem att nu har jag inte en period och de fortsÀtter att vinna.
  Jag fÄr pengar nÀr jag vill, men hur kan ett företag existera sedan 2013 och inte betala nÄgon ett öre ??? som ??, ja, alla som gör vad de vill, jag Àr vÀldigt nöjd med dem.

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Ruben, tack sÄ mycket för din Äsikt, Àven om det bör noteras att vi har hittat mÄnga kommentarer frÄn kunder som nÀmner att de inte har kunnat ta ut sina pengar, hÀlsningar.

 20. JESUS svar

  Efter att ha sett kommentarerna skulle jag bjuda in dig att ta ut ditt kapital och sĂ„ att du kan se hur de inte Ă€r rent vete, adresserna de har pĂ„ deras hemsida Ă€r falska, den i Madrid togs efter att ha kollat ​​den, jag inbjuder dig till kolla hur ett nĂ€tverk ser ut. Om du Ă€r registrerad i CMS, anvĂ€nd din nyckel och lösenord för att komma Ă„t LVERATE - TRADE12–12TRADE – alla Ă€r anslutna, David Sanchez Ă€r den vĂ€rsta trickster, han kommer bara att be dig om pengar och mer pengar , han kommer att skicka varap varje morgon, god morgon partner vi ska tjĂ€na pengar, det finns andra plattformar slösar inte bort din tid och pengar pĂ„ CMS det finns redan mĂ„nga fall av bluff

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Jesus, tack sÄ mycket för att du delade din erfarenhet med oss, vi förstÄr att du var en CMS Trader-klient, eller hur? Kan du berÀtta lite mer om din erfarenhet av mÀklaren? Med vÀnliga hÀlsningar

 21. Alberto svar

  Min erfarenhet av cms-handlare har varit upp till rÀtt datum ... en vÀn rekommenderade det till mig och under dessa sex mÄnader mÄste jag sÀga att mina pengar har stigit precis som jag lovades.
  Jag förestÀller mig att nÀr ett företag har mÄnga kunder Àr det omöjligt att uppnÄ excellens, mycket mindre pÄ en sÄdan volatil marknad med sÄ mÄnga varianter ... det Àr ocksÄ sant att det pÄ internet finns mÄnga troll med avsikt att krossa, antingen ut av tristess, eller direkt för att de Àr kommersiellt intresserade av att göra det.
  En hÀlsning.

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Alberto, tack sÄ mycket för att du delar din Äsikt med CMS Trader med oss, hÀlsningar.

 22. Fernando svar

  God morgon, jag Àr förvÄnad över att nÄgra kommentarer hÀr utsÀtts, sÄ att jag inte ens vet om det finns tvÄ företag som heter CMS Trader, för det jag befinner mig i hÀnder inget av det som sÀgs hÀr. Jag var i andra "mÀklare" och jag var tvungen att gÄ med svansen mellan benen, en del för en sak och andra för andra, tills de rÄdde mig detta företag, de tjÀnar mig att tjÀna pengar som jag aldrig har sett, den tilldelade analytikern och signalerna De Àr av extraordinÀr kvalitet, analytiker / kundrelationen mÄste beaktas eftersom det i andra mÀklare Àr nÀstan obefintligt, jag har tagit ut pengar utan problem och de har till och med erbjudit mig att arbeta som en officiell affiliate-partner av CMSTRADER och jag rÀknar med det.

 23. Didac svar

  God eftermiddag, det verkar otroligt för mig, de mÄste som tillrÄdligt en plattform eller mÀklare som denna dÀr, adresserna Àr falska, de inte har nÄgon form av reglering, de fuskar mÀnniskor nÀr de inte lÀngre kan fÄ mer pengar och framför allt detta man för att ha kallat honom pÄ nÄgot sÀtt David Sanchez (om det Àr hans namn), utan en total bluff ska du Ätminstone sÀga det för att folk kan lita pÄ, jag har varit deras klient och jag har till och med arbetat med dem, de Àr vita handsk bedragare sÀtt inte en euro

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej DIDAC, tack sÄ mycket för din kommentar, vi har uppdaterat recensionen pÄ grund av antalet kommentarer med negativa upplevelser och olika e-postmeddelanden frÄn CMS Trader-klienter, hÀlsningar.

 24. diego svar

  David Sanchez kommer att göra mot dem som alla andra, tappar varje morgon att en sÄdan partner, Àr att sÀlja historien om mentorn, som ocksÄ Àr en lögn, han kommer att be om pengar stÀndigt, subjob Àr att fÄ pengar frÄn kunder, nÀr saker gÄ fel försvinna

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Diego, vi Àr mycket ledsna att lÀsa om din upplevelse, men vi uppskattar att du delar dina kommentarer med oss, hÀlsningar.

 25. diego svar

  David Sanchez Àr varken en mÀklare eller en mada men ber honom om en kopia av hans titel, sjÀlvklart kommer han inte att ge den till dig för att han inte vill visa sitt ansikte, det Àr en total bluff

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Diego, tack sÄ mycket för att du delar din Äsikt med oss, kan du utöka din erfarenhet av CMS Trader lite mer? Med vÀnliga hÀlsningar

 26. MILANGA svar

  Allt gÄr bra för dig till det ögonblick du vill ta ut pengarna, det Àr dÀr du kommer att se problemet, förutom kan du se om du kan bevisa att du med samma lösenord och anvÀndare kan komma Ät cirka 20 plattformar till som fungerar med sirix

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej "MILONGA", tack sÄ mycket för att du delade din erfarenhet med mÀklaren med oss, kommer du ihÄg hur du hittade dem? Med vÀnliga hÀlsningar

 27. saul svar

  Det Àr en bluff, var försiktig med dina investeringar, "cheferna" kommer att försöka lÀmna dig utan ett öre, SCAM

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Saul, tack sÄ mycket för din Äsikt om CMS Trader-mÀklaren, kan du utöka din upplevelse lite? Med vÀnliga hÀlsningar.

 28. Rekommenderade mÀklare svar

  Hej Juan Salvador Aznal, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med CMS Trader med oss, hÀlsningar.

 29. miguel svar

  De har erbjudit mig att arbeta med dem, och efter att ha letat efter information har jag bestÀmt att jag inte kommer att göra det, frÄn början Àr de registrerade i Nya Zeeland, jag har Ànnu inte sett nÄgon kommentar att de har haft problem nÀr de tar ut medel, men jag har sett att det finns en varning frÄn FCA angÄende att de tillhandahÄller tjÀnster i Storbritannien utan tillstÄnd och jag har sökt i cnmv och de dyker inte upp nÄgonstans innan jag tror att det finns mÄnga mellanhÀnder som riskerar pengarna det kostar sÄ mycket att vinna i ett tvivelaktigt alternativ.

  gÀller

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Miguel, sanningen Àr att din Äsikt verkar ganska korrekt, hÀlsningar.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *