Bux mäklare

Kommentarer till Codigo Trading

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklarhandelskoden (även kallad codigotrading.com), är en mäklare av kurser om investeringar. Rekommenderas verkligen kodhandel för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om handelskoden ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är kodhandel ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: David Potau Plana.

 

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Spanien. 

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Code Trading, vi noterar att det erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Gratis kurs, Pro-kod, Elite-kod och VIP-kod. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Gratis kurs: 30 lektioner i video-, text- och bildformat grupperade i 5 moduler.

Pro-kod: virtuella klassrum (1 månad), Telegram kanal och grupp (1 år), exklusiva videor (1 år), handelsstrategi (1 år), verktyg (1 år), orderchef (1 år). Kostnad: 390 euro.

Elitkod: virtuella klassrum (3 månader), Telegram kanal och grupp (2 år), exklusiva videor (2 år), handelsstrategi (2 år), verktyg (2 år), orderchef (2 år), personlig handledning (6 månader) . Kostnad: 890 euro.

VIP-kod: virtuella klassrum (6 månader), Telegram kanal och grupp (2 år), exklusiva videor (2 år), handelsstrategi (2 år), verktyg (2 år), orderchef (2 år), personlig handledning (1 år), individuella virtuella klassrum (6 månader). Kostnad: 1790 euro.

 

Codigo Handelskontotyper
Kod Handelskontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som Code Trading erbjuder är: MT4-plattformen.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som Code Trading tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att de resurser och hjälp som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en fördel för mäklaren.

Codigo Trading webbplats
Handelskods webbplats

Kodhandel ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: bara en ekonomisk kalender, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Código Trading |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: codetrading.com

Telefonnummer: +34 603032135 (Whatsapp)

E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en granskning av kodhandel. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på Código Trading <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att kodhandelsföretaget är tillförlitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att vi rekommenderar att vara försiktiga, för: det är en oreglerad mäklare, i allmänhet fungerar dessa kurser med farliga mäklare, när vi letar efter recensioner om Trading Code hittar vi några kommentarer från personer som har blivit lurade. Vi föreslår att du är försiktig. 

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om kodhandel? Vad har varit din erfarenhet?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.