Kommentarer till Coin2fx

I denna avdelning Vi kommer att analysera Coin2fx-mäklaren (även kallad coin2fx.com), är en CFD och Forex-mäklare. Rekommenderas verkligen Coin2fx för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på Coin2fx. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, med viktig information om företaget, vi avslöjar information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: SMART TRADE AND INVESTMENT LTD.

 

När det gäller hans läge, Mäklaren nämner att de är baserade i: förmodligen Storbritannien, men vi tror att de inte är baserade där eftersom vi inte kan hitta den brittiska förordningen, som de måste ha om de faktiskt är baserade där. 

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: den nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, så vi tror att det är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Coin2fx, vi märkte att de erbjuder 4 olika typer av konton / planer: silverkontot, guldkontot, platinakontot och diamantkontot. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Silverkonto: seniorkonsult, onlinekurser, marknadsöversikter, rekommendationer, support dygnet runt.

Guldkonto: seniorkonsult, online-kurser, veckomarknadsrecensioner, rekommendationer, support dygnet runt, webinarier.

Platinakonto- Expertkontokonsult, videobibliotek, onlinekurser, dagliga marknadsöversikter, rekommendationer, 24-timmars support, webbseminarier, högre hävstång, riskfri handel.

Diamantkonto: VIP-kontokonsult, videobibliotek, VIP-evenemang, onlinekurser, dagliga marknadsöversikter, rekommendationer, support dygnet runt, webinarier, högre hävstång, riskfri handel, exklusiva strategier, exklusiva handelssignaler, 24-timmars utbildningscenter.

Coin2fx kontotyper
Coin2fx kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som Coin2fx erbjuder är: Coin2fx egen plattform.

Vi kommer nu att analysera olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som Coin2fx tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en fördel för mäklaren.

Coin2fx webbplats
Coin2fx webbplats

Coin2fx ger följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: några live-diagram, förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, några utbildningsartiklar, ordlista, ekonomisk kalender, nyheter om marknaderna, inte mycket annat egentligen.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Coin2fx |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: coin2fx.com

Telefonnummer: + 44 203 7694030

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning på Coin2fx <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att Coin2fx-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, det är inte klart var det är baserat, när vi letar efter recensioner om Coin2fx hittar vi mestadels negativa recensioner. Vi föreslår att du är försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Uppmärksamhet: i maj 2020 har CNMV utfärdat en varning mot Coin2fx

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Coin2fx? Vad har varit din erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *