✔️ Information granskad och uppdaterad i februari 2024 av Pedro Martínez González

Kommentarer om Coindaq

I denna avdelning vi analyserar mäklaren coindaq (även kallad coindaq.io), är en Cryptocurrency-mäklare. Rekommenderas Coindaq verkligen att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi granskar Coindaq. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi vill tro att vår recensionssida hjälper investerare genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör känna till innan de lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Moonlight Capital Ltd.

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Dominica.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Coindaq, noterar vi att det erbjuder 6 olika typer av konton / planer: Grundkonto, Silverkonto, Guldkonto, VIP-konto, Platinakonto och Diamantkonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Grundläggande konto: minsta initiala insättning på $250, hävstång upp till 1:10, kontoansvarig, 50 % bonus.

Silverkonto: minsta initiala insättning på $10.000, hävstång upp till 1:20, Senior Account Manager, 75% bonus, teknisk utbildning.

Guldkonto: minsta initiala insättning på $25.000, hävstång upp till 1:30, Executive Account Manager, 100 % bonus, teknisk och grundläggande utbildning, daglig handel.

VIP-konto: minsta initiala insättning på $50.000, hävstång upp till 1:40, VIP-kontoansvarig, 150 % bonus, teknisk och grundläggande utbildning, daglig handel.

Platinakonto: minsta initiala insättning på $100.000, hävstång upp till 1:40, BDG-kontoansvarig, 150 % bonus, teknisk och grundläggande utbildning, daytrading.

Diamantkonto: minsta initiala insättning på $500.000, hävstång upp till 1:40, BDG-kontoansvarig, 175 % bonus, teknisk och grundläggande utbildning, daytrading.

Coindaq kontotyper
Coindaq kontotyper (1)
Coindaq kontotyper
Coindaq kontotyper (2)

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bild 1 i full storlek y Klicka här för att se bild 2 i full storlek

La plattform att fungera som Coindaq erbjuder är: egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedel för handlare som Coindaq tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en bra poäng till mäklarens fördel.

Coindaq webbplats
Coindaq webbplats

Coindaq tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: några livediagram, information och förklaring av grundläggande begrepp, FAQ-sektion, egentligen inte mycket mer än så här.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om coindaq |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: coindaq.io

Telefonnummer: + 37166163736

E-post: [e-postskyddad]

>>> Bedömning på coindaq <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget coindaq är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Efter att ha sett allt detta rekommenderar vi att vara försiktig, eftersom: det är en mycket farlig mäklare eftersom den inte är reglerad, den är baserad i ett mycket osäkert land (Dominica), och när man letar efter recensioner om coindaq Vi hittade många negativa recensioner som varnade för denna mäklare. Vi föreslår att du är försiktig.

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Coindaq? Vad har du varit med om?
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Coindaq: Betyg och kommentarer»

 1. Santiago Navas svar

  Det här företaget kommer inte att låta dig dra dig ur. Min man blev lurad, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Santiago Navas, tack för att du skrev om Coindaq. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *