Kommentarer till Coinsoft

I denna avdelning vi analyserar mäklaren coinsoft (även kallat coinsoft.io), är en Forex-, Cryptocurrency- och CFD-mäklare. Rekommenderas verkligen Coinsoft för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi granskar Coinsoft. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare bör veta innan de lutar sig eller inte med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: VC Management LLC.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Saint Vincent och Grenadinerna.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Coinsoft, vi märkte att det erbjuder 7 olika typer av konton / planer: Baskonto, bronskonto, silverkonto, guldkonto, platinkonto, diamantkonto och svart konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Grundläggande konto: minsta initiala insättning på $250, 3 utbildnings- och affärssessioner med en senioranalytiker, tillgång till mer än 100 tillgångar.

Bronskonto: minsta initiala insättning på $1.000, 10 utbildnings- och handelssessioner med en senioranalytiker, tillgång till 100+ tillgångar, 3 VIP-signaler, första gratis uttag.

Silverkonto: minsta initiala insättning på $3.000obegränsat, utbildnings- och handelssessioner med en senioranalytiker, tillgång till mer än 200 tillgångar, 5 VIP-signaler, 5 gratis uttag.

Guldkonto: minsta initiala insättning på $7.000, obegränsad utbildning och handelssessioner med en Senior Analyst, tillgång till mer än 200 tillgångar, 5 VIP-signaler varje vecka, 10 gratis uttag.

Platinakonto: minsta initiala insättning på $15.000, obegränsat antal utbildnings- och handelssessioner med en senioranalytiker, tillgång till mer än 200 tillgångar, 10 VIP-signaler varje vecka, obegränsat gratis uttag.

Diamantkonto: minsta initiala insättning på $25.000, obegränsad utbildnings- och handelssessioner med en senioranalytiker, tillgång till 200+ tillgångar, obegränsad VIP-signaler, obegränsat gratis uttag, 10 gratis expressuttag, ökad hävstång på alla tillgångar, finansiell rådgivningstjänster.

Svart konto: minsta initiala insättning på $50.000, obegränsad utbildning och handelssessioner med Senior Analyst, tillgång till 200+ tillgångar, obegränsad VIP-signaler, obegränsat gratis uttag, obegränsat gratis expressuttag, ökad hävstång på alla tillgångar, finansiell rådgivningstjänster, minimala marginaler på alla tillgångar.

Coinsoft kontotyper
Coinsoft kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Coinsoft erbjuder är: egen plattform.

Vi kommer nu att analysera olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som Coinsoft tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en stor sak för mäklaren.

Coinsofts webbplats
Coinsofts webbplats

Coinsoft tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: några live-diagram, förklaring av vissa koncept, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

| Annan information om coinsoft |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: coinsoft.io

Telefonnummer: +442030975412 | +442030975413

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning på coinsoft <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget coinsoft är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

När vi ser allt detta rekommenderar vi försiktighet, för: det är en oreglerad mäklare och dess huvudkontor ligger i ett riktigt osäkert land att investera (Saint Vincent och Grenadinerna). När du letar efter recensioner om coinsoft Vi hittade flera som är negativa och varnar för den här mäklaren. Vi föreslår att du är försiktig.

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i januari 2021 FCA, har lagt till coinsoft till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till A️ FCA-varningen från januari 2021

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Coinsoft? Vad har varit din erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Coinsoft: Betyg och kommentarer»

 1. Laura svar

  De blockerade mina uttag och de svarar inte på mina samtal, vad kan jag göra?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Laura, tack för att du kommenterade Coinsoft. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *