Bux mäklare

Colmex Pro recensioner

 

➡️ I det här avsnittet vi kommer att analysera Colmex Pro (kallas även med namnet: colmex24.com), är mäklare av Forex och CFD. Rekommenderas Colmex Pro verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

sedan hittar du följande: åsikter om Colmex Pro ✅, påståenden, klagomål 😡, erfarenheter 📝, analys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är Colmex Pro ⚠️ en säker sida? ⛔ Kan vi lita på detta företag? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.


Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 


ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Colmex Pro nämner att vara en del av: Colmex Trading Ltd.

❌ När det gäller din läge, företaget är baserat i Förenade kungariket och USA enligt hemsidan, men det finns ingen giltig information som bekräftar detta, vi tror att det är falsk information.

❌ Om vi ​​analyserar din säkerhet, observerar vi att Colmex Pro nämner att de regleras av CySE, men denna information är falsk eftersom de är uppsagda av samma enhet.

UPPMÄRKSAMHET: Colmex Pro är en mäklare INTE REGLERAD. ⚠

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfyller mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera de typer av konton det erbjuder Colmex Pro, I detta fall, vi noterar att det inte erbjuder typer av planer.

La plattform att fungera som Colmex Pro erbjuder är: Webbhandlare.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som Colmex Pro tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara a stor poäng till förmån för mäklaren.

Colmex Pro hemsida
Colmex Pro hemsida

Colmex Pro ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: en kort förklaring om de tjänster den erbjuder, livediagram och marknadsanalyser, nyheter, inte mycket annat.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information Colmex Pro

 

🔻 Vi kommer att lämna dig något mer än Information om du vill kontakta företaget eller själv se dess webbplats. 🔻

🌏 Webbplats: colmex24.com

📞 Telefonnummer: + 442037691124

📧 E-post: kontakt från webbplatsen

Du kanske undrar varför vi recenserade Colmex Pro. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

 

Värdering på Colmex Pro

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: Tror vi att Colmex Pro-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys av 2021 ⭐

Efter att du har undersökt det rekommenderar vi var försiktig, eftersom det är en olagligt företag, klart anges för ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är väldigt lite transparent, väl det erbjuder inte juridisk information, visa inte uppgifter om din registrering plus saknar reglering (oreglerat företag). ❌

⛔ Observera⛔ : i februari 2022 har CySEC lagt till Colmex Pro till din lista över bedrägliga finansiella företag, för att ha agerat utan tillstånd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREMT FÖRSIKTIGHET ⛔

➡️ Länk till CySEC februari 2022 varning ⚠️


📛 Kort sagt: Det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

 

 

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻 

 

Vad tycker du om Colmex Pro? Vad har varit din erfarenhet?

 


Bux mäklare

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Colmex Pro: utvärdering och kommentarer»

 1. Maria-Antonia Portela svar

  Lita inte på dem, det enda de säger är lögner, de har redan blivit varnade av CySEC

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Maria-Antonia Portela, tack för att du kommenterar Colmex Pro. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.