✔️ Information granskad och uppdaterad i februari 2024 av Pedro Martínez González

COMEX handlar om kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mäklaren COMEX Trades (även kallad comextrades.com), är en Forex-, Cryptocurrency- och CFD-mäklare. Rekommenderas verkligen COMEX Trades för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om COMEX Trades ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är det COMEX-affärer ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: COMEX Ltd.

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i: England, även om det finns tillräckligt med anledning att tro att det är falskt.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren ser vi att de inte nämner något om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av COMEX Trades, vi noterar att sidan inte ger information om att ha olika typer av konton.

Las plattformar att fungera som COMEX Trades erbjuder är: de nämner det inte, de kommer sannolikt att använda COMEX Trades egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som COMEX Trades tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en fördel för mäklaren.

COMEX Trades webbplats
COMEX Trades webbplats

COMEX Trades tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: bara några nyheter, verkligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om COMEX Trades |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: comextrades.com

Telefonnummer: + 441613941701

E-post: [e-postskyddad]

>>> Bedömning på COMEX Trades <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att COMEX Trades är tillförlitliga? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi rekommenderar att vara försiktiga, för: det är en oreglerad mäklare och vi vet inte var dess bas ligger när vi letar efter recensioner om COMEX Trades Vi hittade ingen annan recension, vi tror att det är en ny mäklare utan meriter. Vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i januari 2021 tillkom CNMV COMEX Trades till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till CNMV-varningen för januari 2021

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om COMEX Trades? Vad har varit din erfarenhet?
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

8 kommentarer om «COMEX-affärer: Betyg och kommentarer»

 1. carlos andres kastanjefiskare svar

  för mer än ett år sedan gjorde jag en investering i Comex-handel på rekommendation av en vän, men detta är datumet då jag inte har kunnat kräva en del av de pengarna eftersom det verkar som att de inte går att ta ut, så för mig är det en bluff, mail skickas till supporten som säger att det är deras sidor och aldrig svarar på något, dessa människor är tjuvar, bedragare, opportunister som utnyttjar människors situation för att stjäla dem, om inte varför lämnar de inte tillbaka pengarna

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Carlos, tack för att du kommenterar COMEX Trades. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. NFT svar

  på deras webbplats säger de "COMEX Trades (COMEX Limited) är ett privat investeringsbolag som är officiellt registrerat i Storbritannien."

  dessa skurkar försöker förvirra att se ut som en reglerad mäklare

  De är inte baserade i England, det här är falskt

  om det är verkligt, borde de ha regleringen av englands tillsynsmyndighet, vilket de inte har

  bli inte lurad

  låt dig inte luras av comex-affärer

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej NFT, vad de säger är FALSE, tack för att du delar din erfarenhet med COMEX Trades, den här mäklaren är en SCAM, om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor som investerar i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 3. Segrare svar

  Akta dig för den här mäklaren, de är bedragare, jag rekommenderar det inte

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Victor, tack för att du delar din erfarenhet med COMEX Trades, den här mäklaren är en SCAM. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, speciellt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 4. Jovite svar

  De är bedragare, människor som lätt får pengarna, min man lurades, vi investerade våra pengar för att stödja våra sjuka släktingar och nu blir de ointresserade, de svarade aldrig mer. Det är synd att världen är full av dåliga människor som Comex handlar. Hur många fler som luras får man pengarna med så mycket ansträngning i dessa svåra tider. Men det finns en rättfärdig Gud som ser allt.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Jovita, tack för att du delar din erfarenhet med COMEX Trades, den här mäklaren är en SCAM, om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, speciellt om det är information som du tror kan hjälpa andra att investera i detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *