I det här avsnittet kommer vi att berätta varför NO deberías invertir en Confidex. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. A continuación te mostraremos información esencial sobre Confidex y te diremos porqué llegamos a tal conclusión:

Grundläggande information

🌐 webbplatstrustex.com
???? företaget*Arvis Capital Ltd och Toumpaka Ltd
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-mail addresshar inte
📈 Plattformegen plattform
📌 AdressLumpeenkatu 6, 33900 Tampere, Finland

⚠️ Confidex es propiedad de BKCOIN Limited, la empresa está ubicada en Finlandia, farligt för sina kunder på grund av dess bristande reglering och brist på allvar. Klienter är oskyddade. Företaget ligger på en mycket osäker plats, var försiktig. ⚠️

Kontotyper

Ahora pasamos a analizar los tipos de cuenta que ofrece Confidex, en este caso, observamos que ofrece 4 diferentes tipos de cuenta:

KontotypMinsta initiala insättning
Basico$250
Guld$25000
Platina$100000
VIP$250.000

Information på webben

Sitio web de Confidex
binär kommentar

Confidex proporciona una explicación básica sobre los productos financieros que ofrece, noticias y análisis del mercado, calendario económico, calculadora de activos, gráficos en vivo, realmente no mucho más que esto.

Lista över telefonnummer

+358 (0) 10 4244 110 XNUMX

+1 864 757 3055

+ 33 9 63 58 32 40

+ 86 (0) 20 3220 3501

???? Valoración final de Confidex ????

Slutligen, och med några få ord, nuestra recomendación es: NO INVIERTAS CON Confidex.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Novedades sobre Confidex:

datumUppdatering – nyheter
Oktober 2022Recibimos una gran cantidad de mensajes de clientes de Confidex que aseguran no poder retirar su capital.

Användarrecensioner

¿Que piensas de Confidex? ¿Cuál ha sido tu experiencia?

Vad är din åsikt? Te invitamos a colaborar con nosotros y votar. También puedes dejar un comentario sobre tu experiencia con Confidex.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Cómo Reclamar Dinero estafado por Confidex

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Cómo Denunciar a Confidex

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

¿Cómo puedo denunciar a Confidex?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Confidex en bluff – är det bluff?

Sí. Creemos que Confidex es Scam. Hemos recibido mensajes de clientes que mencionan no poder retirar su capital, esto sumado a otras características muy negativas de la empresa.

Är Confidex pålitlig?

No. Confidex no es confiable, es una empresa muy poco segura: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

¿Cómo recuperar dinero de Confidex?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

¿Hay alternativas (recomendadas) a Confidex?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Är Confidex en bluff? 2022 recensioner»

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hola ANONIMO, gracias por tu comentario sobre Confidex. Este broker es considerado una ESTAFA. Sugerimos NO enviar dinero, mienten para robarte, las operaciones son ficticias, el dinero nunca lo cruzan con el mercado, lo simulan y al final te marcan y dicen que lo perdiste todo y se lo quedan.

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer pengar för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det aldrig! Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa dem som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnet på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka du har blivit kontaktad, etc.

   För att få tillbaka dina pengar, prata med vår CHAT eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.