✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Pedro Martínez González

Konfixfinansiella kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren Confixfinancial (även kallad confixfinancial.com), är en Forex- och CFD-mäklare. Rekommenderas verkligen Confixfinancial för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension av Confixfinancial. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: DKG Group LTD.

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att han är baserad på: Marshallöarna. 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, så vi tror att det är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Confixfinancial, vi noterar att de inte ger information om att ha olika kontotyper.

Las plattformar att fungera som Confixfinancial erbjuder är: MT4-plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Confixfinancial tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att de resurser och hjälp som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en fördel för mäklaren.

Confixfinancial webbplats
Confixfinancial webbplats

Confixfinancial ger följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring av Confixfinancial finansiella produkter, förklaring av några grundläggande begrepp om investeringsvärlden, egentligen inte mycket mer än detta.

Bitcoin Evolution och Confixfinancial

Bitcoin Evolution och Confixfinancial
Bitcoin Evolution och Confixfinancial
Bitcoin Evolution och Confixfinancial 2
Bitcoin Evolution och Confixfinancial 2

Enligt meddelanden från Confixfinancial-klienter använder mäklaren bedräglig reklam som den som kan ses på bilderna, där det till exempel nämns att kunna tjäna tusentals dollar som investerar i kryptovalutor. Webbplatsen är securelyriches.com/bitcoinevolution/

Amancio Ortega och Confixfinancial

breaknew.myshopify.com och Confixfinancial
breaknew.myshopify.com och Confixfinancial

Enligt meddelanden från Confixfinancial-klienter använder mäklaren bedräglig reklam som den som kan ses på bilderna, där till exempel en påstådd nyhet nämns (som vi tror är falsk) från Amancio Ortega, en miljonär från Spanien. och som påstås ha använt Bitcoin Evolution (se föregående bild) som efter en sökning slutar ta dig till Confixcinancial. Webbplatsen är breaknew.myshopify.com/apps/ipapka/ och secureriches.com/bitcoinevolution/

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Confixfinancial |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: confixfinancial.com/es/

Telefonnummer: +34911238529 och +442039666342

E-post: [e-postskyddad], [e-postskyddad] y [e-postskyddad]

>>> Bedömning på Confixfinancial <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att Confixfinancial-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: vi tror att det är en oreglerad mäklare, den är baserad i osäkra länder (Marshallöarna), när vi letar efter andra recensioner om Confixfinancial kunde vi inte hitta några, som får oss att tro att det är ett nytt företag. Vi föreslår att du är försiktig.

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Uppdatering februari 2020: mäklaren använder bedräglig reklam. Vi föreslår försiktighet.

Uppdatering mars 2020- Baserat på kundfeedback verkar Confixfinancial vara kopplat till mäklare med ett mycket dåligt rykte som KontoFXOlympia Markets, OlympiusGlobal, Uppprofx y ProuFX. Vi föreslår extrem försiktighet.

Uppdatering mars 2020: CNMV, den spanska finansiella tillsynsmyndigheten, har utfärdat en varning mot Confixfinancial.

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

[demokrati id=”360″]
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

18 kommentarer om «Confixfinancial: Betyg och kommentarer»

 1. Confix-upro offer svar

  Hej,

  ConfixFinancial-mäklare är desamma som KontoFX-UproFX-Olympia Markets-Libra Markets, Grandefex och andra.

  ConfixFinancial är deras nya varumärke, men de är samma bedragare. Företagen bakom webbplatsen är desamma och de får pengarna till slut också.

  Alla reklamfilmer använder falska namn, vare sig det är Sam, Hugo, Felipe, Bea och de förmodade numren i London, Schweiz, etc. är också falska, allt är falskt. Enligt polisen och advokaterna är de i Bulgarien och andra länder, det finns ett callcenter där de ringer offren i länder i Östeuropa.

  Det finns redan ganska avancerade polisutredningar, och vi är en grupp på mer än 75 offer som redan har åtalats och med den nationella polisen i instruktionsdomstolen:

  [e-postskyddad] o [e-postskyddad]

  Det enda sättet att sätta stopp för dessa bedragare är att gå med, för om inte, kommer polisen att ignorera isolerade klagomål. Det är synd att de fortsätter så här och fuskar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Offer, tack så mycket för dina kommentarer och all denna information om Confixfinancial.

   hälsningar

 2. Nazareth svar

  Jag är i samma situation och begärde pengarna från mitt konto för att byta till en annan mäklare, och omedelbart ringde de mig. De berättade för mig att det inte var en bluff att de ville frigöra pengarna, för på det sättet hade de andelen vinster, för att släppa bad de mig om en insättning som i slutändan sänktes, som en garanti för uttag till mellanhänder. Bank. I morgon måste jag ha mina pengar på mitt konto.
  Jag har allt registrerat, samtal och siffror, så kontakta mig vid behov så tar vi på oss detta bedrägeri. De försäkrar mig genom aktiv och passiv att jag kommer att få tillbaka min investering. Vi får se. Jag har lagt mycket sockerrör i dem och jag är alltid på toppen av dem. Jag blev också stickad av tillkännagivandet av Amancio och andra kändisar.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Nazaret, tack för att du delar din erfarenhet med Confixfinancial. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand? Allt du nämner om Confixfinancial låter riktigt dåligt.

   hälsningar

 3. John svar

  Jag har investerat 300 € och från minut 1 har allt varit problem. När du väl har angett pengarna finns det ingen möjlighet att få tillbaka dem. De håller det direkt och försvinner.
  Investera inte i denna plattform eftersom du kommer att förlora pengar.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Juan, tack för att du delar din erfarenhet med Confixfinancial. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand? Allt du nämner om Confixfinancial låter riktigt dåligt.

   hälsningar

 4. John svar

  INVESTERA INTE I DENNA PLATTFORM, DET ÄR EN LURBROT !!

  DU ÄR INTE FÖR ATT TA UT PENGARNA ELLER VINSTER NÅGONSIN TID !!

  Lyckligtvis har jag investerat en liten summa och varje dag ringde de dig för att erbjuda bra avkastning och ber dig att investera större belopp (vilket gjorde oss omedelbart misstänksamma mot dem). Jag vårdades av en viss Jesús Cortes Escalante av kubansk ursprung (eller så presenterade han sig själv). Han ringde mig varje dag för att få mitt förtroende men så snart jag begärde återkallelse av en del av mitt konto ringde han mig inte igen ...

  Om någon har en möjlig lösning för att ta ut pengarna, vänligen kommentera.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Juan, tack för att du delar din erfarenhet med Confixfinancial. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   hälsningar

 5. Mariana svar

  Hej och god morgon alla, en annan som inte kan dra ut något från detta tjueföretag som kallas confixfinancial, de är inte uppmärksamma på uttagsbegäran.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Mariana, tack för att du delar din erfarenhet med Confixfinancial. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på personer som kontaktade dig, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från?

   hälsningar

 6. Alfred svar

  den jävla falska annonsen från amancio ortega är den som fick mig att lita på dem och nu vill de inte returnera mina pengar, lita inte på dem, snälla gör det inte

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Alfredo, tack för att du delar din erfarenhet med Confixfinancial. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-postmeddelanden som du har kontaktats från?

   hälsningar

 7. ygo svar

  De är samma uprofx-råttor, bara med ett nytt namn och en ny webbplats, tro inte på dem för jag försäkrar dig att de kommer att bluffa alla dina pengar. INBROKAR.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Ygo, tack för att du delar din erfarenhet med Confixfinancial. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-postmeddelanden som du har kontaktats från? Kan du berätta varför du säger att de är samma människor som UproFX?

   hälsningar

 8. A. svar

  hej, en vän och jag har investerat, ärligt talat är det inte en stor summa (lyckligtvis (av pengar, eftersom vi trodde att det kunde vara en bluff, eftersom de ger bra avkastning och ringer mycket ofta, vilket gjorde oss misstänksamma om dem omedelbart. Och Nåväl, nu kan vi inte dra tillbaka de gör tusentals ursäkter. Det är en varning om de också ringer dig att investera, gör inte det. Jag ger fortfarande inte upp mina pengar men jag har inte kunnat hitta rätten på ögonblicket. sätt att dra sig tillbaka, varken min vän eller jag.

  Om du har några rekommendationer om hur jag kan dra mig tillbaka, lyssnar jag på dig.

  Tack. TILL.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej A, tack för att du delar din erfarenhet med Confixfinancial. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-postmeddelanden som du har kontaktats från?

   hälsningar

 9. JOSEPH BOURBON svar

  Hej, vad vet du mer om den här mäklaren säkert? Tja, jag skulle vilja se till att kommentarerna är sanna när du publicerar något som tyder på att de "TROR" ATT DET INTE REGLERAS ELLER INTE. Om du har säker och korrekt information är detta min e-postadress [e-postskyddad].
  Jag har redan investerat 128,250 XNUMX euro med denna plattform.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Joseph, tack för att du delar din erfarenhet med Confixfinancial. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post? Att de inte nämner deras regler tydligt, att de är baserade på Marshallöarna är ett mycket DÅLIGT tecken. Försök att dra dig tillbaka och du nämner oss.

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *