Konfixfinansiella kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera mĂ€klaren Confixfinancial (Ă€ven kallad confixfinancial.com), Ă€r en Forex- och CFD-mĂ€klare. Rekommenderas verkligen Confixfinancial för att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension av Confixfinancial. Det beror pÄ att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr översiktssida hjÀlper investerare, genom att tillhandahÄlla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

MÀklaren nÀmner att vara en del av: DKG Group LTD.

 

NĂ€r det gĂ€ller hans lĂ€ge, mĂ€klaren nĂ€mner att han Ă€r baserad pĂ„: Marshallöarna. 

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: de nĂ€mner ingenting om att vara en reglerad mĂ€klare, sĂ„ vi tror att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Confixfinancial, vi noterar att de inte ger information om att ha olika kontotyper.

Las plattformar att fungera som Confixfinancial erbjuder Àr: MT4-plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som Confixfinancial tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att de resurser och hjÀlp som tillhandahÄlls pÄ webbplatsen kan vara en fördel för mÀklaren.

Confixfinancial webbplats
Confixfinancial webbplats

Confixfinancial ger följande hjÀlp eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring av Confixfinancial finansiella produkter, förklaring av nÄgra grundlÀggande begrepp om investeringsvÀrlden, egentligen inte mycket mer Àn detta.

 

Bitcoin Evolution och Confixfinancial

 

Bitcoin Evolution och Confixfinancial
Bitcoin Evolution och Confixfinancial

 

Bitcoin Evolution och Confixfinancial 2
Bitcoin Evolution och Confixfinancial 2

 

Enligt meddelanden frÄn Confixfinancial-klienter anvÀnder mÀklaren bedrÀglig reklam som den som kan ses pÄ bilderna, dÀr det till exempel nÀmns att kunna tjÀna tusentals dollar som investerar i kryptovalutor. Webbplatsen Àr securelyriches.com/bitcoinevolution/

 

Amancio Ortega och Confixfinancial

 

breaknew.myshopify.com och Confixfinancial
breaknew.myshopify.com och Confixfinancial

 

Enligt meddelanden frÄn Confixfinancial-klienter anvÀnder mÀklaren bedrÀglig reklam som den som kan ses pÄ bilderna, dÀr till exempel en pÄstÄdd nyhet nÀmns (som vi tror Àr falsk) frÄn Amancio Ortega, en miljonÀr frÄn Spanien. och som pÄstÄs ha anvÀnt Bitcoin Evolution (se föregÄende bild) som efter en sökning slutar ta dig till Confixcinancial. Webbplatsen Àr breaknew.myshopify.com/apps/ipapka/ och secureriches.com/bitcoinevolution/

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

| Annan information om Confixfinancial |

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: confixfinancial.com/en/

Telefonnummer: +34911238529 och +442039666342

E-post: [e-postskyddad]financial.com, [e-postskyddad] y [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning pÄ Confixfinancial <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att Confixfinancial-företaget Àr pÄlitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen Àr att vi tror att det Àr bÀttre att vara försiktig eftersom: vi tror att det Àr en oreglerad mÀklare, den Àr baserad i osÀkra lÀnder (Marshallöarna), nÀr vi letar efter andra recensioner om Confixfinancial kunde vi inte hitta nÄgra, som fÄr oss att tro att det Àr ett nytt företag. Vi föreslÄr att du Àr försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Uppdatering februari 2020: mÀklaren anvÀnder bedrÀglig reklam. Vi föreslÄr försiktighet.

 

Uppdatering mars 2020- Baserat pÄ kundfeedback verkar Confixfinancial vara kopplat till mÀklare med ett mycket dÄligt rykte som KontoFXOlympia Markets, OlympiusGlobal, Uppprofx y ProuFX. Vi föreslÄr extrem försiktighet.

 

Uppdatering mars 2020: CNMV, den spanska finansiella tillsynsmyndigheten, har utfÀrdat en varning mot Confixfinancial.

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Confixfinancial? Vad har varit din erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

18 kommentarer om «Confixfinancial: Betyg och kommentarer»

 1. Confix-upro offer svar

  Hej,

  ConfixFinancial-mÀklare Àr desamma som KontoFX-UproFX-Olympia Markets-Libra Markets, Grandefex och andra.

  ConfixFinancial Àr deras nya varumÀrke, men de Àr samma bedragare. Företagen bakom webbplatsen Àr desamma och de fÄr pengarna till slut ocksÄ.

  Alla reklamfilmer anvĂ€nder falska namn, vare sig det Ă€r Sam, Hugo, Felipe, Bea och de förmodade numren i London, Schweiz, etc. Ă€r ocksĂ„ falska, allt Ă€r falskt. Enligt polisen och advokaterna Ă€r de i Bulgarien och andra lĂ€nder, det finns ett callcenter dĂ€r de ringer offren i lĂ€nder i Östeuropa.

  Det finns redan ganska avancerade polisutredningar, och vi Àr en grupp pÄ mer Àn 75 offer som redan har Ätalats och med den nationella polisen i instruktionsdomstolen:

  [e-postskyddad] o [e-postskyddad]

  Det enda sÀttet att sÀtta stopp för dessa bedragare Àr att gÄ med, för om inte, kommer polisen att ignorera isolerade klagomÄl. Det Àr synd att de fortsÀtter sÄ hÀr och fuskar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Offer, tack sÄ mycket för dina kommentarer och all denna information om Confixfinancial.

   hÀlsningar

 2. Nazareth svar

  Jag Àr i samma situation och begÀrde pengarna frÄn mitt konto för att byta till en annan mÀklare, och omedelbart ringde de mig. De berÀttade för mig att det inte var en bluff att de ville frigöra pengarna, för pÄ det sÀttet hade de andelen vinster, för att slÀppa bad de mig om en insÀttning som i slutÀndan sÀnktes, som en garanti för uttag till mellanhÀnder. Bank. I morgon mÄste jag ha mina pengar pÄ mitt konto.
  Jag har allt registrerat, samtal och siffror, sÄ kontakta mig vid behov sÄ tar vi pÄ oss detta bedrÀgeri. De försÀkrar mig genom aktiv och passiv att jag kommer att fÄ tillbaka min investering. Vi fÄr se. Jag har lagt mycket sockerrör i dem och jag Àr alltid pÄ toppen av dem. Jag blev ocksÄ stickad av tillkÀnnagivandet av Amancio och andra kÀndisar.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Nazaret, tack för att du delar din erfarenhet med Confixfinancial. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand? Allt du nÀmner om Confixfinancial lÄter riktigt dÄligt.

   hÀlsningar

 3. John svar

  Jag har investerat 300 € och frĂ„n minut 1 har allt varit problem. NĂ€r du vĂ€l har angett pengarna finns det ingen möjlighet att fĂ„ tillbaka dem. De hĂ„ller det direkt och försvinner.
  Investera inte i denna plattform eftersom du kommer att förlora pengar.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Juan, tack för att du delar din erfarenhet med Confixfinancial. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand? Allt du nÀmner om Confixfinancial lÄter riktigt dÄligt.

   hÀlsningar

 4. John svar

  INVESTERA INTE I DENNA PLATTFORM, DET ÄR EN LURBROT !!

  DU ÄR INTE FÖR ATT TA UT PENGARNA ELLER VINSTER NÅGONSIN TID !!

  Lyckligtvis har jag investerat en liten summa och varje dag ringde de dig för att erbjuda bra avkastning och ber dig att investera större belopp (vilket gjorde oss omedelbart misstĂ€nksamma mot dem). Jag vĂ„rdades av en viss JesĂșs Cortes Escalante av kubansk ursprung (eller sĂ„ presenterade han sig sjĂ€lv). Han ringde mig varje dag för att fĂ„ mitt förtroende men sĂ„ snart jag begĂ€rde Ă„terkallelse av en del av mitt konto ringde han mig inte igen ...

  Om nÄgon har en möjlig lösning för att ta ut pengarna, vÀnligen kommentera.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Juan, tack för att du delar din erfarenhet med Confixfinancial. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   hÀlsningar

 5. Mariana svar

  Hej och god morgon alla, en annan som inte kan dra ut nÄgot frÄn detta tjueföretag som kallas confixfinancial, de Àr inte uppmÀrksamma pÄ uttagsbegÀran.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Mariana, tack för att du delar din erfarenhet med Confixfinancial. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ personer som kontaktade dig, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn?

   hÀlsningar

 6. Alfred svar

  den jÀvla falska annonsen frÄn amancio ortega Àr den som fick mig att lita pÄ dem och nu vill de inte returnera mina pengar, lita inte pÄ dem, snÀlla gör det inte

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Alfredo, tack för att du delar din erfarenhet med Confixfinancial. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-postmeddelanden som du har kontaktats frÄn?

   hÀlsningar

 7. ygo svar

  De Àr samma uprofx-rÄttor, bara med ett nytt namn och en ny webbplats, tro inte pÄ dem för jag försÀkrar dig att de kommer att bluffa alla dina pengar. INBROKAR.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Ygo, tack för att du delar din erfarenhet med Confixfinancial. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-postmeddelanden som du har kontaktats frÄn? Kan du berÀtta varför du sÀger att de Àr samma mÀnniskor som UproFX?

   hÀlsningar

 8. A. svar

  hej, en vÀn och jag har investerat, Àrligt talat Àr det inte en stor summa (lyckligtvis (av pengar, eftersom vi trodde att det kunde vara en bluff, eftersom de erbjuder bra avkastning och ringer vÀldigt ofta, vilket gjorde oss misstÀnksamma om dem direkt. Och nu kan vi inte dra tillbaka de gör tusentals ursÀkter. Det Àr en varning om de ocksÄ ringer dig att investera, gör det inte. Jag ger fortfarande inte upp mina pengar men jag har inte lyckats hitta rÀtt pÄ för nÀrvarande sÀtt att dra mig tillbaka, varken min vÀn eller jag.

  Om du har nÄgra rekommendationer om hur jag kan dra mig tillbaka, lyssnar jag pÄ dig.

  Tack. TILL.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej A, tack för att du delar din erfarenhet med Confixfinancial. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-postmeddelanden som du har kontaktats frÄn?

   hÀlsningar

 9. JOSEPH BORBON svar

  Hej, vad vet du mer om den hÀr mÀklaren sÀkert? Tja, jag skulle vilja se till att kommentarerna Àr sanna nÀr du publicerar nÄgot som tyder pÄ att de "TROR" ATT DET INTE REGLERAS ELLER INTE. Om du har sÀker och korrekt information Àr detta min e-postadress [e-postskyddad].
  Jag har redan investerat 128,250 XNUMX euro med denna plattform.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Joseph, tack för att du delar din erfarenhet med Confixfinancial. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post? Att de inte nĂ€mner deras regler tydligt, att de Ă€r baserade pĂ„ Marshallöarna Ă€r ett mycket DÅLIGT tecken. Försök att dra dig tillbaka och du nĂ€mner oss.

   hÀlsningar

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *