Kommentarer om Crown Trade Limited
I denna avdelning vi kommer att analysera Crown Trade Limited (även kallad med namnet: crowntradeltd.com)Är en fondförvaltning och rådgivande plattform. Rekommenderas Crown Trade Limited verkligen för en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker webbplats? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om Crown Trade Limited Claims, påståenden, klagomål 😡, erfarenheter 📝, analys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är Crown Trade Limited ⚠️ en säker webbplats? ⛔ Kan vi lita på detta företag? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

 
❌ Crown Trade Limited nämner vara del av: Crown Trade Limited (obefintlig)

 

❌ När det gäller din läge, företaget är baserat i Nya Zeeland enligt webbplatsen, men det finns ingen giltig information för att bekräfta detta tror vi det det är falsk information.

 

❌ Om vi ​​analyserar din säkerhet, observerade vi det Crown Trade Limited den har ingen typ av reglering.

 

UPPMÄRKSAMHET: Crown Trade Limited är mäklare INTE REGLERAD. ⚠

 

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera de typer av konton det erbjuder Crown Trade Limited, I detta fall, vi observerar att det erbjuder 5 olika investeringspaket. Vi lämnar en bild med mer information om varje kontotyp.

Lantbrukspaket: minsta initiala insättning $100, remissbonus 5%, omedelbart uttag, upp till 0.8% dagligen i 10 dagar.

Kryptovalutapaket: minsta initiala insättning $5.000, remissbonus 5%, omedelbart uttag, upp till 1.1% dagligen i 10 dagar.

Olje- och gaspaket: minsta initiala insättning $10.000, remissbonus 5%, omedelbart uttag, upp till 1.4% dagligen i 10 dagar.

Omfattande paket: minsta initiala insättning $20.000, remissbonus 5%, omedelbart uttag, upp till 1.8% dagligen i 10 dagar.

Paketet för jordbruk, kryptovaluta och olja och gas: minsta initiala insättning $50.000, 5 % remissbonus, omedelbart uttag, upp till 2.5 % dagligen i 6 månader.

Crown Trade Limited kontotyper
Crown Trade Limited kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Crown Trade Limited erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som Crown Trade Limited tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en bra poäng till mäklarens fördel.

Crown Trade Limited webbplats
Crown Trade Limited webbplats

Crown Trade Limited ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: en kort förklaring om de tjänster den erbjuder, ekonomisk kalender, live -diagram, FAQ -avsnitt, inte mycket mer.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om Crown Trade Limited 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: crowntradeltd.com

📞 Telefonnummer: +6 4210 254 2749 | +6 4032 831

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskar Crown Trade Limited. Vi genomför denna granskning och bedömning, på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om företagets tillförlitlighet. Vi vill tro att vår recensionssida hjälper investerare, tillhandahåller nyckelinformation om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör känna till innan de bestämmer sig eller inte investerar med ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på Crown Trade Limited ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Crown Trade Limited är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2021

 

❌ Efter att ha undersökt det, råder vi dig att vara försiktig, eftersom det är ett olagligt företag, klart etablerat för att ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är mycket otydligt, eftersom det erbjuder nästan ingen juridisk information, inte visar data om dess registrering och saknar reglering (icke-reglerat företag). ❌

 

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i september 2021 tillkom FMA (Nya Zeeland) Crown Trade Limited till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till FMA -varning för september 2021 ⚠️

 


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Crown Trade Limited? Vad har du varit med om?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Crown Trade Limited: Betyg och kommentarer»

 1. Thomas svar

  Jag har också blivit lurad, vi är flera tydligen, FMA har gått ut med en varning

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Thomas, tack för din kommentar om Crown Trade Limited. Den här mäklaren är en SCAM. FMA (Austrian Financial Regulator) har redan varnat för dem, för bedrägeri och att de inte är reglerade (Se FMA -länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *