✔️ Information granskad och uppdaterad i mars 2024 av Pedro Martínez González

CruxINV Kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren CruxINV (även kallad cruxinv.com), är en Forex-, Cryptocurrency-, Binary Options- och CFD-mäklare. Rekommenderas verkligen CruxINV för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi granskar CruxINV. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, med viktig information om företaget, vi avslöjar information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: nämner inte det.

När det gäller hans läge, mäklare nämner att de är baserade i: nämner följande bulgariska lagar, så vi tror att det är baserat i Bulgarien. 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att äga regler, så vi tror att det är en OREGULERAD mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av CruxINV, vi noterar att de erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Silverkonto, Guldkonto, Diamond-konto och VIP-konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Konto Silver- Minsta initiala insättning på $ 250.

Guldkonto- Minsta initiala insättning på $ 5.000.

Diamantkonto- Minsta initiala insättning på $ 10.000.

VIP-konto- Minsta initiala insättning på $ 50.000.

CruxINV kontotyper
CruxINV kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som CruxINV erbjuder är: MT4-plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som CruxINV tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att de resurser och hjälp som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en fördel för mäklaren.

CruxINV webbplats
CruxINV webbplats

CruxINV ger följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring av de finansiella produkter som CruxINV erbjuder, några live-diagram, förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om CruxINV |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: cruxinv.com

Telefonnummer: 621-3482-2290-12

E-post: [e-postskyddad], [e-postskyddad]

>>> Bedömning på CruxINV <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att CruxINV-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare som nämner att det är reglerat, det är inte klart var det verkligen har en bas när man letar efter recensioner om CruxINV vi hittade verkligen inga andra recensioner, vilket får oss att tro att det är en mäklare utan meriter. Vi föreslår att du är försiktig. CONSOB (italiensk finansregulator) har lagt till CruxINV i sin svarta lista över obehöriga mäklare.

⛔ Uppmärksamhet ⛔: i maj 2020 CONSOB tillagd CruxINV till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd.
➡️ Länk till CONSOBs warning️ varning för maj 2020

⛔ Uppmärksamhet ⛔: i juni 2020 hemes märkte att CruxINV-webbplatsen är praktiskt taget identisk med den för Crux24, varnade en annan mäklare av den italienska tillsynsmyndigheten. Vi tror att dessa två mäklare är anslutna.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i november 2020 tillkom CNMV CruxINV till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till M️ CNMV-varningen för november 2020

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om CruxINV? Vad har varit din erfarenhet?
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «CruxINV: Betyg och kommentarer»

 1. guada svar

  De bjuder in mig att investera, men jag vill inte att de ska stjäla mina pengar eller lura mig. Kan du hjälpa mig? Välsignelser.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Guada, tack för att du skrev om CruxINV. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *