Kommentarer om CRYPTO HUNTER
I denna avdelning vi analyserar mäklaren CRYPTO JÄGARE (kallas även av namnet: cryptohunter.cc), är ett gruvbolag för kryptovaluta. Rekommenderas CRYPTO HUNTER verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Det är säkert? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om CRYPTO HUNTER ✅, påståenden, klagomål 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är CRYPTO HUNTER ⚠️ försäkring? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är det reglerat?

❌ CRYPTO HUNTER nämner att vara en del av: inga uppgifter om detta.

 

❌ När det gäller din läge, företaget nämner baserat på: inga uppgifter om detta.

 

❌ Om vi ​​analyserar reglering: de nämner ingenting om att vara reglerade eller om deras reglering. ⛔ Uppmärksamhet: CRYPTO HUNTER är inte reglerad. ⛔

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av CRYPTO HUNTER, noterar vi att det erbjuder 2 olika typer av paket: Guldpaket och platinapaket. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Plan 1: minsta initiala insättning på $1, vinst 14% per timme i 10 timmar.

Plan 2: minsta initiala insättning på $10, vinst 170% på en dag.

Plan 3: minsta initiala insättning på $50, vinst 575% på 3 dagar.

Plan 4: minsta initiala insättning på $100, vinst 1450% på 6 dagar.

 

La plattform att fungera som CRYPTO HUNTER erbjuder är: det finns ingen information om detta.

 

Resurser | Hemsida

 

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlare som CRYPTO HUNTER tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

CRYPTO HUNTER webbplats
CRYPTO HUNTER webbplats

CRYPTO JÄGARE ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: lite information om de produkter du erbjuder, nyheter, FAQ -avsnitt, verkligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om CRYPTO JÄGARE 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: cryptohunter.cc

📞 Telefonnummer: har inte.

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi recenserade CRYPTO HUNTER. Vi utför denna granskning och bedömning på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker om att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar hos ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på CRYPTO HUNTER ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget CRYPTO JÄGARE är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2021

 

❌ Efter att ha analyserat detta företag är det vi rekommenderar att vara försiktig, eftersom det är ett skalföretag - "offshore" och väldigt lite transparent, det erbjuder inte juridisk information, det är inte registrerat (eller det är registrerat i ett skatteparadis) och det saknar reglering (oreglerat företag), å andra sidan erbjuder det så höga avkastningar att det är lätt att upptäcka att det faktiskt är en bluff. ❌

 

Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet?

 

📌 Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om CRYPTO HUNTER? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «CRYPTO HUNTER: Betyg och kommentarer»

 1. BELEN Torres svar

  DET ÄR EN SCAM, JAG FÅR DEM PENGAR MEN JAG HAR ALDRIG FÅTT MIG SELV, HUR KAN JAG ANMÄLLA DEM?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Belen, tack för att du kommenterar CRYPTO HUNTER. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *