Crypto Smart Investment Kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mĂ€klaren Krypto smart investering (kallas Ă€ven cryptosmartinvestment.com), Ă€r en kryptovaluta -mĂ€klare. Rekommenderas Crypto Smart Investment verkligen för att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det. ✅

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension om Crypto Smart Investment. Det Àr för att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr recensionssida hjÀlper investerare, genom att lÀmna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

✅ MĂ€klaren nĂ€mner att vara en del av: Crypto Smart Investment International.

 

✅ NĂ€r det gĂ€ller din lĂ€ge, mĂ€klaren nĂ€mner att han Ă€r baserad i USA, men detta har visat sig vara falskt.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: de nĂ€mner ingenting om att vara en reglerad mĂ€klare, vilket fĂ„r oss att tro att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare.

 

📌 minns: det bĂ€sta alternativet (och det sĂ€kraste) Ă€r reglerade mĂ€klareeftersom de mĂ„ste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mĂ€klareDet Ă€r vĂ€ldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Crypto Smart Investment noterar vi att det erbjuder 3 olika typer av konton / planer: Standardinvesteringsplan, Avancerad investeringsplan och Professionell investeringsplan. Vi lĂ€mnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Standard investeringsplan: minsta initiala insÀttning pÄ $300, 2.5% vinst pÄ 7 dagar, obegrÀnsat uttag.

Avancerad investeringsplan: minsta initiala insÀttning pÄ $1.000, 2.5% vinst pÄ 7 dagar, ytterligare bonus pÄ $ 100, obegrÀnsat uttag.

Professionell investeringsplan: minsta initiala insÀttning pÄ $5.000, 2.5% vinst pÄ 7 dagar, ytterligare bonus pÄ $ 500, obegrÀnsat uttag.

Crypto Smart Investment -kontotyper
Crypto Smart Investment -kontotyper

I följande bild kan du fÄ mer information om kontotyperna. Klicka hÀr för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Crypto Smart Investment erbjuder Àr: egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjÀlpmedlen för handlaren som Crypto Smart Investment tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen pÄ webbplatsen kan vara en stor poÀng till förmÄn för mÀklaren.

Crypto Smart Investment webbplats
Crypto Smart Investment webbplats

Crypto Smart Investment tillhandahÄller följande hjÀlpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: nÄgra live -diagram, förklaringar av grunderna, FAQ -avsnitt, verkligen inte mycket mer Àn detta.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

 

| Annan information om Krypto smart investering |

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: cryptosmartinvestment.com

Telefonnummer: +1 (202) 972-3830

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning pÄ Krypto smart investering <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att företaget Krypto smart investering Àr pÄlitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att man Àr försiktig, för: det Àr en olaglig mÀklare som inte Àr registrerad eller reglerad, dÀrför vet vi inte varifrÄn den verkligen fungerar. NÀr du letar efter recensioner om Krypto smart investering Vi hittade mÄnga negativa recensioner. Vi föreslÄr att du Àr försiktig.

 

⛔ UppmĂ€rksamhet ⛔ : i september 2021 lade CNMV till Krypto smart investering till din lista över bedrĂ€gliga finansiella företag för att agera utan tillstĂ„nd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

âžĄïž LĂ€nk till CNMV-varningen frĂ„n september 2021

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Crypto Smart Investment? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Crypto Smart Investment: Betyg och kommentarer»

 1. Ariel svar

  Om du ber om uttag av pengar slutar de svara pÄ meddelanden och svarar inte pÄ telefonerna, gör det inte

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Ariel, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Crypto Smart Investment. Denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, de slÀpper inte ut pengarna pÄ marknaden, de visar det bara och till slut sÀger de att du har förlorat och de behÄller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *