Crypto Smart Investment Kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Krypto smart investering (kallas även cryptosmartinvestment.com), är en kryptovaluta -mäklare. Rekommenderas Crypto Smart Investment verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension om Crypto Smart Investment. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Crypto Smart Investment International.

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i USA, men detta har visat sig vara falskt.

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Crypto Smart Investment noterar vi att det erbjuder 3 olika typer av konton / planer: Standardinvesteringsplan, Avancerad investeringsplan och Professionell investeringsplan. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Standard investeringsplan: minsta initiala insättning på $300, 2.5% vinst på 7 dagar, obegränsat uttag.

Avancerad investeringsplan: minsta initiala insättning på $1.000, 2.5% vinst på 7 dagar, ytterligare bonus på $ 100, obegränsat uttag.

Professionell investeringsplan: minsta initiala insättning på $5.000, 2.5% vinst på 7 dagar, ytterligare bonus på $ 500, obegränsat uttag.

Crypto Smart Investment -kontotyper
Crypto Smart Investment -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Crypto Smart Investment erbjuder är: egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlaren som Crypto Smart Investment tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Crypto Smart Investment webbplats
Crypto Smart Investment webbplats

Crypto Smart Investment tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: några live -diagram, förklaringar av grunderna, FAQ -avsnitt, verkligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Krypto smart investering |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: cryptosmartinvestment.com

Telefonnummer: +1 (202) 972-3830

E-post: [e-postskyddad]

>>> Bedömning på Krypto smart investering <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Krypto smart investering är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att man är försiktig, för: det är en olaglig mäklare som inte är registrerad eller reglerad, därför vet vi inte varifrån den verkligen fungerar. När du letar efter recensioner om Krypto smart investering Vi hittade många negativa recensioner. Vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i september 2021 lade CNMV till Krypto smart investering till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CNMV-varningen från september 2021

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Crypto Smart Investment? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Crypto Smart Investment: Betyg och kommentarer»

 1. Ariel svar

  Om du ber om uttag av pengar slutar de svara på meddelanden och svarar inte på telefonerna, gör det inte

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Ariel, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Crypto Smart Investment. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.