Kommentarer om CRYPTOCAPITALFX

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren CRYPTOCAPITALFX, är en Forex -mäklare. Rekommenderas CRYPTOCAPITALFX verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Kanske undrar du varför vi gjorde en recension på CRYPTOCAPITALFX ... Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte, att investera hos ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi gör den här granskningen och bedömningen, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: A. Eternity Capital Management Ltd. .

 

När det gäller hans läge, mäklare nämner att de är baserade i: Cypern.

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: eftersom CRYPTOCAPITALFX nämner att vara en reglerad mäklare med CySEC (regulator på Cypern, en inte särskilt säker) med förordningen nummer 346/17, men när vi granskar den nämner den en annan webbplats, inte CryptoCapitalFX, vi tror att det är Det är ett oreglerat företag.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av CRYPTOCAPITALFX, noterar vi att det erbjuder 4 olika typer av konton; standardkontot, det klassiska kontot, premiumkontot och guldkontot.

Standardkonto- Minsta initiala insättning på $ 250, delvis åtkomst till videohandledning, support dygnet runt, kontohanterare, fast spridning, upp till 24: 7 hävstång.

Klassiskt konto- Minsta initiala insättning på $ 2.500, tillgång till videohandledning, support dygnet runt, kontohanterare, fast eller variabel spridning, upp till 24: 7 hävstångseffekt.

Premiumkonto- Minsta initiala insättning på $ 20.000 24, full tillgång till videohandledning, support dygnet runt, kontohanterare, fast eller variabel spridning, upp till 7: 1 hävstångseffekt.

Guldkonto- Minsta initiala insättning på 50.000 XNUMX dollar, full tillgång till videohandledning, premiumkundsupport, kontohanterare, fast eller variabel spridning, justerbar hävstång.

CRYPTOCAPITALFX kontotyper
CRYPTOCAPITALFX kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som CRYPTOCAPITALFX erbjuder är: vi tror att CRYPTOCAPITALFX egen plattform, eftersom de inte anger det.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för näringsidkaren som CRYPTOCAPITALFX tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

CRYPTOCAPITALFX webbplats
CRYPTOCAPITALFX webbplats

 

CRYPTOCAPITALFX tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: de ger inte riktigt information eller resurser / verktyg för intresserade investerare ...

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om CRYPTOCAPITALFX

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: en.cryptocapitalfx.com

Telefonnummer: +35 722 022 530 och +39 028 995 9267

E-post: [e-postskyddad] y [e-postskyddad]

 

>>> Värdering på CRYPTOCAPITALFX <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att CRYPTOCAPITALFX -företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: allt tyder på att det är ett oreglerat företag, det är baserat i länder som Cypern, när vi letade efter andra utvärderingar om företaget fann vi få utvärderingar och mestadels negativa, vilket skulle tyda på att det är ett "nytt" företag ...

 

Av dessa skäl anser vi att CRYPTOCAPITALFX inte är en rekommenderad mäklare. Med andra ord rekommenderar vi alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om CRYPTOCAPITALFX? Vad har du haft för erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *