Annonsera med oss

Kommentarer till CryptoEU

I denna avdelning vi kommer att analysera CryptoEU-mÀklaren, Àr en kryptovalutamÀklare. Rekommenderas CryptoEU verkligen för att göra en investering? Eller Àr det bÀttre att inte investera med detta företag?

Vi gör den hÀr granskningen och bedömningen, eftersom vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

MÀklaren nÀmner att vara en del av: Columbia Capital Group LTD .

NÀr det gÀller hans lÀge, mÀklaren nÀmner att han Àr baserad pÄ: Marshallöarna.

Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: det Ă€r sĂ€llsynt, CryptoEU nĂ€mner att man arbetar i en "reglerad miljö", men bara det som nĂ€mns om dess reglering, allt tyder pĂ„ att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av CryptoEU, vi noterar att det erbjuder Tre kontotyper (av nĂ„gon anledning översĂ€tts denna del av webbplatsen inte till spanska): Bronskontot, Silverkontot och Guldkontot.

Bronskonto: Minsta initiala insÀttning pÄ 250 $, 0 spread, 6% provision, webinarier, upp till 20% bonusar, marknadsuppdateringar och recensioner, "lojalitetspoÀng".

Silverkonto- Minsta 10.000 0 $ initial insÀttning, 5 spread, 50% provision, webinarier, upp till XNUMX% bonusar, marknadsuppdateringar och recensioner, "lojalitetspoÀng", professionell kontoansvarig.

Guldkonto- Minsta initiala insÀttning pÄ 25.000 0 $, 4-spread, 100% provisioner, webinarier, upp till XNUMX% bonusar, marknadsuppdateringar och recensioner, "lojalitetspoÀng", professionell kontoansvarig.

Du kan se Ànnu fler funktioner om CryptoEU-mÀklarkontotyperna (Klicka hÀr för att se bilden i full storlek) i följande bild:

CryptoEU-kontotyper
CryptoEU-kontotyper

den plattformar att fungera som CryptoEU erbjuder Àr uppenbarligen CryptoEUs egen plattform, eftersom den inte specificerar den.

Vi analyserar nu de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som CryptoEU tillhandahÄller pÄ sin webbplats.

CryptoEU-webbplats
CryptoEU-webbplats

CryptoEU tillhandahÄller följande hjÀlpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: de ger praktiskt taget ingen information, hjÀlpmedel eller verktyg pÄ sin webbplats ...

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Annan information om CryptoEU

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: cryptoeu.co/es/

Telefonnummer: + 442037253280

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> VÀrdering pÄ CryptoEU <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Anser vi att CryptoEU-företaget Àr pÄlitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen Àr att vi tror att det Àr bÀttre att vara försiktig eftersom: de ger vÀldigt lite information om dem, de nÀmner att de kommer att arbeta i en "reglerad miljö", men allt tyder pÄ att det Àr ett oreglerat företag, dessutom nÀr nÀr vi tittar pÄ andra recensioner om CryptoEU hittar vi mestadels negativa recensioner och kundklagomÄl.

 

Uppdatering frÄn juli 2019: Enligt CNMV (spansk finansiell tillsynsmyndighet) Àr CryptoEU kopplat till CryptoMB-mÀklare.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om CryptoEU? Vad har varit din erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

6 kommentarer om «CryptoEU: Betyg och kommentarer»

 1. Carlos Alberto Dietrich svar

  Detta företag rekommenderas inte, det Àr verkligen en bluff, de grupperar dig och sedan försvinner de över en natt

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Carlos, tack för att du delar din erfarenhet med CryptoEU. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   hÀlsningar

 2. UppmÀrksamhet Carlos svar

  cnmv klassificerade det som en finansiell bar ... var försiktig

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Carlos, tack sÄ mycket för att du delade den hÀr informationen om CryptoEU ... Arbetade du med dem?

   HĂ€lsningar.

 3. fabian svar

  Detta företag var ett bedrÀgeri, till en början kontaktade en person som heter Daniel mig, som försvann, sedan kontaktade en annan person som heter Roberto mig och jag arbetade i nÄgra mÄnader, sedan försvann han och slutligen kontaktade en tredje person vid namn Ana som frÄgade mig vad jag bör göra en insÀttning i namnet pÄ en fysisk person som heter Margarita Galvez med kontonummer 80889347752 i Bancolombia, och att jag har fram till den 31 januari 2019. Denna person avgick frÄn företaget och nu hanteras mobilnumret av Àmnet Juan Morales vilket berÀttar för mig att det kommer att blockera kontot om jag inte betalar pengarna för att ta ut och att jag har fram till den 31 januari 2019.

  Det var allt ett lur, jag satte in mina pengar och jag tappade min investering

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Fabian, tack för informationen om CryptoEU. Om du har mer information om den hÀr mÀklaren, vÀnligen dela den med oss. Det Àr verkligen förvÄnande vad du nÀmner om företaget, kanske, om du ocksÄ Àr frÄn Colombia, bör du kontakta honom Colombiansk finansiell tillsynsmyndighet.

   HĂ€lsningar.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *