Bux mäklare

Kommentarer till CryptoEU

I denna avdelning vi kommer att analysera CryptoEU-mäklaren, är en kryptovalutamäklare. Rekommenderas CryptoEU verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag?

Vi gör den här granskningen och bedömningen, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: Columbia Capital Group LTD .

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att han är baserad på: Marshallöarna.

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: det är sällsynt, CryptoEU nämner att man arbetar i en "reglerad miljö", men bara det som nämns om dess reglering, allt tyder på att det är en oreglerad mäklare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av CryptoEU, vi noterar att det erbjuder Tre kontotyper (av någon anledning översätts denna del av webbplatsen inte till spanska): Bronskontot, Silverkontot och Guldkontot.

Bronskonto: Minsta initiala insättning på 250 $, 0 spread, 6% provision, webinarier, upp till 20% bonusar, marknadsuppdateringar och recensioner, "lojalitetspoäng".

Silverkonto- Minsta 10.000 0 $ initial insättning, 5 spread, 50% provision, webinarier, upp till XNUMX% bonusar, marknadsuppdateringar och recensioner, "lojalitetspoäng", professionell kontoansvarig.

Guldkonto- Minsta initiala insättning på 25.000 0 $, 4-spread, 100% provisioner, webinarier, upp till XNUMX% bonusar, marknadsuppdateringar och recensioner, "lojalitetspoäng", professionell kontoansvarig.

Du kan se ännu fler funktioner om CryptoEU-mäklarkontotyperna (Klicka här för att se bilden i full storlek) i följande bild:

CryptoEU-kontotyper
CryptoEU-kontotyper

den plattformar att fungera som CryptoEU erbjuder är uppenbarligen CryptoEUs egen plattform, eftersom den inte specificerar den.

Vi analyserar nu de olika resurser och hjälpmedel för handlare som CryptoEU tillhandahåller på sin webbplats.

CryptoEU-webbplats
CryptoEU-webbplats

CryptoEU tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: de ger praktiskt taget ingen information, hjälpmedel eller verktyg på sin webbplats ...

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om CryptoEU

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: cryptoeu.co/en/

Telefonnummer: + 442037253280

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Värdering på CryptoEU <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Anser vi att CryptoEU-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: de ger väldigt lite information om dem, de nämner att de kommer att arbeta i en "reglerad miljö", men allt tyder på att det är ett oreglerat företag, dessutom när när vi tittar på andra recensioner om CryptoEU hittar vi mestadels negativa recensioner och kundklagomål.

 

Uppdatering från juli 2019: Enligt CNMV (spansk finansiell tillsynsmyndighet) är CryptoEU kopplat till CryptoMB-mäklare.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om CryptoEU? Vad har varit din erfarenhet?

 

 

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

6 kommentarer om «CryptoEU: Betyg och kommentarer»

 1. Charles Albert Dietrich svar

  detta företag rekommenderas inte, det är verkligen en bluff, de grupperar dig och sedan över natten försvinner de

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Carlos, tack för att du delar din erfarenhet med CryptoEU. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   hälsningar

 2. Uppmärksamhet Carlos svar

  cnmv klassificerade det som en finansiell bar ... var försiktig

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Carlos, tack så mycket för att du delade den här informationen om CryptoEU ... Arbetade du med dem?

   Hälsningar.

 3. fabian svar

  Detta företag var ett bedrägeri, till en början kontaktade en person som heter Daniel mig, som försvann, sedan kontaktade en annan person som heter Roberto mig och jag arbetade i några månader, sedan försvann han och slutligen kontaktade en tredje person vid namn Ana som frågade mig vad jag bör göra en insättning i namnet på en fysisk person som heter Margarita Galvez med kontonummer 80889347752 i Bancolombia, och att jag har fram till den 31 januari 2019. Denna person avgick från företaget och nu hanteras mobilnumret av ämnet Juan Morales vilket berättar för mig att det kommer att blockera kontot om jag inte betalar pengarna för att ta ut och att jag har fram till den 31 januari 2019.

  Det var allt ett lur, jag satte in mina pengar och jag tappade min investering

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Fabian, tack för informationen om CryptoEU. Om du har mer information om den här mäklaren, vänligen dela den med oss. Det är verkligen förvånande vad du nämner om företaget, kanske, om du också är från Colombia, bör du kontakta honom Colombiansk finansiell tillsynsmyndighet.

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.