✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Pedro Martínez González

DAXIOMA kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera DAXIOMA -mäklaren (även kallad daxioma.com), är en Forex-, CFD- och kryptovalutamäklare. Rekommenderas DAXIOMA verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi granskar DAXIOMA. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: DK GROUP LTD, Clever Technologies Ltd. och DAXIOMA GRUPO SARTORIUS.

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att de är baserade i: Estland, Bulgarien, Österrike, Tjeckien och Saint Vincent och Grenadinerna. 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: den nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, så vi tror att det är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av DAXIOMA noterar vi att de erbjuder 6 olika typer av konton / planer: Grundkontot, Silverkontot, Guldkontot, Platinumkontot, Exclusive -kontot och VIP -kontot. Vi lämnar en bild med lite information om varje kontotyp.

Grundläggande konto- $ 250 minsta insättning, analytiskt stöd, studiekurs, webinar, introduktionsvideo.

Silverkonto: minsta insättning på $ 1.000, analytiskt stöd, studiekurs, webinar, introduktionsvideo, personligt ackompanjemang i 1 månad.

Guldkonto: $ 5.000 minsta insättning, analytiskt stöd, studiekurs, webinar, introduktionsvideo, personligt ackompanjemang, 1 signal per dag, webinarier.

Platinakonto: $ 20.000 5 minsta insättning, analytiskt stöd, studiekurs, webinar, introduktionsvideo, personligt ackompanjemang, XNUMX signaler, webinarier, handelswebinar.

Exklusivt konto: minsta insättning på $ 50.000 5, analytiskt stöd, studiekurs, webinar, introduktionsvideo, personligt ackompanjemang, XNUMX signaler, webinarier, handelswebinar, direktkommunikation med chefsanalytikern.

VIP-konto: minsta insättning på $ 500.000 5, analytiskt stöd, studiekurs, webinar, introduktionsvideo, personligt ackompanjemang, XNUMX signaler, webinarier, handelswebinar, direktkommunikation med chefsanalytikern.

DAXIOMA kontotyper
DAXIOMA kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som DAXIOMA erbjuder är: vi tror att Daxiomas egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som DAXIOMA tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

DAXIOMA webbplats
DAXIOMA webbplats

DAXIOMA tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring ovan av produkterna som DAXIOMA erbjuder, några live -diagram, vanliga frågor, handelskalkylatorer, nyheter om finansmarknader, ekonomisk kalender, några e -böcker.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om DAXIOM |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: daxioma.com

Telefonnummer: +3726682741 och +3726682742

E-post: [e-postskyddad], [e-postskyddad], [e-postskyddad], [e-postskyddad], [e-postskyddad], [e-postskyddad] y [e-postskyddad]

>>> Bedömning på DAXIOM <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att DAXIOMA -företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, det är inte klart var den har en grund, när vi letar efter recensioner om DAXIOMA kunde vi verkligen inte hitta någon, vilket får oss att tro att det är en "ny mäklare". Vi föreslår att du är försiktig.

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Uppmärksamhet: i mars 2020 har CNMV utfärdat en varning mot DAXIOMA

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

[demokrati id=”376″]
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «DAXIOMA: Betyg och kommentarer»

 1. Lian svar

  Detta företag kommer inte att låta dig dra dig ur. Jag försäkrar dig, de lät mig inte dra mig tillbaka, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Lian, tack för att du skrev om DAXIOMA. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *