Bux mäklare

Som rubriken nämner avslöjar en granskning av CySEC -tillsynsmyndigheten ett "hål" på 176 miljoner i pengar från mäklarens kunder ...

176 miljoner i skuld från IronFX

Det hela började med klagomål från mäklarens kunder, som började runt december 2014, medan företaget i juli 2015 redan hade samlat mer än 1000 stämningar. Europeiska tillsynsmyndigheter, särskilt CySEC (från Cypern, där IronFX bor), samt ESMA har senare avslutat en grundlig inspektion och revision av mäklaren.

reglerade mäklare

Mäklare i skatteparadis

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

CySEC -myndigheterna konstaterade att det förelåg ett misslyckande i mäklarens förebyggande mekanismer. Utöver detta fann de en kränkning i formeln som mäklaren använde för att beräkna pengarna den är skyldig sina kunder / handlare. CySEC -myndigheterna konstaterade att den använda formeln inte var rättvis och att den gynnade mäklaren.

CySEC själv har definierat detta problem som ett stort företag på Cypern som inte hanterade uttag från sina kunder särskilt bra.

IronFX Economic Hole på 176 miljoner
IronFX Economic Hole på 176 miljoner

Som vi nämnde i rekommenderade mäklareOm mäklaren befinner sig i ett skatteparadis som IronFX på Cypern rekommenderar vi att du är mycket försiktig. Här är det perfekta exemplet. Och det finns fortfarande många handlare som hävdar att om det hade varit en annan mäklare hade licensen att erbjuda sina tjänster redan dragits tillbaka.

Var mycket försiktig med alla som har ett konto hos denna mäklare, så snart nyheterna publiceras antar jag att uttag kommer att öka och det kommer förmodligen att bli ännu svårare att ta ut pengarna.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

2 kommentarer om «IronFX sen betalning - 176 miljoner hål upptäcktes»

 1. JOAQUIN svar

  En riktig bluff, de lämnade mig att betala runt 5.000 euro.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Joaquín, tack för dina kommentarer, det du nämner är verkligen synd. Även om vi förstår att många påverkas av IronFX är det verkligen synd att mäklaren fortfarande är aktiv efter att ha påverkat så många människor.

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.