Bux mäklare

Kommentarer om Dividendcare Limited

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren Dividendcare Limited, är en forex- och CFD -mäklare (erbjuder kryptovalutahandel). Rekommenderas Dividendcare Limited verkligen för en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag?

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: FinCom Corporation Limited och Dividendcare Limited.

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att den är baserad i: Saint Vincent och Grenadinerna (Corporation Limited) och Hong Kong (Dividendcare Limited).

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: De nämner en registrering hos SVGFSA (regleringsorganet Saint Vincent och Grenadinerna) som vi inte kunde hitta, men även om det var sant är det bara en registrering, en förordning, då nämner de också en förmodad reglering av brokerregulator.com , men detta är ett oberoende finansiellt tillsynsorgan som vi anser är opålitligt, så vi tar inte hänsyn till det, det är i korthet en oreglerad mäklare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Dividendcare Limited, noterar vi att det erbjuder Tre typer av konton: Standardkontot, Premiumkontot och VIP -kontot.

Standardkonto- Minsta initiala insättning på $ 4.000 1, ingen återbetalning, ingen glidning, upp till 400: XNUMX hävstång.

Det följs av Premiumkonto- Minsta initiala insättning på $ 100.000 1, ingen återbetalning, ingen glidning, upp till 400: XNUMX hävstång.

Den sista typen av konto är VIP-konto: ingen rekrytering, ingen glidning, hävstångseffekt upp till 1: 500, inga banköverföringsavgifter, online -handelsträning, gratis individuell utbildning.

Du kan se ännu fler funktioner om kontotyperna för mäklaren Dividendcare Limited (Klicka här för att se bilden i full storlek) i följande bild:

Dividendcare Limited kontotyper
Dividendcare Limited kontotyper

den plattformar att fungera som Dividendcare Limited erbjuder är: MT4 (MetaTrader 4).

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Dividendcare Limited tillhandahåller på sin webbplats.

Dividendcare Limited webbplats
Dividendcare Limited webbplats

Dividendcare Limited tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intressenter: förklaring av de olika instrument och produkter som är möjliga att handla med detta företag, en lista över "klasser" som förklarar vissa grundläggande begrepp i investeringsvärlden, de har också en nyhetsavsnitt, men det verkar inte fungera.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om Dividendcare Limited

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: dividendcare.com/?lang=en

Telefonnummer: + 852 589-85-264

E-post: [e-postskyddad], [e-postskyddad] y [e-postskyddad]

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tycker vi att Dividendcare Limited -bolaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att även om vi inte har hittat negativa kommentarer eller utvärderingar om Dividendcare Limited, så är det en oreglerad mäklare som nämner att det är reglerat i olika delar av sin webbplats och det är inte sant, det verkar vara av ryskt ursprung (det finns delar av webben på ryska), åtminstone föreslår vi försiktighet.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Dividendcare Limited? Vad har du haft för erfarenhet?

 

 

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.