ARDOR ARDR: Grundläggande guide för att förstå det🙌

✔️ Information granskad och uppdaterad i februari 2024 av Pedro Martínez González

Denna innovativa teknik, känd som ARDOR eller ARDR, har representerat en verklig hit på marknaden när det gäller Blockchain -teknik. Dess utveckling har skapat ett område med otroliga möjligheter för företag som möjliggör tillväxt av dessa datakedjor enkelt.

ARDOR arbetar genom konceptet Childchain, som i grunden är en parallell Blockchain som ansluter till huvudblockchain. Detta gör att du kan utveckla dina egna datasträngar utan att behöva börja om från början. Detta hjälper också utvecklingen av ytterligare kedjor kopplade till de viktigaste.

▶ Vad är ARDOR?

ARDR är inte en teknik som sådan, snarare Det är en kryptovaluta som utvecklades av Jelurida 2016. Dess utveckling gjordes genom Next, en referenspost som har en exklusiv teknik som ARDOR byggde på för sin utveckling.

Denna kryptovaluta har en unik plattform som kallas föräldrar-barnkedjan, det vill säga förälder-barn-kedjor, som möjliggör utveckling av parallella Blockchain-kedjor anslutna till den huvudsakliga. Detta på ett mycket enklare sätt, utan att behöva börja om från början med programmering och utveckling.

Genom att utveckla kompletterande parallella kedjor är det möjligt att lägga ut olika processer i huvudkedjan. Detta har många fördelar för både operatören och användaren, till exempel att stärka huvudkedjan. Det har också fördelen av att kunna minska driftskostnaderna genom att minska energiförbrukningen.

Var och en av barnkedjorna är oberoende av föräldrakedjan när det gäller funktion och drift, vilket stärker kedjans säkerhet. ARDOR har också lagt till kompletterande funktioner och verktyg som integration med Exchange AEUR och utbyte mot tillgångar i ARDOR -nätverket med 1 till 1 ekvivalens med EUR.

IVER

▶ Vad är skillnaden mellan ARDOR och BITCOIN?

Det är vanligt att användare förvirrar Bitcoin, den mest kända kryptovalutan, med ARDOR och dess Child Chain -teknik. Här kommer vi att berätta för dig de 5 största skillnaderna mellan en och en annan kryptovaluta.

 • Målet: Bitcoins huvudmål är att fungera som en valuta, det vill säga att fungera som betalningsform eller betalningsmedel. Istället är ARDOR inte bara en betalningsmetod, den har också ett annat, mer ambitiöst mål. Och är det försöker föra företag och utvecklare närmare Blockchain -tekniken gör det lättare att utveckla dina egna kedjor.
 • skalbarhet: Ett av de mest betydande problemen med Bitcoin är problemet med skalbarhet och storlekskontroll som det har. I alla fall, ARDOR löser problem med skalbarhet och storlek genom att separera transaktioner skapa den första barnkedjan med en reducerad storlek.
 • Tillgångsbyte: Tack vare sin decentraliserade tillgångsmarknad kan ARDOR enkelt byta tillgångar från alla andra barnkedjor. Detta uppnås genom att integrera Next's Asset Exchange-teknik med hjälp av programvaran från detta Nxt-baserade Peer to Peer-utbyte.
 • Decentraliserad och regeringsröstning: För att bättre reglera värdet, samt minska volatiliteten och ge mer förtroende, innebär Ardor ett decentraliserat röstningssystem. Detta anonyma och säkra röstningssystem är integrerat i Childchain vilket gör det till ett unikt system i världen av kryptovalutor.
 • Villkorliga transaktioner: Slutligen, Ardor ger dig möjlighet att kontrollera transaktioner genom att ställa villkor. Du kan till exempel ange antalet röster för att genomföra en transaktion eller så kan du bestämma en tidsperiod. Detta gör att du kan få barnkedjan att anpassa sig efter dina förutsättningar.

▶ Teknik bakom

Huvuddragen i tekniken bakom ARDOR är det sätt på vilket Childchain -kedjorna är kopplade till huvudblockchain. Detta genom NXT -teknik som garanterar säkerheten för transaktioner och deras hastighet.

Algoritmen som används av ARDOR är PoS som har sin egen Open Source -kod som används för att skapa parallella datasträngar. På samma sätt fungerar det med en struktur av intelligenta transaktioner som liknar de smarta kontrakt som används i Ethereum.

▶ Tekniska fördelar 

 • Låg energiförbrukning: Tack vare konstruktionen av kedjor parallellt med huvudblockchain förenklas processen för utveckling, gruvdrift och hantering av transaktioner. Detta leder till lägre energiförbrukning vilket gör ARDOR till en mycket renare och grönare kryptovaluta, liksom mer tillgänglig.
 • Mer tillgänglig utveckling: En annan fördel med användningen av ARDOR -teknik vid utvecklingen av parallellkedjor för Childchain det beror på kostnaderna och komplexiteten i utvecklingen. Detta beror på att genom att skapa baser för att göra kedjor minskar kostnaden eftersom du inte börjar från 0.
 • Lagringskrav: Eftersom de är mindre och med en förenklad kod är storleken på Childchain -kedjorna mycket mer kompakt. Detta gör lagringskraven mycket lägre. För företag innebär detta mindre lagringsinfrastruktur.
 • Säkerhet och kontroll: Tack vare det faktum att detta ARDOR -teknologisystem innehåller ett nytt omröstningsdemokratiseringssystem, liksom noder parallellt med huvudnoderna, blir säkerheten ett plus. På detta sätt minskar riskerna för hackar, liksom större stabilitet skapas.

▶ ARDOR Mining

Till skillnad från Bitcoin och andra kryptovalutor, ARDOR kan inte brytas eftersom det maximala antalet enheter för denna kryptovaluta har släppts. Detta är en fördel och en nackdel, en nackdel eftersom nya enheter inte längre kan genereras och en fördel som blir mer exklusiv.

stratis 2

▶ Var förvaras ARDOR -enheterna?

På grund av sin teknik fungerar ARDOR något annorlunda. Exklusiva plånböcker har skapats för att lagra ARDOR -enheter som fungerar både på plattformens eget sätt och med samarbeten. De vanligaste är: ardor blockchain plånbok, ardor lite plånbok och Ardor freewallet App.

DELA MED SIG!
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «ARDOR ARDR: Grundläggande guide för att förstå det🙌»

 1. anni svar

  Detta företag betalar inte. Jag försäkrar dig, jag försöker fortfarande dra mig tillbaka och jag kan inte, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Anni, tack för att du kommenterar ARDOR ARDR: Basic guide to understand it🙌. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du vill ta ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det inte!Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera något även om du betalar. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, speciellt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor genom att investera hos detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *