ARK: The Ultimate Beginner's Guide

✔️ Information granskad och uppdaterad i februari 2024 av Pedro Martínez González

Grunden för kryptovalutor finns i Blockchain-tekniken, ett unikt system som skapar en serie kedjanoder för att förbättra säkerheten och kontrollen av transaktioner som ARK. Från den här tekniken har innovationer och förbättringar tagits fram som har gjort det möjligt att stärka världen av kryptovalutor.

ARK, är en kryptovaluta som har implementerat en stor förbättring av Blockchain-världen, och erbjuder ett nytt alternativ att komma in på området för digitala pengar. Vi berättar allt du behöver veta så att du förstår vad som ligger bakom denna onlinevaluta.

Vad är ARK?

ARK går utöver begreppet kryptovaluta. Även om det är en digital valuta är det också ett unikt ekosystem vars mål är att föra användare, startups och företag närmare världen av Blockchain.. Det gör det genom att skapa en av de snabbaste, mest effektiva och mest skalbara plattformarna på marknaden.

Hemligheten med ARK ligger bakom dess teknik som gör det möjligt att skapa hundratals sidokedjor, parallella kedjor till Blockchain, kedjade dem genom smarta broar eller intelligenta broar. Detta gör att du snabbt kan skapa nätverk utan att behöva utveckla programvaran från grunden.

✨Ark kryptovalutavärde

Även om ARK-kryptovalutan har varit en av de mest stabila, har den också haft mycket markerade toppar och fall. Vi kan se detta till exempel i julbomben 2017 då alla kryptovalutor föll och ARK nådde värdet på 10 dollar och uppnådde en uppåtgående trend.

Tyvärr förlorade dessa mynt sitt värde betydligt och efter marknadens nedåtgående trend som det hände med de flesta kryptovalutor. Idag är ARK bland de 100 kryptovalutorna med det högsta värdet på marknaden, eller som garanterar dess ekonomiska betydelse.

ARK

Skillnader mellan ARK och Bitcoin

 • Algoritm: Huvudskillnaden som vi kan hitta mellan ARK och Bitcoin ligger i algoritmen där de fungerar. Bitcoin fungerar genom Proof of Work-algoritmen medan ARK fungerar genom en modifiering eller variation av Delegated Proof of Stake-algoritmen.
 • effektivitet: En annan poäng i favör är att Tack vare användningen av Smart Bridge skapas mycket enklare och effektivare nätverk. Genom att minska komplexiteten i utvecklingen av sidokedjor är det dessutom möjligt att minska energiförbrukningen. Detta leder till mindre energiförbrukning och även mindre pengar.
 • Utdelning: ARK betalar röstande deltagare från de 51 delegater som valts för DPoS utdelning motsvarande 10% i kryptovalutor. Dessa utdelningar ackumuleras enligt vissa tidsperioder, vilket gör att du kan odla dina tokens. Detta är en fördel som sällan ses i andra kryptovalutor.
 • Fördelning av befogenheter: En av riskerna i Blockchain-nätverk är att användare tar kontroll över rösterna och därmed får all makt över nätverket. I ARK görs fördelningen av röstets vikt mellan de olika noderna, vilket fördelar kontrollen och förhindrar att nätverk kapas.
 • säkerhet: På samma sätt ökar säkerheten genom att inkludera hundratals sidokedjor med sina egna noder, såväl som intelligenta broar och fördelningen av omröstningens vikt. Det är praktiskt taget omöjligt att hacka ARK, vilket ökar det förtroende som denna kryptovaluta erbjuder sina användare.
 • Expansion och skalbarhet: Ett av de vanligaste problemen vi stöter på med Bitcoin är skalbarheten för projektet och Blockchain. I det här fallet löser ARK detta problem genom att tillåta utveckling av hundratals sidokedjor kopplade till smarta broar. Denna teknik är mycket lik de så kallade chidchains kopplad till blockchain via föräldra-barn-nätverk.

✨ Teknik bakom

ARK är en kryptovaluta med unik teknik. Dess utveckling gjordes från Blockchain, såväl som kryptovalutor som Lisk, Crypti och BitShares som referens användes. Algoritmen Delegated Proof of Stake togs och förbättrades i syfte att skapa en mer effektiv och robust algoritm.

Utöver detta integrerades utvecklingen av sidokedjor som fungerar som barnkedjor. Detta gör det enkelt att skapa datanätverk, eftersom de har baserna att utveckla är de inte byggda från grunden.

För att integrera sidokedjorna som skapats i huvudblocket, samt bygga ett nätverk, utvecklades intelligenta broar. Dessa broar möjliggör kommunikation mellan noder, vilket gör processen för transaktioner och datautbyte mycket effektivare. minska kostnader och energiförbrukning.

På samma sätt utvecklades en förbättring i DPoS som möjliggör en bättre integrering av koden. Detta i syfte att implementera förenklade framtida interaktioner till ARK-schemat. Villkoren har också skapats för ARK som ett ekosystem för att interagera med andra kryptovalutor utan bokföringsproblem.

✨ Gruvor

Till skillnad från andra liknande kryptovalutor som ARDOR tillåter ARK att de bryts. Naturligtvis skiljer sig gruvprocessen från digitala valutor som Bitcoin, eftersom algoritmen ändras. Om du vill vara en ARK-gruvarbetare måste du ta hänsyn till dessa skillnader.

Du behöver en plånbok för att lagra dina ARK: er, eftersom ARK-mynt tas emot i realtid efter skapandet av ett nytt block, vilket sker var 8: e sekund i ARK-ekosystemet. Allt detta görs med en vanlig processor, vilket gör processen mer tillgänglig.

Att lagra dina ARK i din huvudbok är mycket viktigt eftersom det låter dig delta i deras röstningssystem, det vill säga att ha möjlighet att vara en av de 51 delegater som ansvarar för valideringen av transaktioner; detta ger dig belöningar och bonusar. Enligt ARK, ju fler tokens du har, desto större är chansen att delta.

Plånboken som används av ARK är intern, det vill säga den är egenutvecklad så att integrationen är enkel. Den finns i appen för både IOS och Android, förutom att den kan laddas ner för Windows, Linux och Apple, samt att den är kompatibel med Ledger Nano S-hårdvara.

binance

 

DELA MED SIG!
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «ARK: The Ultimate Beginner's Guide»

 1. Miguel Angel svar

  Detta företag betalar inte. Jag får inte betalt än, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Miguel Ángel, tack för att du kommenterar ARK: The best guide for beginners. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du vill ta ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det inte!Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera något även om du betalar. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, speciellt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor genom att investera hos detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *