Augur: Allt du behöver veta

✔️ Information granskad och uppdaterad i februari 2024 av Pedro Martínez González

Även om framtiden är osäker, eftersom ingen vet vad som kan hända, har den i finansvärlden försökt förutse framtiden. Augur följer samma exempel, eftersom denna kryptovaluta har utvecklat en unik algoritm med stor potential.

Det är därför vi kan se att allt fler finansinstitut gör ansträngningar för att göra uppskattningar av vad som kommer att hända. Här kommer vi att berätta allt du behöver veta om den digitala valutan som, sägs det, har förmågan att förutsäga framtiden.

"Vad är Augur?"

Som sådan är Augur inte en kryptovaluta utan namnet på handelsplattformen. Här hittar vi en decentraliserad och öppen källkod plattform som är baserad på Blockchain som används av Ethereum. Detta projekt bygger på förutsägelser om framtiden på olika marknader, evenemang, företag, bland andra.

Enligt konceptet bakom Augur får användaren som gissade förutsägelsen korrekt en belöning. Denna belöning är en kryptovaluta från Augur -nätverket, som kallas REP. Dess mål är enkelt att lösa de nuvarande problemen på spekulativa marknader, såsom deras begränsning och monopolkontroll av dem..

Mekanismen som Augur föreslår är baserad på den förutsägelse som genereras av begreppet massvisdom. Detta innebär att alla användare kan skapa en oberoende förutsägbar marknad på plattformen genom att lansera sin förutsägelse. Varje användare kan köpa andelar av förutsägelserna och om de uppfylls, tjäna en avkastning eller vinst.

Genom att använda det här verktyget lyckas Augur dra nytta av begreppet massvisdom som bygger på det faktum att om du frågar många människor är svaret mer sannolikt korrekt. Även om detta verkar "subjektivt" har det en vetenskaplig grund.

mäklare

➡ Skillnader mellan Augur och Bitcoin✨

 • Blockchain: Den främsta egenskapen som gör Augur och Bitcoin annorlunda är hur blockchain och informationsnoder fungerar. Och det är att Blockchain som utgör augur är den enda som fokuserar på den prediktiva marknaden.
 • exklusivitet: En av de mest slående egenskaperna hos Augur är att det, jämfört med andra kryptovalutor, visar sig vara mycket mer exklusivt på marknaden. Detta beror på att REP -enheter eller mynt är begränsade till ett maximalt belopp på 11 miljoner REP -kryptovalutor från Augur.
 • Provisionsinsamlingar: Det sätt på vilket provisioner debiteras på denna plattform liknar det hos en bookmaker. Och är det här debiteras på förutsägelsen, det vill säga det debiteras på själva resultatet. Normalt är den högsta provisionen 2%.
 • Buggrapport: För att förbättra plattformen och minska eventuella fel har Augur utvecklat ett program som kallas Bounty. På så sätt belönas användare som lyckas upptäcka någon typ av fel, vilket hjälper utvecklare att effektivt förbättra plattformen.
 • Det finns ingen gruvdrift: Till skillnad från Bitcoin, här kan du inte bryta virtuella mynt eftersom det maximala beloppet redan har genererats. På samma sätt är tokens odelbara så att du inte kan köpa en bråkdel av dem. Detta gör Augur till en unik kryptovaluta.

"Hur fungerar det?"

Liksom de flesta kryptovalutor, om inte alla, är Augur och dess REP baserade på Blockchain, bara här hittar vi Ethereum som bas. Det är så det är, både Augur och REP är baserade på kedjan av block som används av denna kryptovaluta.

Å andra sidan är REP-valutan baserad på ERC-20-standarden, vilket gör att smarta kontrakt enkelt kan utföras. Enligt experter, Augur är det största decentraliserade applikationsnätverket, DApp, som har skapats genom Ethereum Blockchain -nätverket. Dess kod är också baserad på ett Peer-to-Peer-nätverk och utan att använda en decentraliserad server.

Operationen är som en satsning. Användaren startar en fråga med två möjliga svar, denna satsning tilldelas ett basvärde, samt ytterligare en enligt riskförhållandet. Värdet på insatsen kommer att öka när risken ökar.

Augur

"Exempel på hur det fungerar"

Till exempel ställer en användare en fråga för att försöka gissa vem som vinner VM i Qatar 2022 (det stämmer, alla möjliga förutsägelser kan göras). Alternativen är två: vinna Frankrike eller vinna Argentina, så enkelt. 60% av användarna säger att Frankrike kommer att vinna och 40% att Argentina kommer att vinna och prognosvärdet är 1 REP.

Om Frankrike vinner blir bytet 1.4 REP medan om Argentina vinner blir resultatet 1.6 REP, detta eftersom ju större risk du löper, desto fler fördelar får du.

Here Var kan man köpa Augur? ✨

En stor fördel med Augur är att, trots att de har ett helt annat nätverk än konventionella kryptovalutor, är det lättare att köpa REP än du tror. Du kan göra det genom de viktigaste börsen eller mäklaren utan att behöva komplicera ditt liv.

Detta gör att du kan komma åt Augurs nätverk för att göra dina förutsägelser och försöka gissa andra användares. Kom ihåg att för hanteringen av din REP är det nödvändigt att ha en plånbok som är kompatibel med denna typ av kryptovaluta för att veta din balans.

"Är det värt det?"

Svaret i allmänhet beror på var och en, även om experter är överens om att dess funktion är det enda som verkligen lockar uppmärksamhet. Och denna plattform är unik, eftersom den låter dig göra förutsägelser, något som ingen annan virtuell valuta låter dig göra.

Ja, Du måste ta hänsyn till att Augur inte har ett verkligt värde som sådant, eller åtminstone kan det inte användas som betalningsform. Detta beror på att REP bara kan användas för att genomföra undersökningar eller förutsägelser, inte som en konventionell betalningsmetod.

DELA MED SIG!
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Augur: Allt du behöver veta»

 1. Thiago Lima svar

  Det här företaget är en bluff. Jag försäkrar dig, de lät mig inte dra mig tillbaka, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Thiago Lima, tack för att du kommenterar Augur: Allt du behöver veta. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du vill ta ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det inte!Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera något även om du betalar. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, speciellt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor genom att investera hos detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *