En Rekommenderade mÀklare. Com Vi fÄr dagligen mÄnga meddelanden frÄn kunder frÄn mÀklare eller nÀrstÄende investeringsföretag, som tyvÀrr, de har förlorat sina pengar genom lögner, bedrÀgeri och manipulation av vÀldigt lite seriösa och inte sÀrskilt transparenta mÀklare, med dÄliga avsikter och framför allt inte sÀrskilt Àrliga.

Varje dag lÀser vi hundratals meddelanden frÄn mÀklarkunder som Àr i en mycket dÄlig situation, och det oroar oss verkligen. Vi tÀnker alltid pÄ nÄgot sÀtt som vi kan hjÀlpa vÄra webbplatsbesökare. Faktum Àr att webben skapades i första hand för att hjÀlpa investerare som letar efter mÀklareinformation.

SÄledes har vi idag mer Àn 800 recensioner av mÀklare som huvudsakligen arbetar i Latinamerika och Spanien, det Àr dÀr de allra flesta av vÄra besökare kommer ifrÄn.

Vi har recensioner av seriösa, Àrliga, reglerade mÀklare samt ett stort antal recensioner av mÀklare utan tillstÄnd eller reglering för att tillhandahÄlla finansiella tjÀnster. Samtalen finansiella strandbarer.

FÄ tillbaka dina pengar frÄn en bluffmÀklare

 

Financial Chiringuitos - Oreglerade mÀklare - PiratmÀklare

 

Vad Àr en ekonomisk chiringuito i mÀklarnas vÀrld?

De kallas det (eller till exempel piratmÀklare) till mÀklare som inte har tillstÄnd att tillhandahÄlla finansiella tjÀnster men de gör det ÀndÄ. Det vill sÀga med andra ord tillhandahÄlla tjÀnster olagligt.

Om vi ​​till exempel gĂ„r till fallet Spanien, mĂ„ste en mĂ€klare som vill arbeta med spanska kunder ha tillstĂ„nd och reglering av Spansk tillsynsmyndighet, CNMV (National Securities Market Commission). En ekonomisk chiringuito, i detta fall, skulle vara en mĂ€klare som arbetar med kunder i Spanien utan tillstĂ„nd frĂ„n CNMV.

SÄ att du lÀttare kan kÀnna igen dem, nÄgra andra egenskaper hos denna typ av mÀklare (och i allmÀnhet företag som tillhandahÄller finansiella tjÀnster utan tillstÄnd) Àr:

- De har inte regler

- De Àr baserade i lite kÀnda lÀnder eller lÀnder som betraktas som skatteparadis: Anguilla, Antigua och Barbuda, Bulgarien, Dominica, Estland, Caymanöarna, Marshallöarna, Brittiska Jungfruöarna, Mauritius, Nevis, Saint Kitts och Nevis, Saint Vincent och Grenadinerna, Seychellerna, Vanuatu, för att nÀmna nÄgra av de mest populÀra exemplen

- De har regler, men vÀldigt lite allvarliga regler: Cypern, Brittiska Jungfruöarna, Saint Vincent och Grenadinerna, Seychellerna, Vanuatu

- De ljuger om sin plats eller reglering

- De tillhandahÄller inte nyckelinformation om sig sjÀlva: sÄsom plats, reglering

- De trakasserar sina kunder med samtal

- De pressar pÄ att investera

- De lovar mycket hög avkastning pÄ kort tid

- De vill att du ska skicka pengar i kryptovalutor (Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Bitcoin Cash, etc)

- De blir upprörda om du frÄgar om deras reglering, plats

- De blir upprörda om du frÄgar om negativa recensioner du har lÀst om dem pÄ internet

Hur kan jag fÄ tillbaka pengarna frÄn denna typ av mÀklare?

Innan du förklarar a metod för att rÀdda kapital, sanningen Àr att den ideala situationen Àr att du innan du investerar inser att det Àr ett mycket osÀkert företag och inte gör det. Undvik att investera, antingen för att du mÀrker nÄgot konstigt, nÄgot som inte ger sÀkerhet eller för att du lÀser en recension pÄ vÄr webbplats och nÀmner att det Àr ett osÀkert företag.

Om du befinner dig i en situation dÀr du redan har skickat pengar till mÀklaren och har mÀrkt att det kan vara en bluff, enligt vÄr Äsikt, det bÀsta sÀttet att fÄ tillbaka pengarna, Det Àr genom denna CAPITAL CLAIM-tjÀnst - CHARGEBACK.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

 

Vad Àr Äterkrav?

Det Àr ett skyddssystem som alla kredit- och betalkort har, liksom i de flesta fall banker nÀr de gör banköverföringar. Om du vill veta mer rekommenderar vi att du lÀser vÄrt avsnitt om CAPITAL CLAIM - CHARGEBACK. Enligt vÄr Äsikt Àr det det bÀsta sÀttet att fÄ tillbaka vÄra pengar frÄn dessa typer av bedrÀgliga företag.

 

 

Har du nÄgra andra frÄgor eller problem?

Du kan alltid lÀmna en kommentar till oss i samma avsnitt för att förklara dina tvivel eller problem.

HÀr har vi enligt vÄr mening förklarat det bÀsta sÀttet att fÄ tillbaka pengar frÄn en mÀklare. Vi vet att det Àr nÄgot extremt frustrerande och utmattande, det Àr dÀrför vi alltid rekommenderar innan du investerar, undersöker pÄ egen hand, tar dig tid, tÀnker pÄ det och framför allt investerar pengar som du Àr villig att förlora, eftersom i vÀrlden av investeringar förlorar en stor del av handlarna sina pengar, majoriteten. Bara ett fÄtal, de med stor erfarenhet, kan verkligen tjÀna pengar pÄ investeringar.

14 kommentarer om «Hur Ätervinner pengar frÄn en mÀklare?»

 1. kristen svar

  coinaceoffical .com Àr en sÀker mÀklare? De ber mig att betala 5 % av den inkomst jag har fÄtt för att frigöra mina pengar

  • Rekommenderade mĂ€klare. Com Postförfattaresvar

   Hej Christian, vi Àr med flera recensioner för tillfÀllet, men vi kommer att prioritera din för att kunna betygsÀtta denna mÀklare. Om de ber dig om pengar att ta ut kan jag försÀkra dig om att det Àr en bluff. Betala ingenting.

   HĂ€lsningar.

 2. Fran svar

  Hej, jag skulle vilja höra frÄn jiaxing international

  • Rekommenderade mĂ€klare. Com Postförfattaresvar

   Hej Fran, vi har flera recensioner för tillfÀllet, men vi kommer att prioritera dina för att kunna utvÀrdera och uppdatera denna mÀklare. Det ser dÄligt ut, gÄ inte in nu.

   HĂ€lsningar.

 3. Maurice Martin svar

  Hej god natt eller god morgon. Jag vill rapportera en 28Mex-investeringssida ... De handlade och skickade 5-minuters signaler till en grupp med mer Àn 9000 medlemmar pÄ Telegram frÄn hela Sydamerika, inklusive Spanien sÄvÀl som USA. Vi var tvungna att tÀcka 8 faser och de försÀkrade alltid att en av de 8 analytikerna var korrekt. Om du började fas 1 med 1 $ fas 2 var du tvungen att lÀgga 2 $ och sÄ vidare tills de 8 faserna var tÀckta ... PÄ söndagen efter en mÄnad i mitt fall att vara med dem nÄdde vi fas 8 och vi förlorade alla. FrÄn förlustdagen började de erbjuda kampanjer frÄn 500 usdt till 1000 usdt uppÄt, de gav dig 100 och 200 usdt eller mer beroende pÄ vad du satte in. MÄnga mÀnniskor och jag inkluderar mig sjÀlv, vi litar pÄ att sÀtta in mer och ÄterstÀlla det förlorade. MÄnga mÀnniskor sÀtter in 30 usdt som var det minsta tills folk med 10 tusen 20 tusen och mer usdt eftersom i gruppen skÀrmdumpar av investeringarna skickas liksom inkomster och insamlingar för att ge mer trygghet och förtroende för folket. Persar att allt manipulerades och redigerades. Till allt detta kunde inga uttag göras frÄn förlustdagen. MÄnga försökte pÄ grund av skrÀmseln men uttagen ÄtervÀnde till plattformen. De sa till oss att inte oroa oss för att det var nÄgra dagar innan allt Ätergick till det normala. I gÄr nÄddes fas 8 igen och den gick förlorad, och dÀrifrÄn försvann författaren till 28 Mex och hela hennes team. Plattformen finns fortfarande, jag kan komma in Jag försöker fÄ det jag hade kvar men sjÀlvklart var överföringen lyckad men den nÄdde aldrig min Binance och hela gruppen och tusentals mÀnniskor var i konkurs och med mycket förlust ... Jag har bevis pÄ allt, bÄde mitt konto, som telegramgruppen som fortfarande Àr öppen Àven om den inte kan skrivas eftersom administratörerna stÀngde den. Enligt [e-postskyddad] de hade inget att göra med det. Jag har lÀnken till plattformen som APK för den. I gruppen finns det fortfarande gruppen som gjorde dem (men mer Àn sÀkert att de alla var falska bilder) och mÄnga pratade i telefon med dem vid olika tillfÀllen idag, de framstÄr som olÀmpliga för samtal. Jag lÀmnar denna erfarenhet Ät alla mÀnniskor sÄ att det inte hÀnder i mitt fall, tack och lov att jag kan fortsÀtta att generera inkomst och det var vÀldigt bra att vara verklig! Som jag nÀmnde tidigare har jag bevisen till förfogande för den som vill se det. Och jag lÀmnar upplevelsen. Jag tror inte att nÄgot kan göras. HÀlsningar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Mauricio, allt Àr manipulerat för att stjÀla dina pengar, det Àr allt LJU, de har ingen reglering, det Àr ett bedrÀgeri, tack för att du kommenterar 28Mex. Denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, pengarna slÀpps inte ut pÄ marknaden, de visar det bara och i slutÀndan berÀttar de att du har förlorat och de behÄll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det Àr ett tydligt tecken pÄ att de vill stjÀla dina pengar och de kommer inte att returnera nÄgonting Àven om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fĂ„ tillbaka dina pengar, prova vĂ„r chatt eller den hĂ€r lĂ€nken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   HĂ€lsningar.

 4. Joseph svar

  Hej, jag har starka tvivel om Experia Markets, vilket krÀver att jag betalar en skatt pÄ 14.5% innan jag fÄr "vinsten". Jag hade bara 10% (som 2000 dollar) för att kunna betala skatt, vilket de först accepterade och sa att nÀr vi fick pengarna skulle vi integrera resten, men efter att ha betalat allt som hade 10% sa de till mig att processen Det kunde inte göras för att jag inte betalade hela 14.5%, förresten, jag betalade inte den skillnaden eftersom jag var misstÀnksam. Nu sÀger de att tiden har gÄtt ut och jag mÄste betala igen.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Joseph, tro inte pÄ nÄgonting, fall inte i skattefÀllan, de finns inte, allt du har skickat kommer att bli stulen och vad du skickar i överskott kommer ocksÄ att stulas. Tack för att du kommenterade Experia Markets (de Àr samma JC Capital Markets SCAMMERS), den hÀr mÀklaren Àr en SCAM, inte skicka dem pengar, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, de gör det inte sÀtta pengarna pÄ marknaden, de fÄr dem bara att se ut och till slut sÀger de dig att du har tappat och de behÄller dem. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem lÀngre, försök att göra ansprÄk genom vÄr chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.
   Du kan lÀsa vÄr recension hÀr: https://brokersrecomendados.com/experia-markets-comentarios/
   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

 5. gonzalez-vega svar

  Att lurad av tradobit -plattformen Àr en bluff alls irriterande och ser till att se att allt Àr sant varje dag lÀgger falska investeringar dÀr man tittar pÄ dem och sanningen Àr att de inte Àr sanna frÄn min sida jag bad att dra tillbaka redan frÄn That för tillfÀllet svarade de aldrig pÄ mina meddelanden igen och jag stannade kvar med allt sÄ för min del kommer jag att lÀmna in ett klagomÄl sÄ att de inte fortsÀtter att stjÀla och inte följer mÀnniskor till denna tradobit -plattform

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Gonzalez, tack för att du förklarade din upplevelse med TradoBit. Denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, de sÀtter inte pengarna pÄ marknaden, de visar bara det och till slut sÀger de dig att du har förlorat och de behÄller det. De försöker alltid manipulera dig, de kommer inte att returnera dina pengar, varken de första eller om du skickar dem senare kommer du inte att se dem lÀngre, försök att göra ansprÄk genom vÄr chatt.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   HĂ€lsningar.

 6. George mamma svar

  GOD MORGON, JAG VILL VETA OM OROTRADER Ă€r PÅLITT, TACK FÖR DITT SVAR

 7. Amilcar Eslava svar

  God morgon,
  I mer Àn tre mÄnader har jag skickat mail till mÀklaren som jag redan hade tilldelat samma företag för att krÀva de totala pengarna som investerats och det har inte gett mig nÄgot svar, vad kan jag göra sÄ att detta kan göras.

  HĂ„ll dig uppdaterad.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Amilcar, tack för att du delar din erfarenhet med Maximus Trade. Maximus Trade-mÀklaren Àr en SCAM, de behÄller dina pengar och returnerar dem inte. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Timing Àr viktigt, ju mindre du vÀntar desto bÀttre.

   hÀlsningar

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *