Kryptomäklare: Topp 10 av de bästa

✔️ Information granskad och uppdaterad i februari 2024 av Pedro Martínez González

Vi kan definiera en mäklare som en slags återförsäljare som är ansvarig för att göra investeringsvärlden mer tillgänglig, i det här fallet kommer vi att berätta om kryptomäklaren. Det finns alla typer av mäklare på marknaden, från de som fokuserar på finansiella eller fysiska tillgångar till fastigheter.

Här kommer vi att prata om en specifik typ av mäklare, den som fokuserar främst på kryptovalutornas värld. Och vi måste komma ihåg att tillväxten av dessa är praktiskt taget exponentiell eftersom de inte bara har ökat i värde, de har också ökat i användning.

HatVad är en kryptomäklare? ✨

kryptomäklare

överväga. Här kommer vi att berätta för dig de 5 viktigaste att överväga, vilket direkt kommer att påverka din upplevelse av att använda plattformen och de genererade resultaten.

Som vi redan berättade för dig, En mäklare är en institution som låter dig göra investeringar i olika tillgångar. När det gäller kryptomäklare erbjuder de möjlighet att göra investeringar i digitala valutor som Bitcoin eller Ethereum, detta via deras plattform.

En pocas palabras, det är en mäklare som låter dig investera och handla med digitala valutor, det vill säga kryptovalutor. Naturligtvis bör du veta att vissa begrepp förändras här, till exempel hävstångseffekt jämfört med Forex, till exempel. Detta beror på att valutor är mycket mer volatila och instabila.

➡Poäng du bör ta när du letar efter en mäklare✨

Om du funderar på att leta efter en mäklare för kryptovalutor bör du veta att det finns poäng att ta

 

 • Regler: Föreskrifter är en mycket viktig punkt när man letar efter en kryptomäklare, detta av två skäl. Först, lReglerna fastställer spelreglerna som ska följas. För det andra, De är ansvariga för att tillhandahålla skydd och säkerhet genom att hålla mäklaren verksam enligt lagen.
 • Olika kryptovalutor: Idag finns det ett stort antal valutor, vi har till exempel Bitcoin och Ethereum som koncentrerar majoriteten av verksamheterna. För det andra, vi har mindre virtuella valutor med mindre än 1% av affären. Att ta hänsyn till variation är mycket viktigt.
 • Operations kostnader: Driftskostnaderna avser provisioner och spreads som tas ut vid transaktionen. Helst hitta plattformar som är kostnadseffektiva. Även om vi också måste ta hänsyn till kostnad -nytta -förhållandet.
 • Demokonto: Ett verktyg som idag borde vara viktigt när man investerar är demokonton. Dessa gör att vi kan öva utan att sätta våra pengar på spel, eftersom de är i princip provkonton med virtuella pengar.
  Om du vill ha en bra mäklare måste detta ha ett demokonto.
 • tjänster: Slutligen, Du måste ta hänsyn till de tjänster som mäklaren erbjuder, eftersom dessa kan variera mellan plattformar. Inte bara letar du efter mäklare med bra kundservice på ditt språk, utan letar också efter att de erbjuder många handelsverktyg, liksom ytterligare investeringsalternativ.

"Hur utvärderar vi kryptomäklarna i denna ranking?"

crypto

Ranking kan låta enkelt, men det innebär faktiskt mycket forskning och jämförelse. För att hitta de 10 bästa mäklarna använder vi följande utvärderingskriterier som vi kommer att förklara för dig en efter en.

Per Operationella och plattformskarakteristika

 • Mängden kryptovalutor som erbjuds: Det första vi tog hänsyn till var mängden kryptovalutor som plattformen erbjuder. Ju mer desto roligare, som man säger i folkmun.
 • Inflytande: Medan hävstångseffekten i denna kategori är mycket lägre, togs den också med som ett kriterium. Vi tar hänsyn till marknadsgenomsnittet och vad plattformarna erbjuder.
 • Demokonto: Dessutom, Vi utvärderar om mäklaren erbjuder ett demokonto för att enkelt kunna handla.

TheSäkerhet och allvar hos mäklaren

 • Förordning: Det är mycket viktigt att ta hänsyn till regelverket och om mäklaren är registrerad enligt lagen, eftersom detta ger säkerhet och säkerhet.
 • Servicio al cliente: Ta hänsyn till om mäklaren har stöd på ditt språk, liksom andra användares erfarenhet av kundservice.
 • Mäklartyp: Glöm inte att verifiera typen av mäklare, eftersom det finns plattformar av alla slag som Market Maker, ECN, STP eller Non Dealing Desk.

➡ Priser

 • Underhåll: De flesta, om inte alla, mäklare tar inte ut denna provision, eftersom den är rabatterad från spridningskostnaderna.
 • Sprider sig: Det är provisionen som debiteras för en transaktion, den beräknas på skillnaden mellan köp- och försäljningspriset för kryptovalutan, det vill säga av vinsten som genereras av transaktionen.
 • Andra uppdrag: Var uppmärksam här, sedan det finns mäklare som hanterar dolda provision på uttagtill exempel att överbelasta dig. Vi rekommenderar att du noggrant granskar uppdragen för att undvika dolda överraskningar i kontraktet.

RoMäklarrekommendationer

 • XTB: Denna mäklare erbjuder dig möjlighet att investera i Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, EOS, Dash, Miota, Ripple och Litcoin. Du kommer att ha 25 par krypto att investera, xStation + MT4 -plattformen, såväl som den regleras av CNMV. Den årliga kostnaden är dessutom 0 euro.
 • Plus500: Liksom XTB har du här möjlighet att investera i Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, EOS, Dash, IOTA, Ripple och Litcoin via en mycket lättanvänd plattform. Förutom att ha ett demokonto, alternativet att handla med hävstångseffekt, låga spreadar plus nollprovisioner och en årlig kostnad på 0 euro erbjuds.
 • eTorus: Denna nya plattform, med relativt lite tid på marknaden, kom med möjlighet att investera i 16 kryptovalutor plus par. Det ger dig möjlighet att göra kopior till handlare, liksom portföljer Det har överkomliga provisioner och anses vara en av de bästa sociala handelsplattformarna.
DELA MED SIG!
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Kryptomäklare: Topp 10 av de bästa»

 1. Victor svar

  Det här företaget kommer att lura dig. Jag får inte betalt än, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Victor, tack för att du kommenterar Crypto Broker: Topp 10 av de bästa. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du vill ta ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det inte!Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera något även om du betalar. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, speciellt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor genom att investera hos detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *