Ethereum Classic: Vad du borde veta

En av de mest slående egenskaperna hos kryptovalutor är att de bygger på byggandet av nätverk eller användargrupper som Ethereum Classic. I blockkedjan är noder som består av användare en grundläggande del av blockvalideringsprocessen.

Ethereum Classic framträder som en avvikelse i samhället som utgör Ethereum vilket gjorde mekanismen bakom denna virtuella valutaförändring. Det är därför vi här berättar allt du behöver veta så att du kan få ut det mesta av denna virtuella kryptovaluta.

▶ Vad är Ethereum Classic?

Född av en skillnad mellan samhället som utgör Ethereum, liksom vad som hände med Bitcoin och Bitcoin Cash, kan denna valuta sägas vara den förbättrade versionen. Enligt dess skapare införs här betydande förbättringar av dess teknik.

Ethereum Classic är en plattform och virtuell valuta som möjliggör realisering av decentraliserade och fria transaktioner. Samarbetskonceptet stöder Ethereum Classic i din gemenskap. Vi kunde fastställa sitt ursprung 2016 efter Ethereum-hacket, känt som DAO-attack, där 50 miljoner etrar stulits.

Det kan sägas att efter denna händelse uppstod två grenar, en av dem är anhängarna av en hård gaffel tillsammans med modifieringen av Blockchain. Å andra sidan finns det människor som säger att Blockchain är oföränderlig så det bör inte modifieras.

De som var för Hard Fork bestämde sig för att ändra Blockchain genom att skapa en ny blockchain från den hackade kedjan. Så här kan vi säga att Ethereum Classic-ekosystemet föddes, från en skillnad om hur man kan förhindra och lösa hacket.

▶ Skillnader mellan Ethereum Classic och andra virtuella valutor

 • drift: Bitcoin och dess miljö är endast begränsade till att genomföra ekonomiska transaktioner medan vi i Ethereum Classic finner en stor skillnad. Och är det som Ethereum, inte bara dessa transaktioner är tillåtna här, utan även utveckling av smarta kontrakt uppmuntras.
 • säkerhet: Jämfört med andra digitala valutor, tekniken bakom Ethereum Classic gör säkerheten mycket högre. Detta beror på att strukturen för denna valuta är mycket mer solid och stabil, vilket ger mer förtroende. Dessutom kontrolleras emissionen av Token för att undvika inflation.
 • Privacy: En av fördelarna med att använda smarta kontrakt erbjuder, och som representerar en skillnad jämfört med Bitcoin, är transaktionernas anonymitet. Detta beror på att dessa kontrakt endast kräver deltagande av de inblandade parterna, vilket förhindrar tredje part från att få tillgång till transaktionsinformationen.
 • Gruvprocess: Att utvecklas av användarna själva, Ethereum Classic's algoritm gör gruvdrift lite mer tillgänglig. Till skillnad från Bitcoin som kräver en specialiserad ASIC, för Ethereum Classic behöver du bara ha en dator med en bra GPU.

Ethereum Classic

▶ Teknik bakom

Vi kan säga att Ethereum Classic hittar sin bas i både Bitcoin-tekniken och Ethereum Blockchain. Och det är värt att komma ihåg det Ethereum föddes som en förbättring av den ursprungliga Bitcoin Blockchain som tillför nya funktioner och innovationer.

På detta sätt finner vi att Ethereum Classic har en robust, solid och resistent Blockchain, men med viktiga förändringar. En av de mest uppenbara återspeglas i transaktionernas hastighet, eftersom det jämfört med Bitcoin tar 600 sekunder att validera ett block, Ethereum C tar bara 12 sekunder att bearbeta.

Arkitekturen bakom Ethereum Classic är baserad på användningen av noder, varje nod består av en klient som i sin tur är en server. Enligt information från samma nätverk finns det mer än 34 XNUMX noder kopplade till blockchain.

Dessutom, Ethereum Classic driver SHA3-algoritmen baserad på PoW - Proof of Work, vilket gör sin verksamhet mycket lik Ethereum. En annan likhet mellan båda valutorna är att de tillåter skapandet av smarta kontrakt, liksom utvecklingen av Dapps, appar som är integrerade i Blockchain för denna valuta.

▶ Gruvdrift 

Ethereum Classic-gruvprocessen liknar mycket Ethereum, plus den nödvändiga utrustningen är inte så komplex. Tack vare hastigheten på transaktioner och kontroller över mynt för att undvika inflation fokuserar gruvprocessen på utveckling och genomförande av Dapps och smarta kontrakt.

Du måste ta hänsyn till det För att bryta Ethereum Classic är det nödvändigt att ha en exklusiv gruvpool för denna kryptovaluta. En annan punkt att ta hänsyn till är att gruvprocessen inkluderar klienter och servrar (nätverksanvändare) som bryter och validerar varandra.

▶ Hur kan jag få det?

Det finns tre huvudsakliga sätt att få Ethereum Classic-mynt. Den första är brytningen av denna valuta, för detta behöver du en exklusiv pool för den. Denna process kan vara lite mer komplicerad men också mer attraktiv för belöningarna.

Det andra alternativet är att investera i Ethereum Classic via en online-mäklare. Det är, det är möjligt att köpa denna typ av valuta och sedan sälja den eller byta ut den mot andra tillgångar som dollar på Forex-marknaden. För detta måste du hitta en mäklare som låter dig arbeta med denna virtuella valuta.

sist, du kan få din egen Ethereum Classic genom att köpa dem på en börs. De flesta börshus, eller åtminstone de viktigaste, tillåter att denna process genomförs, eftersom det är en av de mest populära valutorna.

Ta hänsyn till det För att hantera din Ethereum Classic och genomföra transaktioner, samt kontrollera ditt saldo, är det nödvändigt att ha en plånbok eller elektronisk handväska. Att vara en mycket använd virtuell valuta, idag kan du hitta alla typer av plånbok för både mobiltelefoner och för webb och programvara.

ethereum classic

DELA MED SIG!


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Ethereum Classic: Vad du borde veta»

 1. Mary R. svar

  Jag har en bekant som investerar, men jag vill inte att de ska stjäla mina pengar eller lura mig. Kan du hjälpa mig? Välsignelser.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Mari R., tack för att du kommenterar Ethereum Classic: Vad du bör veta. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du vill ta ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det inte!Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera något även om du betalar. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, speciellt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor genom att investera hos detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.